Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
rsanyi18 #39283 üzenetére
Ú bazki én még nem is ittam abból a 3 (2) új Hellből azóta se, mert nem találtam. Bár aztán egyik új Adrit se találtam, nemhogy ideit, még a tavalyiakat se. Sőt itt sima Adrit se láttam már egy hónapja, annyira nem foglalkoznak már a boltok nyári szezon után a felhozatallal. Nem mintha nyáron megerőltetnék magukat, két szállítmány VR46 volt aztán megint csak sima Monster.
Keverek is magamnak egy új ízt, sima tuttisba Hell van csak, veszek kettőt meg almás-körtés Cappy-t, az úgy 1:1 keverés, egy liter üdcsi lesz belőle. Megalkotom az almáskörtés Wattot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest