- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Léghűtés topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi, sajnos 4x szoftvere valószínűleg más kicsit, egyszerűen nincs a menüben ilyen lehetőség, hogy megbízható eszközök.
Nexussal korábban gond nélkül sikerült, itt nem megy (az autó bluetooth médiaközpontot sem tudom beállítani... Nincs megbízható hely, arc vagy készülék lehetőség. Bt kapcsolat van, de smart lock nincs.)
-
klebi
csendes tag
Nincs OK gomb csak egy exit... Android version too old... exit Amúgy a TS=-esnek tuttira 2.0-as a kékfoga...
Kérdés: ha bedugom USB-be elkezd 2 led világit 3. villog... gondolom töltöttségi szint.. aztán mind a 3 fixen világít, míg ki nem húzom az usb-böl.. Honnan tudom a ki/be kapcsolás állapotát? Mindig ON? Csak Bluetooth-on kommunikál? -
Milestone2
nagyúr
Két napja tudtam megkezdeni a használatát.
Klasszul ébreszt.
A CSALÁD NEM ÉBRED FEL FELESLEGESEN MELLETTEM CSÖRGŐÓRÁRA, MOBILHANGRA.
Ma még azt is megnéztem, hogy kiírta, hogy 4óra 29percet aludtam (és tényleg), meg hogy 4.59-kor ébredtem (és ez is igaz mert 4.50-kor zizgett, de még elnyújtóztam pár percet, meg elmondtam a reggeli imámat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged