Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz modflow #5099 üzenetére
420 10bitre kéne váltson az eszköz, lehet, hogy a beállításokkal van a gond. 1080p-n van 444 12 bit, de ott nincs HDR. Szóval a beállításokat nézd át.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz modflow #5097 üzenetére
Miért a ZDMC-vel játszod le amikor ott a zidooplayer amire tervezték?
Mivel nincs 4K Tv nem tudok érdemben válaszolni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
senior tag
Jó hír Z9s tulajoknak:
New firmware v2.1.30 version for ZIDOO Z9S released (és ezt nem is bétának mondják ha jól látom - nálam mert fent is van )" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
TIT
veterán
Vagy használj Ttorrentet,az egyszerűbb.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tothrobert #5093 üzenetére
Sajnos én sem tudtam beüzemelni de van itt több fórumlakó aki használja.
Kérdezd és majd jön a segítség. Vagy használd a keresőt és ott írj valakinek.
Pár hónapja frissítették és a régi hsz-k már nem jók.
Annyit tudok, hogy számítógépen böngiből is elérhető és könnyebb ott beírni a dolgokat mint a boxon.
Be kell írni a böngibe az ip címet és ott kell megadni felhasználó-jelszó párost a chrome fordítja az oldalt.
Valahogyan így kell kinéznie.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tothrobert #5091 üzenetére
Nem tudom miért keresed mivel ez egy 2015 aplikáció és hálózati hiba miatt nem tölthető, vagyis már nincs fent és nem is aktuális.
Habár nem írtad milyen boxod van. De rákerestem X10-s arra nem is volt.
Ott van a saját beépített torrent letöltő rendszere az Openwrt.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tothrobert
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Ki szeretném próbálni a ZidooNAS_1.0.7.apk-t de nem tudom le tölteni, megszakad állandóan.
Valaki nem tudná nekem ,valahová fel tölteni?
Köszönöm előre is -
modflow
veterán
Adott egy filmet a következő paraméterrel:
Parameters: Main10/L5.1/High 4:2:0/10bit/HDR10/BT.2020
A TV-m mégis ezt írja ki a ZDMC-ben:
Output mode: 3840x2160P @ 23Hz YUV444 8 Bits BT 2020Ez normális? Miért nem 10 bit?
-
tomp
félisten
Miként lehet rárakni X8-ra az X9S-re készült 2.1.19 bétát?
Anno LógaGéza csinálta meg az 1.3bétát, hogy X8-ra is felmenjen. -
Beni2360
Topikgazda
válasz Gabesz87 #5087 üzenetére
Szerintem sehogy, ha jól átolvasod akkor magad is rájössz.
De lehet, hogy tévedek.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gabesz87
veterán
Nem tudom, esett-e már szó erről itt, de nagyon várom, hogy eme újabb zseniális Microsoft ötlet hogyan fogja befolyásolni (hazavágni) az otthoni csoport kiszedése után nagy nehezen beállított működő hálózati elérést.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz He-Nike #5082 üzenetére
Köszönjük mindenki nevében aki fel tudja használni.
Nekem is itt van már több mint 1 éve de elkallódott az adó része.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz He-Nike #5084 üzenetére
Megvettem de nem volt időm vele foglalkozni, a leírása meg helytelen és nem is pontos. Egyébként most sikerült, többféleképpen kipróbáltam, de végül meglett. Infra módban hosszan nyomtam a TV gombot, elengedtem, villogot majd a gyári távon megnyomtam a gombot amit tanítani szeretnék, ekkor gyors villogásba kezdett majd az iweipoo-n megnyomtam a gombot amire tanítanám és utána TV gomb így végül megtanulta a bekapcsolást.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz He-Nike #5082 üzenetére
Köszi, nekem nem akarja megtanulni, valamit rosszul csinálok vagy rossz a táv.
[ Szerkesztve ]
-
He-Nike
aktív tag
Leírom ide hátha mást is érdekel. Ugyan úgy kell tanítani mint az összes ilyen kínai androidos box ir távirányítóját. Ezen speciel hosszan nyomod a piros TV gombot Ekkor villog a kék led, szembefordítod a régi távirányítóddal (tehát, hogy a két infra lássa egymást), megnyomod a régi távon azt a gombot amit rá akarsz az újra programozni, majd megnyomod az új távon azt a gombot amelyik gombra akarod programozni. Az összes nyomógombot beprogramozhatod csak győzd megjegyezni melyik gombra mit programoztál. Használata pedig egyszerű. Minden gomb kettős funkciójú, alapesetben az androidos boxot tudod vele irányítani ugye a hozzá kapott kis usb-s adóján keresztül. Viszont ha megnyomod a piros TV gombot a gombok másik funkcióját használhatod (ilyenkor kéken világít egy led). Ekkor a beprogramozott infra funkciók működnek Beprogramozhatod rá akár a tv-d összes nyomógombját, bekapcsolhatod vele az erősítődet, Blu-Ray lejátszódat igazából amit csak akarsz. Ezen kivűl van egy háttérvilágítás gomb amivel ki-be kapcsolhatod a háttérvilágítását a távirányítódnak. Ha bekapcsolod néhány másodperc múlva kikapcsol a háttérvilágítás és akkor kapcsol be ha megnyomsz egy gombot. Ja és mindkét fele világít a qwerty billentyűzet is, de csak az amelyik éppen felül van. Ja és persze megvan a szokásos légegér funkciója is. A mikrofonos funkcióját még csak a Youtube android tv-s alkalmazásban tudtam használni, de az is működik rajta.
Remélem minden infót sikerült összeszednem róla és érthetően átadni.Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
blakey
titán
válasz He-Nike #5080 üzenetére
Le tudnád írni pú-ben a tanítás pontos menetét?
-
He-Nike
aktív tag
Amit a bal felső sarokban látsz piros ki-bekapcsoló gombot azzal csak kikapcsolni tudod, de ha ugyanerre a gombra ráprogramozod infrán az eredeti távirányítóról a jelét akkor igen bekapcsolni is tudja a készüléket. Annyi különbséggel hogy előtte meg kell nyomni a TV feliratú nyomógombot a távirányítón ezzel aktiválva, hogy a gombok infra funkcióban működjenek (ilyenkor kéken világit egy led rajta).
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
blakey
titán
-
nagyúr
-
He-Nike
aktív tag
válasz DroiDMester #5072 üzenetére
Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésbe, de én is ajánlanék egy távirányítót.
[Iweipoo GT01]
Ezen tanítható az összes nyomógomb infrán is. Így egy távírányítóval tudom kapcsolni az összes eszközömet otthon. TV-t, betéri egységet, androidos boxot. Ja és ennek is van háttér-világítása, sőt mikrofonja is lehet neki diktálni szöveget...Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
L.L.
senior tag
válasz DroiDMester #5055 üzenetére
Megjött az adapter, de sajnos nem jártam sikerrel. Beigazolódott amit a fórumban is olvastam. A 2.1.1-el érkező box, a leírt módszerrel nem állítható vissza, az utolsó lépés a "goru" már nem szerepel a parancsok között, így hiába adom ki, nem működik, és a Putty logban nem is találok semmiféle más parancsot az usb boot lehetőségre. Biztosan van mód visszaállításra, de ahhoz valószínüleg a gyártó segítsége kellene, amire szerintem esély sincs. Az újabb boxokkal rendelkezőknek nem javaslok downgradet.
-
nyakec
tag
Én ezt rendeltem a X9S -hez , reélem jo lesz..[link]
-
Beni2360
Topikgazda
Én nem értékel túl azt a távot de biztos, hogy jóval többet tud mint az elődje.
Nekem is van vagy 3 éve ilyen mini bill csak akkumulátoros kivitelben és nem világit. Én is szeretem de a zidoo-hoz a saját távját használom. Tény és valóság ha nem 20 csak 14.5 $ akkor is emeli a Z9S árát. De nekem a 9-s is páros ahogyan szokták mondani.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz Beni2360 #5071 üzenetére
Azért annyira nem kell túl hájponli azt a 4000.Ft os világítós távot. Vettem én is az x9s.hez zidoo Official Store ból volt akcióba még nyáron 14,6 dolcsiért annyit talán megért, bár kb 3X használtam sokkal kényelmesebb egy RF.es Mini Bill használata és ezzel tényleg minden funkciója irányítható, ráadásul nem csak az X9S hez használható, hanem a többi BOXaimhoz is!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #5068 üzenetére
nem értem, miért kellene számolnom a táv árával... - Mivel sokan az X9S-hez hasonlítják az árát és ott csak egy egyszerű "filléres" táv van hozzá.
-
senior tag
-
szasanyi
félisten
válasz eric.cartman #5067 üzenetére
Láttam ezt (is) de ez sok, ennyiért nem jó mert csak ~50k van rá. Csak fog csökkenni az ára...
Beni2360: nem értem, miért kellene számolnom a táv árával... A csomag tartalmazza azt is, nem?
Kom-ancs: EU-n kívüli vásárlást kizártam, mert szinte biztosan megvámolják és akkor buktam a mutatványt (nem is kicsit).
-
senior tag
válasz szasanyi #5056 üzenetére
Ez a "hivatalos" EU-s forrás: https://www.futeko.com/products/MP093.php
Nem olcsó, de garantáltan +ÁFA mentes és ingyenes a küldés.(az enyém is innen jött)
[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #5064 üzenetére
De ha a 25 $ exrta távot levonod az árból 170-25= 145 $ már nem is olyan vészes. szvsz. A szállításban meg valahol az ÁFA is jelen van.
De láttam ennél cifrább árat is.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz headhunter #5061 üzenetére
Nálam se működik.
-
tomp
félisten
válasz DroiDMester #5059 üzenetére
Na de downgrade esetén is felülírja a régebbi bootloader az új verziót?
Vagy hiába kerül rá a régi de esetleg megmarad az új is?
pl a telefonomnál felrakja az ember a gyári recovery helyére a TWRP-t, újraindítja a telefont és hiába telepítette a TWRP-t, újra a gyári Recovery fogadja. De ha TWRP telepítése után egyből felrakja a rootot is akkor megmarad a twrp. Mintha a root más elérési utat állítana be hozzá amivel már bejön/megmarad.Az elem akkor bukta. Na de nem biztos, hogy nincs több verzió a boxból. Nem hiába nyomtatják rá az alaplapra a verziót. kép
Nekem X8-om van de X9S alaplappal megy. Na vajon honnan olvassa be a box, hogy hiába X9S az alaplap de ő maga egy X8?
kép -
nagyúr
amivel downgrade.elni szoktunk (install-ZIDOO_X9S-v1.4.12-201708181828-USB.img) abban az img.ben BIZTOSAN van bootloader és külön UBOOT is
És ha így TTL adapterrel rá erőszakoljuk, akkor fel kell hogy tegye magára, HW.ban sz.tem nincs más verzió a X9S nél, tehát gyárilag is feltették ezeket valahogy az eMMC.re
az Elem csak a RTC(Real Time Clock) modult táplálja azt hiába veszed ki és sütöd ki a panelen, csak a dátumot és időt felejti el!
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Most nézem, hogy némelyik OTA zipben nincsen benne a bootloader van amelyikben viszont benne van.
De a kérdés, hogy a 2.1.1-el kijött boxon lévő bootloadert lehet e frissíteni? Azaz ha teljesen más verzió van rajta akkor a korábbi verzió felülírja e vagy nem. Mintha anno valamelyik samsung telefonnál lett volna ilyen dolog. Főverzió frissítéssel olyan bootloadert kaptak amivel a korábbi főverziós droidot nem lehetett felrakni mivel a bootloadert nem lehetett visszaállítani.
Illetve valahogyan a box azonosítja magát, hogy ő most X8/X9S/X10-es. Mi van akkor ha ott lett valami módosítás amit a régebbi rom/bootloader nem tud megemészteni?lzrlaca
Próbáltad már amúgy az elemet kivenni, kisütni és visszarakva bekapcsolni? -
L.L.
senior tag
Köszönöm, ez nagy segítség.
-
szasanyi
félisten
Nem tudja vki, hogy EU-n belül - többletköltség nélkül - már elérhető-e már a Z9S?
-
nagyúr
Ez ugyan az amit te is vettél Prolific PL2303 chip, én nem nagyon bírtam működésre bírni Win10 X64.alatt, és ha utána olvasol nem is nagyon van hozzá x64 win10 driver, szóval ilyet VÉLETLEN se vegyél!
CP2102.est kell venni pl itt van egy ilyen ez alapból megy plug and play a legfrissebb Win10 X64.el is! Nekem is ilyen van a felső képen ez látszódik!
Ehez nem kell semmit telepíteni, bedugod és működik! van itt nálunk is ha nem kínából akarodAz meg nem hinném hogy számít milyen BL van most a BOX on mert azt fogod felírni a gyári OTA.zip-ben BENNE van a Bootloader(ubot) is tehát felül kell hogy írja a fent lévőt!
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz DroiDMester #5053 üzenetére
Sajnos az előtte lévő 2 oldalon írják a módosított bootloadert, illteve a sikertelen próbálkozást. Most már tényleg kíváncsi vagyok, és nem biztos, hogy megvárom míg ideér kínából, ráadásul így hogy felhívtad a figyelmem, nem tudom, hogy drivert küldenek e hozzá, lehet holnap elugrok egy ilyenért [link]. Ez elvileg Win10 kompatibilis, automata driver telepítéssel.
(#5051) tomp Ha nem sikerül megpróbálok írni nekik, bár így, hogy megbontottam, és ehhez el kellett távolítani a csavarról a zárómatricát, nem sok reményt fűzök hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
itt azt írták hogy tökéletes a módszer és sikerült helyreállítania vele!
Ami fontos hogy még mielőtt neki kezdesz a vásárolt TTL adapternek fel kell telepíteni a megfelelő drivert tehát eszközkezelőbe látszódjon hogy működőképes!
így ahogy nálam
Mert nem minden adaptert telepít automatikusan a win10 magának!
Prolific 2303.at nem támogatja a win10, és ha jól látom te pont ilyet vettél!
Ez nem valószínű hogy működni fog win10 alattTalán egy régebbi win7 et futtató gépen működni fog!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Hát ennek a változtatásnak van értelme?
A fórumon a cég képviselői mit mondanak?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
Én felvenném a kapcsolatot a Zidooval! Le van írva a boxhoz járó használati útmutatóba, hogy tilos a downgrade? Gondolom nincs. Vagy a dobozra? Mivel gari időn belül vagy én kérnék egy új boxot! Mivel úgy csináltad ahogyan a support oldalon is van és tégla lett a vége. Ott sem írják, hogy a már 2.1.1-el érkező boxoknál korábbi verziót tilos felrakni.
De még mindig kíváncsi lennék mi indokolta a bootloader frissítését a boxon. Custom rom nincs rá, root a boxon gyártó által kiadott root app, új droid verzió sincsen ami esetleg új bootloader meglétét követelné. -
L.L.
senior tag
válasz Beni2360 #5049 üzenetére
Természetesen megcsinálom, de valószínű nem lesz sikeres. Most volt időm, és végigolvastam a kapcsolódó fórumot. Ami kiderűlt, hogy a gyárilag 2.1.1 firmware-el érkező dobozok, már egy módosított bootloaderrel érkeznek, amit tomp fórumtársunk is gondolt. Ezeknél a downgrade valószínüleg már nem lehetséges, és téglásítja a boxot. Az új változatokat már a TTL kábellel sem sikerült visszallítani a próbálkozóknak, így én se sok esélyt látok rá. De ugye a remény hal meg utoljára.
-
Beni2360
Topikgazda
Azért ha kérhetünk egy magyar nyelvű pontos leírás rögzítését, hogy ne keljen guglizni ha valakinek kell. Ha megvan akkor én is elkérem és felrakom a felhőbe a többi okos dolgok közé, hogy ha valakinek kell le tudja tölteni.
Sok sikert, de ezt már írtam.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Én csak itt olvasom a kálváriádat de nem jövök rá mi az az adapter, mire kell és hogyan néz ki. Linkelnéd a rendelésed? Nekem a linken leírt dogok kínainak hatnak, de ez téged nem boldogít. Látom te sem vagy jobb helyzetben. De reméljük sikerül megoldanod.
Más: Én is állítottam anno már vissza az X8-m de nem emlékszem, hogy kellett-e rezet gombot nyomnom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
L.L.
senior tag
-
-
He-Nike
aktív tag
Szia! Sajnálom a készülékedet. Viszont azt nem írtad milyen módszerrel próbáltál Downgarde-elni.
Nekem is az általad említett beta verzió van fenn. Napokban gondoltam visszarakom a stabil verziót erre most olvasom az esetedet. Mi a biztos megoldás?Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
Ha nem boldogúl van egy fórumtársunk aki nekem már javított 3 készüléket - Piedon - keresd meg és kérdezz tőle hátha tud segíteni. Én ilyenben nem vagyok otthon. Hivatkozzál rám. Bp-tí 17 ker. ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Bocs még álmos voltam.
Itt van két fájl a tarsoloymba.
1 intall...
2 Recovery
Hátha már nem emlékszem a recovery mire van.- Megtaláltam az 5 fájlos lehetőség.
Ne kapkodj hátha jön valaki X9-s fórumtárs.[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz Beni2360 #5022 üzenetére
Ez X10-re való, de az X9S-re valóval megpróbáltam már, illetve az 5 fájlos módszerrel is. [link], + több, a fórumában fellelhető módszert is próbáltam, sajnos eredménytelenül. Most azon gondolkodom, ugyanilyet vegyek e, vagy esetleg próbáljak ki egy olcsóbb megoldású boxot CE rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Evvel próbáltad? - install-X10-v-2.0.15-201803082143-USB.img
(#4199) tomp - leírása.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Pár napja próbáltam downgradelni az x9s készülékemet, a 2.1.19-ről. A folyamat simán lezajlott 100%-ig, majd újraindulás helyett, csak a hello feliratig jut, illetve a tv felé sem küld jelet, csak fekete képernyő látszik. Már kipróbáltam minden neten fellelhető módot, de semmi nem történik. Jobban utánolvasva már többen is jártak így, de van akinek sikerült az általam is kipróbált módszerekkel visszahozni. Többeknek, és sajnos köztük nekem is, ez nem működik, állítólag a 2017 július utáni készülékek új firmware-el rendelkeznek, aminél téglásodhat a készülék downgrade esetén. Ezt csak azért írom, hogy óvatosan a firmware visszalépésekkel.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Hutkai1 #5019 üzenetére
Megtisztelő , hogy ide fo[link]rdultál de inkább itt érdeklődjél mert olcsóbb megoldásokat kapsz mint a zidoo boxok. Az igényeket szedd össze.
-
Hutkai1
újonc
A liszensz lejárta miatt az okos tvnk nem játsza le a youtubot.
A jelenlegi asztali média lejátszómat szeretném lecserélni ami a WD tv c3h.
Ez a lejátszó nagyon rosszul tölti be a youtubos videókat, nem élesedik be a kép.A lejátszó fő célja a youtube videózás lenne
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5013 üzenetére
Nálam is volt ilyen, hogy nem volt kép bekapcsolásnál de nekem az elelőző fw-nél. Rájöttem, hogy a házikó gomb megnyomására jött be a kép. A HDMI bemenetnél ragadt le a az egész.
Most is nekem a HDMI bemeneti oldal fogad de már van kép és a főmenü gomb (házikó) megnyomásával kapom a szokott képet.
Na most rakom fel az új fw-t.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Valószínű, hogy egy ISO filmnél el állítottad a felirat magasságát lefel a fekete sávban és ezért alul nem látod az mkv filmben levőt. Én jártam így, ismételten betallózód az iso filmet és ott vissza állítod az eredeti magasságra és azután már a fogod látni az mkv-ben is.
Remélem ez a hiba nálad is és megoldódik.
--------------
tomp - köszönjük.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Van egy Zidoo x9s lejátszom, tök jó imádom, az az egy bajom, hogyha az .mkv-ban van .srt felirat, nem jeleníti meg. Ha PGS-ben van minden oké, illetve ha külön van .srt-ben. Mi lehet a baj? Állítottam a kódolást is de semmi. Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
-
szasanyi
félisten
válasz univerzita #5000 üzenetére
Köszi!
tomp: ahogy látom még BETA verzió megy, gondolom kell némi idő a megjelenés után aztán a hivatalos oldal download szekciójába is bekerül. Nem tudom olvastad-e az ottani fórumot, ha esetleg igen nem volt-e szó arról jó váltás-e X8-ról?
-
Beni2360
Topikgazda
Igen én is 2 éve vettem az X8-t onnan de az a cég Eladó: ZidooDirect EU volt és elég hamar megkaptam vagyis nem Kínából jöhetett. Dec.02 rendeltem és 14.-n kézben volt.
Szerintem váltogatják a céget, sumákolás végett.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
válasz Beni2360 #5004 üzenetére
Anno az X8-at ugyan így vettem.
Akkor csak áfa különbözet volt. Szállítás akkor még díjmentes volt. Azóta az amazon díjkötelessé tette a magyar címre való szállítást.
Az eladó azért Zidootech EU, hogy unión belül is tudják árulni. Unióban bejegyzett cég de a székhelye kínában van így nem kell vámot fizetnie. -
Beni2360
Topikgazda
Hát én nem tudom de nekem nem ez jön le az eladótól.
Bárhova klikkelek áfa kötelességről írnak és, hogy Kínából jön az áru.
Már többször vásároltam az Amazontól de így, hogy Kínábol küldik és áfa felett még nem vettem.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
Beni2360
Topikgazda
Hát igen, de Kínából van a szállítás. És ehhez jöhetnek még a sarcok szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest