Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SztiviVander #10999 üzenetére
omg, f*cking noobs everywhere.
-
doongoo
addikt
válasz
HuaweiU8500 #10993 üzenetére
nem folyamatosan mér, csak ha én szeretném. De nekem nem kell, hogy pl. alvás közben méregessen. Majd most, ha jön a jó idő, akkor elindulok futni és közben időszakonként mér majd. Akkor biztos gyorsabban fog merülni.
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White #10988 üzenetére
Igen, kb. 3 másodpercig nyomja
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok,
a pulzusmérős változat mennyit bír egy töltéssel? Mi a tapasztalat?
Köszi -
-
^Clown
addikt
Valaki tudná nekem linkelni az utolsó angol (vagy magyar, teljesen mindegy) 1.8.711 apk-t, amiben benne van a MiScale is?
Lefrissült nálam is 2.0-ra, kínai, ráadásul Scale sincs benne
-
Dolphine
addikt
válasz
andrisbandi #10981 üzenetére
Megérdemeltem akkor a kövezést!
A mellkaspánt kiváltására akartam használni, de akkor ez nem fog menni.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Dolphine #10980 üzenetére
Jobbra fönt; "gyorskeresés itt"
Rávehető amúgy, de nem egyszerűen, és abszolult nem erre van kitalálva.
A mellkaspánt kiváltására nem ideális.Sajnos a kövezés nem maradhat el :-)
Brian élete(HUN)- Kövezés -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A MiBand 1s karkötő csak a saját appjával működik együtt, vagy pl. az Endomondoval is működésre bírható?
A választ előre is köszi!
Ha már volt kérdés, kérlek ne kövezzetek meg érte!
-
Weeman1
veterán
válasz
dajkapeter #10978 üzenetére
Értem.
-
dajkapeter
senior tag
válasz
szpali #10975 üzenetére
Automatikusan frissült, miután ráböktem a frissítésre amit felajánlott...
Full krixkrax az egész, egy deka angol karakter sincs... Bár, a felület amúgy nagyon tetszik.
Weeman1 (10974):
Én nem tudok mit kezdeni a magyarral. Én tudok angolul, csak kínaiul nem tudok...Eddig is angolul használtam, nem tartok igényt a magyarításra.
De köszi a tippet! Verziószámot nem tudok ehhez mondani.
Nekem ilyen számok vannak, nem tudom melyik mit jelent (minden kínai):
4.15.12.10
1.3.74.64
C8:0F:10:10:18:65Szerintem ez a 2.0.0
-
csasaKKP
senior tag
válasz
dajkapeter #10971 üzenetére
Nálam félig angol, félig kínai.
-
szpali
addikt
válasz
honnan szedtétek ezt a verziót?
csak nem innen?
-
Weeman1
veterán
válasz
dajkapeter #10973 üzenetére
Töröld és rakd fel a magyar 1.8-as verziót.
-
csipuka
senior tag
válasz
Ingyen nyelvlecke, bar nem kene eroltetni.
Majd megkerdem a kinai kollegakat, mire kell nyomni -
dajkapeter
senior tag
Aki esetleg nem tudná miről marad le, ha ráfrissít...
-
Criminal017
őstag
válasz
dajkapeter #10968 üzenetére
Ez az új annyira nélkülözi az angol nyelvet, hogy a régi, bevált trükköt (telefon nyelvét angolra állítva) alkalmazva sem sikerült kicsikarni belőle az angolt...
Izgi lesz így. -
ThorsHUN
őstag
válasz
dajkapeter #10968 üzenetére
Ojesz. Pont most kerultem en is ebbe a szituba
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Én most reggel frissítettem a MiBand alkalmazást, naívan. Most minden full kínai lett. A felület teljesen új, tetszene, ha tudnám kezelni.
De nem tudok kínaiul. Esetleg valaki megtudja mondani, hogy lehet beállítani angolra? Eddig is angolul használtam. Képet csatoljak?
-
maj-viktor
őstag
válasz
fant0mi #10950 üzenetére
Ohhh! Köszi a szájbarágós választ... igen ezeket a funkciókat megtaláltam.. rájöttem!
Csak az alvós részt nem értettem, hogy nem lehet beállítani!?Mert első nap mért egyet (vagyis a második napon) rendesen... light / deep sleepet
Annó régebben használatm Sleep-es androidot tableton / mobilon, ott szimplán mikor lefeküdtem ugyebár becsekkoltam - párna alá és "jól mért"....
Ez meg okosként csak éjfél és 6között mérné a deaktivításomat...
De na most is reggel feküdtem... manuálisan beállítottam 9óra alvás (később feküdtem és több volt amúgy), és csak sikerült valami mérést kihoznom belőle... szal most tökre nem értem - összezavarodtam...
Az elsőkép az automata csinálta - mérte...
A második-harmadik kép meg a mai manuális beállítottKözbe azt néztem, hogy lehet az elsővel azért voltam jó, mert 5:13-kor érzékelte, hogy alszok - már nem mozgolódok, így mért (mert 0-6 között mér gyárilag?), és mivel még beleestem, így ok volt neki... de ha én reggel 8kor fekszem le és délután kelek! (bármilyen furcsa igen vannak "éjszakai műszakos" emberek is)
Tényleg ez nem tök egyértelmű... így nem igazán tudom kihasználni, akkor marad mobilon-tabletos alvós app azt csak lépésszámlálónak jó... meg "vibrátoros ébresztőnek"!
-
Blaise
veterán
iOS-re kijött a friss átdizájnolt Mi Band 2.0 app
-
havri1
félisten
Üdv!
Az 1.8.711 MiStore-s verziót használom egy ideje. Többször (sokszor!) észreveszem, hogy ha fogadom a bejövő hívást, a rezgést nem hagyja abba... Meg kell csapkodni, hogy csendbe maradjon a band.
Valakinek hasonló tapasztalat? -
Zood
csendes tag
válasz
andrisbandi #10956 üzenetére
Köszi a tippeket.
-
Zood
csendes tag
válasz
andrisbandi #10954 üzenetére
A Mi Band leválasztása és Mi Fit törlése után nincs nyoma a párosított eszközöknél a telefonon.
-
andrisbandi
őstag
-
Zood
csendes tag
Sziasztok!
A következő a probléma Mi Band-el. Kb. 1 hónapja nem mér alvásciklust és a lépésszámláló is az eddig megszokott kilométer többszörösére nőtt (reggel óta 25 km-nél tartok a lakásban). Újra telepítettem Mi Fit 1.8.711-re, (Mi Band leválaszt, adatok- Mi Fit törlése, újraindít, telepít, párosít Mi Fit-ben, de semmi változás. A telepítés után, minden szinkronizáláskor, firmware frissítést akar csinálni és a végén kiírja, hogy nem frissíthető.
Valami ötlet?(Redmi Note 2, eu 7.1.1.0 stabil rom)
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Mephistoone #10948 üzenetére
WP-n még nem találtam ilyen beállítási lehetőségeket!
-
fant0mi
őstag
válasz
maj-viktor #10949 üzenetére
Nem kell beallitani hogy mikor aludtal el, meg keltel. Tudja magatol. Elinditod a MiFit appot, ugy indul el, hogy a napi lepesszam latszik ugye. Elsoprod balra (vagy jobbra?) a kepernyot es ott irja az elmult ejszakai alvasod idotartamat. Ha erre ratapintasz, akkor reszletes grafikont hoz. Itt lehet kicsit modositani az elalvas es felebredes idopontjat kezzel.
A nappali alvasokat nem meri egyebkent. En ejszakas utan csak delelott 10-kor kerultem agyba es delutanig aludtam, azt nem merte. -
maj-viktor
őstag
Most én vagyok tényleg ilyen béna?
Nem kell beállítani, hogy "Fell asleep at", amikor lefekszem és "woke up at", amikor kelni akarok...
"alarm"-ot meg beállítva szintén amikor kelni akarok... vagy hogy monitorozza az alvást!?Mer eddig 1x sikerült valami adatot kihoznom belőle... de azt se tudom hogyan... mert beakarom állítani, amikor fekszem, akkor mindig visszaugrik éjfélre... így lehetetlen beállítani!
Mit bénázok el!?Van olyan "hülyeségem", hogy eléggé összevissza alszok, szal nem mint a normál ember, hogy mittudomén 8órát este 10-től reggel 6-ig!
(mert appban pl. azt látom, hogy alapból 0:00 - 6:00 akarna mérni, ezt nem lehet "felülírni"!?)
Mert én legtöbbször kb. reggel fekszem 6-kor és kelek 16:00-kor (meg persze összevissza, de a legtöbb ilyen hajnali fekvős - délkor kelős időszak)
-
Mephistoone
senior tag
válasz
spiderpig820 #10947 üzenetére
Én a telefon ébresztő óráját is használom nem csak a mi fitben állítom be. Így lehet állítani a szundit is.
Vagy nem erre gondolsz? es addig rezeg míg a telefon ébreszt. Csak a mi fitben be kell állítani hogy vibrate when alarm sound. Plusz van egy watchom is. Reggel olyan vagyok mint akit megcsap az áram
-
fant0mi
őstag
válasz
spiderpig820 #10945 üzenetére
Az okosebresztest nem lehet modositani, meg segedprogrammal sem, az a karkoto belso programja szerint mukodik.
-
Gergosz2
veterán
válasz
SztiviVander #10932 üzenetére
Végigcsináltam amiket írtál. Sajnos ez sem segít, a gyári progi és notif egyszerűen nem akar megbékélni egymással az S3 LTE-n. Ha mindkettő fent van, akkor a gyári progi igen nehezen, szinte alig találja meg a karkötőt. Ha nincs fent akkor semmi gond nincs, pillanatok alatt megtalálja és frissít is.
Ez van, majd még utána olvasok. Esetleg arra van valakinek ötlet, hogy a gyári app miért nem jelez ha levelem jön a Gmail fiókra.
-
habolcs
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hsz-eket, és lenne pár kérdésem. Wp-re konkrétan teljesen haszontalan a pulzusmérős változat, vagy úgy konkrétan pénzkidobás lenne ha lumia 640-em van?Ébresztéskor meddig rezeg, könnyű rá felébredni?
-
Vikusz77
tag
válasz
Weeman1 #10936 üzenetére
Kösz mindhármótoknak!
Nem szeretném kibontani, mert nincs rá szükségem, el akarom passzolni. De akkor első körben megnézem valaki olyan telefonján akinek kompatibilis az android és a bluetooth. Aztán ha nem látja az a telefon sem, ekkor kibontom és megnézem mi a pálya.
Nekem azért furcsa, hogy egy műszaki cikk nem tárolható 3 hónapig a gyártástól számítva. Ha így van, igazán ráírhatnának valami lejárati időt. -
Vikusz77
tag
Sziasztok, vettem kínából egy miband karkötőt, 70 napja lett feladva. Bontatlan csomagban van. A kérdés, telefon bluetooth kapcsolatainál meg kell-e jelennie a mibandnak, azaz sugároz-e jelet a karkötő a bontatlan dobozából. Ja, és a telefonjaimon ami van, mind az android, mind a bluetooth régebbi verziószámú, mint ami a mibandnak kell. A telefonok nem látják. Félek, hogy túlságosan lemerült, azért nem. Ha így van, inkább kibontom és feltöltöm, ha még lehet.
Kösz, ha valaki tud segíteni. -
SztiviVander
addikt
válasz
Gergosz2 #10928 üzenetére
amennyire emlékszem (mert egy katyvasznak tartottam és 1 óra után töröltem) a notify sem olvas ki sem lépés sem alvás adatokat. de a mi band tools pl biztos nem. leírták már itt 1-2 napja mit kell megpróbálni (notify adatai töröl, program uninstall, karkötő unpair mi fit-ben, mi fit adatok töröl, program uninstall, play-es mi fit telepít, párosítani karkötővel, notify-t telepíteni).
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mephistoone #10930 üzenetére
és hol van abban szerinted olyan opció amivel ki vagy be lehetne kapcsolni?
-
Gergosz2
veterán
Az alvásmonitorozáshoz nem kell állandó BT kapcsolat ugye?
Csak azért kérdezem mert a nem találja a ma esti adataimat a band -
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
A mai nappal egy Miband színes ledes verzió gazdája lettem.
A kérdésem az lenne, hogy a módosított, notify verzióból a linkelten kívül van-e esetleg újabb? -
sublett
tag
válasz
Criminal017 #10919 üzenetére
Ezt a "csatlakoztatva hagyjuk"-ot hogy érted?
-
Criminal017
őstag
Engem is idegesített, hogy mostanában nem ébreszt a Band, pedig minden tökéletesen működik.
Kísérleteztem egy kicsit és azt vettem észre, hogy akkor "töltődik" át normálisan, ha az ébresztés beállítása után egy kicsit (5-10 perc) még csatlakoztatva hagyjuk a telefonhoz a karkötőt. Persze lehet frissítgetni az alkalmazáson belül, hogy szinkronizáljon, de ezt azon felül tettem. Nekem azóta nem volt vele problémám.
A tapasztalatokat várom. -
draco31
veterán
válasz
bandigyerek #10909 üzenetére
Tegnapi újrapárosítás után ismét jól megy az okos ébresztés, jól is ébredtem, furcsa is volt.
-
Steelers
senior tag
válasz
spiderpig820 #10915 üzenetére
Ha esetleg 1S-ed van, akkor működik a pulzus mérés?
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a fehér ledes karkötőm. Windows Phone-nal használom, és nem működik az ébresztés, amire azt írja frissítenem kéne a fw-t, de ehhez meg ugye a gyári szoftver kéne. Van egy tabletem, amin 4.4.2-es droid fut, de áruházból nem engedi telepíteni az appot, a máshonnan letöltött meg nem ismeri fel a karkötőt. Raktam fel az asztali gépemre háromféle android emulátort is, de egyik sem tudta kezelni a bluetooth-t.
Van valami ötletetek, hogyan frissíthetném le? -
draco31
veterán
válasz
bandigyerek #10909 üzenetére
Én nagyjából 4 hónapig mindig felkeltem rá, utána már nem minden esetben.
-
bandigyerek
senior tag
A Mi Fit alkalmazásban az ébresztő, csak az a 3 cicasóhaj? Mert arra nem igazán lehet felébredni (én tuti nem). Vagy rá lehet venni valahogy, hogy zizegjen amíg én akarom?
-
szpali
addikt
válasz
bandigyerek #10907 üzenetére
Ezt még nem próbáltam
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a feleségem Band-je (színes led-es) kb 5-6 napja nem még deep sleep időt?
Csak annyit mutat az alkalmazás, hogy este lefeküdt, reggel pedig felkelt.
Előtte mérte rendesen, a kis grafikonon is frankón kirajzolta.Leválasztás, alkalmazás adatok törlése, újra párosítás már megvolt.
-
szabacsik
őstag
Mitől lehet az, hogy nem akar tölteni a band (sima változat). Próbáltam asztali gépre dugni, laptopra, powerbankra , de nem kezdte el. Tudom erősen kell belenyomni azzal se volt gond eddig, de nem szeretne villogni. A fura mondjuk az, hogy a powerbank-on úgy csinál mintha töltene mármint a bank, de nem villog a band. Értesítéseknél villog különben .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest