Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap újraraktam a romot a telefonomon, legfrissebb mi fit telepítve a playből, de az ertesítések beállításánál az alkalmazás listában vmiért nem szerepel a gmail.
Töröltem és újraraktam a mi fitet, de továbbra sincs gmail.
Mi lehet vajon a problémája? -
andrisbandi
őstag
válasz
xtech2 #11997 üzenetére
A bt nálam egy válasz falon át kb 4 méteres hatótávval működik. A melóhelyen meg kb 10 méter, egy óriási egyrétegű üvegen át.
Az "egyszer jó, egyszer nem hiba" tipikus szoftverhibára utal a telón.
Legtöbbször az van, h sokfajta mibandos progi volt a telón és nem sikerült leszedni őket maradéktalanul a playes Mifit telepítése elött (Ami a hivatalos programja.) -
xtech2
tag
válasz
andrisbandi #11988 üzenetére
Kipróbálom az unpair-t és a teljes reinstall-t, hátha... A pántban lévő bluetooth-nak mennyi lenne a hatótávja? Nálam úgy tűnik van vagy fél méter. Samsung S7-el illetve A3-al használjuk. Az A3 esetében jobban működik amúgy egy fokkal. De pl itt van két kép:
percenkénti mérés van beállítva, az egyik képnél ez működik is jól (itt egyébként aludtam) viszont az egymás után mért 200 feletti pulzus nevetséges. A másik képnél zsebemben a telefon és a percenkénti mérést jól láthatóan átváltotta pontosan 5percenkéntire
a mi fit alkalmazás ma meg 15231 lépest regisztrált, úgy hogy javarészt itthon jöttem-mentem a lakásban
hát persze
-
válasz
Mephistoone #11995 üzenetére
Ja úgy, régi verzióban. Akkor ok.
-
xtech2
tag
-
szabacsik
őstag
Újra raktam a telefont (5.1) és most az istennek se találom, hogy kell a smart lock-ot aktiválni. A mifit appja írja, hogy ugye beállítások-biztonság-smart lock . azon belül a bluetooth alatt nincs ott a karperec. Hol rontom el? Lehet nem a play-es appot kéne használjam?
-
RBJ
addikt
Nem is értem a mi fit indításakor miért kéri mindig a gps google helyszolgáltatlásokat azt is kínai kriszkrasszal.
-
andrisbandi
őstag
válasz
xtech2 #11986 üzenetére
- Mivel mindkét pántnál ugyanazt a hibajelenséget tapasztalod, és másoknál ez ismertelen, megoldhatónak tűnik a probléma. Kizárt, h két rosszat is kaptál.
A teljes takarítás segíthet, ha szoftveres a probléma.
- Unpair a Mifitben,
- minden mibandos proginál "adatok törlése",
- majd az összes mibandos progi törlése.
- Teló újraindítása,
- playes Mifit telepítése (csak ez kommunikál megfelelően a pánttal)
Így kell kiróbálni egy ideig a kütyüt. Ha minden okés, csak akkor telepíteni más mibandos progit. Pl a playes Miband tools tökéletesen együttműködik a mifittel.Szorosan kell illeszkednie az érzékelőnek a csuklóra. (Zavarja a túl sok fény.)
Mellkaspánt leváltására nem ideális, mivel mozdulatlan csuklón saccol pontosabban. -
xtech2
tag
Sziasztok!
Nemrég vettünk 2db pulzusmérős változatot, de egyelőre nem vagyok elragadtatva, vagy valamit rosszul csinálunk, vagy csak túl sokat vártam tőle, de durván pontatlan, mondhatnám hiába olcsó a kütyü, ez így kidobott pénz, bohóckodásnak is nevetséges. Rendszeresen mér mindkettőnknek szélsőséges értékeket, mint pl 30-40es pulzus, majd következő percben 180-190-es. Persze ha mér... beállítom a mi toolsba, hogy percenként kérem a pulzusmérést, csinálja is úgy 10-20percig, aztán onnantól összevissza, van hogy 30-40percig semmi se történik, van hogy átáll 5perces mérésre.
A lépésmérő is érdekes, pl ma több mint 10ezret mutat, aztán alig csináltam valamitReggel próbáltam az okos ébresztést, de le se sz@rta, akkor keltett amit beállítottam pontban. Apropó ébresztés, elkezd rezegni, a telefon nem mutat közben semmit, leállítani nem tudom semmivel, csak végigvárni a rezgést.
-
pcnet
addikt
Szeretném haveromnak kölcsönadni a bandemet. Nálam unpair megvolt, ki is jelentkeztem Mi Fitből, BT-t kikapcsoltam telefonomon. Haver telefonjára telepítettük Playről Mi Fitet, MI acc regisztráció megvolt, de nem találja a pántot. Mi lehet a baj?
Nexus 6 6.0.1Köszi a segítséget!
-
-
Tyca
senior tag
Különben 30 dollár körül simán bestbuy lenne, ha igaz, hogy éritőkijelző + amoled. A legjobb lenne, ha elfelejtenék ezt a gesztusvezérelt bekapcsolást, és csak gombnyomásra kapcsolna be a kijelző, vagy csinálják meg atomstabilra, hogy tényleg csak akkor kapcsoljon be, ha ránéz az ember (ami meg kb. lehetetlen).
kolléga Gear 2-je is sokszor bekapcsol feleslegesen, hazavágja az akksiidőt
-
-
Melack
veterán
A MiBand alkalmazását hol tudom beállítani, hogy jelezze az sms-t? Alkalmazásban beállítva, de tudom, hogy van egy másik menüpont is, amit most semerre sem lelek :S
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
dorika87 #11964 üzenetére
Ezt kár várnod a Mifittől meg a Xiaomi-tól, ugyanis ez az iOS limitációja, nem a Mifit-é. Jelenleg iOS-ról értesítéseket csak az Apple saját okosórája tud fogadni, semmi másra nem enged lehetőséget az oprendszer.
Imy:
Szerintem borzalmasan sok az a 36 USDMondjuk plusz egy ezrest megér az óra (többi infónak szerintem semmi értelme, ha ilyenek érdekelnek megnézem telón), de nem 3-4x-es árat...
-
partxxx
tag
sziasztok
megjött a kütyüm, Mi band 1s
melyik appot ajánlatos használni ? a mi band tools jobb mint a sima app ?
-
dorika87
őstag
Nagyon érdekel a Mi Band 2, és ez nem is lenne olyan rossz ár érte, de ha az IOS-es MIfit alkalmazás nem fog frissülni és nem fogja tudni az értesítéseket jelezni akkor az részemre és IOS-t használóknak nem lesz jó hír.
-
twi452
senior tag
volt a xiaomi drónról unboxing stream Hugo Barra-val és ott mi band 2 volt a kezén természetesen
az elején röviden demozta azt is pár szóban
oled van benne
érintésérzékeny felület amivel lehet le/fel "lapozgatni"
órát/lépést/pulzust mutat illetve ha jól értettem akkor lehet a band-ről indítani pulzusmérést
új nagyon kényelmes szíj ami jól fekszik a csuklónbanggood-on előrendelhető kb 10k huf áron
[link] -
Chuck Norris
senior tag
Valaki próbált már olyat, hogy PC-vel összekötni a bandot? Levettem a programokat a telefonomról mert ahogy le akadt a kapcsolat akkor elkezdte nagyon enni az akkut
-
dorika87
őstag
válasz
retesz147 #11958 üzenetére
azzal vigyázzatok, hogy a szines ledes nem pulzusmérős. Az 1s-ből csak fehér ledes van. Az egy 1A-ból van színes és fehér ledes is (nem pulzusmérős)
Ha nem sürgős én még várnék egy kicsit, amíg kiderül milyen árban lesz kapható a Mi Band 2, aztán döntenék a kettő közül. Addigra lehet még egy picit lenyomják az 1s árát, mivel érkezik az utód
Szóval június 7-e után kiderül az ára is. -
retesz147
addikt
gearbest-en 1S jó árban van, megbízható, 15-21 nap kb a szállítás....
tinydeal-en van színes ledes, szintén megbízható, kicsit több a szállítás, kb 30 nap....
banggood is megbízható, szinten 21-30-os szállítással.....a szállítási adatok persze eltérhetnek, ha sürgős itthonról veszed kb 2x-es áron, ha ki tudod várni az 1 hónapot, külföldről rendeled jó áron.....
-
trebrona
nagyúr
-
HyP3b0y
senior tag
Ez a töltés mizéria pont most kezd az idegeimre menni. Április óta van 1S-em.
Első hónapban simán bírta végig, májust is vasárnap adta fel. Viszont vasárnap hiába dugtam akár gépbe, akár töltőbe, meg se mukkant. Pár dugdosás után életrekelt, de sajnos közben unpair-eltem, úgyhogy aznapi adatok kukázva lettek. Annak örültem igazából, hogy életrekelt, 100%ra fel és mentem is hétfőn a dolgomra, de délelőtt nagy rezgések közepette megint elhallgatott. Tegnap sikerült csak töltőre dugnom. Feltöltöttem gépről szerda délután, ma reggelre már csak 42% volt benne.Gearbesten van értelme ilyen esetben írni nekik, volt már bármi eredménye valakinek?
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Megtetszett ez a szerkezet és vennék egyet, de kérdésem lenne:
Hol és melyiket érdemes venni? Illetve a BT 4.0 feltétel vagy kisebb verziót használó telefonhoz is tud kapcsolódni? -
debcamp
aktív tag
válasz
andrisbandi #11949 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Még jelentkezek, ha vmi nem tiszta -
debcamp
aktív tag
A Mi fitben kell e valamit (be)állítani, ha az ajánlott és testre szabhatóbb Mi Band Tools-t vásárolnám meg?
Ajánlott? Jelenleg a playen a 1.4.5 van.
Band Firmware: 5.15.12.10 -
andrisbandi
őstag
válasz
sublett #11944 üzenetére
"...Mi Band Notify látta ugyan, de a Mi Fit nem..."
Az "adatok törlése" is megvolt?
(Ahol unistalálni kell a progikat, ott van ilyen gomb.)Minden szemetet le kellene törölni, amit a pántos programok meghagytak. Teló újraindítás is szükséges.
- Vagy próbáld meg más telóval. Ha azzak okés, a te telefonodon lesz valamilyen szoftveres hiba.
-
sublett
tag
válasz
andrisbandi #11941 üzenetére
Az újonnan telepített mifit sem találja az eszközt.. :-(
Egyéb ötlet? -
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #11925 üzenetére
Több mint egy éves, telefonos töltővel nyomva és tádááám semmi baja.
-
debcamp
aktív tag
válasz
debcamp #11923 üzenetére
Na Uraim!
Nem tudom volt-e köze hozzá, de már működik a band!
Annyi volt ,hogy számos bosszankodás, olvasás és praktika kipróbálása, pl több órás hűtés is, ide oda kapcsolgatás/ dugdosás után valahogy kilyukadtam a telefonom bluetooth menüjében ahol váratlanul egy tutorial fogadott (és akkor bevillant, hogy mióta megvan, bluetooth-t nem használtam soha), majd miután végig skippeltem, elkezdett rezgni, villogni, frissíteni és végül párosodni a band a telefonnal és voálá!Nem tudom ,hogy miért volt fontos neki párosodni mielőtt elfogadta volna önzetlen töltésem vagy bármi, de megoldódott.
68%-on volt az akku kibontást követően. Mégsem reagált a töltésre, nem villogott meg semmi akármit csináltam stb.Végül:
A Mi fitben kell e valamit (be)állítani, ha az ajánlott és testre szabhatóbb Mi Band Tools-t vásárolnám meg?
Ajánlott? Ebből melyik verzió ajánlott? Jelenleg a playen a 1.4.5 van.Band Firmware: 5.15.12.10
-
andrisbandi
őstag
-
sublett
tag
Sziasztok!
néhány hete nem működik a karkötő (pulzusmérős, fehér ledes).
Feltöltés után kezdett el rosszalkodni, nem jelezte az üzeneteket, a Mi Band Notify látta ugyan, de a Mi Fit nem. Csináltam unpairt, de utána sem tudtam párosítani.
Betettem hűtőbe (töltöttsége olyan 70% körül lehetett), pár nap múlva benéztem, az optikája villogott, gondoltam akkor helyreállt, de továbbra sem ment a pátosítás. A Notifí látta (ami azt jelenti, hogy pl púlzusmérést tudtam csinálni), de néhány perc után az is elveszítette a kapcsolatot. Ami még érdekes, hogy a screenlock feloldást egyszer sikerült beállítanom úgy, hogy a Mi Fitben nem volt közben párosítva, ez egy fél napig ment, aztán ez a funkció sem.Tehát összegezve elromlott, ha hűtőbe teszem ott néhány nap múlva működik, amint használom újra nem funkcionál.
Telep 50% körül van;
Mi Fit verzió 2.0.
Notify verzió: 2.14.10Előre is köszi a tanácsokat/tippeket!
sublett
-
oris
aktív tag
válasz
Criminal017 #11937 üzenetére
Itt vannak szétszedés utáni képek, aki ért hozzá, annak talán árulkodó valamelyik alkatrész:
http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-m1-band-disassembly-video-internal-components/ -
Criminal017
őstag
Szerencsétek van
Nemrég valaki bemásolta, hogy milyen töltőelektronika van benne, és tényleg egy nagyon alap cucc. -
andrisbandi
őstag
Én is egy sima butatelós töltővel töltöm.
Magamtól biztos nem jöttem volna rá, h árthat. Mert eddig mindenhol azt olvastam, h a teló szabélyozza a töltést, mindegy milyen töltőről van táplálva. Azt tippeltem a Mibandban is modern aksi és fejlett elektronika van, USB-ről kapja a ménykűt, és ő maga írányítja a töltést.
Ezt erősítette bennem, h csak egy tápkábelt adnak hozzá.
-
válasz
Ez komoly? Én már amióta megvan (kb 15 hónapja) telefonos töltővel töltöm, és semmi baja. Szerencsém lenne?
-
Herczi
senior tag
Nem emlékszem, hogy írták-e a topikban, úgyhogy beírom biztos, ami biztos, hátha hasznos lesz valakinek.
Android 6.0-nál (Motorola Style) csak úgy lehet a Band-et párosítani Mi Fit-el, ha be van kapcsolva a GPS (helymeghatározás).
-
peestike
senior tag
válasz
Még jó hogy említetted! Köszönöm! Eddig 2X töltöttem fel dual-os blitzwolf töltővel. Kárt nem tett benne, de akkor inkább maradok a laptop usb-nél.
-
Criminal017
őstag
válasz
retesz147 #11929 üzenetére
Mehet, persze. Nyugodtan hagyhatod rajta, leáll magától, vagyis mind a három led egyszerre fog világítani.
debcamp: erre gondoltam, ezzel lehet Mi Bandet is tölteni. A "régebbi" fajtákkal nem, mert nem elég a Band felvétele és ezért a Power Bank leáll és nem tölti tovább.
-
retesz147
addikt
válasz
laptop USB3.0-ról mehet a töltés? leállítja magától, vagy mindenképp vegyem le majd 2 óra után? kb 1 hét múlva fogom tölteni először, mert használtan vettem és full töltött volt...
Köszi!
-
debcamp
aktív tag
válasz
Criminal017 #11927 üzenetére
Teljesen bele van nyomva. Többször ki-be húztam a töltő bölcsőjéből vagy mi az..
Nem villog /világít sajnos a Band hiába van a gépbe dugva, ami üzemel itt mellettem. Olyan usb portot használok a itt korábban is, tuti működik.
Elsőre is abba dugtam, amikor villogott is de ezt már leírtam az előbb.Üzemmód váltás? Az is új, múlthéten jött meg, párszor telefont töltöttem vele, azzal nem volt gond. így nem igazán tudom mire gondolsz. Újabb, 10ezres silver Powerbank gomb, USB, micro usb, 4 led.
-
debcamp
aktív tag
válasz
+andrisbandi
Köszönöm a gyors választ.
Xiaomi (tehát tesó) új 10ezres Powerbank mehet?Akkor gép usbre teszem. De nem kellene villogni vagy vmi töltés közben?
-
Criminal017
őstag
válasz
andrisbandi #11924 üzenetére
Telelefonos töltővel ne töltsétek, csak számítógépes USB-vel.
Gyenge/nincs benne a töltést szabályozó elektronika, nagyon könnyen kisülhet. -
debcamp
aktív tag
Sziasztok!
Most jött meg egy fehér ledes Band. Neki is estem, töltőre tettem (PC usb) , villogott a töltő felőli első led. Mondom tölt, ok. Fél óra múlva ránézve nem világít, villog semmi. Usb ki-be nem reagál. Powerbankra dugva a bank el kezd villogni, hogy tölti, igaz a Band nem reagál. Majd 1 percnél is kevesebb idő után ennél is leáll a dolog, se a Band se a bank nem mutat semmit (azaz a bank is kikapcsolt a töltéssel pedig maxon van)
Ezután adapterrel konnektorba is dugtam, itt sem tölt, nincs reakció.Mit kell tennem, mik az első lépések, mit hogy kell csinálni? A topik elején miért nincs ilyen jellegű leírás?
Köszi -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
andrisbandi #11920 üzenetére
Igen, ez jellemző rájuk nagyon.
Mi Pad 2-t állítólag még mindig nem igazán lehet kapni direktbe tőlük. -
Criminal017
őstag
válasz
andrisbandi #11920 üzenetére
Bármit eltudok képzelni, én csak ezt tudom, azt írta a gyártó is, meg a Xiaomi is.
Én várom. -
andrisbandi
őstag
válasz
Criminal017 #11919 üzenetére
Marketing húzásnak tűnik ez az egy hónap csúszás. Így még azok is kíváncsian várják majd, akiket nem sikerült lenyűgözni a kijelzővel.
-
-
-
gianone
őstag
válasz
Graphics #11910 üzenetére
Általános aktivitásmérő, nem alkalmas pontos trackelésre. Persze, az app tud trackelni, de nem Miband mér, hanem a teló GPS-e... Egy appért elég hülyeség volna Mibandet venni, mikor Endomondo vagy Sportstracker ingyenes. És továbbra is cipelheti a telót.
De nem is akar ilyet, szóval kvarcóra kell neki. -
-
gianone
őstag
válasz
margithid #11908 üzenetére
Igen, az a legfontosabb legelőször, hogy tisztázza az ember, mire kell. Csak időt mérni órát kell venni, és elég is. Ha folyamatosan pulzust is akarsz, akkor egy pulzusmérős futóóra kell. A decás a legolcsóbb, olyan 6000. 10 körül van Sigma. De ezek pánttal működnek. A beépítettek nem a te kategóriád, drágább a GPS-nél. Miband egy aktivitásmérő, nem sportra van.
Duliee ez is egy céleszköz topikja. És általában pont az a lényegük, hogy nem kell a telót cipelni futás közben. Nyilván egy sok 10 ezres nagyméretű eszköz nagyjából tudja ezeket, minden szenzor benne van.
-
válasz
margithid #11906 üzenetére
Melyik része?
Mobil nélkül egy óra lesz és kész
, futáshoz nem tudom mennyire ideális. Ahhoz még mindig a legjobb egy futóprogram, attól függően ki hogy fut / gondolom intervallum futás.
szerk.: LEhet jobb egy céleszköz futáshoz, habár én simán a mobilt szoktam, régebben a Google Nexus One-t, miután az meghalt a rendes mobilomat.
-
margithid
veterán
A xiaomi miband 2-ről mit lehet tudni, mikor fog megjelenni?
Szeretnék valami olyan cuccot amit telefon nélkül tudok használni futáshoz. Ennek már lesz kijelzője is, igaz? -
attiati
veterán
kiderült végül, hogy mi ez a TPSIV?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest