Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós kamerák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
fant0mi #10950 üzenetére
Ohhh! Köszi a szájbarágós választ... igen ezeket a funkciókat megtaláltam.. rájöttem!
Csak az alvós részt nem értettem, hogy nem lehet beállítani!?Mert első nap mért egyet (vagyis a második napon) rendesen... light / deep sleepet
Annó régebben használatm Sleep-es androidot tableton / mobilon, ott szimplán mikor lefeküdtem ugyebár becsekkoltam - párna alá és "jól mért"....
Ez meg okosként csak éjfél és 6között mérné a deaktivításomat...
De na most is reggel feküdtem... manuálisan beállítottam 9óra alvás (később feküdtem és több volt amúgy), és csak sikerült valami mérést kihoznom belőle... szal most tökre nem értem - összezavarodtam...
Az elsőkép az automata csinálta - mérte...
A második-harmadik kép meg a mai manuális beállítottKözbe azt néztem, hogy lehet az elsővel azért voltam jó, mert 5:13-kor érzékelte, hogy alszok - már nem mozgolódok, így mért (mert 0-6 között mér gyárilag?), és mivel még beleestem, így ok volt neki... de ha én reggel 8kor fekszem le és délután kelek! (bármilyen furcsa igen vannak "éjszakai műszakos" emberek is)
Tényleg ez nem tök egyértelmű... így nem igazán tudom kihasználni, akkor marad mobilon-tabletos alvós app azt csak lépésszámlálónak jó... meg "vibrátoros ébresztőnek"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest