Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok.
Páromnak nemrég vettünk egy Mi4C telefont és most gondolkodom hogy mellé kapna egy Mi Bandet is. Honnan érdemes most rendelni ahol tudnék egyből plusz pántot is venni hozzá? Ha jól olvastam ebből érdemes tartalékot venni mert ez a része nem olyan hosszú életű.
Esetleg WP-s telefonnal is működhetne normálisan ez a kütyü?
És még egy kérdés: kerékpározáshoz van szerintetek valami haszna?Köszönöm!
-
Weeman1
veterán
válasz
andrisbandi #10198 üzenetére
Már lecseréltem a romot egy 5.1.1 alapúra,így minden tökéletesen működik.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Weeman1 #10196 üzenetére
Ezt írja Joccc07 fórumtárs létezik megoldás a bt hibára;
Vagy a CM letöltös oldalát nézd meg, mai dátummal is látok feltöltést. Hátha a te telódhoz is van.
-
Weeman1
veterán
válasz
andrisbandi #10195 üzenetére
De állítólag 6.0.1-ben már javítva van.
Nekem az van fent. -
andrisbandi
őstag
-
Weeman1
veterán
Nálam Note 3-nál a Mi fitt alkalmazást sehogy sem tudom párosítani a Mi band 1s-el.
Resurrection Remix 6.0.1 r10 CM13
Bluetooth pedig látja,de ott sem lehet párosítani. -
htc07
addikt
-
vaddisznóka
csendes tag
válasz
andrisbandi #10183 üzenetére
Ha ez ilyen bonyolult - még nektek hozzáértőknek is -, akkor nekem semmi esélyem megoldani az asztali PC-n való használatot.
Kár, mert nagyon elszánt voltam, hogy megveszem Tőled vagy a sima verziót, vagy az 1s verziót.Azért köszönöm a segítségedet.
-
consono
nagyúr
válasz
andrisbandi #10189 üzenetére
Kb. ezt csináltam én is, ez tud működni, de nekem a BT kapcsolat nagyon bizonytalan volt.
-
andrisbandi
őstag
válasz
consono #10188 üzenetére
Most nem találtam meg itt a Prohardveren akinek sikerült, lehet akkor keverem valamivel.
Guglizgatva is ellentmondásos posztokat találtam csak
Pl;
For the PC:
Can I sync bracelet with PC? Yes you can. To do that you need VirtualBox, Android 4.4 x86 image and Bluetooth 4.0 adapter that will work. 100% working BT4.0 adapters on CSR8510 chipset.
....
I'm trying to turn bluetooth on, but it doesn't turn on. What am I doing wrong? -
consono
nagyúr
válasz
andrisbandi #10167 üzenetére
Én sokat gyököltem ezen, de a bluestacks és környéke nekem nem ment a Banddel, mert egyik sem viszi (vagy vitte, amikor próbáltam) a bluetoothot. Nekem az Android x86 telepítése volt a megoldás VirtualBoxba. Ez is elég bizonytalan volt kapcsolódásilag, de azért lehetett használni. Sajnos ugyan ezt VMWare Player alatt nem tudtam megoldani... Ja, a lényeg: nekem van beépített BT4.0 a notebookban, simán Windows alatt is tudtam párosítani a Mi-t, persze app az nem volt hozzá.
-
sublett
tag
válasz
andrisbandi #10185 üzenetére
Szuper, köszi!
Heart rate monitor időzítés valamelyik appal lehetséges, úgy tudom a mifit alvaskor fél óránként nyomja. Edzéshez szeretnék 5 perces automatikus mérést csinálni.
-
sublett
tag
Google play services-ben ti hozzáadtátok a band-et a trusted devices-hez? Logikus lépés, ezért megtettem. Reggel vettem észre, hogy 4 óra inaktívitás után bontja a kapcsolatot, ezt ki lehet kapcsolni?
Viszont mifit így is monitoringolta az alvást. Van a mi bandnek külön memóriája amiben az adatot tárolja? -
andrisbandi
őstag
válasz
vaddisznóka #10178 üzenetére
Bluetooth 4.0-es USB eszköz mindenképp kell, van akinek sikerült is windowsos gépen Androidot futtatni, és a pántot összekapcsolni az ezen futó Mifittel.
- De ehhez eddig szakinak kellett lenni.
- És nem mindegy az ezköz típusa, legalábbis úgy rémlik.Ez a Bluestacks nekem újdonság, mert szaktudás nélkül lehet telefonra való progikkal játszani a gépen.
A telepítéséről, meg úgy általában a működéséről sok videót megnézhetsz a Youtube-on.
(Ahol egyébként minden témában kiképezheted magad egy minimális angollal.)
- Ehhez a progihoz is kell a "Bluetooth 4.0-es USB eszköz" csak ezen keresztül tud a pánt kommunikálni. De hogy milyen gyártmány/fajta azt nem tudom.Legegyszerűbb lenne ha mégis vennél egy okostelót. A többi megoldás mind esetleges, és sok utánajárást igényel.
- Ha kihívásnak tekinted a teló nélküli használatot akkor nem szóltam, mert biztos érdekes lesz beletanulni! -
andrisbandi
őstag
Kivettem a pántból az érzékelőt és a fotelra tettem.
Mifit/settings/miband/find band - így rezegtettem. (A teló Z1C)10 méterig simán látja a bandod.
4-5 méterig két falon át is (panel ház), 3 fal már leárnyékolja.
A rezgést 3 lépésnyi távolságig hallottam teljes csöndben.
(Ha kemény felületen lenne, azt nagyon jól hallani pl asztal, kő..)A leárnyékolást kipróbáltam, semmivel nem sikerült, ha a pánt és a teló közé tettem. Gondolom a visszaverődésekből is megtalálja a telót.
Remélem megtalálod.
- Ha majd csak sokára, és nem akarja felvenni a töltést annyira lemerült, akkor hűtőbe kell rakni pár órára (NEM fagyasztóba az tönkreteszi). Így mindenkinek elindult a töltés. -
sysrq
őstag
válasz
andrisbandi #10177 üzenetére
Igen, gyáriból, ez is nehezen jött ki. És mégis.
A lépcsőházban már nem fogja a jelet, a lakásban lesz.
A BT-t mivel lehet leárnyékolni? Az irányt kellene tudnom, túl sokfelé lehet. -
Weeman1
veterán
válasz
andrisbandi #10177 üzenetére
Nekem eredetiből is kijött már,igaz beleakadtam egy lapkába.
-
oris
aktív tag
válasz
vaddisznóka #10178 üzenetére
kékfog = bluetooth
-
vaddisznóka
csendes tag
válasz
andrisbandi #10167 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
"Csak a kékfoggal való PC-Miband kapcsolódás kérdéses" - ezt a mondatot nem tudom értelmezni. Mi az a kékfog?
Az általad felvázolt új megoldással kikerülhető a Bluetooth 4.0-es USB eszköz?
Bocsánat az ilyen kezdő kérdésekért, de nem értek az ilyen okos kütyükhöz. Ha esetleg eltudnád magyarázni a program telepítésétől kezdődően a folyamatot (az én múlt évezredbeli szintemen), az sokat segítene a továbblépésben a vásárlás felé. Köszönöm.
-
sysrq
őstag
Sziasztok, pár napja szomorúan konstatáltam hogy már csak a karpánt van a kezemen mikor hazaértem, a MI eltűnt belölle. Most vettem észre hogy a telefon meg jelzi hogy a BT hatókörön belül van. Valahol a közelben. Hogyan tudnám megtalálni?
-
sublett
tag
válasz
Criminal017 #10172 üzenetére
Stabil EU 7.1.1.
Ha software hiba az még s kisebb gond -
sublett
tag
Sziasztok!
Két app kérdésem van:
Létezik olyan app amelyiknek nem az ébredési időt kell megadni, hanem hogy hány óra alvás után ébresszen? Sztem simán lenne rá igény.
Mi fiten kívül melyik app készít még alvás monitoringot?Illetve egy technikai:
Redmi Note 2-t naponta egyszer vagy kétszer ledobja a mi bandet (mi fit appal), Bluetooth restart után minden okés, ez mennyire általános és esetleg hogyan lehet kijavitani (más app, más mi fit verzió, bt driver frissítés, stb)Előre is köszönöm a segítséget!
sublett -
Bari81
tag
Francba megrendeltem egy 1s-t, és most láttam csak, hogy az 1s-nek nem színes a led-je.
-
andrisbandi
őstag
válasz
vaddisznóka #10162 üzenetére
Mégis van egyszerű mód Wines PC-n futtatni a mibandos Mifit androidos alkalmazást.
Bluestacks
App Player
Your Favorite Mobile Apps + Games are now free on your PCFeltelepül Windowsra egy sima progi.
Gugli fiókkal bejelentkezve leszinkronizálja magának a fiókhoz tartozó programokat.
(Vagy apk-ból is telepíthetőek alkalmazások.)Szóval az Android futtatása és a pánthoz való progik futtatása pofonegyszerűen megvalósítható.
- Csak a kékfoggal való PC-Miband kapcsolódás kérdéses.Ezt megválaszolhatná majd valaki, aki ki tudja próbálni.
-
Upo
addikt
válasz
andrisbandi #10165 üzenetére
Valahol olvastam, hogy sikerült pc-n emulátorral és usb bluetooth-al összehozni. Nem biztos hogy egyszerű, lehez hogy nem fog egy csettintésre menni, de érdemes kipróbálni. Kell egy 4.0 bt dongle meg az emulátor, ja és valami bt eszköz (füles, egér, billentyű, akármi). Ha az emulátor alól sikerül párosítani az eszközzel akkor jó esély van hogy működhet a miband is. Érdemes le is ellenőrizni ezzel.
-
andrisbandi
őstag
-
internetezoo
senior tag
válasz
Android emulátor PC-re: [link]
Már csak usb-s bluetooth adapter kell a PC-hez -
andrisbandi
őstag
válasz
Nem lehet ilyen egyszerűen összekapcsolni PC-vel.
- Ha nincs igényed okostelóra, akkor szinte kizárt hogy virtuális gépben Androidot futtass, emulálva egy telót, bt-n összekapcsolódva a pánttal.
-
vaddisznóka
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérem. Szeretnék venni egy Xiaomi Mi Band 1S okoskarkötőt. Nincs okostelefonom, ezért kérdezem, hogy ez a karkötő használható-e asztali PC-vel. Azaz összepárosítható-e a Pc-vel, látom-e rajta az aktivitási adatokat, grafikonokat, egyebeket.Válaszokat előre köszönöm.
-
Nekem ezt a nem tudom párosítani dolgot mert sok band van a környéken (1 darab volt, a sajátom) akkor csinálta, amikor a Xiaomi store-ból updateltem (a gyári APK-t telepítve) a korábban Google play-ről telepített app-ot.
Miután töröltem az egész programot és ismét telepítettem a kínai Xiaomi-s APK-t utána már egyből párosodott és működik szépen azóta is. -
doongoo
addikt
válasz
andrisbandi #10154 üzenetére
Vagy ez egy igazi flash sale
-
Upo
addikt
válasz
andrisbandi #10156 üzenetére
De a gyári doboz miatt, más oka nem marad. Ugyanis eredetiek, én is vettem már belőlük. Minden jegye eredetinek mutatja a lista szerint, az eredeti xiaomi alkalmazással működik nem pedig qr kódos gagyi szoftverrel, akku idő is rendben van, a szíj, a töltő és a kütyü is eredeti, a tinydeal megbízható bolt.
Itt benne is van a tinydeal-es, az utolsó képen rajta van a kis doboz is, nekem is olyanban jött. Aki akarja, nyugodtan vegye meg a tőle balra látható nagyobb barna papírdobozt 3000-ért.
Ja, most nézem az aláírást, érthető az igyekezet, de nyugodj meg, ezek is eredetiek.
Nem adod rossz áron őket, de vannak olyanok akik mernek külföldről rendelni. -
Upo
addikt
válasz
andrisbandi #10152 üzenetére
Tényleg, összekevertem. Az egy sima barna kartondoboz, úgyis kidobódik, minek fizessek rá többezer forintot? Az a "ratyi" is eredeti, miért baj, hogy kartonszámra veszik gyári doboz nélkül olcsóbban? Még ha valami különleges tartó vagy valami extra lenne, de egy sima papírdoboz. Most komolyan megér 3000 ft-ot AZ a doboz az 5800 ft-os kis dobozos helyett? Az egy sima miband ára volt karácsony előtt.
-
andrisbandi
őstag
Trollkodunk- trollkodunk
- Banggoodról volt szó (eredeti, gyári csomagolással) 1s 8.800 Ft,
nem az általad pedzett Tinydeal-es ratyi csomagolásúról -
Upo
addikt
válasz
andrisbandi #10150 üzenetére
Érdekelne! Tudsz linket adni, hogy hol tudok venni 19.9$-nál olcsóbban itthon fóliás 1S-t?
-
Zola007
veterán
Sajnos még mindig nincs a kezemben a kütyü...
Két hónapra megrendeltem egyet a Banggoodról, mert akkor a Gearbesttől intettek óva, de még nem jött meg, ragszámot se tudnak adni, úgyhogy erre keresztet vethetek és ment a dispute paypalon.Van itt köztetek debreceni, akinek van MiBand-je?
ki szeretném próbálni már végre mielőtt leadok egy újabb rendelést és várok rá megint 2 hónapot -
gabe_
őstag
Xiaomi redmi 1s a telefon, Cianogenmod 13, 6.0.1 R12
Akkor valószínűleg egyenlőre félreteszem a bandet, hátha a későbbi CM frissítésekben kijavítják ezt a hibát. Úgyis elég gyakran jönnek ki új relaesek.
(Kipróbáltam amúgy, bluetooth fülessel megy a telefon)Köszönöm a segítséget
-
Upo
addikt
válasz
Weeman1 #10135 üzenetére
6.0-ban a smart lockal voltak gondok, a bt kezeléssel nem.
Nekem is volt, hogy nem akarta párosítani és írta hogy sok eszköz van. Volt hogy többszöri próbával nem akart menni, de egyszer valahol alul volt valami szöveg amire rányomtam, és ott ki lehetett választani BT address alapján a band-ot, akkor párosította.
Olyan is volt, hogy késő délelőtt óta próbálkoztam, negyed-fél óránként újra próbáltam a párosítást, és nem akarta egész nap. Úgy feküdtem le aludni. Másnap reggel ébredés után kipróbáltam, elsőre azonnal párosodott.Néha rejtélyes a kütyü, de legyőzhető.
-
Upo
addikt
válasz
drmotto #10125 üzenetére
Nem értem, mit idéztem? Beraktam screenshotot a mi fitről, a mi band tools-ról és a notify v2-ről is, mind a háromnál huawei névjegyek van a képen. Nem értem mi erőltette az üzeneteket...
Amúgy meg ahogy írtam is a 9574-ben, ha valamit be akarsz rakni rezgésre a bandnak, lehúzod a redőnyt, hosszan nyomsz az értesítésre amit be akarsz rakni, előjön egy Alkalmazásinformáció menü, rányomsz, és megmutatja hogy melyik alkalmazás csinálta. Azt kell berakni a miband szoftverbe. Így derült ki az sms is, amit megírtam neked ott, de utána is írtad hogy nem jó, amit igazából nem is értettem.
-
Upo
addikt
válasz
CsHuszi #10129 üzenetére
Akkor én nyertem
, de ahogy nézem akkoriban write only üzemmódban volt...
-
gabe_
őstag
válasz
andrisbandi #10131 üzenetére
Nincsen, csak az enyém. Bár most tényleg azt írja hogy túl sok eszköz van a közelben, de 50 méteres körzetben még mobiltelefon sincs, bluetooth se.
Furcsállom, hogy a telefon bluetoothának beállításaiban nem lehet kiválasztani, hogy látható legyen-e vagy sem. -
gabe_
őstag
Sziasztok
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy Miui 5 és CM Android 5.1 alatt is minden rendben működött a bandel, (xiaomi redmi 1s teló), de most fölraktam a Marshmallowt, (szintén cianogenmod) ami alatt sem a playről letöltött mi fit, sem a magyarított nem akarja párosítani a karkötőt.
A xiaomi account rendben van, ha manuálisan rákeresek a bluetoothal is látja. Valami hozzáférési engedély gondja lehet, higy nem sikerül párosítani? -
CsHuszi
csendes tag
válasz
drmotto #10127 üzenetére
Csak vicces, hogy nem ismered ki magad a telefonod(mégha a párodé is), közben meg doongoo a 10071-es hsz.-ban 2 nappal ezelőtt megemlítette, hogy hol keresd a megoldást. Gondolom azt nem olvastad.
Egyébként se neked volt címezve az eredeti hsz-em, de te magadra vetted. -
RBJ
addikt
válasz
menyhartlevi #10118 üzenetére
Énekem mindig van egy két darab tartalékban. Mostani utángy. elég jól bírja. lehet már vagy fél éves. Egyszer nem csatolódott le, nem esett ki belőle a band. stb.
ebay es eladó volt.
-
doongoo
addikt
válasz
nálam van eredeti fekete szilikon is és eredeti színesek is (meg kéne néznem, hogy milyen színek, mert csak úgy kaptam rendelések mellé ajándékba és el vannak téve fiók mélyére)
-
kárátékutyá
őstag
válasz
-
válasz
Nekem van fölös bőr szíjjal, csak azért nem hordom, mert óra érzése van és nekem fura a jobb kezemen. Van egy fehér meg egy barna. Még 11.11 akcióban vettem. Ha érdekel megnézem mennyi volt és viheted.
Ha szilikon érdekel én Banggood-ról venném. -
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy honnan/kitől érdemes hozzá szíjat rendelni ami hasonló az eredetihez. Ez már sajnos elszakadt, kéne egy új amiből lehetőleg nem esik ki könnyen.
Köszönöm! -
Lottina
újonc
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy karkötőt, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a vibert, az sms-t és hasonló alkalmazásokat "társítani"? Iphone 5s-m van, de nem jöttem még rá. Ha kérhetem, akkor lépésről-lépésre, mert Nő is vagyok SZŐKE is és SÖTÉT is egyszerre
Köszönöm
-
gabor#
tag
hol olcsó most a sima fehér? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest