Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Egy kis helyzetjelentés: (hátha valakinek még hasznos lehet)
Sikerült végigcsinálni a procedúrát.
Felraktam a hátúlnyomós módszerrel az 1.4.12-es img filet.
Majd arra rátelepítettem a lefrisseb 2.1.22-es zip update romot.
Jelentem végigfutott a frissítés hiba nélkül.
Azért biztonság kedvéért nyomtam az új romon is egy gyári beállítások visszállítását.
Feltettem az összes eddig általam használt apk-t. Egyenlőre nem éreztem egyszer sem lassulást süvít a rendszer mint régen. Megjegyzem a google fiókommal nem léptem be mindent apk-mirrorról töltöttem le és telepítettem, így talán jobban kímélem a memóriáját kevesebb a háttérbeli folyamat...
Fontos tudni, hogy az én készülékem már egy régebbi széria, egy újonnan kiadott készüléken nem működik a módszer.Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
válasz Beni2360 #5258 üzenetére
Ez mondjuk nem egy rossz ötlet, fogom is alkalmazni. De ugye az eredeti problémámat nem oldja meg. Még egy ilyen clean install-ban bízok. Remélem 1.4-es rom után nem gond, ha rögtön felrakom a legfrissebb romot...
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
válasz eric.cartman #5252 üzenetére
Teljesen random módon mikor kilépek böngészőből, vagy a youtube appból, vagy a horizon go-ból vagy a Flud torrentből. Annyira belassul, hogy alig birok kilépni a főmenübe, hogy megnyomjam a "clean up" ikont akkor mindent töröl a memóriából. Ilyenkor általában megjavul. De néha annyira belassul, hogy nem győzöm kivárni és inkább hátul megnyomom a power gombot és újraindítom.
-
He-Nike
aktív tag
válasz eric.cartman #5249 üzenetére
Ezen a 2.1.14 beta verziós romon korábban már nyomtam factory resetet. Sajna nem oldotta meg a problémámat A belassúlgatás továbbra is megmaradt, miközben másnál nem olvastam erről a hibáról. Ezért gondoltam, hátha egy clean install megoldaná a problémámat. Csak nem vagyok biztos a sorrendben...
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Fel szeretném telepíteni a legfrissebb 2.1.22 verziót a X9S készülékemre (ami már egy jó 2 éves széria). Jelenleg a 2.1.14 van rajta ami beta verzió kicsit néha belassulgat/fagyogat. Ezért szeretnék nulláról indulni tiszta telepítéssel.
Innen visszatérnék az 1.4.12-es img file-os pendrive-os reset gombos módszerrel.
Majd erre telepíteném fel a a legfrissebb 2.1.22-es firmware-t.
Jól gondolom, hogy így működhet a dolog, vagy kihagytam valami lépést? Ha nem muszáj nem tégláznám a készüléket.Köszi előre is.
-
He-Nike
aktív tag
Leírom ide hátha mást is érdekel. Ugyan úgy kell tanítani mint az összes ilyen kínai androidos box ir távirányítóját. Ezen speciel hosszan nyomod a piros TV gombot Ekkor villog a kék led, szembefordítod a régi távirányítóddal (tehát, hogy a két infra lássa egymást), megnyomod a régi távon azt a gombot amit rá akarsz az újra programozni, majd megnyomod az új távon azt a gombot amelyik gombra akarod programozni. Az összes nyomógombot beprogramozhatod csak győzd megjegyezni melyik gombra mit programoztál. Használata pedig egyszerű. Minden gomb kettős funkciójú, alapesetben az androidos boxot tudod vele irányítani ugye a hozzá kapott kis usb-s adóján keresztül. Viszont ha megnyomod a piros TV gombot a gombok másik funkcióját használhatod (ilyenkor kéken világít egy led). Ekkor a beprogramozott infra funkciók működnek Beprogramozhatod rá akár a tv-d összes nyomógombját, bekapcsolhatod vele az erősítődet, Blu-Ray lejátszódat igazából amit csak akarsz. Ezen kivűl van egy háttérvilágítás gomb amivel ki-be kapcsolhatod a háttérvilágítását a távirányítódnak. Ha bekapcsolod néhány másodperc múlva kikapcsol a háttérvilágítás és akkor kapcsol be ha megnyomsz egy gombot. Ja és mindkét fele világít a qwerty billentyűzet is, de csak az amelyik éppen felül van. Ja és persze megvan a szokásos légegér funkciója is. A mikrofonos funkcióját még csak a Youtube android tv-s alkalmazásban tudtam használni, de az is működik rajta.
Remélem minden infót sikerült összeszednem róla és érthetően átadni.Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
Amit a bal felső sarokban látsz piros ki-bekapcsoló gombot azzal csak kikapcsolni tudod, de ha ugyanerre a gombra ráprogramozod infrán az eredeti távirányítóról a jelét akkor igen bekapcsolni is tudja a készüléket. Annyi különbséggel hogy előtte meg kell nyomni a TV feliratú nyomógombot a távirányítón ezzel aktiválva, hogy a gombok infra funkcióban működjenek (ilyenkor kéken világit egy led rajta).
-
He-Nike
aktív tag
válasz DroiDMester #5072 üzenetére
Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésbe, de én is ajánlanék egy távirányítót.
[Iweipoo GT01]
Ezen tanítható az összes nyomógomb infrán is. Így egy távírányítóval tudom kapcsolni az összes eszközömet otthon. TV-t, betéri egységet, androidos boxot. Ja és ennek is van háttér-világítása, sőt mikrofonja is lehet neki diktálni szöveget...Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
Szia! Sajnálom a készülékedet. Viszont azt nem írtad milyen módszerrel próbáltál Downgarde-elni.
Nekem is az általad említett beta verzió van fenn. Napokban gondoltam visszarakom a stabil verziót erre most olvasom az esetedet. Mi a biztos megoldás?Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
Szia!
Nekem a Flud bevállt. Teljes sávszélességgel tölt le és fel is. Működik rajta az RSS feed is.
A hálózati beállításokon annyit kellett mókolni, hogy a véletlenszerű helyett fix portot állítottam be és a routeremben engedélyeztem azt a portot (port forwarding), és kikapcsoltam a DHT-t.
Ja előtte nekem sem akart igazán menni.Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest