Hirdetés
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #63177 üzenetére
Én azt vettem észre nagyon függ a koffein tűréshatára attól épp mennyire vagyunk kifáradva, meg mit ettünk. Van amikor egy kicsit is megérzek, máskor meg a három kicsi után mintha vizet ittam volna.
Viszont ha sokat akarok inni akkor már direkt 15-öst keresek ilyen célra, miközben nézek néhány Sallai videót. -
sm4e86
csendes tag
-
grizlisandor
veterán
válasz
koshmar #63008 üzenetére
Szerintem 619, mint minden Monster.
Van neki már Spar adatlapja és jól tippeltem. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62994 üzenetére
Kidobom, azt a havi 2000 pénzt nekem megéri a kényelem, hogy nem gyűjtöm, hurcolom meg rakosgatom be az üdítős meg sörös romlott piától bűzlő gépbe ami előtt ragad a padló. Főleg mikor kiderül, hogy nem is működik épp úgyhogy lehet visszavinni a kocsiba. Sőt mivel télen kevesebbet iszom, éves szinten még a havi 2000 se jön össze.
Ezt is csak a kipróbálás miatt vittem be, legközelebb ha odaadja öreganyám simán kidobom az első közteres konténerbe az egészet.Ennek az egésznek úgy lenne értelme, ha nem kéne kifizetni az 50 Ft-ot a vásárlásnál, hanem a fáradozásunk és gyűjtögetésünk és környezetbarátosságunk miatt kapnánk érte pénzt. Akkor bevinném az összeset. Pont ekkora aljasság az önkiszolgálónál, hogy nem kapunk kedvezményt mikor mi kasszázunk saját magunknak.
Szelektív kukás ugyanúgy jön és pöfög, csak már nem tele hanem fél kukákért, mert nincs benne a pet, a gépeknek energia kell, legyártani, alkatrészt gyártani, szállítani, szerelőnek kimennie megjavítani, kiüríteni, a műanyag zsákok amikben visszahordják az emberek kiszakad 3 alkalom után és kuka, hányan mennek üresjárattal csak a peteket visszavinni kocsival. Kicsit se lepne meg, ha kiderülne, hogy sehogy nincs pluszban az ökolábnyoma az egésznek. Bukok évente 25 rugót, de mennyibe is kerül az üdítő amit megiszok legalább 150-be éves szinten (ez napi 1 edrink és 1 ásványvíz átlagosan, úgyhogy még csak nem is sok), ha a pénzt sajnálnám akkor az üdítőről kellene leszoknom.
Én nem vagyok képes együtt élni a mai meghülyült világnézetekkel. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62705 üzenetére
A mandarin érdekel, a másik annyira már nem.
Nem kell a sarkkörig menni, magyarázzák már ezt el az Aldinak is, akikkel szerződve vannak ráadásul, miért másfél hónap mire odaér, meg a Coop miért tudja előbb berakni a polcaira.A zöldalmásnak a vége olyan nyeh, a nyelv hátulján az a slejm szerű érzés, az valóban az édesítőszer (a többin is érezni legfeljebb más erővel), a szörpöknek van ilyen utóhatása még, mert sajnos a 99%-a azoknak is édesítőszeres a polcokon. Az Aldinak a sajátmárkását szoktam venni, azok még cukrosak, de abból meg csak 3-4 íz van.
Amúgy 3 doboz epic már elég durván felpörget, mégiscsak 210mg koffein, 100g cukorhoz meg eszetlen sok B vitaminhoz, az már jó kis energia meg pörgető löket. Csak mondjuk kutyát sétáltatni nem volt jó, mert éreztem ahogy lötyögött a gyomromban.
XD
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62632 üzenetére
Megjelentek az Aldiban is már, de csak az orig, blackcseresznye és banános.
Én fel nem tudom fogni, hogy amikor ücsörög az üzletvezető egy millás nettóért hogyan alakul ki az agyában a gondolat, hogy na a népnek ezek az ízek kellenek úgyhogy rendelünk belőle 3 hónap csúszással egy olyan cégtől akivel amúgy szerződtetve vagyunk és már a konkurens Lidl is gyorsabban kitette a polcra őket, a többi íz lényegtelen. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62605 üzenetére
Nagyrészt kóla ízű, úgyhogy eleve rossz nem lesz, a kék Pepsi sokkal nagyobb csalódás. Nekem tetszett.
Most megbontottam a vérnarancsos BCAA-t, hát ez... Nem azt mondom, hogy mosogatóba való, meg lehet inni, de tényleg egy olcsó valami. A barackos lesz szerintem a rosszabb, mert a baracknak még kevésbé van jellegzetes íze ezért ott még jobban kiadja majd.
Prime-nak lehet ellenfele ízre. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62591 üzenetére
Hát nem tudom mi a bajotok ezekkel, nem olyan rosszak. Egyébként nem édesítőszer ízük van, hanem pezsgőtabletta ízűek, az a tipikus beledőlt a tartályba a vegyilabor íz, a jellegzetes undorító édesítőszer ízt én nem érzem.
A cseresznyés az 99% ugyanolyan mint a kicsi, a legvégén érezni picit talán, hogy édesítőszer is van benne. Ha be van hűtve akkor simán vehető a kicsi helyett.
A másik háromnak, mivel nincs már összehasonlítási alap, tényleg az a baja, hogy full mű az egész, mint amikor a barack ízű üdítőt lemásolják barack ízű üdítőnek. A másolat másolata és laborízű az egész.
Gasztronómiailag tényleg szarok, kulturált energiaital fogyasztóknak ez valóban nem termék, a fiatalok viszont kegyetlenül fogják ezeket venni, főleg 350-es áron. Én sokkal rosszabbra számítottam.Ma megint világítani fog a pisám a sötétben. Sok ez a B vitamin ezekben, nem kell bele 50% decinként olyan vitaminból ami kb. minden élelmiszerben megtalálható, lehetetlen hiányállapotot kialakítani velük, az összes gabona, hús, tojás, tej, tényleg mindenből előállítja a szervezetünk.
Inkább a magnéziumot, kalciumot tennék bele, meg C, D stb. olyan vitaminokat amiből ténylegesen keveset visznek be az emberek. És akkor nem fognak tőle Csernobil színűt pisálni, meg nem lesz veseköve az embernek 30 évesen. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62522 üzenetére
Van belőle zero is úgyhogy elvileg ebbe cukor van, de hogy mennyi azt nem írják. Többen panaszkodtak, hogy a név megtévesztő, ez csak meg van "csípve, fűszerezve" málnával. Átfordítva magyarra, már rohadtul nem tudják a gigacégek meg a marketingesek mi a f.szt csináljanak magukkal ezért a flavour szót lecserélték és az egyre hülyébb generációk sem segítenek ezen akiknek minden leönthető a torkán csak új legyen, lásd Hell kommentszekciók.
-
SlayR0113
tag
válasz
koshmar #62462 üzenetére
5en voltak valami piához is öntögettek, de a gyerek naturba kísérőként tolta és a többiek nem ittak valami sokat így a lényegét kb ő itta meg, szval ha nem is teljes 5 doboz de egy jó 3-3,5 azt úgy benyomta. Meg mindig mondta a többieknek hogy nem szabad meghagyni mert "megmelegszik". Vele lévők is csak nézték hogy most mivan.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
koshmar #62391 üzenetére
hát, pedig tényleg new reciepe..
cukortartalom ide vagy oda, megvolt a goji, black cherry és a Peach Lemon és egytől egyik egy rakat édesítőszer ízű Sz*r, már bocsánat.
de konkrétan közel élvezhetetlen
és én még vártam a zöld almát és az eper banánt...
és mertem egy deka reményt fűzni hozzá.. értem, hogy a célközönség a gyerekek, de ezt még én is próbáltam volna élvezni így, hogy alig van benne koffein, nem jött össze -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62376 üzenetére
Cukor az több lesz szerintem, mert ahhoz 5.5g/100ml-re kéne levinni, hogy ugyanannyi legyen, ahhoz meg édesítőszer kell, hogy iható maradjon. Inkább lesz a 11 helyett 9. Legalábbis remélem nem édesítőszerezik.
Csak a koffein lesz a fele. Az összes többi az meg szerintem ugyanúgy dupla.
Majd kiderül, ha kapható lesz, remélem azért nem kell 3 hónapot várnom rá, mint a summerekre. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62345 üzenetére
Második legolcsóbb termékek egységárra nézve, a jegesteák után.
Nagyon hasznos zsebtömője a gyártóknak a 250-es aludoboz, meg úgy általánosságban a kis kiszerelés is.
Ez így 91Ft dobozonként, a Xixo 120 Ft körül még fogjuk rá belefér, ha annyiért van akkor szoktam többet is venni. De pl. a 200Ft-os Szentkirályi új csodavize amibe nincs cukor meg édesítő se azt messze kerülöm 250-es dobozban.
Az energiaitalokból se sokat veszek már.
Meg persze az 50Ft ki fogja nyírni ezt is, mert akkor a 120-as Xixo is 170 lesz már.
Kidobtam már kb. 50 darab visszaváltós dobozt, hosszútávú megoldás valószínű az lesz, hogy nem veszek egyáltalán ilyeneket, ami az egységár drágaságukat tekintve is hasznos elgondolás. Átszokom a kartonos meg üveges termékekre, egyrészt az mind nagy, másrészt nincs betétdíj se.
Aldi papírpoharas kávéi se lesznek betétdíjasak stb. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62331 üzenetére
5g cukorral nagyon korlátozódnak az ízek amit ki lehet keverni, hogy finom legyen minden vevőnek. Azért csapnak bele minden folyadékba ami csak létezik 10-12 g-ot, mert úgy működik ezekben a cukor, mint a húsoknál a só, kihozza az ízt. És ha kihozza az ízt akkor hígítható a fő anyag.
Ezért megy nagyon a cukor+édesítőszer kombó ilyenkor ha csökkenteni kell a cukrot, csak ott meg trükközni kell az édesítőszer íz elhelyezésével is.
Nem sok termék van amibe 5g cukorhoz nincs valami téve mégis finom. Még a jegeskávékat is felcsapják 10g-ra decinként, pedig otthon az ember ha a harmadát teszi bele cukorból már kellemesen édes lesz.És amúgy durva, hogy nem érezni ki a 2-3x több cukrot a dobozos kávéban.
-
kiscapa
csendes tag
válasz
koshmar #62297 üzenetére
Ami nem visszaváltható, azon nincs rajta a kis visszaváltós ikon meg az se mindegy, mikorr vetted, ha július előtt mondjuk nagyobb tételben, akkor jó eséllyel egyik se visszaváltós. Az ikon meg amúgy mindig a vonalkód felett/mellett/közelében van, hány csilliárd dobozt kell neked mégis végignézni?
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62297 üzenetére
Lehet, össze kell hasonlítanod a régi és az új dobozost, ha különbözik a vonalkód akkor biztosan a visszaváltás miatt. Vagy appal kamerán keresztül a vonalkódot
Átverni nem lehet a gépet, az itteniekben nem működik a bedugom a jót és alatta becsúsztatom a régit. Terjengenek ilyen shortvideók, de pont annyi a valóságalapja, mint a shortvideóknak lenni szokott.
Itt a Lidlben már tucatszám vannak eldobálva a dobozok a gép elé amiket nem vett be és basznak feltakarítani. Nem is értem miért nem volt ösztönös az egész kitalálójának, hogy kukát rak minden gép mellé, hiszen ez várható volt.
Nem véletlenül van az önkiszolgáló kasszák kapuja után is kuka, mert a kinyílása után a blokkot az ember rögtön dobja el a francba. -
grizlisandor
veterán
válasz
koshmar #62297 üzenetére
Vannak videók, hogy odateszed beolvasni az 50 Forintos visszaváltósét, és a szalagra ráteszel egy nem 50 Forintosat.
Amúgy meg méh telep, kilónkénti áron kapsz 170 forint körül.
Olvass vissza, hogy én mennyire jól jártam.
Tedd ki majd hulladékgyűjtéskor és el fogják vinni tőled. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62177 üzenetére
Az egyikből vettem, a másikat nem találtam még. Csak már azt is elfelejtettem melyik volt amit vettem, de majd megkeresem, mert leírtam ide.
Most a mangó Burnből vettem, sokat nem lehet mondani róla, jó lett, mangós, egy leheletnyivel kevésbé édes, mert 15 helyett csak 13 a cukor.
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62086 üzenetére
E hónap vagy kövi hónap vége a határidő, nem tudom pontosan, addigra kell elkezdeniük gyártani csak olyat, amit addig lenyomnak azt még adhatják nélküle. Úgyhogy még év végén is tuti lesznek betétdíj nélküliek ami raktárról maradt. Aki elkezdi korábban annak már van. Én is azt hittem a Hell nyáriak ilyenek lesznek mivel friss töltés, de ezek szerint ők is az utolsó időpontra gyúrnak. Nagyon lazára vették az átállási kritériumokat, de nem is akkora baj.
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #62043 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy az energiaital alaptermék, minden üzletláncnak van sajátja, még a Coopnak is. Azt mondjuk sejtettem, hogy a másik két német 200-ért adja akkor ők is annyiért fogják és ez csak visszavezető akció.
Ma két holland ment előttem az Aldiban és a lila Hellből vettek pár darabot és mondták egymásnak, hogy ez nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Prince of Persia: The Lost Crown - Érkeznek az Android és iOS kiadások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Witcher topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- ASUS RT-AC68U
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest