- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Torento #16270 üzenetére
Nem teszi az tönkre, csak ha valami hangosabb, az okosok még hangosabbra akarják nyomni. Persze , hogy tönkremegy időnap előtt. A Dolby meg annyit csinál ennél a telefonnál, hogy a háttér hangokat felhangosítja ugyan olyan hangosra mint az előllévő hangokat, ezáltal hangosabbnak hallatszik majd, de ez is 0Db-hez állítja a hangot. Ezt észre is lehet venni, mert nagyon sokszor hirtelen lehalkul, aztán kis idő után be áll a hang.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Torento #16096 üzenetére
Sajnos nincsen és nem is tudok szerezni. Az egyetlen beszállítási forrásom is megszüntette a forgalmazást. Ami viszont jó hír: amik nálam voltak, azokba csak ki kellett tisztítani a hangszórót. Erre egy mezei bringa pumpát használok, azzal fújom ki. Sűrített levegőt ugyanis nem lehet, mert kitépi a membránt. Ionizátor pisztoly lenne az igazi, de arra most nem futja.
-
Jano_023
őstag
válasz
Torento #15696 üzenetére
Fehér szilikon tokban is ugyan így néz ki.
Más alapból 1100 vagy 1400 mAh aksija van a Skatenek ?
-
scyllarus
veterán
válasz
Torento #15671 üzenetére
"Here are the links for a fully working Touchwiz 5 Launcher from Samsung Galaxy S III. I tried on my Skate and works perfectly it is one of the smoothest Launcher i ever used on ColdFusionX (only works on ICS roms )"
Ezt más írta a modacon. Akkor csak működik. Ráadásul olyan írta, aki korábban nem tudta kipróbálni a 4,5-öt, az ARMv7 miatt. Én kicsit furcsállom, hogy a SGS3 launchere támogatja az ARMv6-os utasításkészletet...
Én nem tudom kipróbálni, GB-n vagyok. -
giigz
veterán
válasz
Torento #15582 üzenetére
Esetleg még itt kérdezhetsz rá: Nagy T-Mobile topik
-
scyllarus
veterán
válasz
Torento #15550 üzenetére
Egy jól beállított Task Killer hasznos lehet, megfelelően paraméterezve, belőtt whitelist-tel. De a Kill All használata arra kényszeríti a rendszert, hogy mindent újra indítson, és ezzel rengeteg energiát fogyaszt - többet, mint amit egy beragadt app.
Én sohasem használtam ilyet, ismerni kell a telefonod, tudd, mire számíthatsz tőle, és akkor feltűnik, ha valami nem normális dolog történik. Akkor meg a Beállítások- Alkalmazások kezelésében is ki tudod lőni ami nem kell, nem kell ahhoz külön program. -
krystman
őstag
válasz
Torento #15460 üzenetére
Nem okoskodni akarok, :-) de a legjobb konvertáló program erre, az Allok Video Joiner. Na ezzel lehet nagyon szépen konvertálni telefonra, és videóra is. Már nagyon sokat kipróbáltam, és ez tökéletesen konvertál avi mp4-be is. Nekem a laptop 40 perces videót olyan 15 perc alatt nyom át avi-ból mp4be. És minőségét nagyon jól be lehet állítani. Én egy BDripet vagy egy sima avit , eredeti felbontásban konvertálok, és a képkockát is eredetin hagyom, és így nem konvertál feleslegesen a gép, csak annyit csinál, hogy mp4be dobja át az egész avit.
-
Keeperv85
nagyúr
-
apeelme
addikt
válasz
Torento #9361 üzenetére
miért vagy ezen meglepődve? a Teljesítmény menübe belépve még egy FIGYELMEZTETŐ üzenet is megjelenik amivel felhívja a figyelmed az esetleges gondokra...
A CPU-t is húzhatod addig hogy szétfagyjon a rendszer, ha még be is pipálod hogy boot-kor is ezzel induljon, a büdös életbe nem fog elindulni a rendszered...gondolom nem örülnél..a VM is pont ilyen...a "procifesz állítgatás" jelen esetben pedig nem kivitelezhető, és ha lehetne sem tennénk azzá...sok user még hátteret sem tud beállítani... -
apeelme
addikt
válasz
Torento #9356 üzenetére
galaxy ace : 320x480pixel
skate: 800x480pixelez 2,5x több pixel mint az ace-en...meg is van a magyarázat...
(#9358) Torento:
1. compcache-t 256MB vagy kevesebb RAM-al rendelkező telóknál érdemes használni amúgy felesleges
2. az alap VM méret 32M...ha elállítod magadra vess...beláthatatlan következményei vannak...(#9360) dodo76: a Beállítások - Extra beállítások - Bevitel - Rezgő visszajelzés beállítása menüpont alatt a végletekig testre tudod szabni...sok sikert
-
-
Joshi
titán
válasz
Torento #9214 üzenetére
Nem tuningversenyt akartam hirdetni csak érzékeltetni szerettem volna hogy jó kis rommal van dolgunk. Egyébként meg nincs sok értelme a proci órajelének növelésére ha nem játszik az ember, csak az akksi időt csökkenti de érdemi előnye nem nagyon van.
Én most is azt mondom hogy a Blade még mindig jobb vétel mint a Skate akár ki akár mit mond.(#9216) callvote: szerintem érdemes beruházni egy Class10-es kártyára mert nem sokkal drágábbak, nekem egy Samsung 16Gb C10-es van bruttó 8k-ért.
-
GRomeo
tag
válasz
Torento #8335 üzenetére
Viszont akkor hallgasd meg,hogy recseg mikor rá van téve adatkábelen keresztül pl.laptopra és közben akkor hívnak
félelmetes hangja volt a hangszórónak azonnal lekaptam a gépről és gondoltam ennek annyi
de aztán mégsem,ugyanis ilyen hangot még nem hallottam előtörni a hangszóróból
-
GRomeo
tag
válasz
Torento #8322 üzenetére
Ilyen hangerőn ugyan azt produkálja az én Skate-tem is
Ha használsz DSP-t vagy equalizert ? Vegyél picit lejjebb az értékekből,mert én is jól kivezérlem és nagy hangerőn torzít,viszont fülessel alig kell hangerőt ráadni és elég szépen szól(DSP) Magában a hangszóróján keresztül zenét hallgatni részemről nem szoktam
kicsit Sokol rádiós érzetem van tőle
-
apeelme
addikt
válasz
Torento #8317 üzenetére
magát a romot is CWM alatt másolom át... sztem az a legtisztább - jól néznék ki ha CWM alatt felmountolt SD tartalma más lenne...ez teljesen felesleges, akárhogy felmásolhatod a zip-et, csak másolás befejeztével rendesen válaszd le a gépről...
(#8321) Torento: nagyon fontos dolgot hagysz ki - és sajnos a nagy átlag is -, a felmásolom a rom-ot után elfelejtik az aktuális oprendszerben az eszköz leválasztását használni, ha ez megvan csak ezután szabad reco-ban az USB unmount-ra nyomni...
-
Norbeee01
tag
válasz
Torento #8223 üzenetére
De az alakját már akkor is láthattad,mikor képeken nézted,meg mikor bementé a tréhez megvenni...Egyébként 45.000ft-ért (vagy te már 53.000-ért vetted nemtom) ne várd el egy galaxy sII összeszerelési minőségét és tudását...Amúgy plédnek is meg ennek is megvannak a maga hibái úgy mint az összes többi mobilnak..Ha belegondolsz még az iPhone 4 is hibásan jött ki! Ha eltakartad a kezeddel a hátlapot,nem volt térerőd. Az pedig 2kiló felett volt kapható mikor bejött. Puskás Öcsit idézve: "Kis pénz,kis foci"
-
bubus66
nagyúr
válasz
Torento #8006 üzenetére
Torento
Szia kell ADW van ne kritizálj semmit amíg nem nézel és magyar én is azt használom. Néz utána az Ext ha kell át küldöm de a másik is mag van magyarul.Tessék ITT ADW a Másikat át küldöm neked az is magyar úgy HÍVJÁK ADW EXT
-
tboldi
nagyúr
válasz
Torento #7994 üzenetére
Attól, hogy nem gyári, még lehet jobb néhány (pontosabban sok) dologban.
Blade-re se gyári a CM7, inkább azt mondanám, a CyanogenMod csapat által támogatott a telefon. Most belefogtak a CM9-be (ICS) és ezt már a Penge sem kapja meg. Szerintem a Skate-re csak az eddigi "portok" lesznek a jövőben is.
Quadrantot - meg bármi egyéb benchmark-ot - felejtsd el. Egyrészt nem is működnek mindig jól, másrészt szerintem a felhasználói élmény többet ér.
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hunt: Showdown
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged