Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Arra figyeljetek oda, hogy nem eleg, ha elofizettek a PRO planre, a shardok csak akkor jonnek, ha a kartyatok is PRO. Azonnal az elofizetes utan tudtok igenyelni kartyakat, a virtualist pedig azonnal hozzaadva az Apple Payhez, azonnal tudtok is fizetni vele.
-
mepet
addikt
Meg mindig nem jelentkezett senki pro plan user a stone csereberere. Dolnenek a shardok, en csak ezzel a kartyaval fizetek mindenhol.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #775 üzenetére
Valoszinuleg nem. Az ugy nem kartyas fizetes a zen kartyaval, hanem paypal fizetes.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #770 üzenetére
A "shard->stone" gyujtesre gondolsz, vagy megjelent nalad a "quests" es az "energy->stone booster" ?
-
mepet
addikt
Korabban nalatok is megjelent, aztan mult heten eltunt az energy gyujtesi lehetoseg es a hozza valo questek? Sajnos sosem mukodtek, hiaba latszottak, pedig marha jo cucc lett volna szerintem.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #762 üzenetére
Most 5%
-
mepet
addikt
Es a lenyeg: kideritettem azt is, ha a HUF egyenleget feltoltod forinttal (kartyaval ingyenes, nem feltetlenul, de kiprobaltam, nalam ingyenes a mastercardommal), es utana forintot fizetsz, akkor a forint egyenlegbol vonodik a love kozvetlenul, raadasul, ha PRO planed van, akkor ezutan is kapsz shardokat.
7 eur a PRO plan havidija, az elso 3 honap ingyenes. A zen.com olyan zsenialisan gamifikalta azt, ami a hitelkartyaknal cashback-nek csufolnak, hogy orom lett a penzt kolteni. Imadom a stone-okat sorsolni, nem reg kiporgettem egy 50EUR Fuel Stonet. Ha iszonyuan balszerencses vagy, akkor is majdnem 1% korulre jon ki a kumulativ cashbacked, a gyakorlatban jelentosen tobbre. Ugy saccolnam, hogy kb 400EUR havi koltesnel mar az elofizetesi dijjal egyutt is megeri hasznalni. Ingyen lotto.
Raadasul ugye, mint kiderult, ingyen feltoltod a HUF szamladat, aztan ingyen utalsz HUF-ot. Ha a bankodnal nem ingyenes az utalas, itt bizony az.En kb a jo reszet EUR-ban, tobbit HUF-ban koltom. Van mindket egyenlegemen penz, igy lett egy olyan kartyam, aminel nem kell gondolkodnom, hogy melyik orszagban fizetek vele eppen. Es igy nincsen tobbe valtas. Hala a tegnapi updatenek, veletlen valtas sincs tobbe.
A havi 800EUR ingyenes KP felvetet nem is emlitettem meg. Kiprobaltam egy random szlovak bank ATM-jenel. Tenyleg teljesen ingyen van. Zsenialis ez a cucc.
-
mepet
addikt
Meggyoztel, most kiprobaltam a Forint utalast Forint szamlara IBAN megadasaval. A BIC mezot kitoltotte magatol helyesen, csak a vegere rakott nehany X betut. Jelzem majd, hogy rendben megerkezett-e.
A minimum osszeg minden banki utalasnal 1EUR vagy annak megfelelo osszegu deviza, az utalas dija PRO plan mellett 0, ugy, ahogy a pricing dokumentumban is szerepel.
-
mepet
addikt
válasz
pictigjis #718 üzenetére
Szerintem ez sokkal mokasabb, mint egy sima cashback rendszer. Imadom sorsolni a Stone-okat, izgalmas, biztos nyeremeny, csak az nem biztos, hogy mennyi.
Minimum visszakapott penz a Shardokbol:
Collecting Shards for purchases with ZEN Pro Card
Exchanging Shards to Stones
Igazabol a garantalt minimum az igy van jelenleg: a legolcsobb stone a kajas: 70 shard. A 70 shardhoz egyedul, buddyk nelkul kell kolteni 70*3.3=231 eurt. A kajas stone-ok erteke minimum 2eur, max 7eur. Nyilvan a leggyakrabban 2eur-t dob. Tehat 231 eur-onkent legalabb 2-t vissza lehet kapni.Stone-ok felhasznalasa:
Exchanging Stones for Rewards
Accepted transaction types to exchange Stones
A Stone-ok felhasznalasahoz azokat egy mar feldolgozott tranzakciohoz kell csatolni utolag. Akkor feldolgozott egy koltes, ha a historyban nem oracskat, hanem minusz jelet latsz elotte. A kajas stonet pl. ettermi kolteshez tudod csatolni. A koltes ertekenek tobbnek kell lennie, mint a Stone ertekenek.EUR Stone HUF koltesre:
Mar kiprobaltam, ugy is mukodott, hogy forintban fizettem az EUR egyenlegembol az etteremben, es utana hasznaltam ra a 2EUR stone-t. Az tortent, hogy megjelent 1.99 EUR-nyi HUF a szamlamon, majd kb 2 nap utan magatol visszavaltodott EUR-ra, ekkor mar csak 1.98EUR lett igy a visszaterites. Mondjuk valoszinu azert, mert kozben romlott a forint... A legegyszerubb, EUR tranzakciora hasznalni a Stonet, mert ugy nincs ez a valtogatas. De, ha csak forint tranzakciot talalsz a Stonehoz, az sem gond, csak varni kell, mig ismet EUR lesz belole. -
mepet
addikt
válasz
Oliverda #716 üzenetére
Sending Stones to ZEN Buddies
Receiving Stones from ZEN BuddiesPro-nak kell lenni, es kuldeni Stone-t a masiknak es akkor a masiktol minden 10-dik Shardja utan kapsz te is egyet. Ha jol ertem, forditva is igy van, tehat ha kapsz valakitol ajandek Stonet, onnantol ugyanugy kapsz Shardokat a koltesei utan.
Pl. ha vasarolsz 3300 EUR ertekben a Pro kartyaval, akkor te kapsz erte 1000Shardot, az akinek kuldtel vagy akitol fogadtal mar Stonet, az pedig 100Shardot kap.Stoneokat nagy erteku vasarlas utan magatol is dob a rendszer (legalabbis a Pro-knak biztosan), egyebkent meg ugye a Shard-okbol tudsz sorsolni Stone-okat. Nekem pl. van egy 4.5%-s nike store-os Stone-om, amit szivesen elcserelnek a "legolcsobb" 2eur kajas Stone-ra.
Azt nem tudom, hogy enged-e szog ugyanolyan Stone-okat kuldeni egymasnak, mert akkor nagyon egyszeru lenne az eset, feltetelezem a tobbsegnek van 2eur kajas, azokat cserelgethetnenk. Ki kene probalni, vagy utanajarni valahogyan.Azt nem ertem meg, hogy ez akarhany Buddyval mukodik igy egyszerre, vagy csak eggyel.
A Reward zone ablak bal felso sarkaban lehet kuldeni Stone-t, ha jol ertem, ahhoz, hogy mukodjon engedelyezni kell a telefon Contact listjahoz a hozzaferest.
-
mepet
addikt
A zen.com appbol utalásnál a Title az magyarul a közlemény?
Ha van rajtam kívül itt power user Pro plannel, cseréljünk stone-okat a plusz shard-okért! PÜ-ben kitaláljuk mit küldjünk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest