-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagycolt
csendes tag
Sziasztok .
Nincs valakinek egy eladó antennája Zidoo X10 -hez ??? Sajnos , csak egy antennát kaptam , mikor megvettem . -
Beni2360
Topikgazda
válasz
pontyos #5690 üzenetére
Hát még a Z10-sem 100%-s és máris egy újdonság? Azért már csinálhatták volna 3/32 GB-ra.
Ki akarnak minket rabolni.Mennyi lesz az ára? Itt már valamit írnak az árról.
UI: Most én nem találom vagy nem írják, hogy mit fogad a belső tároló? - 3,5 "HDD Ultra-HD 4K HDR adathordozó doboz. -
pontyos
senior tag
Újdonság [link]
-
Skipper
tag
válasz
DroiDMester #5683 üzenetére
Köszi a választ.
Nincs még ilyen kütyüm; igazából olyan asztali lejátszót szeretnék, ami viszi ISO-ból a DolbyVisiont is. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
DroiDMester #5683 üzenetére
Gondoltam kutakodjon maga is kicsit a gépe után.
Én még csak MKV formátumban töltöttem eddig le UHD filmeket.
Őszintém engem idegesít a menü sok elő megy utó élete.
Igaz ki lehet hagyni. -
-
Beni2360
Topikgazda
Hát azért az új boxok még drágák és gondolom a gyártó sor még nem termelte meg a magáét.
De az x8 ész az x9s közt van eltérés mert anno volt aki a legújabb 9s fw-jét szétbontva alakította a saját x8-ra ha jó emlékszem. Ezért is nem szabadott a 9s-s fw-t felrakni a 8-ra. Na de ezen kár filózni szerintem még azért jövő évben is fogják támogatni. Vagyis a gyártásti befejezés után 1-2 évig illene.
------------------------------
(#5681) Skipper - Itt nézz utána. Ha lejátssza akkor a megfelelő hálózat 1GB és kábel mellett amin átmegy akkor szerintem igen. -
Skipper
tag
Sziasztok!
A Zidoo Z9S képes hálózatról (SMB) UHD Blu-ray ISO-t lejátszani?
-
-
Beni2360
Topikgazda
Volt egy kósza elszólásuk fb-on, miszerint az X széria nem kap több frissítést. Érdekes módon ezt a hozzászólást törölték a kérdéssel együtt. - Na most akkor ha törölték akkor nincs vége szerintem. Én meg azt olvastam, hogy az x8-nak nem lesz már frissítése. Na majd meglátjuk, ahogy a vak is mondta......
-
tomp
félisten
válasz
pontyos #5674 üzenetére
Úgy gondolom az X szériának vége. Volt egy kósza elszólásuk fb-on, miszerint az X széria nem kap több frissítést. Érdekes módon ezt a hosszászólást törölték a kérdéssel együtt.
Amúgy részemről vártam is a végét. Elég szép számmal kaptunk frissítéseket. Az biztos ha megint boxot kellene venni tuti Zidoo-t vennék. :-) -
pontyos
senior tag
Z szériához jöttek uj firmware - ek PL: [link]
-
djnice
veterán
Na megnéztem a halott Z9S-t, úgy nézem a bootloader-nek annyi, így gondolom hogy otthon nem javítható, pedig jó lenne vhogy UART-on keresztül ráflashelni az imaget:
C1:80000000
C2
?
C3hswitch frequency to 0x00000046
frequency divider is 0x00000080
switch frequency to 0x00000046
frequency divider is 0x00000004
switch to SDR 8 bit
switch bus width to 0x00000008 bits success
hwsetting size: 00000940
C4
f
5-5verify fsbl fail 1
s_f
C1:80000000
C2
?uu3-1 -
balinyo
tag
Sziasztok!
Nekem x20-am van legújabb firmware-el, nemrég érkezett, music player 3.0. A gondom, hogy gyakorlatilag semmit nem tud normálisan bekategorzizálni, egy albumot nem tud összerakni és megjeleníteni. Tapasztalt bárki hasonlót? A fájlok és könyvtárak normálisan vannak tag-elve, elnevezve természetesen.
Kösz előre is
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
bigacsiga962 #5669 üzenetére
A nem kimaradt?
-
bigacsiga962
tag
letöltöttem két modosítottat is de enegedi feltelepiteni
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
bigacsiga962 #5666 üzenetére
NM
Eminence v2.2 Skin for Kodi 17 Krypton. video
Na még 1 link. - na szerintem ez a megoldás. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
bigacsiga962 #5664 üzenetére
Hát sajnos nálam sem engedi visszakapcsol amin volt.
Próbáltam letölteni és zip fájlból telepíteni de ott sem engedte valami versió függőségre hivatkozva. Hátha tudsz valami csinálni.
Ezt találtam: Szükséges kodi.leia
Egyelőre a 18 ZDMC-re még várni kell egy kicsit.
Nincs más ötletem.
Ui: Azért nem értem ha 2015-ben már volt ez a skin akkor a 18 kodi még sehol sem volt. -
bigacsiga962
tag
Sziasztok
ZDMC felszint szeretném változtatni eminence 2.0 letölti de nem engedi módósítani rá
Valami ötlet? -
Beni2360
Topikgazda
válasz
univerzita #5662 üzenetére
Ott biztos beállítási hiba van. A média tárban pl a filmeknél balra nyíl és ott választhatsz milyen témát szeretnél látni az ablakban. Küldök privibe beállításokra és egyebekre linkeket.
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Ha valamit nem ismer fel a mappában azt egyenként kell kerestetni. Főoldal> Videók> megosztott mappa>film kiválasztása>menügomb> új tartalom keresése és ott lehet a címeket átírni. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Gaben360 #5660 üzenetére
Mi hibádzika ZDMC-nél. A beállítások megvannak gondolom, mivel van már angol nyelvű borító.
Pont fentebb írtam miképpen kell beállítani. Az 5650 hsz-nél.
Később csinálok képes összefoglalót erről is de ez sima KODI téma.
Ha egyéb gondok is vannak a ZDMC média tárral írj privit és küldök képes összefoglalót.
Filmek sorozatok kiindulási alapja amiből dolgozik. Innen a pontos címet kimásolva lehet segíteni a keresését. -
Gaben360
senior tag
válasz
univerzita #5659 üzenetére
Nálam se,de én még a zdmc-t se tudom rávenni,a borító keresésre.
-
nagycolt
csendes tag
válasz
univerzita #5656 üzenetére
Csak angolul tölti le . Ez legyen a legnagyobb gondom .
-
Beni2360
Topikgazda
Az így igaz csak nem tölt le annyit mint a ZDMC és rengeteg hibás és felesleges letöltés van benne. Pl nálam némelyik minta fájlt is beteszi a filmek közé. Ha sorozatot nem talál akkor a részeket rak be és össze vissza nevekkel még a sorozathoz sincs köze. Most van 8 mappa beolvastatva és a mappa kiválasztásánál (szűrésnél), hogy azt a mappát mutatja mi van benne, kilép hibával.
A legfrissebb fw van fent. Én már feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- eBay
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest