- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
fant0mi #10950 üzenetére
Ohhh! Köszi a szájbarágós választ... igen ezeket a funkciókat megtaláltam.. rájöttem!
Csak az alvós részt nem értettem, hogy nem lehet beállítani!?Mert első nap mért egyet (vagyis a második napon) rendesen... light / deep sleepet
Annó régebben használatm Sleep-es androidot tableton / mobilon, ott szimplán mikor lefeküdtem ugyebár becsekkoltam - párna alá és "jól mért"....
Ez meg okosként csak éjfél és 6között mérné a deaktivításomat...
De na most is reggel feküdtem... manuálisan beállítottam 9óra alvás (később feküdtem és több volt amúgy), és csak sikerült valami mérést kihoznom belőle... szal most tökre nem értem - összezavarodtam...
Az elsőkép az automata csinálta - mérte...
A második-harmadik kép meg a mai manuális beállítottKözbe azt néztem, hogy lehet az elsővel azért voltam jó, mert 5:13-kor érzékelte, hogy alszok - már nem mozgolódok, így mért (mert 0-6 között mér gyárilag?), és mivel még beleestem, így ok volt neki... de ha én reggel 8kor fekszem le és délután kelek! (bármilyen furcsa igen vannak "éjszakai műszakos" emberek is)
Tényleg ez nem tök egyértelmű... így nem igazán tudom kihasználni, akkor marad mobilon-tabletos alvós app azt csak lépésszámlálónak jó... meg "vibrátoros ébresztőnek"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Death Stranding (PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest