Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#38001) Muton válasza DopeBob (#37997) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is ilyen van, annyi a probléma vele, hogy az első sarazás óta nem bírom rendesen kimosni belőle a dzsuvát. de lehet, hogy csak én fogtam ki valami vegyszeres trutyit, ami egy drágább nadrágit is elintézett volna :U

szerk: ha jól tévedek, akkor fehérrel küldi. érdekelne, h mit szól hozzá, szerintem azért elég pofás darab egy lánynak jó lehet (bár nem érzem át, hogy miért 'kötelező' manapság minden női cuccnak rózsaszínnek lennie)

[ Szerkesztve ]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#38002) DopeBob válasza rekid (#38000) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Ez betétes :K elnéztem elsőre én is, akkor szerintem 3k-ért nem rossz veszek én is még egyet szerintem :) Meg egy két mezt is csak 2 van és a "mosógép" ( :DDD ) nem elég gyors :U

[ Szerkesztve ]

MZ/X

(#38003) dqdb válasza DopeBob (#37998) üzenetére

dqdb
(őstag)

A rózsaszín Specialized nem Ariadnéé (az övé fehér), hanem tényleg egy fiúé.

Muton: ha már rózsaszínű, akkor miért nem Hello Kitty? A kis macskafejek a féktárcsában a virágminta helyett nagyon "királyak" lennének. Menne a Hello Kitty külsőhöz :D

ludsimon: pont ugyanilyenem van/volt. Ha nem találom meg véletlenül lakáson belül (már mindent átnéztem, úgyhogy kicsi az esélye), akkor tiéd a tartó és az extra lencsekészlet.

rekid: én egy 2-3e forintos "kínaipiacos" nadrágban tekerek, nem vágyok klasszikus bringás gatyára. Egyetlen hátránya ennek, hogy bőrig ázáskor lassabban szárad, mint egy erre kitalált anyagú nadrág.

[ Szerkesztve ]

**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM    38911 BASIC BYTES FREE

(#38004) fidig válasza Muton (#38001) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Azt leszámítva milyen kényelmi szempontból? Mert én is egy ilyen vételen gondolkodom..

A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)

(#38005) Muton válasza fidig (#38004) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

kényelmes. nekem a belseje sem nyúlt ki, ha jól emlékszem valaki írta, h transzvesztitának érezte magát a kilógó hálós belseje miatt :D
hamar is szárad

dqdb: ez a külső, igy kora reggel kicsit sok volt nekem :))
amúgy szarvas markolattal hogy állsz?

[ Szerkesztve ]

(#38006) fidig válasza Muton (#38005) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Oks köszönöm, akkor majd megnézem élőben is és döntök :)

DopeBob: hát már én sem tudnék anélkül tekerni, esténként szobabringázni is szoktam és már ahhoz is fel fogom venni...

[ Szerkesztve ]

(#38007) DopeBob válasza fidig (#38004) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Elég fura érzés mikor először felveszed de elég kényelmes hétvégén voltam egy 1,5 órás kis körön úgy gondoltam ennyi időre kár előszedni, de nem volt éppen jó döntés :) nagyon hiányzik már ha nincs rajtam :D

MZ/X

(#38008) dqdb válasza ludsimon (#37999) üzenetére

dqdb
(őstag)

Ez jó ötlet, de 5k-ért már majdnem kamáslit veszek.
Azt ugye azért tudod, hogy a kamásli fogyóeszköz az erősebb igénybevétel következtében jelentkező kopás miatt?

Muton: még nem jól. Tegnap hegyről lefelé figyeltem a kezemet, és rájöttem, hogy mi a probléma. Csak még a megoldást nem tudom, lehet, hogy kormányt is kell cserélni. Amúgy Ergon GR2/GX2 lesz valószínűleg, esetleg BBB BHG-48L.

#38009: a talprésznél kophat el legelőször, mert ott van a legnagyobb igénybevételnek kitéve (súrlódás, télen sós lötty).

[ Szerkesztve ]

(#38009) ludsimon válasza dqdb (#38008) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért? Szakad, elolvad vagy mi?? :F Most tényleg ilyen fejem van. :D

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#38010) Tamoo válasza fidig (#38004) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Eleinte fennáll az az illúzió, hogy hú kicsit tényleg kényelmesebb így (azon a távon, amikor még amúgy se fáj...) De pár tekerés után én kihajítottam belőle. Egy idő után csak rosszabb... kilapul, beleizzadsz, az a gumis szar meg csak tépi a szőrt a combodról. Maga a rövidgatya az jó.
Egy eltalált nyereg. Az a lényeg. (drágább betétes nadrágról nem tudok nyilatkozni...de feltételezem az biztos ér valamit)

[ Szerkesztve ]

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#38011) ludsimon válasza dqdb (#38003) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ó, köszönöm! :R

De szerintem van itt más is a topicban, ha jól tudom KaraDani, akinek pont a korom fekete hiányzik. De közben lehet már megoldódott azzal, hogy vett a Decába egy másik napszemüveget. :D

#38008:
Én azt gondoltam illene kibírnia legalább 1 évet. :U

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#38012) dqdb válasza ludsimon (#38011) üzenetére

dqdb
(őstag)

Ahogyan olvasgattam, annyit általában kibírnak. Én arra gondoltam azzal a hozzászólással, hogy hosszabb távra ne számoljál. Egy minőségi túracipő azért tovább szokta bírni.

[ Szerkesztve ]

(#38013) ludsimon válasza dqdb (#38012) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

áhh
Neeem, Scottra pont olyat akarok ami faszán gyorsan szárad.
Tegnap említette Szike, hogy azok gyorsan megszáradnak, hát ilyet akarok én is. :K
[link]
Bár azok a kiálló minták nem jönnek be rajta, de élőben kéne megnéznem, szerintem ha belelépek, vagy belelép valaki nem néz ki annyira durván, mint a képen.

(#38014) Tamoo válasza ludsimon (#38013) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Nekem EZ jön be... bár én még hanyagolom az spd-t. Majd ha megtanultam bringázni ;] De amúgy is csak a Taho jöhetne szóba.

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#38015) Muton válasza dqdb (#38008) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

én pont ma fogok bbb-t rendelni, mert a bal gyürüs ujjam zsibbad napok óta :(

(#38016) fidig válasza Tamoo (#38010) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én elég szőrös vagyok, de nem tépi :) drágábbat meg nem akarok venni :)

(#38017) KaraDani válasza ludsimon (#38011) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Egyrészt, már megoldódott, másrészt az előző szemüvegembe se hinném, hogy jók lennének a lencsék, mindegyik más és más, de kösz hogy gondoltál rám :R

Nekem ma kényszerpihenő van, az én cipőm még csurom víz :(((

rekid: mikor akarnál menni holnap?

[ Szerkesztve ]

(#38018) fidig válasza KaraDani (#38017) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

holnapra marha sok esőt mond...

(#38019) KaraDani válasza fidig (#38018) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Baromira nem érdekel már mit mond, annyira megbízhatatlan, két órára előre képtelenek megmondani, hogy fog e esni vagy nem...
30 napost meg egyáltalán ne is nézd, holnapután megint full más lesz nyugi amit ott látsz, azt még valahol ők is leírják, hogy ez kísérleti jellegű értelme nem sok.
Ha holnap meg tényleg sok az eső akkor, marad az aszfaltozás, muszály készülni hétvégére, csaklehet gyorsan kéne vennem egy vízálló kamáslit, mert a cipőm nem tolerálja egyedül a vizet. :D

(#38020) fidig válasza KaraDani (#38019) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már most más, reggel vmi problem lehetett... már 30 körülieket ír...helyes, helyes :)
Szerk.: ja most lesz a V10?

[ Szerkesztve ]

(#38021) dqdb

dqdb
(őstag)

Tegnap eléggé sokat nézegettem a térképet, és támadt egy félig aszfalt, félig terep, nagy szintkülönbségű túraötletem: látogassuk meg Buda kilátóit. Széchenyi-kilátó, János-hegy, Kis-hárs-hegy, Nagy-hárs-hegy, Árpád-kilátó, és a végére - bár nem kilátó, de panoráma van rendesen - Hármashatárhegy.

Én erre alkalmatlan vagyok még jelenleg, de valamikor a nyáron szerintem érdemes lenne szervezni egy ilyen kört.

[ Szerkesztve ]

(#38022) KaraDani válasza dqdb (#38021) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Jó terv, én is ezeket nézegettem tegnap este térképen. Bár HHH-nál mért is kéne megállni, kéken továb és pikk pakk ott a pilis ;]

[ Szerkesztve ]

(#38023) ludsimon válasza fidig (#38018) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vasárnaptól elvileg változás, de én már nem hiszem el....
Már 1 hónapja ilyen esős az időjárás.

KaraDani:
Sütő v hajszárító? :DDD

(#38024) ludsimon válasza fidig (#38020) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

(#38025) KaraDani válasza ludsimon (#38023) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Sütőt én kihagynám. Hajszárító ehez meg még kevés :D Meg most úgysincs kedvem menni, úgyhogy had száradjon.

tudodhol válaszoltam a mi lesz a hétvégén kérdésedre, de itt Fidig is említette előbb

[ Szerkesztve ]

(#38026) dqdb válasza ludsimon (#38023) üzenetére

dqdb
(őstag)

Vasárnaptól elvileg változás, de én már nem hiszem el....
Már 1 hónapja ilyen esős az időjárás.

Jelentkezzen az, aki nem ázott el teljesen nyeregben ülve legalább egyszer az elmúlt hónapban. Őt a legközelebbi nagy esőben az utcára tuszkoljuk ;]

KaraDani: jól értettem, hogy a kilátókör végére HHH után a dobogókői kilátót javasoltad befejezésként? :D Mert akkor egészségedre, délután rajzolok erre szintprofilt.

ludsimon: 90%, hogy nem érek rá a hétvégén.

[ Szerkesztve ]

(#38027) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

V10-re nem kezdünk el szerveződni?

Xantomas, Ariadne, KaraDani ha jól tudom megy. Én is szívesen indulnék. :)

Gondolom vonattal mennénk.

[ Szerkesztve ]

(#38028) DopeBob válasza dqdb (#38026) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Nekem pénteken 5 percen múlott, hogy megúszom de végül is szarrá áztam annyira elkezdett szakadni :(

MZ/X

(#38029) KaraDani válasza dqdb (#38026) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Mostmár kíváncsi lettem, mennyi lenne valami ilyen távban és szintben :D

(#38030) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintetek 7000-ért megéri egy 520-as pedál?

(#38031) Fáraó válasza dqdb (#38026) üzenetére

Fáraó
(őstag)

A Budai-hg. legmagasabb pontját kihagynátok? Tessék beletenni a Nagy-Kopaszt a Csergezánnal. :K

:U

Egyébként nagyon jó ötlet! Vmelyik hétvégén meg kellene csinálni. :)

[ Szerkesztve ]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#38032) dqdb válasza Fáraó (#38031) üzenetére

dqdb
(őstag)

Beugrott, ezért lett csak Buda, és nem Budai-hegység. De a szadista útvonaltervbe be fog kerülni ;]

Egyébként nagyon jó ötlet! Vmelyik hétvégén meg kellene csinálni.
Köszi. Nekem is tetszik :P

[ Szerkesztve ]

(#38033) Noddy válasza dqdb (#38026) üzenetére

Noddy
(senior tag)

"Jelentkezzen az, aki nem ázott el teljesen nyeregben ülve legalább egyszer az elmúlt hónapban. Őt a legközelebbi nagy esőben az utcára tuszkoljuk"

Mondjuk én csak 50 km-t mentem ebben a hónapban, de nem áztam el (vittem esőkabátot :) ).
Nagyon durva volt most hétvégén is. Kb 10 kilóval nehezebb lett a bringám a sárga löszös agyagos sártól (2 km után muszáj volt visszafordulnom). Nem is foglalkozok ilyenkor mosással, mert csak még ragadósabb lesz, hagyom megszáradni, 2-3 pattogtatás betonon és le is jön róla minden.

Nagyon siralmas az éves átlagom 200 km bicaj eddig és 130 km futás. :(
Aszfalton kellene menni, de ahhoz nem sok kedvem van...

[ Szerkesztve ]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#38034) fidig válasza Noddy (#38033) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én még nem áztam, de az annak tudható be, hogy kb 70 km-t mentem csak sajnos...nincsen időm rá sajna, esténként Bp-n meg csak a szobabringa van egyenlőre... azt nyüstölöm viszont...

(#38035) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Valaki tud infot adni a Duna maraton táv-szint-szintidő adatairól? Csak én nem találom a honlapon :F

"A három táv (rövid: 38, közép: 65, hosszú: 100 Km) komoly kihívást jelent a nevezőknek. A gyönyörű pilisi és visegrádi hegységben a hosszútáv versenyzői 3000 m szintkülönbséget tekernek le 5 órán belül."

Ezek alapján, csak a hosszú vili: 100km 3000m 5óra ->ez kilőve szintidőn belül részemről ezt fizikai képtelenség megcsinálni

Középre gondolom 1500m körüli szint lehet, de milyen szintidővel?

(#38036) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem akarok most már kimaradni, ha nem fog esni teszek kitérőt Királyok útja-Megyeri híd-Váci út felé kicsit durrantósabb tempóban, 30, 32 km/h mellett, de Neuzerrel!

Vagy pedig János-hegy!
Attól függ milyen kedvem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#38037) amargo válasza ludsimon (#38009) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Én télen megvoltam győződve, hogy a lánc villához ér a sarkam ezért van a kamáslin kopás. Közben kiderült, hogy attól a pár lépéstől, amit megtettem benne, na meg a csúszós talajon való lábletétel stb, bizony a kamásli alját koptatja eléggé. Így idén majd valami kemény felületet varratok rá.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#38038) DopeBob

DopeBob
(őstag)

Időkép 30 napos előrejelzés

Reggel azt hiszem ide is linkelte valaki, technika hiba volt a 10 fok körüli átlaghőmérséklet :)

MZ/X

(#38039) fidig válasza DopeBob (#38038) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Jelentem én voltam :)

(#38040) Ariadne válasza Muton (#38030) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Ez a normál ára, pl. klikk, szóval nem olcsó és nem drága, középárfolyam.

dqdb: Szép ötlet ez a kilátótúra, de akkor sátrat is vigyünk, mert ez mostanság nekem nem menne egyszerre. :D Tudok pár útvonalat, ötleteket, merre szép, ami még nem olyan húzós szintben. Persze az egésznek feltétele, hogy ne tócsákból és mély sárból álljon minden az erdőben, ha elnézel a bikemagra a túrás topikba, elég borzasztónak tűnik a terephelyzet Pilis-Börzsöny felé.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#38041) DopeBob válasza Ariadne (#38040) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Ha esetleg Vértes/Gerecse túra lesz, szívesen csatlakoznék, sajnos messzebbre nem nagyon tudom megoldani a szállítást jelenleg :(

[ Szerkesztve ]

MZ/X

(#38042) dqdb válasza Ariadne (#38040) üzenetére

dqdb
(őstag)

Szép ötlet ez a kilátótúra, de akkor sátrat is vigyünk, mert ez mostanság nekem nem menne egyszerre.
Én nem azt mondtam, hogy nekem menne, hanem azt, hogy jó ötletem van :P

Noddy: az esőkabátban elázás is elázás :K

(#38043) Muton válasza Ariadne (#38040) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

érdekes. ott azt írják, hogy ez különösen hiperakciós. szóval csak marketing :( amúgy az 540 megéri a felárat?

más: az összes széldzseki kötelezően fékernyő is vagy csak az enyém az? mert ma alig bírtam hazaporoszkálni 20-al, a szél miatt :(((

(#38044) KaraDani válasza Muton (#38043) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nekem a decahtlonos bringás esőkabi abszolút nem fékernyő, nyilván rosszab, mint egy sima mez, de alig érezhetően. Mellesleg tegnap a zuhéban vagy 5 bicajoson láttam hazafelé ugyanilyet :D

(#38045) DopeBob válasza KaraDani (#38044) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Milyen ruhában érdemes ilyenkor kimerészkedni? Esőkabát meg rövid gatya? :) Melyik az a Decathlonos esőkabát, jövő héten lesz egy pesti utam, nagy bevásárlást tervezek :K

Esetleg valahol lehet kapni SPD cipőt, ahol elfogadnak egészségkártyát?

[ Szerkesztve ]

MZ/X

(#38046) Muton válasza KaraDani (#38044) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nekem csak az ilyen idióta erős szélben, mint a mai, kezdi meg az ernyőzést, amúgy rendben van. zuhét is bírja. metált is. :DDD
egy linket dobj már plz. a tiédről

(#38047) rekid válasza KaraDani (#38017) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

Mondjuk olyan 6- fél 7 körül. :)

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

(#38048) KaraDani válasza DopeBob (#38045) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nekem ez van: [link], de van még jópár fajta. Láb kb mindegy szerintem, az ilyenkor nem szokott fázni, mivel az mozog, a kritikus pont amikor a cipő ázik át, a lábfej tud fázni nagyon.

Voltak valahol összegyűjtve bringás boltok, ahol elfogadnak ilyet. Hugo sportra emlékszem az biztos pl.

rekid: én visszavonulót fújtam mára, cipőm még vizes, idő is ocsmány

[ Szerkesztve ]

(#38049) amargo válasza Muton (#38043) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Nekem egy Pearl Izumi Intake-em van, ami testhez álló. Gyakorlatilag észre sem veszem, hogy rajtam van. Persze biztos jobban fogja a szelet ez is, mint egy passzentos felső.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#38050) Muton válasza amargo (#38049) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

király! ehez még kukásmellény sem kell!
ezt milyen hőmérsékletek között lehet bevetni? nyárri, vagy tavasz-ősz?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.