Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Most én vagyok tényleg ilyen béna?
Nem kell beállítani, hogy "Fell asleep at", amikor lefekszem és "woke up at", amikor kelni akarok...
"alarm"-ot meg beállítva szintén amikor kelni akarok... vagy hogy monitorozza az alvást!?Mer eddig 1x sikerült valami adatot kihoznom belőle... de azt se tudom hogyan... mert beakarom állítani, amikor fekszem, akkor mindig visszaugrik éjfélre... így lehetetlen beállítani!
Mit bénázok el!?Van olyan "hülyeségem", hogy eléggé összevissza alszok, szal nem mint a normál ember, hogy mittudomén 8órát este 10-től reggel 6-ig!
(mert appban pl. azt látom, hogy alapból 0:00 - 6:00 akarna mérni, ezt nem lehet "felülírni"!?)
Mert én legtöbbször kb. reggel fekszem 6-kor és kelek 16:00-kor (meg persze összevissza, de a legtöbb ilyen hajnali fekvős - délkor kelős időszak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest