- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
Kiwi Guava:Illata kellemes, citrusos, kiwi, édeskés guava.
Ízre kellemes, könnyen kivehető ízek, kiwi talán picit háttérbe szorul, egyszerre kellemesen édes és mégis picit fanyar, plusz pont hogy nincs tuttifrutti.
szerintem ez nagyon rendben van.mandarin:
sajnos amire számítottam
ott olálkodik ténylegesen a tuttifrutti, ezáltal már illatra is szokásos sárga gyümölcsös multis illatjegyek után jönnek a hasonló izjegyek, nagyon minimális mandarin, de alapvetően szokásos multis Hell, tuttifruttival totál elvive egy másik irányba.
nem ihatatlan, de uncsipozitívum pluszba, szerintem baromi jó lett a design, az eddigi egyik legjobb az a.i. mellett
klasszikus első generációs ice cool hellek jeges havas hegycsucsai modern köntösben
és alapvetően ténylegesen téli ízek
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest