Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
válasz
#78693120 #14071 üzenetére
Hopp, pont a lényeget nem írtam le pontosan. Olyan valami kéne, ami csak ízben hozza az "energiaitalt" (tutti-frutti), de nincs benne sem koffein, sem pedig taurin. Sajnos az utóbbi időben nagyon elszálltam velük, meló, diploma, sport sok volt egyszerre és már volt, hogy koffeint tabira ittam energiaitalt (és bang-re boostot
).. most próbálom magam kikúrálni a hülyeségből, ezért kéne valami placebo, hogy az energiaitalt le tudjam állítani
Amúgy érdekes, hogy az ember milyen gyorsan rezisztenssé tud válni a koffeinreViszont megnézve Bulitt blogját, ajj de kedvet kaptam én is a gyűjtéshez, szép gyűjtemény!
-
T-unit
őstag
válasz
shaft333 #14084 üzenetére
Szia, köszönjük szépen, amint lesz megyek is érte.
Kérlek amint lesz kis szabadidőd, a jelenleg eladó, aktuális rockstar/relentless doboz típusokról töltsetek fel képeket weboldalra, akár boltban fotózva mint anno, ne menjünk már be potyára, itt is kösz ha ez még megoldható.Avicularia : Ha olvasod majd idén még
, köszi de akkor beszerzi nekünk egy bolt ugyanezt, igy részemre legalábbis nem kell legalább majd semmit raktározni, köszi.
-
shaft333
csendes tag
Neuro érdekel valakit?
http://drinkneuro.com
Ebből is tudunk rendelni most. -
ToBeY
nagyúr
Valakit talált egy egeret Monster energiaitalban. Nem tudom,hogy fake-e. Ha nem, akkor igen komoly.
egér a monsterben -
Jarod1
veterán
válasz
Avicularia #14073 üzenetére
hol találtad?
-
T-unit
őstag
válasz
Avicularia #14072 üzenetére
Biztonság kedvéért akkor 6doboz Block lenne rendelve nekünk tutira, addig raktározhatod is, bőven elmegy itt.
Euphoria meg szép kis doboz továbbra is, de engem az nem érint, megvan ideje köszi. -
Avicularia
veterán
Nézegettem pár fórumot itt,és igen elvileg lehet kapni ezt a Ken Block-os verziót.
[link]
Svédül van,de a lényeg szerintem érthető,van benne pár kép is linkekkel -
törölt tag
válasz
r6man123 #14070 üzenetére
Léteznek pezsgőtabletták, meg a Boleronak is van ilyen ízű pora:
http://eital.blog.hu/2011/09/07/energiaital_helyettesitok -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Félig off, de tudnátok ajánlani RedBull-hoz / Bombához hasonló tutti-frutti ízű, ne adj isten cukormentes szörpöt vagy port vagy valamit? Le kéne jönnöm a cuccról (már rezisztenssé váltam a koffeinre, taurinra, sok volt a tanulás és a sport egyszerre), hátha a placebo segítene -
Buster17
addikt
Annyira friss, hogy még be sem volt árazva. Kassánál nem lehetett lehúzni majdnem nem adták ki, de szólt valakinek és már "bent" lett a rendszerben
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Valaki csapjon majd nekem is Blockosat nem kell neki postázni ha nem szeretne, van már rá beépített emberem Pesten
-
T-unit
őstag
válasz
Avicularia #14057 üzenetére
Kérlek vegyél nekünk legalább vagy 5dobozzal ha nem csak a mész ment rá hátul dobozokra, és egy monsteres ember is feszít az oldalánál. Üres/teli továbbra is mindegy, íz ugyis ugyanaz mint idehaza, ha jössz legközelebb raktározd és repülök ismét, köszi.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Avicularia #14054 üzenetére
Hát akkor titokban várunk mint a messiást mint mikor legutóbb köztünk jártál
Ken blockos az a fehér mintás zöld monster
A legelső kép baloldalán
-
T-unit
őstag
válasz
Avicularia #14054 üzenetére
Normál zöld monster, ha az most valóban a limitált kiadás akar ott lenni, rehab mellett. Nekünk gyűjtőknek erősen annak tűnik, így hátulról nézve is.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Avicularia #14049 üzenetére
Szépek, mikor jössz erre?
Egy teljes R* szettre vevő vagyok bármikor
A kenblockos monster jól elbújt
-
T-unit
őstag
válasz
Avicularia #14049 üzenetére
Szia, ja fél éve vagy éve itt biztos nem láttalak.
Mindeközbe nem tudom te ott északon mennyire vágod, de megjelent idehaza is a monster rehab még nyáron, és most nyár végétől már van egy bp-i angol italokat áruló bolt is, ahol kapni ezt a rr pinket+XD-t, hálég, legalább ennyi fejlesztés történt közbe itt magyarhunba is.
Kint mennyi ott egy ilyen doboz rr xdurance? Emitt 2€/600Ft. -
T-unit
őstag
-
T-unit
őstag
Hát ezekről a relax ital cuccokról jut mindig eszembe, már nem tudtak mit kitalálni a marketingesek, sima üditő lenne lehet nem viszik annyira, energy-ből van millió, legyen relax drink a neve, akinek nem elég az otthoni pannonhalmi nyugtató tea, ami lehet picit hatásosabb is.
Ez se rossz. -
Lop!N
tag
Bár nem enegiaital , hanem relax-drink, de érdekes
http://www.pdandmore-shop.at/Marleys-Mellow-Mood/Marleys-Mellow-Mood-Berry-%28355-ml%29?source=2&refertype=1&referid=3
-
T-unit
őstag
válasz
Bjørgersson #14039 üzenetére
XD-t + guavásat ugyanugy megkapod az energy-s körökben már csontig lerágott britishstore-ból is ha valakinek ezzel még tudok itt újat mondani.
Posta meg van. Legalább náluk nyár óta szinte mindig kapható, és még árban is a bőven elfogadható kategória a prémium minőségi energy-ért, sajnos jelenleg ez az egyetlen normális beszerezhetőségű rockstar ital bolt idehaza.
Befutott BS-ba az új relentless Orange.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Bjørgersson #14037 üzenetére
magyarországon nem is fogod még egy darabig, legközelebb szlovákia van ahol vehetsz R*-t.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Bjørgersson #14035 üzenetére
Ezek üresen jöttek, de amúgy az original-szar, xdurance és guava a legfinomabb edrinkek ever, a narancs recoveryt meg még nem kóstoltam.
-
vwpolopg
őstag
Szépségek
(nem, nincs csere, mindnek megvan a gazdája)
-
Jarod1
veterán
kinek mi a legdizájnosabb e drinkje?
Nekem az egyik kedvencem a 9mm es, kupakkal olyan mint 1 töltény
egyáltalán kapható még ez?van még 1 a poroltóra hasonlító flakonos cucc ami szintén dizájnos volt
(ezt mondjuk majdnem el is adtam mint poroltó a kocsiba -
T-unit
őstag
válasz
DJ. Ru$y #14028 üzenetére
Igen, ez az az ár amennyiért már én is veszek.
Pedig manapság már szinte teljesen leszoktam az itthoni edrink vételről, tényleg csak akkor iszom ha valami polcra való ritkaság érkezik épp telibe. Melóba is sokallom 180-ért a hell/bombát, helyette van olcsó gépi hosszúkávé 60-70Ft-ért, azt tolom ha épp könnyíteni akarok tárcámon a sok 10-20Ft-osokból, azt észrevettem, nálam hatásba tök ugyanaz abból 1dl mint edrinkből a 2,5dl, kávéízzel sem volt bajom soha, java-k is bejönnek, és inkább teszek félre ritkaság dobozra ugye.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
InterSparban minden WATT 99FT lehet látta más is, de még nem szólt senki. Ez nálam a kb. jó vétel a Naturara meg a Cherryre
-
törölt tag
válasz
bimbilla09 #14022 üzenetére
pontositsunk uraim h melyik rehab
van vagy ot.
mod: jo-jo, ertem en h valszeg a sima sarga... -
Bulitt
addikt
válasz
Bjørgersson #14023 üzenetére
De, az van neki, csak mindenkinek más az ízlése
-
Bjørgersson
félisten
válasz
bimbilla09 #14022 üzenetére
Elvileg nem ilyen teás limonádés íze lenne? Még nem mertem venni belőle.
-
bimbilla09
tag
ez a monster rehab hányás ízű..
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Gondolom ti már jóval többféle energiaitalt ittatok meg jóval többet is ismertek nálam, de gondoltam szólok már, hogy ma ittam Burn Blue-t és nagyon finom almás-körtés íze van. Rég ízlett már ennyire ilyen nem hagyományos energiaital.
-
törölt tag
most ittam egy epres SLAP-ot.
tenyleg marhajo. bar nem fagyasztottam meg csak lehutottem, de finom volt es meg is porgetett. az ize pedig szerencsere egyaltalan nem hasonlitott a klasszikus eitalokera. volt egy kicsi fura utoize, de ivas kozben nagyon rendben volt. nalam ajanlott kategoria, de en mostanaban amugy is szivesebben iszom szensavmentes cuccokat. -
vwpolopg
őstag
Tisztelt British Store! Várható mostanság valami újdonság?
-
Buster17
addikt
Hali!
Németbe milyen boltokba keressem az ottani energiaitalokat?
(pl.: R*, III <-monster akar lenni)
-
T-unit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN