Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
Digitalpimp #60897 üzenetére
Persze, hogy az, ha igazi kell akkor a mamáét kell inni vagy valamelyik baráti körből. Ismerjük ezeket a bio meg kézműves piacokat, a marketing a plafonon van az árral együtt, a minőség meg jobb, mint a bolti ez tény, de sehol nincs összhangban az árral és reklámmal.
-
pourri
aktív tag
válasz
Digitalpimp #60897 üzenetére
Így igaz.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Alusky #60896 üzenetére
Ja, igazi gyümölcs agyonhígitva-folyósra főzve. Ők se hülyék, nem elég, hogy keveset adnak jó drágán, még az is gyenge eresztés. Kaptam én is olyan kézműves baracklekvárt, hogy se íze se bűze nem volt, meg 2 hét után hűtőben tárolva penészes lett a teteje. Úgy hogy ezektől se kell hasraesni, az egész kézműves, meg bió marketing egy átbaszás.
-
Alusky
senior tag
Én szoktam kapni ajándékba kézműves helyi szörpöket ami szintén igazi gyümölcs. Közel sem olyan erős az ízük, mint a boltiaknak, mint egy ízesített ásványvíz olyanok. Ha jót akarok inni belőle a poharat félig kell töltenem és a másik fele a víz, akkor van jó íze.
Tuti biznisz a készítőknek, mert 2000 Ft fél liter és simán megiható két nap alatt. [link] Nem csak tőlük, másoktól is szoktam kapni a Tóti piacról pl.
Persze a valóság az, hogy a mesterséges üdítők vannak eszetlenül túlízesítve és ezt szoktuk meg már születésünktől fogva, azért tűnik gyengének az igazi. Gyakorlatilag össze se lehet mérni a kettőt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #60894 üzenetére
Jó,a málnás üdítőbe se gondolja senki,hogy málnából van.
Én egyszer vidéki rokonoknál málna püréből ittam szörpöt -meglepődtem hogy mi ez a sz@r piros volt,darabos,és iszonyú savanyú -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #60891 üzenetére
Mindenképp venni fogok, ha találkozom vele.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #60891 üzenetére
Miért mi volt vele baj?Volt valami "smakkja",de nem tudtam egyértelműen beazonosítani hogy az sütőtök.Egynek elment,de semmi extra.
pockos13: Én a citromos-bodzást kimondottan szeretem,a többi tényleg hulladék sajnos.
-
pockos13
aktív tag
Ezért az Aldis Flying Horse szemétért gulág járna annak aki kikavarta a löttyöt. Vattacukor ízesítésű egyszerűen ihatatlan, legalább is számomra ,az első korty után a szemétben landolt. Kérdezem én. Valaki megkóstolhatta volna miután elkészült, vagy csak dobozba vele aztán hadd fogyjon.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #60886 üzenetére
Én tegnap a Mizo sütőtökös kávéját kóstoltam meg,nem volt rosz,de nem venném újra
-
Alusky
senior tag
Én meg egy 330-as cseresznyés Cocát vettem, mert abban a kisboltban nem árulnak energiaitalt.
Kérdeztem az eladót azt mondja nem tudja ő se a főnök miért nem tart, de van jegeskávé többféle is nézzem meg azokat. Megnéztem, hát tényleg volt, találtam is egy újat kókusz-mandula abba a kocka dobozba, Milli/Mizo mittudoménmelyik, reggel megittam. Egész jó, érezni a mandula picit égetett, kesernyés ízét is.
-
ToBeY
nagyúr
Most nálunk 100ft-ért szórják a zöld Ice cool hell-t.
Nem szeretem annyira,de 100ft-ért kit érdekel -
Alusky
senior tag
Beugrottam egy random falusi kisboltba hazafele, ugyanaz a kevés felhozatal, viszont volt lila Bomba. Látom 15mg az végülis nem baj, rendes 10g cukor az jó, van inozitol a taurin helyett. Egész korrekt edrink lenne, ha 32 mg volna.
Feketeribizli, vörösáfonya, kardamom ízű, egészen finom édes és savanykás, de ebből a pirosgyümölcsös ízfajtából is van vagy 15 a piacon, mind csak egy hangyányit különbözik a másiktól.
350-ért mondjuk rablás volt, de hát maszek falusi bolt olyan vastag bőrt növeszt amin át se kell látnia. -
Ventur@
senior tag
Norbi., ToBeY és koshmar köszönöm a felvilágosítást
. Akkor csak nekem volt új ez a méret és hogy van benne újra taurin. Azt hittem csak a sznobság miatt olyan kva drága a Red Bull
.
-
koshmar
addikt
válasz
Digitalpimp #60879 üzenetére
Igen, mert súly uncia is van, ha eddig nem lett volna elég kalandos..
-
Alusky
senior tag
válasz
Norbi. #60875 üzenetére
A Corona igen, a többi legtöbbször 330-as, Asahi, Miller, Peroni, 1664, a boltokban kaphatóak, de anno mikor rendeltem Monyo, Bigfoot stb. kisüzemieket azok is 330-asok voltak.
Jó nagy szarkavarás egyébként, a jenkik, kanadaiak a kutyakajával szeretik ezt csinálni, 11.4 Kg, 14.5 Kg stb., mert a csodálatos mértékegyégeik így adják ki.
Na meg a Coca is, pár éve csökkentették a méreteket idióta törtrészekre 1.25, 1.75, most meg újra csökkentették. Véletlenül sem jó nekik a bejáratott ásványvizes, más üdítős méret. Legalább a régi 4 decis sör agyhalált elengedték a gyártók. -
Norbi.
őstag
-
Ventur@
senior tag
Ez eddig is létezett itthon? Red Bull 355 ml-es kiszerelés, magyar szöveges és 0.4% taurin + 32 mg koffein/100 ml
Én eddig ilyet itthon nem is láttam. 600 ft-ot kértek érte, nem hagytam a boltban.
-
abutykoss
csendes tag
Nehéz volt szerezni, de végre ezt is megkóstolhatom
-
Alusky
senior tag
válasz
nagysandor79 #60864 üzenetére
Ez az alut végtelenszer lehet is jó nagy kamuzöld duma, való igaz újra lehet olvasztani, nem kevés energia beleadásával amit nem zöld energiából nyernek, meg leég róla a műanyag belső és külső festékréteg is amit kétlek, hogy kiszűrnének az üzem légköréből, bár legalább nem kell új alut bányászni érte és vörösiszapot termelni.
Kicsit villanyautó feelingje van, amit szénerőműről töltenek.Én egy bunkó, társadalom ellen lázadó, ember és politikautáló típus vagyok, úgyhogy biztosan nem fogom visszavinni, inkább bukom az 50 Ft-ot, nem vagyok rászorulva amúgy se, megy a fekete kukába ahogy eddig is. Sárga kukát se vettem elő évek óta, bár ahogy elnézem az utcát 4 hetente nem csak én vagyok ezzel így.... Legalább nem az árokpartra dobálom, mint mások, de tőlem ennyit lehet elvárni. A rögzített kupakot is direkt letépkedem, mert ilyen vagyok. Sose lehetett nekem parancsolni, már gyerekkoromba se és nem nagyon működik a fordított pszichológia sem. Nem véletlenül vagyok már jóideje egyéni vállalkozó és dolgozok egyedül. Valami defektje mindenkinek van.
Iszok is erre egy Hell AI-t. Majd ha megjöttem a kutyákkal a kirándulásból és ettem reggelit. -
ECHO2235
aktív tag
nekem meg a mai napon drága barátom ezt hozta Törökországbol, gyönyörű doboz és kíváncsi leszek milyen az íze
ez pedig a sima promos Monster, mai napon meglett.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #60857 üzenetére
Én ezt nem bánom őszintén szólva.Mert nálunk itt nálunk annyi hell-es doboz van szétdobálva,hogy múltkor azon gondolkodtam,hogy a HELL lemásolta a 95-ös Red Bull kampányát mert ennyi ember egyszerűen képtelenség,hogy hell enerigaitalt igyunk
Red Bull szétdobált csomó üres dobozt főleg disco-k és night club-ok mellett ezzel azt sugalva,hogy mindenki az ő energiaitalát fogyasztja,ha buliba indul vagy éppen bulizik..
-
Alusky
senior tag
Az 50 Ft-os betétdíj az energiaitalra is vonatkozni fog vajon? Mert az is nagy pofon lesz még az árának. Oké, hogy visszaadják majd kuponnal, de rossebnek se lesz kedve az üres dobozokat épen visszavinni.
A magyarokat ismerve simán kidobják majd ugyanúgy, mert a lustaságuk erősebb, mint az 50 Ft értéke. Én se fogok vele szenvedni az biztos. Már csak elvből sem, nem csak lustaságból. -
Elemental
addikt
Frozen red orange
Arctic pear -
basaharc502
aktív tag
válasz
grizlisandor #60851 üzenetére
El tudom képzelni, hogy valami rendelettel egységesíteni is akarnák a kinézetet (valami olyannal, ami minden edrinken ugyan ott, ugyan úgy kellene, hogy kinézzen), hogy a mamika a boltban lássa, hogy ez veszélyes!
-
grizlisandor
veterán
válasz
basaharc502 #60850 üzenetére
Kapjunk rá mi is elrettentő fotókat.
-
basaharc502
aktív tag
Valószínűleg igazatok lesz és arra megy ki a játék, hogy felfújják a témát és így az emberek még támogatni is fogják azt, hogy dráguljon. Bár tegyük, hozzá, hogy így sem olcsó, ha az ember nem vadássza az akciókat, akkor zsebbenyúlós történet ha valaki 1 doboz/nap iszik.
Hasonlóképpen az alkohol vagy a cigihez sem tud - és nem is akar - az állam úgy hozzányúlni, hogy valóban csökkenjen a fogyasztás. Jó kis gumicsont és képmutatás hiszen tudjuk mekkora bevételei vannak az államnak ezekből, nagyon nem örülnének, ha drasztikusan visszaesne a kereslet ezekre a termékekre, igaz ez az edrinkekre is.Szerintem annyi lesz, hogy a dobozon majd fel kell tüntetni hasonlóan a cigihez, azt, hogy veszélyes, 1 nap 1 db, nagy betűkkel a koffeinttartalmat stb... Akár megléphetik a 18-as karikát is és előírás szerint csökkenthetik a koffeintartalmat, meg rávernek valamilyen extra adót, ami még pont a tűréshatár szélén mozog. Tehát egy hell felcsúszik a 379/389-es tartományba. Akcióba leviszi 309 esetleg 299-re és ugyan úgy veszi mindenki, mintha ingyen adnák.
-
ToBeY
nagyúr
-
Alusky
senior tag
A gyártók fele meglépte anno 2011 után a 15mg-ot, csak aztán a legtöbben visszatértek mégis. Most is megteszik, ha ez lesz. A kóla koffeintartalma alá meg csak nem adóztatják, elég ciki lenne az, a kólára még ráírni sem kötelező a koffeintartalmát (~10mg), érdekes lenne akkor megadóztatni.
Szerintem a 15mg maradna, ha úgy alakul.
De amúgy én nem aggódnék még miatta, politika egyik jellemzője a szarkeverés aztán mikor a papír eléjük kerül hirtelen meggondolják magukat, mert a szavazat meg kell. Nem veszíthet több támogatást a terméket fogyasztókkal, mint amit nyer a terméket gyűlölőkkel és a fogyasztóból sokkal több van, nyomás van rájuk a köztes megoldással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Alusky #60846 üzenetére
"Ha feltolják az árát legalább lesz értelme a koffeinmentes Hellnek, ha az ára annak jóval olcsóbb lesz.
Meg amúgy a gyártók nem fognak szó nélkül hagyni ekkora piacot, megint ellepik majd a törvényen áteső termékek, a herélt koffeines, herélt cukros valamik."
Arra tudok még gondolni, hogy ha törvényileg belenyúlnak és mondjuk tippre a 32mg-os termékekre rávágják a világ összes adóját IS, akkor a gyártók meglépik azt mint a Bombánál is láthattunk. hogy csökkentik a koffeint annyival, hogy a törvényi érték alá kerüljön. (bár akkor még mindig ott van, hogy módosítanak rajta)
-
Alusky
senior tag
Én nem hallgatok rádiós műsorokat, mert nekem mind egyforma celeb retek, az agyam zsibbad tőlük.
Tiltás meg dohánybolt esélytelen, az életkoros korlát meg az extra adó ami esélyes. Megcsinálják vele ugyanazt, mint a cigivel 500-ról 1500-ra. A cigi meg az alkohol után az energiaital talán a harmadik legkelendőbb, nem alap élelmiszer, várható volt rá fognak cuppanni, hát mi adómennyország ez már.
A nép viszont ugyanúgy veszi, úgyhogy egyértelmű mi a célja. Politikusból vannak, nehogy azt higgye bárki nem csinálná ugyanezt más is, abban a pillanatban hogy meglátja a lehetőséget benne.Ha feltolják az árát legalább lesz értelme a koffeinmentes Hellnek, ha az ára annak jóval olcsóbb lesz.
Meg amúgy a gyártók nem fognak szó nélkül hagyni ekkora piacot, megint ellepik majd a törvényen áteső termékek, a herélt koffeines, herélt cukros valamik.
Pont láttam a Lidlben tegnap a Breezer nevű narancsos löttyöt 1000 Ft a 330-as. Gondolom ez a Bacardi cucca csak nincs rajta a logójuk, talán külön brand lett nekik. Raktam is vissza, mint a huzat. Veszi azt egyáltalán valaki ennyiért?
Én a Le Coq-ot szoktam 450-ért, de már az is mocsok drága.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szekra #60841 üzenetére
Én is pont hallottam a beszélgetést és abban az egyben igazuk volt,hogy kell rá valamiféle szabályzás,mert a gyerekek reggel félhétkor akkor Monsterrel mennek suliba hogy az borzasztó.És abban igaza van Zachernek,hogy ezt szakértők bevonásával kéne megtenni nem pedig két kormánypárti mókusnak,akinek fingja sincs az energiaitalról vagy a koffeinről.
És ott volt a kávéházas példa ami nagyon jól mutatja a dolog megítélést.
Azonos koffeinmennyiség,azonos cukormennyiség,csak egyiket a kávéház teraszán isszák meg a másikat pedig, menet közben,designos dobozokból.Szóval ja,ne igyon a 12 éves Ödönke félhétkor Monstert mert kemény lesz a nulladikban a tesióra...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szekra #60841 üzenetére
Pont végighallgattam, nagyon jó beszélgetés volt. Tetszett az összehasonlítása, amikor felhozta, hogy a diákok energiaitalt isznak és arra az a reakció, hogy pfej, nyugat ópiuma, meg mivel mérgezik magukat, de ha ugyanazok a diákok egy kis kávézóban tolják magukba a fekete löttyöt, akkor az tök oké. Holott koffein mennyiségből kb ugyanazt viszik be. Ahogy elhangzott, a mértékletesség lenne a lényeg, csak ugye most megint kipécézte magának valami nagy ember az edrinkeket mert hát hjaja haltak is már bele mérgező löttybe. Hja, miután 10-20 dobozzal megittak...De bakker kávéból ha betol valaki ugyanennyit, az is meghalhat...
Attól nem félek egyébként, hogy betiltják, hogy vagy pl.: dohánybolta teszik őket, attól már inkább, hogy megint rábaxnak valami extra nagy adót, aminak az lesz a vége, hogy a legolcsóbb 0,33-as is 7-800 Ft-ba vagy még többe kerül majd...
-
grizlisandor
veterán
válasz
szekra #60841 üzenetére
Szerintem ez nem off, hanem témába vág.
Valamiben igaza van itt a családvédelmi/állami szereplőknek, hogy valahogy szabályozni kellene a gyerekek energiaital fogyasztását, mert hülyék a szülők nagy része, a gyermekeik meg hatványozottan. Szülők nagy rész full tiltás, gyerek meg azért is tolja sutyiban. Nem csak energiaitalnál van ez így, hanem az alkohol és a cigi fogyasztásánál is, de ugye az üdítőket is ide vehetjük, ha nagy mintát szeretnénk. Van a két véglet, szülő, aki nem foglalkozik a dologgal, meg aki teljes elzárás alatt tartja majd és erre jön állambácsi, aki húzni fog egy nagyon rossz határt. Ezzel a 18 éves korhatárral sokra megy, engem 14 éves korom óta kiszolgáltak mindenhol alkohollal, cigivel.
Cukrot is kellene korlátozni az üdítőkben, de ahhoz EU nyomás kellene. Energiásokban mindben kiéreztem az utóízt, kivéve Reign termékekben, meg félig off X-gamer porokban, de ott se mindben.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
szekra #60841 üzenetére
Az a baj, hogy aki érti az pontosan tudja mi a mérték, mennyit lehet ezekből - vagy bármmilyen más - élelmiszerből napi szinten káros mellékhatások nélkül meginni/megenni. A gond azokkal van, akik fogalmatlanok, teljesen idióták és kb. leszarják a saját egészségük mellett mindenki másét is, beleértve akár a saját gyerekükét is. Fogalmuk sincs, hogy amit megisznak mi van benne, nem, hogy azt tudná, hogy mi az a koffein, vagy a cukor és abból mennyit lehet/érdemes bevinni/nap. Fingja sincs róla, de nem is érdekli...mert buta, mint a föld, ahhoz, hogy ilyen dolgok foglalkoztassák.
-
szekra
Topikgazda
Volt ma reggel egy érdekes beszélgetés Balázsékban Zacherrel, érdemes meghallgatni. Többek között beszélt a lehetséges terítékre kerülő törvény javaslatról az energiaitalok eladásának korlátozásárol 18 év alattiaknak, illetve a véleménye erről, hogy képmutatás amellett, hogy a kólával kávéval ugyan úgy beviszik a fiatalok a koffeint a szervezetbe, csak most hirtelen az energiaitalt pécézték ki maguknak. Hogy nincs azzal baj ha valaki napi 1 dobozt megiszik, nem kell senkit temetni, a mértékletesség a kulcs. Az, hogy nem is a koffein a veszélyes, mint a fákon leselkedő szörnyecske aki arra vár, hogy levadássza az embereket, sokkal inkább a cukor a probléma. Amit tiltanak annak sossincs eredménye, sőt, ellenkező hatást vált ki. Tényleg érdemes meghallgatni, mert azért csak konyít valamennyire az addiktív szerekhez. Nagyon jókat mondott.
-
válasz
grizlisandor #60839 üzenetére
Azzal nem, a görögdinnyés red bull volt nemrég 250 forintért a készlet erejéig.
-
@grizlisandor, sweet diszkontban:
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor #60836 üzenetére
bizony, frissiben most került hozzájuk pl a Bang.
-
grizlisandor
veterán
válasz
ECHO2235 #60835 üzenetére
Nem is tudtam, wikipedia szerint még pár energiás még oda tartozik.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor #60834 üzenetére
ha pontosak akarunk lenni akkor nem, nem a konkurens márka terméke, hanem a Monster Energy terméke
A Reign a Monster Energy-é -
grizlisandor
veterán
Csak Monsteres kartonba lett csomagolva a konkurens márka terméke.
Tavaly ittam ilyet és jó kis ital. -
mycso
veterán
Új monster (nem itthoni kép)
-
Alusky
senior tag
Nem nagyon szoktam vissza rájuk, úgyhogy nem gond ha nem iszok egy hétig semmit, mert épp nincs.
Talán még a 200Ft, egyszerűen nincs szívem kifizetni 1000+Ft-okat 1 liter valami áráért mikor 400-500 Ft-ért kapok másfél liter üdítőt, jegesteát.
Nekem a másfél literes Kobra kéne. -
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Ez a málnás-citromos flying power aldis energiaital egy az egyben olyan,mint a pár évvel ezelőtti epres-citromos summer cool hell (lehet a hell tölti nekik)
-
ToBeY
nagyúr
Én is unom az orig tuttis energiaitalt és mindig valamilyen más ízt választok helyette.
De most megkóstoltam ezt a bomba goldot és ez most nagyon jól esik,mivel nagyon ritkán iszom tuttis energiaitalt -
Dendytv
senior tag
válasz
grizlisandor #60823 üzenetére
Akkor amikor én megörültem neki 190ft az sok volt (a cherry vanilia)
-
grizlisandor
veterán
válasz
Alusky #60814 üzenetére
Fura ez a -tól -ig tápanyag.
Csak megvettem, mert tetszett és nem horror áron mérték talán 900 forint volt, a makrókat csak ízlelés után néztem, mondom a szokottnál édesebb.
(#60818) Cranium:
Itt is a kínaiban 30+ kartonnal akcióztál 99 forintért, Ice Cool Cherry-Vanilia, Ginger-Lemon, Nordic Turqoudise és Summer Cool Sun-Likes. Sajnos csak másnap vettem észre, akkor már bottal lehetett ütni a nyomát. -
Elemental
addikt
válasz
Cranium #60818 üzenetére
Az ai sem jött be annyira. Legalábbis amennyit eladok, az alapján. A két nyári íz sem durva.
Az első a classic, utána a black cherry, utána az alma, dinnye, a többit már kár is említeni.
A classic és a black cherry kb a felét kiteszi a forgalomnak.
Pedig azt hittem, az ai tarolni fog. -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #60812 üzenetére
400mg/100ml szokott lenni a taurin régen, úgyhogy az nem annyira sok, de a koffein meg a cukor az tényleg elég sok.
-
szekra
Topikgazda
Na akkor az uj Hellre mindenki valassza ki a szimpatikusat a szokasos Bingo-rol
-
Dendytv
senior tag
Ezzel egyet értek.
"Mert ez még mindig egy funkcionális ital,nem pedig üdítő."
Ha magamból indukok ki, heti 2 szoktam inni max 3-at. Van hét hogy abszolute nem is iszom, károsnak tartom mint minden cukros üdítőt. De ha pl meg volt a napi 2 kávém ami rendszeresen meg szokott lenni, de kellene egy ilyen ízű itóka ami még menő dobozban is van, meg venném tuti -
ToBeY
nagyúr
válasz
Dendytv #60809 üzenetére
Szerintem maximum olyanokat sikerül vele behúzni,akik csak azért ittak eddig energiaitalt mert fel akartak vágni vele tipic 11éves "pisitke".Azoknak még jó is lesz,hogy nem visznek be egy csomó koffeint a fiatal szervezetükbe,csak egy kiló cukrot.
Mert ez még mindig egy funkcionális ital,nem pedig üdítő. -
Dendytv
senior tag
-
SlayR0113
tag
válasz
grizlisandor #60805 üzenetére
Stingek az a prémium kategória minden szempontból kb
-
Ventur@
senior tag
válasz
pourri #60802 üzenetére
Inkább szülők veszik a gyerkőcnek, mert hogy "menő energiaital íze van".
De ma olyat láttam, hogy lehidaltam. Előttem anyuka a kb. 12 éves gyerekkel. Cuccok fel a pénztárszalagra, rajta ez és az. Meg egy Tutti Kiwi és egy sima Burn. Fizetnek, anyuka adja oda a 12 éves gyereknek a Burn-t, ő meg el kezdi szlopálni a Tutti Kiwi-t....én meg csak nézek ki a fejemből, hogy miaf...! Minek egy 12 éves gyereknek energiaital?! Egyébként nem úgy volt, hogy erről lesz egy törvénytervezet, hogy edrinket is csak 18 év felett tudj vásárolni? Vagy behaluztam ezt
?
-
Alusky
senior tag
válasz
pockos13 #60800 üzenetére
Most, hogy eszembe jutott a Xixo tutti löttye így már szerintem is bukó, mert van már egy ilyen. Az alapötlet még oké lenne jó áron, de így duplikált termékkel már elég gagyi. Nagyon áttervezett tuttifrutti íz kéne ahhoz, hogy menjen.
Majd meglátjuk, a birka vevőknél sose tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest