- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
letoltobeze
aktív tag
Sziasztok!
A kérdéseim lehet nem teljesen illenek ide, de mivel az ebben a topikban leírtak alapján hoztam össze a Xpenology szerveremet és itt már sok segítséget kaptam, úgy remélem, hogy most is tudtok segíteni elindulni.
Szóval van egy HP ProLiant MicroServer Gen10 szerverem, amin Xpenology fut.
Nagy általánosságban meg vagyok vele elégedve, de van pár problémám, amire jó lenne megoldást találni. Kezdem a legfontosabbal:1.Lehetne-e valahogy egy sokkal halkabb, leginkább hangtalan hűtést beleszerelni?
A szerver a nappaliban van (sokat gondolkoztam rajta, hogy hová tudnám eldugni,de sajnos a lakás adottságai miatt sehová). Napközben nem zavaró de éjszaka igenis az, hogy zúg a ventilátor. Ha vendégek vannak nálunk (és ez gyakran előfordul), akkor ők ott alszanak, és zavarja őket a szerver ventilátor hangja.2. Ez is a hűtéssel kapcsolatos: időről-időre nagyon felpörög a hűtőventilátor, ennek mi lehet az oka?
Már sokat tettem azért, hogy optimalizáljam a hűtést: az egész ház parafadugó-lábakon áll, hogy alulról is járjon a levegő. Nemrég újra pasztáztam a processzort is. Mindezek ellenére (bár érezhetően ritkábban) a jelenség még mindig előfordul, főleg ah torrenttel töltök le.
Kell-e emiatt aggódnom?3. Egy újratelepítés óta Transmissionnal a torrent letöltés rendszeresen leáll azzal a hiba üzenettel, hogy "Unable to save resume files: Too many open files"
Lehet ezt valahogy orvosolni?
Már rágugliztam a témára, és hajtottam is végre változtatásokat az ott talált információk alapján a beállításokban, de a probléma csak nem akar megszűnni.Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Óra topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest