Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
-
Alusky
senior tag
válasz
ECHO2235 #62693 üzenetére
Nyár végéig még lehetett betétdíj nélkül gyártani és ami raktáron marad azt el is adni, ezek szerint kész is voltak ezek már akkor. Saját raktárukban tudják biztosítani a termékük környezeti feltételeit, bőven eláll hosszabb ideig.
Ha már ennyire sarki fényes a téma, remélem az ízükön is csavartak valamit.
-
ECHO2235
aktív tag
tudjátok, ha tudok infót szórni, szívesen teszem, jó helyen dolgozok ahhoz, hogy hamar lássam a rendszerben az új tételeket hiszen hamar fel kell készülni rá.
az új kávés nekem is meglett tegnap, kóstolás később, erről az egyik kommentről, hogy raktáron maradt ízről az jutott eszembe amúgy, hogy ezt inkább a kávéra mondanám, illetve nagyon kíváncsi lennék, hogy ezt mikor találták ki, merthogy ez 50ft betétdij nélkül lett forgalomba hozva, amit amúgy nem értek hogy hogy
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvolt zoldalmas Hell. Ízlik.
-
-
-
pockos13
aktív tag
válasz
basaharc502 #62676 üzenetére
Kiwi van Horvátországban is.
-
ECHO2235
aktív tag
szerintem kiwi
és mandarin
visszatér a hegy stílus, ebben már igaza volt a nekem hírt szállítónak. úgyhogy bizom a továbbiakban -
ToBeY
nagyúr
válasz
basaharc502 #62676 üzenetére
Jaj csak kiwit ne eddig az összes sz@r poshadt íze volt
Szerintem gyömbér lesz benne. -
Alusky
senior tag
Nincs a Lidlben sehol az új Hell kávé, bár nem lepett meg.
Viszont vettem a zöldalmás Epicből, finom ez. Lehetne savanykásabb, a végén van valami meh íz, de amúgy jó.
Van már valami szivárogtatás milyen lesz a két téli íz? Távol keleti és télen sokat fogyasztjuk...
-
koshmar
addikt
szerk: látom megelőztek, frissíteni kellett volna
-
ECHO2235
aktív tag
-
SlayR0113
tag
Jövő év is alakul
-
grizlisandor
veterán
Allegro-t szemezgetve:
V-Max Classic 1 liter 370 ForintAmi miatt érdekes: almalé sűrítményből (20%), 32 mg koffein, taurinos, nézem 5 gr cukor/100 ml.
Aztán látom, hogy aszpartám, aceszulfám K édesítőszerekkel. -
ECHO2235
aktív tag
-
Csak ami a fejlődő szervezetnek szükséges
-
ECHO2235
aktív tag
amúgy ez a cucc fenomenális.
Még nem a hazai, de szerintem baromi jó lett.
nagyon kellemes az illata, íze, szokásos markáns karakán nem túl édes de intenzív.
Kedvenc -
NagyiDani7
friss újonc
Ehhez az oldalhoz van valami trükk vagy én néztem el nagyon valamit? Ha például Monsterre szűrnék azt írja a szűrő hogy van 74, de maga az oldal 27-t mutat csak. Illetve azok között sincs tálcás, csak egy-egy darabok.
-
grizlisandor
veterán
Jól eltűntek a tálcás jó áras Monsterek, úgy néz ki, hogy le kell csapni rá, nem kerülgetni.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #62646 üzenetére
Ez az új, és ilyen rettenetes folyékony valamit még sose ittam
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Ezt elvileg nem valami finom...
A régi fekete designos viszont mennyei manna volt! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nem, ez az újabb. A régit szerettük, azt már nem gyártják.
-
szekra
Topikgazda
válasz
És nem csak ezt, hanem egy-két különlegességet is lehet rendelni: https://allegro.hu/kategoria/italok-es-kiegeszitok-energiaitalok-322932
-
grizlisandor
veterán
Az Allegro megérkezett hazánkba is, ez az az Assault, amit sokat emlegettetek?
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #62643 üzenetére
Pedig az se rossz ár érte, 350 alatt nem sok helyen lesz. Én mostanában sokszor vettem aztán kettesével gurítottam le.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62643 üzenetére
Jó döntés volt!Felőlem is megrohadhatnak a polcon ezek a 0,5l Hell üdítők.
-
grizlisandor
veterán
400 Forintért adják a kisboltban ezeket a Hell lightokat, meginogtam kicsit, de ott maradt a boltba, inkább a 300 forintos közeli lejáratú RedBullt váltasztottam.
-
FoLey-v
addikt
-
SlayR0113
tag
Az a baj csak kicsit azaz íz aminek nagyon kéne lennie
-
ECHO2235
aktív tag
az összes közül ezen lehet a legkevésbé érezni az édesítőszeres ízt, bár nem rossz, ebben is sokkal több potenciál lehetne, csak egy picit savanykásabban máris savanyú zöld almás cukorka íze lett volna, gyerekkorom.
lassan amúgy jöhetne már szivárgás a téli ízekről -
SlayR0113
tag
Hát kedvenc nem lesz, de iható.
-
SlayR0113
tag
Kap egy esélyt...bár félek megbánom😅
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62632 üzenetére
Megjelentek az Aldiban is már, de csak az orig, blackcseresznye és banános.
Én fel nem tudom fogni, hogy amikor ücsörög az üzletvezető egy millás nettóért hogyan alakul ki az agyában a gondolat, hogy na a népnek ezek az ízek kellenek úgyhogy rendelünk belőle 3 hónap csúszással egy olyan cégtől akivel amúgy szerződtetve vagyunk és már a konkurens Lidl is gyorsabban kitette a polcra őket, a többi íz lényegtelen. -
Alusky
senior tag
Lidlben is vannak már a nagy Hellek, de szerintem senkit nem érdekel.
-
ECHO2235
aktív tag
újra megy a promó ha valakit érdekel
-
bndk
újonc
-
koshmar
addikt
-
Csak h legyen még egy 170. classic ízesítésű enerdzsiaital. Raven.
-
rsanyi20
tag
Németeknél már van az új téli Redbull Iced Vanilla Berry. Lehet tudni, nálunk is ez lesz? Kíváncsi vagyok rá, jónak hangzik, lesznek Németországi túráim, de azért jó lenne mihamarabb megkóstolni
-
pockos13
aktív tag
Valaki ivott már Gong Mangó-Yuzu ízű cuccot?
-
Ultra Pécsi Kín valakinek tipukán kívül? Pár darab van még.
-
james001
veterán
Egy tök jó videó az összes eddigi megjelent Monster izről
Voltak köztük számomra újdonságok,pl a pezsgő,sör meg ilyesmik,de egy durva nosztalgia is szíven csapott a régi jó ízek miatt is amik már sajna nincsenek
A Heavy Metal pl,mekkora volt anno (szó szerint)
-
Cranium
tag
Behûtve ittam az oreo kólát, nekem bejött, igazi oreos keksz ízt éreztem, nagyon minimális utóízt. De rendszeresen nem innám. Mondjuk nekem zeró Coca Cola az egyik kedvencem, a Pepsi Max borzalmas. Cukrosban meg Pepsi ízlett, mielõtt kiherélték volna. Anno volt Pepsi twist hát az mennyország volt számomra
-
Alusky
senior tag
Ahhoz képest, hogy 105mg koffein van egy dobozban semmit nem érzek belőle. Ennyire hiányzik mellőle a cukor a szervezetnek. Esetleg más összetevők, mint az inozitol stb.
Úgyhogy megbontottam a másikat is, aztán szép lassan iszogatom majd, bár hozzátenném normális felnőtt szervezet 210mg-ot, meg a kólával együtt +30mg simán ki kell bírnia egyszerre is, nemhogy 6-8 órára elosztva.Jól tippeltem, tényleg ez a rosszabb, bár ez is iható, de konkrétan megposhadt barack szaga van és íze is.
Ha tudják egy termékről, hogy gyógyszer íze van alapból, akkor minek erőltetik olyan ízesítéssel ami nem takarja el rendesen.
Ha már a Hell tölti ezt is, az Epic energiaitalok ízvilágával el lehetne rejteni a BCAA ízét. -
ToBeY
nagyúr
válasz
basaharc502 #62608 üzenetére
Nem ittam ízesítetetlent én bcaa-t mindig valami egzotikus gyümölcs ízben vettem,úgy jó volt.Majd lehet kipróbálom hátha finomabb mint a barackos volt.
(mondjuk a barackot szeretem,de vérnarancsot annyira nem...)
-
basaharc502
aktív tag
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62605 üzenetére
Nagyrészt kóla ízű, úgyhogy eleve rossz nem lesz, a kék Pepsi sokkal nagyobb csalódás. Nekem tetszett.
Most megbontottam a vérnarancsos BCAA-t, hát ez... Nem azt mondom, hogy mosogatóba való, meg lehet inni, de tényleg egy olcsó valami. A barackos lesz szerintem a rosszabb, mert a baracknak még kevésbé van jellegzetes íze ezért ott még jobban kiadja majd.
Prime-nak lehet ellenfele ízre. -
Alusky
senior tag
Finom ez az Oreo kóla (kék Pepsinél ezerszer jobb), nagyrészt kóla íze van, a végén valamennyi Oreo. Rendes cukrosba jó is lenne.
Vettem a két Aldi BCAA léből, félek tőlük, de majd valamikor megiszom. Viszont látom, hogy 330 és 31.5mg/100, szóval rendes energiaital mennyiség van benne, így nem fogom mindkét dobozt meginni egyszerre, mert az úgy már sok.
-
Alusky
senior tag
Az Aldiban kapni a Cafe Frei instant kávéit, mondjuk elég drága 2200 doboza ha jól emlékszem, 4 féle íz van, szerintem veszek mindből. Érdekesség, hogy r van írva egy adagban a koffeintartalom, a málnásnál 36mg egy adag ami egy teáskanál. Hát én evőkanállal szoktam csinálni az kb. 2-2.5x mennyiség ami kiadja az egy doboz energiaitalt. Tehát nem egy erős kávék, mert ennyi porral fél litert ki lehet keverni.
100g-os doboz esetén 440-re jön ki az átlagára /500ml, kb. ennyibe kerül ha üvegesben veszem meg és ennyi két doboz energiaital is, annyira nem elrugaszkodott az ára se dobozos termékekhez viszonyítva, nyilván a rendes kávét töredék árból elő lehet állítani otthon magunknak. Meg amúgy is itt inkább az íze miatti ivásról van szó, nem a hatásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest