Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
hogy kell ezt a nyavalyást párosítani?
elsőre meg másodjára is majdnem sikerült, elkezdtek villogni a ledek, csak nem tudtam mit kell csinálni
azóta viszont már BT beállítások között sem látja
ki lehet a mi band-et valahogy kapcsolni? vagy kellene még valamit nyomni rajta? -
hakydakillah
senior tag
Minap volt szó a Mi Band Notify-ről, hogy van akinek Pro és van akinek csak az ingyeneset rakta fel. Minap gondoltam kicsit nagytakarítok telóban, kapott gyári törlést, visszatettem a a Notifyt, és már csak az ingyeneset tette fel.
Kitöröltem, eltelt pár nap, ma feltettem újra, és már megint Pro lettVicces kis progi
-
pgemil
aktív tag
válasz
drmotto #9569 üzenetére
Szia!
Neked működik rendesen a kapcsolat?
Szeptember közepe óta küszködök a telóval és a banddal.
Nálam, ha megakarom nézni az alvásciklust vagy a lépésszámlálást (magyarul, ha szinkronizálni akarom), akkor az esetek 99%-ban újra kell indítanom a vasat!!
A Notify-t percekig nem látja, majd dolgozik egy darabig, küldi a beállított értesítéseket (hívás-gmail-twitter-Mi Fit)
Független, dual B170-es ROM és RBG Band. -
Upo
addikt
válasz
drmotto #9569 üzenetére
Ha az értesítésen nyomsz egy hosszút, akkor előjön egy alkalmazásinformáció menü, az megmutatja az appot ami csinálta. Az sms-t a Huawei névjegyek kezeli. Smartlockot nagynehezen sikerült hátulról mellbe módszerrel beállítani megbízható eszközként, de nem működik, mindig kéri a mintát. 5.1.1-es romban már van smart lock menü, ott valószínű működne, de az csak vodás romban van még.
Azt tudod hogy hogy lehet a listából törölni? Bekerült egy androidhwext nevű, ami nincs bekapcsolva, de akkor se enged még egy appot hozzáadni. Azt valahogy ki kéne törölni, és akkor lehetne berakni még egy harmadik appot.
-
drmotto
őstag
P8 lite-ot és Mi band-et (RGB ledes) párosítottunk össze. Minden szép és jó lenne, ha megtaláltuk volna az sms-eket. Sem a Mi Fit appban, sem a Mi band notify appban nincs sem sms, sem üzenet, sem egyéb általunk megfejthető néven. Minden más tökéletesen megy.
Tudja valaki, hogy hogy keressük? -
virkir
veterán
válasz
Criminal017 #9567 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy azt kivéve.
Első vásárlásomra megcopattak, retek hozzáállással, onnan a büdös életben semmit nem veszek. -
virkir
veterán
Kapott a zasszony egy ilyet, imádja.
De jó lenne színes ledest is kipróbálni.
Ha valaki tud biztos forrásból kérem ne tartsa magában. -
randras
veterán
LG G2 4.4.2 főzött ROM-ra nem lehet valahogy ráhackelni Smart Lock szerű funkcionalitást? Láttam ilyen Play alkalmazásokat, de mindnél ott van, hogy Bluetooth LE eszközzel nem működik.
-
Sziasztok, sajnos a MiFit alkalmazas telepitese közben elakadok.
Ha email címmel regisztrálnék akkor hibaüzenetet kapok, ha meg smssel akkor nem kapom meg smsben a kódot.
Van valami tippetek a regisztrációval kapcsolatban?
-
gyári appon kívül mást nem használok, de úgy vettem észre, hogy az értesítés érkezését a szoftver akkor továbbítja a Band-nek, amikor az értesítés jön, esetleg lehet késleltetni valamennyit (valamelyik appban egyszer volt ilyen). De az, hogy van a telefonodon egy értesítés (pl. nem fogadott hívás, sms, akármi), aztán rácsatlakozol és kiküldi a band-nek.. nem hinném, hogy működik.
De cáfoljatok meg
-
viccaa
csendes tag
És később lehet hogy fejlesztve lesz az app és ez benne lesz?
-
viccaa
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy mi band 1et a simat.
Ha elhagyom a hatótavot a 10 métert akkor ugye nem jelez ha hívnak.....De ha később közelebb megyek a telefonhoz 10m en belül. ..akkor rezeg hogy volt nemfogadott hivasom? ??? -
szjoci
őstag
Szia!
Firmware frissítés megoldja az ébresztés problémáját, már ha nem vagy még túl rajta.
Bind Mi Band Pro plusz funkciói:
- See what distance you walked and how many calories burnt (kijelzi a megtett távolságot, elégetett kalóriát)
- Track your sleep (alvás tracking)
- Track your steps history (lépésszám előzmények napi lebontásban) -
duronx
senior tag
Én most telepítettem fel újra de az ingyenes verziót rakta fel. Furcsa hogy másnak meg a pro-t rakta fel
Biztos valami okosság van ott
-
válasz
hakydakillah #9538 üzenetére
Én is ma raktam fel ezt a notify-t és fizetni kellett a PRO funkciókért.
Megvettem, legalább támogatva lesznek a lelkes fejlesztők hogy továbbra is és több ilyen jó kis progikat csináljanak. -
hakydakillah
senior tag
Baloldalt előhívom a menüt, és annak a legalján ezt látom:
Mi Band Notify: 2.7.5
Version: PROszpali - ezt nekem is csinálta. Bezavarhatta, hogy mindkét progiban aktiváltam az értesítéseket. Mi Fitben ezért azt kikapcsoltam, és Notifyben hagytam bekapcsolva - mert ott jobban személyre szabhatóak. Azóta ismét minden OK.
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
feltettem és nekem is PRO-t ír
Most viszont nem látja a band-et a Mi Fit alkalmazás
És így a SmartLock sem igazán akar működni(#9534) Allien
Ha balról behúzod a beállításokat, akkor legalul írja -
Allien
veterán
válasz
hakydakillah #9530 üzenetére
Azt honnan látod, hogy a pro verzsünt raktad fel? Nálam (most húztam le) az alapot rakja fel. nem mintha zavarna.
-
htc07
addikt
válasz
hakydakillah #9530 üzenetére
akkor b****a meg, két hete fizettem ki a pro verziót.
mondjuk nem vágott földhöz.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
csasaKKP #9526 üzenetére
Alapvetően nem szinkronizálni szeretném, hanem az említett app is támogat BT Smart (BLE) típusú pulzusmérés felvételt (pl smart BT mellpántos pulzusmérőt), ha látszik benne és folyamatosan méri akkor nem kellene vesződnöm a mellpánttal...igaz annak 5x akkora az akkukapacitása de 500 óra pulzusmérést tud.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Roliiii #9520 üzenetére
Köszi a tippet, már töltöm is. Amúgy így alapban már működik nekem, csak furán. Azt nem értem, hogy egy-egy viber üzenetnél hogyan lehet 3különböző végeredmény: van amikor csak villanással jelez, van amikor villog és rezeg, és vannak esetek, amikor semmit se csinál :-)
De ezt a Notify-t tesztelem, hátha azzal jobb lesz.PS: amúgy nincs valamilyen progi lista, hogy mikkel kompatibilis a Mi Band?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #9525 üzenetére
Pár kínai felhőszolgáltatással és Google Fit-el tud szinkronizálni, de csak a lépést és az alvási adatokat. Az említett app Google Wear eszközöktől vagy a telefon szenzoraiból tud csak adatot gyűjteni, ahogy látom.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #9523 üzenetére
Nincs folytonos pulzusmérés! Nem is bírná sokáig az akku. Bizonyos időközönként mér pl. futásnál. Nem látja más app, csak a sajátja.
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, Miband 1S -sel kapcsolatban kérdezném, hogy a pulzusmérés bekapcsolható-e folyamatosra, illetve h a Sports Tracker [link] alkalmazás látja-e a pulzust amit a band küld. Mi a tapasztalat az akku terén, pulzusmérő használat esetén?
Előre is köszi -
Gaborz1
senior tag
Beléptem a felhasználók körébe egy sima fehér LED-es verzióval. 27%-os töltöttséggel kaptam kézhez. Érdemes felrakni a töltőre most vagy használhatom nyugodtan?
szerk.: köszi
-
Roliiii
aktív tag
válasz
hakydakillah #9518 üzenetére
Szia!
Használd a mi band notify-t, ez tudja amit szeretnél. Van belőle free is, de én pl megvettem mert így a legegyszerübb estére lenémítani.
(Mi band 1s -el használom)
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
na nekem is megjött ma az 1S. 1,5hónapot vártam rá, de megérte, mert csak 18eurómba fájt. Eddig minden szuper, csak pár alap dolognak örültem volna, ha nem spórolnak a fogyasztáson. Például - ha ráállítom néhány appra, hogy jelezzen - pl.email vagy viber, akkor csak felvillan. Ezzel ha nem nézek pont arra, nem sokat érek el. Szuper lenne ha ilyenkor inkább vibrálna egyet. Ezt nem lehet valahogy beállítani?
-
lorcsi
veterán
En hasznalok, van hogy ébresztett mar..de volt hogy nem
Nem tudtam meg rájönni mitol fuggAsszem volt egy olyan, higy lefekves előtt frissítettem a telon az adatokat aka párosítás, es igy reggel ébresztett is. Gondolom attolta az ébresztés infokat is. 2-3 nap kipróbálom igy..hatha csak ennyin múlik
-
Sziasztok, a Windowsos bind miband-ban lévő rezgő ébresztés nem működik. Ezt nyomozva a következő kérdések merülnek fel:
Egyenlőre az ingyenes változatával próbálgatva nem működik az ébresztés, hiába állítjuk be és bár nem utal semmi arra hogy ehhez a szolgáltatáshoz pro verzió kellene mégis elképzelhető? Avagy a karkperec lenne hibás? Vagy firmware-t kellene frissíteni ehhez?
Használ valaki Windows Phone alatt ilyen karkötőt?
-
Csari93
aktív tag
válasz
drmotto #9512 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Közben rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem, hiszen Svédországból érkezett, nem Kínából.
Jelenleg vámon áll, ami minimum 2, max 5 nap, ma van a 2. napja, és karácsonyra szántam. :/Kérdés: ha a vámon átjut, másnapra megérkezik a cél városba? Mert akkor azt hiszem még van esélyem, főleg, hogy dec24-én is nyitva van pár posta
-
radicspeter1
őstag
Sziasztok új vagyok még itt, de ezentúl hű lakója leszek ennek a közösségnek ugyanis megjött a mi band 1s-em. Tökéletesen üzemel 6.0.1 alatt a Nexus 5-el.
Egy kérdésem viszont van, milyen töltővel tölthető a kicsike? Nem sok neki az 1A-es teló töltő? Köszönöm a válaszotokat! -
Weeman1
veterán
Csatlakozom hozzátok.
Jelenleg egy színes ledest használok de úton van egy Mi band 1s-is már.
Asszonynak fehér ledest sikerült szereznem csak sajnos. -
Csari93
aktív tag
Sziasztok!
Banggoodról rendeltem egy MiBandot és hozzá egy fehér bőr tokot. Ez így pontosan 7200 forint, viszont a vámról teljesen elfeledkeztem.
A vám határa elvileg 22 Euró, amit pedig 6900 forint google szerint.Mit gondoltok, kell majd vámot fizetnem? Vagy a banggood amúgy is úgy csomagol, hogy nem szokták vámolni?
Köszönöm a válaszokat!
-
csasaKKP
senior tag
válasz
royalka #9504 üzenetére
Igen, nem szabad totál lemerülni hagyni! Nincs megfelelő akkuvédelem benne, ahogy Criminal017 írja, könnyen meglehet, hogy annyira kisül (értsd: lemerül) az akksi, hogy már újra feltölteni nem lehet. Egy egyszerű (de nagyszerű) Texas Instruments BQ24045 töltőelektronika van benne.
10%-nál értesít, hogy merülőben az akksi, ekkor már mindenképp érdemes töltőre tenni. -
htc07
addikt
De jó, firmwaret frissített a googleplay-es mifit, azóta nem tud csatlakozni.
de notifyval legalább megy.
-
royalka
őstag
Akkor vigyázni kell a lemerüléssel?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Keil Walker #9502 üzenetére
Igen, akksi baja van! Természetesen vidd gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest