Ha már volt szó itt előbb fékekről meg outikról, eszembe jutott, hogy láttam idei Kelly'seket, és a crossok egy részét hidraulikus felnifékkel szerelték pl. Phanatic. Irtó fura jószág.
Próbált már valaki ilyet?
Na és egy kérdés. Hátsó féknél hogyan tegyen vissza a fékpofákat (Juicy 3), egész pontosan az egyiket? A baleset után a barátaim csak gyorsan szétkapták a bicót, hogy beférjen a kocsiba, amivel hazavitték, és mivel nehéz volt kivenni a hátsó kereket (olyan szokott lenni), ezért kivették az egyik fékpofát. Lényeg, hogy a kereket kiszedve egyszerűen nyomjam be a helyére, vagy van valami trükkje a dolognak? Szégyen és gyalázat, de a fékpofákat eddig még sosem maceráltam a bicóban... 
Talán a monti vs. Renault videó után böngészve találtam ezt a videót. Valahol kicsit megnyugtat, hogy még a profik is csinálnak hülyeséget a maguk szintjén, ugyanis zenét hallgatva, sisak nélkül és az út _bal_ oldalán haladva sikerült a terepjárónak ütköznie... Nagy mázlista, hogy ennyivel megúszta, bár azt hiszem a tavalyi szezont ki kellett hagynia emiatt. 
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)