Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Még egy észrevétel a fehér ledes band-ről. Mikor először szinkronizáltam a MiFit-tel, akkor a menüben még benne volt a Led váltó menü, persze nem működött. A státuszjelző led meg felül kezdett villogni, ha meglegyintettem a kezem.
Ma reggel frissült az app, majd utána a band firmware-e is. Ezután az app-ból eltűnt a ledváltó menü lehetősége és a státuszjelző ismét alul kezdett villogni.
Annyi fail került az appba, hogy az alarm menübe bekerült egy kínai menüpont, amivel a riasztásokat lehet szerkeszteni. -
m0ski
aktív tag
Jobb felső sarokban pöttyök/Service/Sync with Health App.
-
bgabi727
csendes tag
Nekem tegnap jött meg az óra getone-ról, első telepítésnél kért hozzáférést Health-hez, kapott is, de semmilyen adatot nem küldött, látszott health-ben, de csak 26 lépést írt be 2066 április valahanyadikára, semmi mást nem, akármit csináltam. Most újratelepítettem, nem kér hozzáférést és health-ben sem látszik a forrásoknál. Szóval nem nagyon működik nekem sem(iOS 9.1beta).
-
És az alvásnál neked mutat ott adatot? Mert alapól nekem is vannak ott dolgok (néha használok sleep cycle-t), de ha kirészletezem adatforrás alapján (share data/data sources menü), akkor a Mi-nél nincs semmi, pontosabban igen, 1db 0 perces alvásciklus 2015 április 4 dátummal, de mivel 2 hete van csak meg a Band, ez így inkább csak valami Mi Fit bug miatt kerülhetett oda
-
válasz
lalamper #8283 üzenetére
Érdekes, nekem 1.0.11.6 lett az fw, 1.0.10.9 volt előtte. Ledek szín állítása maradt, működik jól.
madgie: szerintem sehogy. Próbálkoznak vele, mert megjelenik a health appban mint data source az alvásnál, de nem küld a helathbe adatot. Lépést viszont beleszinkronizálja jól, azzal nincs gond. Talán egyszer javítják.
-
madgie
titán
Az iOS Health app hogy pusziltatható össze a Mi Fit mérésekkel? Jó lenne, ha az alvást ott is jelezné.
-
lalamper
csendes tag
-
lalamper
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném.
Tegnap jött meg a GetOne-tól a MiBandem, fehérledes, 03-as végű típus, 45-ös akksival.
Eredetileg 5.15.7.2 volt rajta. Mikor bekapcsoltam 4%-on állt az akksi, a program (iOS) jelezte, hogy van új firmware, de a kevés töltöttség miatt nem frissítette még. A band működött, számolta a lépéseket, 430 lépés van benne. A programban tudtam állítani a színeket és bármelyiket állítottam, felvillantotta a fehér ledeket.
Utána feltöltöttem a cuccot és a MiFit frissítette is 5.15.8.21-re. Innentől viszont megszűnt mérni a ketyere. Bluetooth kapcsolat megvan, bejövő hívást jelzi, a programban lehet keresni a bandet, akkor rezeg is, szinkronizál is, csak éppen nem mér semmit. Se lépéseket, se alvást. És az ébresztés funkció sem működik (early bird ki vagy be, mindegy). Mutatja az akksi töltöttséget, csak épp így semmire nem jó.
Olvastam, hogy androidon már van újabb MiFit app, ami újabb firmwaret tartalmaz. Kerítettem egy androidos telót, feltettem a gyári progit a mi.com-ról. Ez megint csak frissítette a firmwaret 5.15.10.9-re. De ekkor sem működött, csak annyi amit fentebb írtam.
Leválasztottam az androidos telóról, vissza iPhonera. Itt a MiFit visszatette rögtön az 5.15.8.21-et, nem is tudtam elkerülni ezt. A helyzet viszont változatlan, nem számol lépést, alvást, nem ébreszt, nem reagál a szín kiválasztásra sem, egyedül a Locate band funkció működik.
App újratelepítés, bluetooth ki/be, párosítás törlés, újrapárosítás és mélyhűtő minden lehetséges kombinációját kipróbáltam, semmi eredmény.
Valahogy le kellene resetelni teljesen. A neten találtam infót róla, hogy milyen parancsokat tud fogadni bluetoothon keresztül, de nem tudom hogy kell kivitelezni.
Van valakinek ötlete mit csináljak vele?
Köszönöm! -
^Clown
addikt
válasz
Real_Necro #8274 üzenetére
Követési szám alapján ma adták fel Hollandiában, úgyhogy reménykedjünk
-
trafóóó
tag
Nemrég írtam hogy meg sem nyikkan a MiBand em.
3 nap hűtő ,és láss csodát elkezdett villogni fali töltőn.
Feltöltöm, kiváncsi leszek tudom e majd párosítani. -
gianone
őstag
Szerintem is szoftver-firmware összeakadás lesz. Nálam is ugyanez volt, ahogy írtam is. De tuti nem önmagában valamelyik firmware okozza, mert végül nálam régivel és újakkal is működik. Amúgy nekem mindkét Mibandem egyéves, és jól bírják, pedig full értesítéssel használom őket. Igaz egy ideje a kettőt felváltva.
-
Upo
addikt
válasz
kristof_ #8257 üzenetére
Az enyém is tegnap jött meg, 28-i rendelés, de már múlt hét kedd óta állt a vámon. Elvile nem a white led version-t hanem a color:as shown cikket rendeltem, de fehér ledes lett. Október 5-én rendeltem még egy "nem fehér"-et, de lehet hogy az lesz, meg egy színes szíj csomagot, de azok még sehol.
Az 1.7-es szoftvert tettem fel, firmware-t befrissítette. Próbáltam beállítani a feloldást, de nem tetszik ahogy működik. A lányomnak színes ledes van, vagyula féle magyar mifit, redmi2. Ott úgy működik, hogy ha ~30 centin belül van a band, akkor felold, ha messzebb akkor kéri a pattern-t. Ilyenkor ha a közelébe viszem akkor is felold.
Nálam a fehér ledes, moto g, gpe 5.1, kb. át kell vinnem a másik szobába a band-et, akkor kéri a pattern-t, és olyankor hiába hozom vissza a közelébe, nem oldja fel automatikusan. 1-2 képernyő lezárás-feloldás kell, akkor lesz jó. És folyamatosan írja hogy "Open sesame!", és ott van a feloldás beállítása, pedig annak el kellett volna tűnnie. Ha ráindítom a párosítást, akkor írja, hogy paired, set smart lock. Azt beállítom, bekéri a pattern-t, kiírja hogy ok. A feloldás működik az előbb írt kripli módon, de a mifit minden indításnál kirakja, hogy használjam már a feloldáshoz is.Ja és az első párosítás-beállítás után nekem se akart rezegni, a find se. Kellett egy unpair, újra párosítás, azóta rezeg.
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #8274 üzenetére
Nekem tegnap jött egy levél tőlük, hogy feladtak egy Mi Band-et. Szép, meg jó, de én nem rendeltem tőlük semmit, a kosárban volt egy Mi Band hagyva jó régóta
-
-
chatran
őstag
válasz
r3dsnake #8269 üzenetére
Hmm, ha jól emlékszem neked már lassan egy éve megvan a Band, ugye?
Egyébként nekem is úgy ment tönkre, hogy egyszer csak nem rezgett, aztán pár napra rá a ledek is tönkrementek, már csak az alsó villogott.
Teljesen mondjuk nem ment sz@rrá, mert a lépéseket és az alvást méri, dehát így már nincs sok értelme. -
MartOOn
addikt
Ugy nez ki az enyem 4 hónap kemeny munka utan megadta magat. Playes mifit appal hasznalom mert a tobbi még instabilabb. De ma estetol nem rezeg. Meri amit kell villog is de nem jelezz semmit es a find nyomogatasara sem reagal. 30%-on van. Feltettem tolteni hatha. Olcso cucc de ennyi idore lehet nem is az.
-
chatran
őstag
válasz
pető bá' #8266 üzenetére
Na nekem is megérkezett a Getone-tól a fehér ledes MiBand. Okt 1-én rendeltem.
Amit észrevettem, hogy mintha a mellékelt szíj gyengébb minőségű lenne mint a pár hónapja a Tinydealtől rendelt színes ledes bandhez adott szíj. Olyan kemény műanyagos érzete van és az éleken van egy kiemelkedő vonal.
Ezért egyelőre a korábbi szíjjal használom, annak kellemesebb a tapintása. -
-
rhen
senior tag
válasz
Nestor16 #8262 üzenetére
Szia,
Melyik appal használod most?5.15.7.29 firmware az 2015.07.29-i.
A firmwaret az aktuális MiFit app tartalmazza és automatikusan frissíti is a Mi Band-en.
1.6.352 az 5.8.21-i firmwaret tartalmazza, az 1.7.112 az 5.15.10.9-et.Nekem is fehér ledes verzió van és én az 1.7.112-vel használom.
-
Nestor16
senior tag
Üdv Uraim!
Ma megjött az én Bandem is, már pár hete olvasom a topikot kisebb kihagyásokkal, szóval legalább pár száz hsz-t már elolvastam, nem is értettem meg jó párat, mert ez a sok firmware verzió, app verzió stb nem volt egyértelmű, de tudtam, hogy nem lesz olyan bonyolult ha megjön, főleg mert akkor szerzek gyakorlati tapasztalatot. És valóban tök jó, egyszerűen használható.
Átnéztem, hogy eredetit küldtek-e, majd kerestem rá appot. Az is fontos volt, hogy fehér ledest kezelje, mert ilyet kaptam. (A magyar verziót emiatt inkább hanyagoltam.)
Az MiFit-et tettem fel elsőnek, mivel csak az a hivatalos app hozzá (bár az értékelése miatt először nem voltam biztos benne). Amit ez az app tud az szerintem nekem elég is lesz, ha jól működik.
De azért van ami még nem tiszta. Nekem a firmware verziószámom: 5.15.7.29, szóval ez mi is?
Note 2-vel használom és szuper eddig a zárfeloldás is. Azt hittem több macera lesz vele, mivel itt a fórumon olvastam többeknél is, hogy nem megy az értesítés stb. De eddig remekel. -
RBJ
addikt
De hiányzik a bandhordás, amióta a teló rotty nincs viselve. Remélem hamar megjön a digitizer a telefonomhoz és elemzem az alvásomat.
-
kristof_
tag
Ma megérkezett a GetOne alkalmazásban rendelt Mi Bandam 10dollárért. Ez egy fehér ledes 45mAh verzió.
Olyan kérdésem lenne, hogy valamelyik app-ban lehet azt állítani, hogy ébresztésnél hogy rezegjen, mennyi mozgás után kapcsolja le, tapogatásra ne álljon le, stb? -
doongoo
addikt
melyik a jobb?
Kérj meg valakit, hogy figyeljen álmodban és strigulázzon, amikor mozdul a band-es kezed. Aztán összeveted a mért adatokkal és el tudod dönteni magad.
Nekem jellemzően elég kevés a mély alvásom (sokat forgolódok), de tegnap pont toltam egy kb. 50-50%-ot (előtte meg egy szokásosat már az új app verzióval)
Nem lehet, hogy két napja tényleg rosszabbul alszol csak? -
rhen
senior tag
válasz
kriszpontaz #8253 üzenetére
Ez eddig rendeben van, de melyik alkalmazásverzió lehet a jobb ennek a mérésében vajon? Mert nagyon eltés a kér verzió között az adat.
Nektek mennyi szokott lenni?
-
rhen
senior tag
Nektek mennyi mély alvást szokott mérni a Mi Band?
Nekem az 1.7.112-es MiFit óta olyan 17-18%-a az alvásomnak és a szakaszok nagyon rövidek, a 30 percet sem érik el, átlagosan 17 percesek.
Előtte nem voltak ilyen rövidek a mély alvás időszakok és nem voltak ilyen hosszú "Light sleep" időszakok sem.Előtte olyan 33-42% volt.
Jól látható a frissítés óta hogyan változott a mért adat.Most nem tudom melyik a valós.
Egyáltalán melyik fázist tekintheti mély alvásnak a Band? NREM 3-4? -
manacz
csendes tag
Az mitől lehet, hogy ios-en minden rezgés nélkül néha fel-fel villan a fény? Véletlenül vettem észre eddig háromszor. Ma reggel pl csak a legfelső villant fel. Az app-ban látszólag nem tőrtént semmi. (Nem is nagyon történhetett, akkor keltem fel.)
-
SANJOe
csendes tag
sziasztok nekem is megjött tegnap a német amazontol ki is próbáltam. hát a 1.7es magyarral nem akart barátkozni valamiért ugyhogy rahuztam az 1.4et azzal megy utana törlés nélkül rádobtam az 1.7et es fimware upgrade es tokeletes. ebreszt ertesit trikolor meg minden ami kell. olyan kérdésem lenne hogy a smart lockot hol kell bekapcsoljam? amugy olvastam hogy fehérváriakat keresett valaki akinek van és ki szeretné probalni a telojaval.en odaadom egy körre szivesen:
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Színes tartalék szíjat honnan érdemes rendelni?
-
calamites
őstag
válasz
Falatkable #8231 üzenetére
Vibernek nálam sincs rezgése. Gmailnek van.
-
csonka
tag
válasz
Falatkable #8236 üzenetére
Na látod.
Egyébként az alvás kezdetét és végét manuálisan át tudod állítani, ha szeretnéd.
-
MartOOn
addikt
válasz
Falatkable #8237 üzenetére
lg g4, se abc szerint se az elejen se a vegen sehol sincs gmail app.
-
Outlander
addikt
Sziasztok..
Fehér ledes hez, csak és kizárólag az értesítésekhez(az összeshez, nem csak 3-hoz), melyik az ajánlott program/verzió?!
Köszi.
-
XtremLor
őstag
válasz
Az rgb-s verzion nalam se rezgett a viber app, gmail etc minden mas jo volt, nem foglalkoztam vele notify pro alatt legalabb szint/villogast/rezgest is allithatom.
-
calamites
őstag
válasz
Én most állitottam be, jelzek, ha van eredmény.
-
Joccc07
addikt
válasz
Falatkable #8229 üzenetére
Mifit app-> jobbra fent 3 pötty->settings-> app notification->turn on app notification majd alatta a notificationba belépsz és ott kitudsz választani 3 alkalmazást aminek az értesítéseit szeretnéd érezni a csuklódon
-
Falatkable
csendes tag
Másik kérdés, viberes értesítéseket hogyan tudom átvarázsolni a karkötő rezgésébe?
-
csonka
tag
válasz
Falatkable #8227 üzenetére
Akkor sztem még várjál egy kicsit, lehet hogy éppen teszteli a szokásaidat.
-
Hát ez poén, már éppen írtam volna, hogy szerintem ez azon múlik, hogy milyen irányban van a Mi Band a karpántban, illetve hogy hogy van a karpánt a kezeden. Erre kíváncsiságból megfordítottam és úgy is az alsó leddel kezdi a villogást (nyilván tudja a pozícióját és azért, de nem gondoltam volna hogy erre is figyelnek).
-
iceQ!
addikt
Fehér LED-es app + fimware most frissült.
Frimware: 5.15.10.9
App: 1.7.112
"közösül" a bluetooth-al, mér mindent, rezeg, berreg, meg még táncra is perdít! Jó lett az upgrade
Amit észre vettem válzotás: Ha megnézem, hogy mennyit teljesítettem egy nap akkor nem fentről kezd el villogni a led ha nem most lentről.
-
trafóóó
tag
Kiléptem,beléptem,feltettem másik MiFit verziót de semmi.Nem találja a Band-et.
Hola val is probáltam belépni de semmi.
Olyan mintha halott lenne.Nem hinném hogy köze van hozzá a 1.7.112 nek de mindenesetre érdekes.
Közben rátettem töltőre és nincs vissszajelzés.
Megy a hétvégére a hűtőbe hátha segít. -
csonka
tag
válasz
Falatkable #8217 üzenetére
Egy év alatt kb 3 ilyen napom volt, amikor nem mérte az alvást.
Nálad mióta nem mér, ill. mióta használod a Band-et? -
consono
nagyúr
válasz
Falatkable #8217 üzenetére
Aludni is kellene, nem csak lefeküdni
-
trafóóó
tag
Én olyan jól beszereztem ezt a 1.7.122-es Mi Fit et hogy legalalább 1 órája nem csatlakozik.
Gondoltam no para, vissza a régit.De az se csatlakozik. -
Nálam kb ilyesmi: két ujjamat be tudom dugni a pánt alá könnyen, hármat nehezen. Szóval laza nálam is, de szerintem ez nem számít sokat.
Firmwarevel én nem tudok sajna variálni nagyon, mert szifonnal megy. Itt van 1db gyári app a storeban aztán csókolom. Egyébként 1.0.10.9-et ír fw verzióra, és RGB ledes a band.
-
Ott tényleg valami nem stimmel, nekem gép előtt ülve, vagy autóban statikusan nulla. Persze nem nézem folyamatosan, de mondjuk amióta megvan, 15-15 check biztos volt ezekre az esetekre, mert pont kíváncsi voltam rá (sokat ülök gép előtt és autóban). Nálam egyedül alvás közben megy bele 100-200 lépés úgy 8 óra alatt, de nem vagyok egy nyugodt alvó, folyamatosan forgolódok, talán azért
-
havri1
félisten
Legelső széria, és 1.0.9.27 fw.
Nem frissítek, mert ezzel tökéletes az alvásfigyelés és az ébresztés, meg az összes jelzés. Kivétel ha pont akkor kapok email, viber, stb, amikor a band és a telefon éppen hatósugár szélén van. Ekkor csak kéken villog, és sokszor rezeg, nem úgy, ahogy be van állítva.. Viszonylag pici a hatótávja, nekem pár méter, mint a BT headsettel is.. Ha jobb nadrágzsebbe van a telefon, és bal fülembe a headset, már hallom, recseg, kihagy.
De 3 telefon, 2 headsettel ugyanaz.
Biztos én árnyékolom le -
cris78
őstag
Az alvást mikor méri? Lefekszek és ennyi?
-
rhen
senior tag
Nem tudom neked milyen Band-ed van, hogy 14000 lépést számol 1km-re. Lehet frissítened kellene a legújabb 1.7.122-es Mi Fit-re és frissíteni vele a Band firmwaret is. Hátha javít ezen a dolgon.
Nekem az van fent és én sem mozgok sokat, de ma pl 6620-nál tartok olyan 4,04 km-rel.
Így rövidebbre jön ki egy lépés, mint az átlagos, de sokat mászkáltam épületben, rövid távolságokat úgyhogy reális sztem.@RBJ: Nekem 4 nap alatt 12%-ot merült az akksi úgy, hogy folyamatosan használom és naponta 10x belemegyek a Mi Fit appba és szinkronizálom.
-
RBJ
addikt
Érdekes nálam vagy majd egy hónapja pihen a band. okiteló KO.
Nincs használva, le van téve. 6 napja volt töltve most upgradeltem tableten keresztül. Nem aktív állapotában is 6 nap alatt 20% merült. Így arra kell gondoljak, hogy aktív állapotban nem is fogyaszt sokat. -
manacz
csendes tag
10% azért még bőven a hibahatáron belűl van nálam. Minden esetre egy ezrest lecsípek minden este a napi eredményből. Persze ha minden reggel plusz 1000 körül indulok. Majd nézegetem egy darabig mindig.
@havri1: Az durva. Nem tudom mennyit gyalogolsz, ma én direkt többet mint szoktam és éppen nem vagyok 9000-nél
Na mindegy. Nyilván mérnöki pontosságot nem várok. A hozzávetőlegesség nálam elég. Csak nézegetem, hogy kb mikor mennyit mászkálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest