- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
d00mbr1ng3r
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam az egész fórumot, több külföldi bejegyzésben is találkoztam hasonló kérdéssel, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra, amiben kérem a hozzáértők segítségét.
Elöljáróban annyit, hogy van két, eredetileg EU-s ax3600 routerem, amelyekben a bdata-t nem piszkáltam, de - hála a fórumon található részletes leírásoknak (köszönet minden közreműködőnek) és a halált megvető bátorságomnak
– a firmware-t a 3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr-re frissítettem.
A két router jelenleg wifis meshben működik kb. 8-10 hónapja (a mesh node adder scripttel sikerült összehozni), próbáltam a vezetékes backhault is ami szintén rendben van, de a födémáttöréshez még nem szedtem össze magam
.
A problémám az, hogy a vendéghálózat csak a master routeren érhető el, tehát a mesh node azt sem wifis, sem vezetékes backhaul konfigban nem terjeszti ki.
Van-e valakinek tapasztalata a kérdésben, használ-e valamelyikőtök vendéghálózatot meshben. Esetleg kínai firmware megoldás lehet-e. Ha minden kötél szakad esetleg openwrt, bár attól egy kicsit tartanék, nem vagyok egy hálózati guru.
Köszönettel veszek minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Forrmell.enn
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest