Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
pictigjis
üzenetére
Szerintem ez sokkal mokasabb, mint egy sima cashback rendszer. Imadom sorsolni a Stone-okat, izgalmas, biztos nyeremeny, csak az nem biztos, hogy mennyi.
Minimum visszakapott penz a Shardokbol:
Collecting Shards for purchases with ZEN Pro Card
Exchanging Shards to Stones
Igazabol a garantalt minimum az igy van jelenleg: a legolcsobb stone a kajas: 70 shard. A 70 shardhoz egyedul, buddyk nelkul kell kolteni 70*3.3=231 eurt. A kajas stone-ok erteke minimum 2eur, max 7eur. Nyilvan a leggyakrabban 2eur-t dob. Tehat 231 eur-onkent legalabb 2-t vissza lehet kapni.Stone-ok felhasznalasa:
Exchanging Stones for Rewards
Accepted transaction types to exchange Stones
A Stone-ok felhasznalasahoz azokat egy mar feldolgozott tranzakciohoz kell csatolni utolag. Akkor feldolgozott egy koltes, ha a historyban nem oracskat, hanem minusz jelet latsz elotte. A kajas stonet pl. ettermi kolteshez tudod csatolni. A koltes ertekenek tobbnek kell lennie, mint a Stone ertekenek.EUR Stone HUF koltesre:
Mar kiprobaltam, ugy is mukodott, hogy forintban fizettem az EUR egyenlegembol az etteremben, es utana hasznaltam ra a 2EUR stone-t. Az tortent, hogy megjelent 1.99 EUR-nyi HUF a szamlamon, majd kb 2 nap utan magatol visszavaltodott EUR-ra, ekkor mar csak 1.98EUR lett igy a visszaterites. Mondjuk valoszinu azert, mert kozben romlott a forint... A legegyszerubb, EUR tranzakciora hasznalni a Stonet, mert ugy nincs ez a valtogatas. De, ha csak forint tranzakciot talalsz a Stonehoz, az sem gond, csak varni kell, mig ismet EUR lesz belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi