Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#30001) fidig válasza Tamoo (#29996) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az egész bringádról tudsz képet felrakni?

A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)

(#30002) amargo

amargo
(PH! addikt)

Sziasztok!

Egy barátom bringát keres ffi, 28", ~180cm alatt van. Munkábajárásra használná és max 100e.
Lenne valakinek valami jó eladó bringája, vagy tud-e ajánlani?
Eddig egy mongoose crossway 350 2008 -t nézett ki, de ~80e szerintem nem ér..

Köszönet a segítségért!

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#30003) ludsimon válasza dqdb (#29986) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Helyzetjelentés:

A hőmérséklet a mai nap max. 3 C fok volt, aminek az eredménye, hogy az aszfalton nem maradt semmi hó! :C Ellenben marad víz, bár ez annyira nem lassította a szokásos tempómat.

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#30004) Tamoo válasza fidig (#30001) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

[link] ezen még nem a conti van.

amargo: lesz most 2010es caprine tour cross two (alivio-s) elvileg 80-100 körül vhol. Nem rossz sztem. Bikemag-ban is dicsérték a 2009eset. vagy Meme majd mondd jót ha tud.

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#30005) fidig válasza Tamoo (#30004) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ja, ez az amit Memétől szereztél :) szép paripa, jók a kelly's bringák, nekem egy 2009-es coach-om van... :)

(#30006) Meme válasza amargo (#30002) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

megy privi.

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#30007) fidig

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szobabiciklin tekertem fél órát... 14 km jött össze...most egyenlőre ennyi elég volt, hiányzott a természet :)

(#30008) dunc válasza Tamoo (#30000) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem mihamarabb tudjuk nyomatni !!! Én ezt gusztálgatom szerintem hasitana.

(#30009) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hasznos kis lista a felnimre 622x19 van írva és a táblázat szerint a 25 rizikos,de 28 tól elbírja a külsőt. Belső az ugyanaz marad,vagy azt is cserélni kell?

[ Szerkesztve ]

(#30010) rétisün válasza dunc (#30008) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó az :C 28-ast vegyél, 7 bart bele, aztán hajrá :K

bazinga!

(#30011) dunc válasza rétisün (#30010) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az lesz ! :C Ami rajtvan gyárilag az hányas ??? (az van ráírva,hogy 42x622) Mekkora változás lesz gördülésbe(ami fentvan rosszul vagyok tőle) Elbírná a 7 bárt? Mennyi a max azt honnan lehet tudni?

[ Szerkesztve ]

(#30012) rétisün válasza dunc (#30011) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha ez van ráírva, akkor 42-es, szóval a másfélszerese a majdani 28-asnak. először biztos fura lesz majd :K arra azért számíts, hogy sokkal jobban megérzed az út minden kis repedését....
pl. innen lehet tudni a max nyomásokat, de minden gumira rá van írva, általában bar-ban és psi-ben is

bazinga!

(#30013) dunc válasza rétisün (#30012) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mostani is bír 6-ot,ha elmegy ez a retek idő akkor bevállaom a 28 as külsőt conti sport b kategoria ,nem is vészes a pár egy 5 ből kijön.

(#30014) rétisün válasza dunc (#30013) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért kérdezz rá, mitől másodosztályú...nem mindegy, hogy csak a szöveg/reflexcsík van elnyomva, vagy anyaghibás, főleg ilyen vékonyabb guminál.

bazinga!

(#30016) dunc válasza rétisün (#30014) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

O engem ne félts :)

(#30017) Tamoo válasza dunc (#30008) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

ha még találsz. nem tuti. 28-asat én nem vállalnám be. Felnidnek is az az alsó határa. Azért mégiscsak egy cross bringa, nem outi. Sanszos, hogy belsőt is cserélned kell. De ha kiszeded rá lesz írva, hogy mekkora méretekhez jó.
Nekem ez a fajta conti 37-es is látványosan vékonyabb a gyári 38-astól. (elvileg kb 5bar-t toltam bele) Ha élőben látnád, szerintem Te is azt mondanád, h nem kell vékonyabb.

(#30018) dunc válasza Tamoo (#30017) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megfontolandó,de az tuti,hogy simább felületőt akarok.

(#30019) Ba cy lus válasza dunc (#30018) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Gyanús vagy te nekem... ebből outi lesz előbb-utóbb... :))

(#30020) dunc válasza Ba cy lus (#30019) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Á azért nem!!! Belemegy a merev villa? :DD
Jah és rizikossan rámegy a felnire a 25 ös :DDD

(#30021) rétisün válasza Ba cy lus (#30019) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én is így kezdtem :K

magellán corvus, telóval. aztán fitness, cyclocross, most meg már outi. :D igaz, kicsit még majd alakul, de erre még visszatérünk :B

bazinga!

(#30022) Ba cy lus válasza dunc (#30020) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ha már 25-ös gumiban gondolkozol trekking bringára, akkor bizony outiznod kéne. :)

(#30021) rétisün:

Nekem egy régi hauser monti volt (semmi teló, meg ilyesmi rajta), aztán felraktam rá semi-slicket (ugyanolyan ballonos/vastagságú volt, mint az előző, csak nem rücskös), majd 1-2 hónap múlva máris outira váltás. Minek húztam volna, tudtam, hogy ez a sorsom... :DDD
Egyedül tán a fékkarfogást kellett szokni, eleinte alsó fogásban használtam, most már csak ritkán, meg még a felső, egyenes rész fogására is kezdek rászokni, mikor épp tudom, hogy lehet lazítani, akkor olyan jó "kinyújtózkodni". :))

[ Szerkesztve ]

(#30023) dunc válasza Ba cy lus (#30022) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért nem marad a 28 biztonságosan ,én főképp országúton városon kívül nyomok távokat,olyan 50 -70 km et hetente többszőr. Viszont szeretek kimenni Malomvölgybe napi színten ha az időjárás,és az időm megengedi,és oda cross kell.

(#30024) Ba cy lus válasza dunc (#30023) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ehh, mindegy, akkor majd csak "utóbb" leszel te is itten outis. :D

(#30025) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Normális dolog, hogy itt Romániában a Stumpjumper FSR Pro váz kb. 380.000 ft? Nem sok az egy kicsit még Specihez képest is? :F

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#30026) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

'Jó idő' van, éjszaka nem ment mínuszba, nem fagyott a víz, és mára a rádió 5 C fokot mondd, nem rossz, nem rossz! :C
Ennek is örülök, legalább felszarad az út.

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#30027) Tamoo válasza dunc (#30023) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Nézd meg! Hova vékonyabbat. És ez 37-es.
+kép

(#30028) Ba cy lus válasza ludsimon (#30026) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Azért nem fenékig tejfel, én hallottam süvíteni a szelet. :D

(#30029) KaraDani válasza Tamoo (#30027) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Jó, a montival semmi értelme összehasonlítani. Szerintem ha szinte csak aszfalton használod simán lehet 32/28 ast választani, kicsit fittnes jellegűbb lesz a gép. Igaz, hogy egy 28 as gumi elég idétlenül nézhet ki telóval, és nem is sok értelme van úgy már a telónak.

(#30030) Meme válasza KaraDani (#30029) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

láttam én már 40mm átmérő becsuszós duplavállas telót 1.5 slick gumival.
na az ami büntet ;]

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#30031) Tamoo válasza KaraDani (#30029) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

nem montihoz hasonlítom, de ha már ott volt...
csak azt akartam mutatni, hogy ez a fajta 37-es is elég vékony.
amúgy azt mondtam, hogy szvsz nem crossra való 25-28-as. (de Te is ezt írtad végülis) ennyi.

Szerk.: (én is 28-asba gondolkoztam, amíg nem néztem meg élőben)

[ Szerkesztve ]

(#30032) KaraDani válasza venember83 (#30025) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nem hiszem, hogy normális. És ez még csak a 2009 es modell amit te nézel :DDD

Tamoo: szerintem simán mehet rá, max hülyén néz ki. Én is majd ilyesmin fogok gondolkozni, ha egyszer lesz montim, akkor már nem lesz szükség annyira a vegyes képességre, lehet vékonyítani fogok. Ha montiversenyen elboldogultam 700x35 el, akkor főleg aszfaltra jó a 28 :D Megszokás kérdése, nyilván neked monti után vékony a 37, nekem outi után a 35 is vastagnak érződik.

Meme lol, mik vannak :C

[ Szerkesztve ]

(#30033) venember83 válasza KaraDani (#30032) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, de mondjuk 2009-ben is ennyi volt. :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#30034) Tamoo válasza KaraDani (#30032) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

lehet igazad van :) Nemtom, én ezeken a kátyús utakon félnék vele, hogy felütöm, vagy elcsúszok. (még ezzel is) De lehet tényleg csak azért mert eddig csak montiztam.

(#30035) KaraDani válasza venember83 (#30033) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Ok csak úgy értem lehet a 2010 es még többre fog kijönni.

Amúgy ez a szégyen, hogy Speci honlapján fent van Csehország, Szlovénia, Románia, Lengyenlország, de Magyarország persze, hogy nincs. Ez is mutatja piacként is mennyire semmibe vagyunk véve, és gondolom okkal. :(

(#30036) Ba cy lus válasza KaraDani (#30032) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nekem meg már a 23-as is vastag. :DDD

(#30034) Tamoo:

Nem kell félni, fel kell tenni, és menni vele. A kátyúkat meg kell tanulni kikerülni, vagy nem negyvennel belezúdulni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#30037) Muton válasza venember83 (#30025) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ahogy nézem mindenhol ilyen drága, pl Usában is $1800, pedig 5 lefestett cső egy rúgó és egy váltó :(((

pedig hogy szeretnék egyet...

amúgy dqdb, KaraDani, tekeyagd: köszi a cipő tippet :R

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#30038) dunc válasza Tamoo (#30027) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz a prezentációt,elég szembetünő valóban,országúton nyomom legfőképpen,és ott előny a keskeny köpeny,viszont a vegyes használatott tényleg kilővi....de a lényeg lenne már jobb idő és lehetne vadulni picit....

(#30039) dunc válasza Meme (#30030) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Juuj :DDD

(#30040) venember83 válasza KaraDani (#30035) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én meg úgy, hogy szekszualizálnak oldalt frissíteni. :DDD

(#30041) venember83 válasza Muton (#30037) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"pedig 5 lefestett cső egy rúgó és egy váltó" - annál azért egy picit több. S nem csak a mellékelt kormánycsapágyra és üléscsőre gondolok. Fejlesztés, tervezés, design, minőségellenőrzés, élettartamgarancia, ilyesmi.

(#30042) AstorAnt

AstorAnt
(újonc)

Lehet nagyon "láma" kérdés, de azért megkérdem :)

Ha leszedem a többsebességes montimról az első váltót, az okozhat problémát?Mármint a láncterelő hiánya miatt gondolok ilyenre.

(#30043) amargo válasza AstorAnt (#30042) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Ha beletekersz egy hegymenetbe és kényelmetlen leszel leváltani, akkor csak kéz/láb segítségével fog menni, vagy a többi tányért is leszednéd?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#30044) AstorAnt válasza amargo (#30043) üzenetére

AstorAnt
(újonc)

Még nem döntöttem el hogy leveszem-e, igazából gondoltam rá hogy csak a középső tányért hagyom meg, de akkor gondolom valami hézagolót be kell tennem a lánctányér helyére.

(#30045) dunc válasza AstorAnt (#30044) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól müködik,mi a francért szerelnéd le ? :U Ha gond van vele akkor talán,vagy tömegcsökkentés a cél?

(#30046) AstorAnt válasza dunc (#30045) üzenetére

AstorAnt
(újonc)

Hát pont azért szerelném le a váltót mert gyakran elállítódik, és elég idegesítő, mivel én itt Debrecenben nem igazán szoktam kihasználni(gyakorlatilag sose használom):)

[ Szerkesztve ]

(#30047) dunc válasza AstorAnt (#30046) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem inkább nézesd,meg vagy cseréltesd le,nem annyira nagy összeg,és nem árt egy átnézés karbantartás,milyen paripáról van szó?

(#30048) amargo válasza AstorAnt (#30044) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Milyen hajtóműved van?
Ha nem használod ki, akkor érdemes csak 1-et fent hagyni - hogy a középsőt, hogy lehet, azt az okosok megírják - .
De akkor a hátsó sorra is figyelned kell, mert az összes sebességet nem célszerű váltani, a keresztbe váltás miatt.

(#30049) Ariadne válasza rétisün (#30021) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Na részemről ugyanez az evolúció épp ellenkezőleg zajlott le. Gondoltam városban fogok szeretni menni, oda meg ugye pfuj monti, megvettem a crosst. Aztán az első két aszfaltos túra után elmentem az erdőbe. Aztán megint, és újra, és ha választhattam, hogy aszfalt vagy terep, akkor persze hogy terep. Ezért beszereztem a legbütykösebb külsőt rá, amit csak találtam, és aztán már kizárólag montis túrákra jártam vele, montisokkal. Na így kötöttem ki a fullynál, most meg ugye a cross visszavedlett simagumis (de nem penge :D) városi bicóvá, most is itt támasztja egymást mellettem a két jóbarát. :D

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#30050) Ariadne válasza venember83 (#30025) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Használtan a barátoméval megegyező vázat akart eladni egy barátunk ('07-es FSR Pro), 160-ért nem ment el... De új, hivatalos árnak reális szerintem, bár ugye ez az az ár, amiért csak gazdag fanatikusok veszik meg, a többiek várnak szezon végéig. :D Azt nem mondom meg, ember mennyiért vette az övét, mert csúnyán néznél miatta, de külön sztorija is van az egésznek. :P
Mondjuk egy karbon 96 váz most nézem, 400k, na ahhoz képest lehetne olcsóbb. Igaz a 96 irtó könnyű, de kérdés, milyen lehet a rugóstag működése, azér' a brainhez képest lehet nem olyan jó. Bár nem ismerem.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.