Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Akkor úgy fest, iOS-re csak nem normális fejlesztők dolgoznak.
Sosem találkoztam még olyannal, hogy egy már megjelent verziót ne tudtam volna azonnal lehúzni az App Store-ból, de olyanra sem emlékszek, hogy más ne érte volna el a nálam tölthető verziót.mepet: Mivel napon belül jelent meg nálad, így legfeljebb valami frissítési probléma állhatott a háttérben, mert a szóban forgó módszerrel legkorábban csak másnap kaptad volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini PC
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- talmida: My Art II.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sosem találkoztam még olyannal, hogy egy már megjelent verziót ne tudtam volna azonnal lehúzni az App Store-ból, de olyanra sem emlékszek, hogy más ne érte volna el a nálam tölthető verziót.