Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi18
tag
Engem már 1 éve nem érintene ha behoznák a törvényt, de szerintem ez azért kicsit túlzás. Napi 1 250ml-es doboztól senkinek nem lesz baja. Ha korhatározzák is akkor inkább 14 vagy 16ra kéne, nem 18ra... 12évesnek nem kell az energiaital, neki ott a reggeli kakaó, de szerintem egy 15-16éves heti 1-2 dobozt megihat. Az meg hogy túladagolás miatt korházba is lehet vele kerűlni...egy 25éves is ugyan úgy rosszúl lehet tôle.
-
-igu-
veterán
-
horush
addikt
Na, vettem új Rise-t, a feketét, annyira nem is rossz. Kár, hogy csak 15mg/100ml a koffeintartalma.
-
rsanyi18
tag
Napi okosság.
[/L]
-
ToBeY
nagyúr
Mikortól lesz elérhető az új Watt,erről van valami info?
Szerk: 22-től 99ft a Watt a Sparban -
izzsi
csendes tag
Új dobozos Hell classic és strong alma pipa
-
Apple5
csendes tag
Valaki tud valamit Monster téren hogy lesz-e tényleg idén a "beígért" új íz, és hogy várhatóan melyik lesz az?
Engem nagyon felviditana egy Khaos
-
Laraxior
titán
Multivitaminos Hell még januarban a boltokban!
-
Bulitt
addikt
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok!
Aki üzletelt hellxixo kollégával és van neki fölösleges doboza/itala, nyilván nem vett áron, hanem rádobnék, de átvenném!
Köszi!
-
rsanyi18
tag
Sarban akciós a Hell, 140ft, Super Shop kártyával pedig 125ft
-
Buster17
addikt
Kinek van advanced warfares monstere?
-
scope2007
addikt
woww!
monster akció körmendi tescoba
monster energy rehab 256 FT
vettem párat -
DJ. Ru$y
nagyúr
Tutti-s VIPER volt ma soron, hát srácok... Ez elvileg cukros, gyakorlatilag olyan íze van, mint egy cukormentesnek, ez nálam nem nyert kategória.
-
ToBeY
nagyúr
Ez S Budget tuttis edrink annyira nem ízlett mert rohadt savanyú.Szerintem maradtok áfonyásnál ha low budgetből kell megoldani az erdinket
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ezek a srácok, odafent a BUSZESZ-nél tudnak valamit, hogy a Lime-os VIPER-t ugyanolyan savanykásra és finomra csinálják, mint a Watt Isotonicot, hát ez így rohadt jó. Ízlik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
adam.edrink #26835 üzenetére
A linkeket javítsd kérlek. Köszi.
-
adam.edrink
újonc
Sziasztok. Még évekkel ezelőtt kezdtem el gyűjteni az energiaitalokat, de ezidáig nem regisztráltam az oldalra. Viszont most, hogy ezt megtettem, gondoltam bizonyára sokatokat érdekelhet az évek során felhalmozódott energiaitalaim bármelyike. Ezek között megtalálható már kereskedelmi forgalomban nem kapható, vagy olyan ami egyáltalán nem volt kapható. Ezekre az italos dobozokra nekem már nincs szükségem, így szívesen megválnék tőle. Az egyetlen megkötés az, hogy csak és kizárólag egyben vihető el, külön-külön nem.
http://kepfeltoltes.hu/150116/DSC_0016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150116/DSC_0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150116/DSC_0018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150116/DSC_0019_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEzeken a képeken láthatóak az energiaitalok amikről szó van. Szép napot Nektek!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha valaki jár mostanában Szlovákiában hozna 1-1 Hellt mindegyikből? Postával átvenném. Ugyanez él bármely más országra is.
-
rsanyi18
tag
Mostanában lesz sok új finomság...szerencsére
-
scope2007
addikt
válasz
Bulitt #26824 üzenetére
elvileg igen
most akarok egy ilyet rendelni:
valaki ismeri ezt az oldalt?
Hell X-mas pack -
ToBeY
nagyúr
Az új HELL Január végétől (először a Tescoban) lesz kapható. /HELL FB oldaláról származó info.
Remélem a Tesco Express-re is vonatkozik nem csak a nagyra. -
Laraxior
titán
Szlovak tescoban kaphato mindenfele monster? A Monster weboldala szerint Szlovákiában van lo carb, vr46, khaos.
-
laki40
csendes tag
válasz
#90933760 #26811 üzenetére
Én is úgy tudom hogy limitáltnak indult, de már elég régóta van sok országban
Igen citromos vagyis olyasmi nekem nagyon ízlik
7 országból már meg is szereztem a dobozt és 2 már cserealapban van eg ymásik gyűjtőnél
Ha már Szlovákiában is van akkor mi se maradjunk már ki
bár nagyobb esély van a khaosra vagy egy rehabra
sztem
-
Laraxior
titán
Megérkezett a 49. is Japánból
-
VegyesTamás
senior tag
Találtam Osram, meg Monroe edrinket
-
kátú
őstag
Sziasztok, ivott már valaki közülletek Porsche energiaitalt?
-
scope2007
addikt
Jöjjön már, kár volt meglátni a képet
-
laki40
csendes tag
Ez egy igen jó kérdés
talán egyszer kiderül
És még lesznek meglepetések az idei évre
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest