Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció."
Mi9-em van, nekem se választható ez az opció. Sőt. Sosem volt változtatható. Arra viszont emlékszem, hogy mikor megjelent, voltak gyermekbetegségei az AOD-nak, amit később javítottak hétről hétre."A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő."
Pont olvastam valamelyik topikban egy Samsung A52(vagy mi volt) tulajtól, hogy gcammal jobb képeket lőtt, mint az S23Ultrával.
Sőt. Igazából mindegyik telefonra igaz, hogy gcammal jobb képeket lő."Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn."
Nekem Mi9-en ilyen sem rémlik.
Egyébként a fenti dolgokat, most pontosan melyik két típussal hasonlítottad össze?
"Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. "
Igen. Ez minden teszt/user véleménynél kiderül. Ezért hanyagolandó.
Akinek megfelel a nagyon lebutított, az válassza a Redmi sorozatot. Egyébként nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest