- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
modflow #1689 üzenetére
A tvdb scrapper van beállítva a Sorozatok mappára? Lehet, hogy újra be kell scrap-elni, a legújabb KODI-ban nem tudom hogy kell, de nekem "oldalt" van a Context menü, ahol az "Update Library"-ra kell kattintani. Vagy ráállsz a mappára, Menu gomb és "Scan for new content", ahogy nekem működik.
De ezek már mind KODI specifikus dolgok (a ZDMC is KODI), ha továbbra se megy, akkor szerintem inkább a KODI Topic-ban folytasd, több eséllyel kapsz konkrét megoldást. És ez tök független attól, hogy milyen maga a lejátszó, a ZDMC is csak egy plusz (aminek én örülnék), ha nem tetszik, vagy túl kemény dió, akkor ott van a Zidoo saját gyári Media Center-e... De szerintem ne add fel és türelmetlenkedni sem érdemes, 1 napja sincs meg még a lejátszód, nekem több mint 1 hét is beletelt mire valamennyire belaktam, személyre szabtam, stb. a KODI-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- B W PS PX8 jó áron eladó
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest