-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Megkóstoltam a Monsta' Khaos-t és hát eléggé bejött nekem.Frankón gyümölcsös,de mégsem olyan gejl mint a Ripper vagy a Rehab.Én örülnék ha ezt behoznák hozzánk is,300é jó biznisz lenne.
-
shinku
csendes tag
Írországban esetleg tud-e vki különleges, egyedi energiaitalokat árusító helyet?
-
Laraxior
titán
Facebookon licit alatt egy alul bontott Java Russian Edition doboz....
Kezdő: 5k. -
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
callmeakos #25992 üzenetére
Mármint most a kóláról van szó?
-
Jarod1
veterán
vörös kód:
Szilvás almás fahéjas Adri,, a szivát érezni intenzíven:
-
rsanyi18
tag
Na, találtam COD-os Monstert az egyik benyakúton de 600ft-ért inkább csak ott a boltban vettem szemûgyre
Kicsit csalódtam a tavalyi Ghost-os Monsterek jobban néztek ki képek alapján mint ez, de ez se olyan rossz. Ha lessz jó áron akkor majd veszek egyet a gyûjteménybe.
-
szekra
Topikgazda
Sparban is kaphato az (uj) zold burn.
-
Bulitt
addikt
Budapesten a Podmaniczky és a Teréz körút sarkánál lévő Manna ABC-ben kapható új Monster CoD és Adrenali
-
válasz
callmeakos #25975 üzenetére
Szerintem is, nagyon szép a doboza, de majd akkor meg is kóstolom
BS-be csak lesz így karácsony tájt.
Bulitt: Ahh, köszi
Bár még nem ittam olyat, de jól hangzik, mindenképp megkóstolom
-
Bulitt
addikt
válasz
Zsírkrétamen #25974 üzenetére
Ír kávé jellegű
Nagyon finom, elsőosztályú
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Nos ma megízlelhettem az Adrenalin Alma-Szilva-Fahéjat
Mondanom sem kell, egy korty és egyből előjött a karácsonyi hangulatom
Komolyan mondom veszek egy tálcával és kijátszom megint a MAFFIA2-t
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #25975 üzenetére
Szerintem a Russian szebb,(legalábbis nekem) de azt már nem gyártják úgy tudom.
-
callmeakos
veterán
válasz
Zsírkrétamen #25974 üzenetére
Azt én is láttam, hogy horpadtak.
Először én az Irish Blendre kérdeztem rá, de azt mondta a srác, olyat nem hoztak. Öreg hiba, mert az a legszebb -
válasz
Bulitt #25968 üzenetére
Na, ez remek hír
Na olyat már láttam a bs-be, nagyjából milyen izű?
Rendben, még jó hogy nem azt vettem
Hát igen, a Rockstarok jobban érdekelnének, de abból nem láttam még csak caramell-kávé kombót, ha újra lesz a bs-ben, azt biztos megkóstolomtipuka: 1.690ft
noxwill: Igen, emlékszem, én is azért vettem ilyet
Na meg mert az összes Mean Bean horpadt volt
Igen, én is örülnék neki, de azzal is beérném, ha bármelyik gyártó valamilyen kávés itala bejönni Magyarországra
-
callmeakos
veterán
válasz
Zsírkrétamen #25965 üzenetére
Én is ilyet vettem a Candy Storeba. Szerintem is finom, Díjaznám ha Európába is elterjednének ezek a Javák
-
ToBeY
nagyúr
Egész jó az ez új burn ezzel savanykás ízvilággal nekem bejön.Főként magnó és passionfruit (maracuja?) érzem ki rajta.Kár hogy túl van árazva ez is,230-ért kicsit sok.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Hát gyerekek amióta 15-ös az adrenalin, azóta nem ittam, de többet nem is fogok, nem valami jó.
-
Bulitt
addikt
válasz
Zsírkrétamen #25965 üzenetére
A javák mindegyike finom. Véleményem szerint az egyik legjobb az Irish Blend. A X-presso Midnite-t viszont kerüld el. Több embertől is vissza halottam, hogy émelygett utána. Én is
A Rockstar Roasted italok is nagyon finomak. A három íz amit eddig kóstoltam a : Latte, Light Vanilla, Mocha. Mind a nevével megegyező jegeskávéra hasonlít. A legerősebb kávé ízben a Mocha
-
tipuka
addikt
válasz
rsanyi18 #25963 üzenetére
Én mekkiszom, már legszívesebben mindet most be is dönteném
Főleg az RR meg a zöld bikás MekkBull érdekelne már milyen ízű
Nekem is fura a számomra, hogy Taurin van rajta, na ettől az energialtól mekkhajtódik a kecskeagyam.
Amúgy minden nap hétköznap eszek salátát, tökre rászoktam. Ti nem? Enélkül már nem érzem magam kecskének megfelelően. Mekk.Zsírkrétamen: grat a cucchoz. ára?
-
Hmm megittam ma az első java monsterem, eddig még nem kóstoltam kávés energy-t, féltem is tőle, mert nem szeretem a kávét. A helyzet az, hogy viszont ez az ital kib@szottul finom lett! Olyan meglehetősen édes, kicsit tejeskávés, utóíze pedig karamellás, valami mennyei
Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hoy az eddigi legjobb ital, amit ittam valaha :3 Viszont mivel a dizájn is tetszik, valószínű hogy telin lassacskán megveszem mind...Aki kostolta már, melyiket, és neki hogy ízlett, mit ajánl/mit nem?
(Nem tudom miért fordította el ilyen idétlenül a képet :/ ) -
-
rsanyi18
tag
Na, most bontottam ki ezt az új világoskékdobozos áfonyás R*-t, és szerintem ez nagyon jó lett.
Egyre jobban sajnálom hogy nincs itthon hivatalosan rockstar, a sima tuttis és az ízesített italaik is szinte tökéletesek számomra
-
Jarod1
veterán
Energiaital szimulátor létezik már? Mekkpróbálnám
-
rsanyi18
tag
A fele gyümölcslé, a másik fele elvileg rendes zöld Monster. A 100% Monster-t gondolom úgy értik hogy ez a gyümölcslével is egy ütôs energiaital mint a sima
A másik hogy onnan veszem hogy 50% gyümölcslé + Monster mert még nyáron Cappy multiból és zöld Monsterból sikerült összehoznom egy majdnem Khaos-t. Nagyon hasonlított rá, csak az arányt kellett volna pontosan eltalálni
-
rsanyi18
tag
válasz
callmeakos #25954 üzenetére
Imádok
-
rbalint88
addikt
ahogy látom, a hétvégén mindenki alaposan mekkpihent
-
rsanyi18
tag
Figyelem, aki érzékeny a rossz energiaitalokra az most ne olvassa el amit most írok:
Na, mivel szeretem magam kínozni, ezért vettem egy cukormentes Tacskó gazdaságos energiaitalt. Új külsô és elvileg új íz. És még mindig k*rvára szar az energiaital. Viszont egy fokkal jobb mint a spáros de még a watt lightnél is jobb szerintem
Mindegy, én bírom a rosszat, ledöntöm az egészet aztán majd este kialszom -
ToBeY
nagyúr
Végre hozzájutottam egy szlovák Monsta' Khaos-hoz. Majd kíváncsi leszek milyen,remélem nem olyan gejl izé mint a Ripper.
-
törölt tag
válasz
rsanyi18 #25931 üzenetére
Ja, meg az Amerikai faterba a Puma Löket. Az is egy roggyant rész. Meg volt még valami más is, régen mind belinkeltem őket.
Na akkor jöjjenek a Teszkósok. Nem vagyok egy nagy teszter, nem is érdekel amúgy csak leírom hogy jó, nem jó valami aztán kész.
Az biztos, hogy itt én a Hellt tudom felhozni példának mivel ők csinálnak tutti+íz megoldásokat, meg azokkal van kb egy árban is. Itt az ízek sokkal jobban dominálnak, mint a Hellnél. Nekem ezért jobban be is jönnek, viszont ez a kis kesernyésség ami megvan mindbe kicsit zavar de ettől még finomak. Biztos az alap tutti lehet ilyen kesernyésebb. Mondjuk mindegyik gyümölcs kesernyésebb fajta, úgyhogy alapból ez is illik rájuk.
Nekem ezek jobban ízlenek, simán királyak és megérik az árukat. Viszont nincs benne inozitol, akinek ez számít esetleg. De ízre tök jók, egyértelműen adott gyümölcsnek az íze van benne jól elkülöníthetően, nekem bejöttek. Ha a Teszkó sokáig megtartja őket és jó áron akkor biztos pörögni fog nekik.
Ha választani kéne, nem is tudom. Egyformán ízlett mind.Fú az a Burn Juiced öcsém alig tudtam meginni. Most még kevesebb az édes íz benne? Baszod akkor pláne nem tudnám meginni. Meg se veszem.
-
rsanyi18
tag
-
törölt tag
Tegnap néztem South Park egyik részét amibe drótkötélpályáznak és Cartman MD-t iszik, aztán meg MD doublet amibe 2x annyi koffein és cukor van, erre felháborodva mondja hogy az de MD duoble light fele annyi koffeinnel és cukorral.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #25896 üzenetére
No, ebédután megittam, de annyira nem győzött meg, jobbra számítottam. Veszek azért egyet holnap is, hátha, lehet csak elsőre nem jött be.
-
Laraxior
titán
A motorra is felkerült....
-
rbalint88
addikt
válasz
rsanyi18 #25924 üzenetére
a tegnap este kompenzálására (főnök szülinap, 1,1l bor, 2 dupla whisky) és a ma estére előrelátás (asszony és saját szülinapi buli, a tavalyiból kiindulva mindenből sok) a mai napot egy well, 0,33 petpalackos hell és egy kék xdurance rockstar bevitelével kezdtem. ja meg két advil
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
callmeakos #25919 üzenetére
Az igen
Ez is kell
-
rsanyi18
tag
Megyek most Kecsóra R*-okért, ha ma se lesz sima, fekete R* akkor én többet nem megyek direkt ezért át
Baltoafarkas: Csak a reklámra visszatérve, itthon is van még 1-2reklám a néha. De a német tv adókon orrba-szájba nyomják. És amu a durvább, van R* reklám is.
-
törölt tag
Amúgy régen mennyi hülye RB reklám volt már a TV-be... Most nem látok egyet se.
A kék az nagyon finom korrekt, sose ér meg ennyi pénzt, de finomnak finom, ez tetszett.
A piros is finom, de a kék sokkal jobb. A piros kicsit savanykásabb, nem gurul le olyan élvezetesen meg lágyan.
A szürke az érdekes, finom ez is de hát nem az én ízvilágom, ez is savanykás csak máshogy (persze hogy savanyú mert lime...), a piros jobb nála. Az mondjuk vicces hogy sárgás színe ellenére rá van írva a kék ételfesték, szerintem az csak elírás, copy paste vannak a dobozon az értékek és nem vették le erről.
Az amúgy érdekes, hogy bár kettő nem ízlik annyira, mégis lehet értékelni és elszopogatja az ember viszonylag élvezettel annak ellenére hogy nem ízlik neki. Itt azért valami kiütközik abban hogy ez mégis csak egy RB és ha nem ízlik akkor is van benne ami miatt nem öntöd ki. Jó edrinkek ezek, rohadtul nem éri meg az árát, de valamit tud a RB. Mert más gyártó nem ízlő termékeit sokkal nagyobb fintorgással iszom meg ha nem ízlik. Ebből kettő ugyanúgy nem ízlik, de mégis megvan valami harmónia az ízekben ami miatt le tud gurulni jól.
Még mielőtt valaki kérdezi. Nem, nem ittam meg három RB-t egyszerre, felét mindegyikből kóstolni csak, aztán folpakkal lezártam és be a hűtőbe. Én annyira nem vagyok háklis ha megy el belőle szénsav. Majd délután jó lesz a másik fele.
Amúgy érdekes, inozitol nincs benne, arginin van csak. De pl a Sparkba sincs inozitol az ugyanolyan mint az Adrenalin csak koffein van bennük. Régen a taurin mindig fix volt és mellette a jobbakba volt még plusz cucc. De amióta nincs taurin tök változóak ezek, gondolom a hatást is befolyásolják. -
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
callmeakos #25898 üzenetére
Ó jaj
Az 1 font-os árat ki tudnám perkálni, de Angliába se időm se pénzem nincs kimenni
-
szekra
Topikgazda
Szilvás adrenalin szintén kapható rakat számra a Puskás Ferenc Stadionnál lévő CBA-ban...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#90933760 #25906 üzenetére
Nekem ne mondd, hogy nem kapni. Nagyanyámat vittem ma egy ismerőse temetésére, hát én addig mit csináljak átkutatom a boltokat új IceCool és Szilvás Adrenalin után valamint megnézek 1 hiányzó Spiritet, ha már van CBA. Számoltam direkt, 2 Coop, 1 Spar, 1 TomMarket (olyasmi, mint a Mana pestieknek), 1 Arzenál, 1 CBA és SEMMI, mindenhol ugyanaz, RB, Burn, Watt, néhol pár régebbi Hell. Ja meg a Sparban a Sparos szarok meg Fitt. Köszi. Inkább mentem és tankoltam a kocsiba.
Azt az adrenalint ne sajnáld, nem volt jó
-
rsanyi18
tag
válasz
callmeakos #25898 üzenetére
Úszkálni fogsz a sok angol jóságba, nem kell elmenned BS-be a R*-ért, hanem elég lesz a sarki shopba. Azért egy kicsit most irigyellek energiaital ellátás szempontjából
-
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y #25905 üzenetére
Tudom hogy régi, de nekem most jutott csak.
Kivis Hell is volt, de nem vettem mert amúgy se szeretem a kivit meg gondolom olyan mint az előző kettő, a másik Hellből meg nem volt.Kár hogy nem volt a fahéjas Adrenalin, de mondjuk a dugás a parton verziót se kóstoltam de szerintem azt már nem is fogom sose, de lehet a szilvásat se ennyi erővel ha egyszer nem kapni itt sehol.
-
törölt tag
Hát ez a meggyes Bomba olyan.... A cseresznyés Watt finom, de ez nem olyan jó, persze nem is rossz, csak a Watt az jobb mindenképp. Persze aki az enyhébb cseresznye ízt szereti annak ez fog ízleni.
A sima Oxxo az szintén jó, bár ez is kicsit kesernyés, nem tudom de nekem még mindig az Adrenalin a kedvenc tuttiból, a többi nem olyan jó.... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #25901 üzenetére
Doboz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest