- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció."
Mi9-em van, nekem se választható ez az opció. Sőt. Sosem volt változtatható. Arra viszont emlékszem, hogy mikor megjelent, voltak gyermekbetegségei az AOD-nak, amit később javítottak hétről hétre."A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő."
Pont olvastam valamelyik topikban egy Samsung A52(vagy mi volt) tulajtól, hogy gcammal jobb képeket lőtt, mint az S23Ultrával.
Sőt. Igazából mindegyik telefonra igaz, hogy gcammal jobb képeket lő."Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn."
Nekem Mi9-en ilyen sem rémlik.
Egyébként a fenti dolgokat, most pontosan melyik két típussal hasonlítottad össze?
"Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. "
Igen. Ez minden teszt/user véleménynél kiderül. Ezért hanyagolandó.
Akinek megfelel a nagyon lebutított, az válassza a Redmi sorozatot. Egyébként nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged