- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1299 üzenetére
Folyamatosan dobják ki. Most mi van rajta?
V14.0.9.0.UMBEUXM
Erre jön a HyperOS
OS1.0.1.0.UMBEUXM -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1297 üzenetére
Órával nincs gond, csak az autónál és a füleseknél. Holnap délelőtt megírom, hogy milyen lett.
Szerk.
Kamera: Hát, lassan kezdek hinni a DxOmark-nak.
Nem vagyok én sem 100%-ig lenyűgözve.
Folyamatosan javul, de fél milláért, ne kelljen már éveket várni, hogy azt tudja, amivel meghirdették.
Az is lehet, az enyém hibás, de néha azt mondom, hogy nem igazán érte meg az árát. A gyári legelső szoftverrel, tökéletes volt, azóta csak rontottak rajta.
Most a HyperOs-el, megint javulni látszik. -
huliganboy
addikt
A Bluetooth nekem lètszüksèglet!
Jelenleg egy Realme GT2 pro kèszülèken vagyok ès gyári rendszeren nem tudják megoldani a Bluetooth problémát!Ráadásul a az akku nagyon gyatra .
Szóval akku, Bluetooth,nfc fontos.. illetve a gyorsaság.pdf excel legalább 3 email fiók lesz rajta..
Atomgeszi
23.11.8 verzióra gondolsz?Egyébként itt van a kezemben a kèszülèk,de a kamera eddig nem nyűgöz le beltèren. Megnézem majd holnap napfényben..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
huliganboy #1294 üzenetére
Ha felteszed a legelső HyperOS-t abban én semmi hibát nem láttam.
De lehet, hogy 1 hét múlva már lesz egy jobb verzió. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1294 üzenetére
Jegyzet nem szinkronizál. A galéria, néha összeomlik.
Egyéb egyenlőre nincs.
Holnap megyek kocsival, tesztelem a bluetooth átvitelt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
huliganboy #1290 üzenetére
Egyébként xiaomi.eu DEV alapszabály, hogy kiválasztok egy jól működő verziót, és soha nem rakom fel az aktuálisat, ami a héten kijön.. így megóvom magam ilyenektől, hogy bluetooth nem működik, meg egyéb anomáliák.
Még így is, hogy kimarad 1-2-3 heti, bőven biztonság javítócsomaggal előrébb járok, mint ahol a stabil fog járni akár 2 hét múlva. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1290 üzenetére
Lassan megy az idő!
Megjelent az új heti DEV, most nyomom fel. Majd pár nap múlva tudok nyilatkozni. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1288 üzenetére
NFC jó, Meki app jó, fizetés jó.
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1285 üzenetére
A mostani DEV a telefonunkra hibás. Hibás Bluetooth, szakadozik, hibás galéria, hibás értesítés és akadozó rendszer. A 01.08-nál nem volt ilyen sok hiba, csak a galéria.
Most stabil romra tértem át az akadozó Bluetooth miatt. Most tesztelem még. A nyelvi fordítás miatt, írtam a fórumon. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
huliganboy #1285 üzenetére
Pont, hogy nem. Nézz vissza itt, iszonyat jó akksi ideje van a HyperOs al
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Jövök vissza Xiaomihoz.. Évekig az volt, általában flagship,de note szériám is volt...
Mindvégig xiaomi.hu EU dev-et használtam.. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Olvasgatok minden félét. Nfc hiba, akumerülés, stb..
Köszönöm
-
xabolcsy
aktív tag
Szerintetek lesz 14 pro?
Mert mindenhol azt olvasni csak a 14, és 14 ultra fog Európába jönni. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1277 üzenetére
Szia!
Próbáltam sok mindent, ez jött be tartósan. Macera a felrakása, de stabil. Érdemes néhány videót megnézni a felrakásnál. Többet rendelj, mert elsőre nem biztos, hogy menni fog.
Hátul meg ez van. A fóliákat nem szeretem. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Ki mit használ a készüléken? Üveget vagy hydrogél fóliát? Ki mire esküszik?
-
max1965
tag
Üdv olvtársak!
Érdekes dolog történt a Hyperos frissítés után velem.
Ma, valami ok folytán, elment a lányom csengőhangja. Délelőtt még a régi volt, most meg valami mezei kongatás jön be helyette. Átállítom, de akkor is csak kongat.
Nem nyomkodtam, nem piszkáltam, egyszer csak ez lett.
Tapasztalt már valaki ilyet? Okosság rá? -
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #1274 üzenetére
Hát csak nyugodtan. Egy év távlatából írom, hogy vártam volna én is, de amikor olvastam a 13Pro-t, ott írták valahol, hogy ezt se igazán akarta hozni az EU-ba, de a végén beadta a derekát. Fél milláért. Azóta se nagyon kapni, mert szerintem, limitált szériát küldött ide.
-
Imike20
senior tag
Megérkezett. 13Pro Telekom.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1256 üzenetére
Csak annyit tudok mondani, hogy érezhetően nem merül. Megállt az idő. Amikor írtam az előző hozzászólást, akkor volt 8:55 81%. Azóta is folyamatosan nyomkodom és most 30 perc után 80%. Ki érti ezt. Azért átlagban ilyenkor már 3%-ot merült az Edge és a folyamatos szinkron, illetve a kamera miatt.
Remélhetőleg ezt most jól eltalálták. Ami legutolsó volt a MIUI verzióban, nekem kicsit többet evett.
Ma amúgy sikerült egy jó képet is lőni vele.
Most várom biztosítós telefont. Az is lehet, csak jövőre hívnak.
-
Cunaja
addikt
Első benyomások!
Hiába nyomkodom WQHD felbontáson 120Hz-n, 75%-os fényerőn, az akku, nem sokat merül. Szinte semmit.
Sokan panaszkodtak, hogy az Android auto nem megy vele. Jelentem vezetéken és vezeték nélkül is tökéletes.
Eltekintve a lenyíló vezérlőpult kinézetétől, nekem jobban tetszik mint a MIUI. Ami még lényeges lehet, érezhetően gyorsabb. -
Cunaja
addikt
Ezt elfelejtettem. Változás napló.
Xiaomi 13 Pro – EEA Stable OS1.0.1.0.UMBEUXM
HyperOS Pilot Tesztelő kiadás.
[Rendszer]
Az Android biztonsági javítás 2023 decemberére frissítve. Megnövelt rendszerbiztonság.
[Vibráló esztétika]
A globális esztétika magából az életből merít ihletet, és megváltoztatja az eszköz megjelenését és érzését
Az új animációs nyelv egészségesebbé és intuitívabbá teszi az eszközzel való interakciót
A természetes színek vibrálást és vitalitást kölcsönöznek készüléke minden sarkába
Vadonatúj rendszer-betűtípusunk több írási rendszert is támogat
Az újratervezett Weather alkalmazás nemcsak fontos információkat közöl, hanem azt is megmutatja, milyen érzés kint
Az értesítések a fontos információkra összpontosítanak, és a leghatékonyabb módon jelenítik meg azokat
Az új kezdőképernyő ikonjai új formákkal és színekkel frissítik az ismerős elemeket.
-
xabolcsy
aktív tag
Itt kapott már valaki, HyperOS-t?
-
Imike20
senior tag
Hírek. --> [link]
-
xabolcsy
aktív tag
Azt hallottam a 14 pro nem fog jönni Európába? Ez igaz, vagy tud valaki konkrétabbat?
-
amdboy
senior tag
.
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1244 üzenetére
S23 Ultra volt nekem is nem rég kb 1,5 hónapot.
Mint telefon, imádtam, de a mérete (szélessége) miatt kissé kényelmetlen volt, pedig nincs kicsi kezem. No meg kamerában jóval gyengébb volt a fő egység, mint a Honorban. Üzemidőben kb egál volt a Honorral, de a 13 Pro egyelőre nem valami erős..
Lehet kell neki 5-7 nap, mire beáll rendesen? Samsungnak is kellet 2-3.
Amúgy, a haptikus visszajelzés ebben a telóban a legjobbak között van, pedig 14 Pro Max és Pixel 7 Pro is járt nálam idén.Most fhd felbontáson megpróbálom majd, de a készenléti fogyasztás indokolatlanul magas, kb 2x akkora mint a Honornál.
-
válasz
Helltak #1242 üzenetére
Nekem volt a S23 Ultra, most Magic 5 Pro, és a 13 Pro, mindhárom Sd 8.2 hasonló paraméterek, az én felhasználasommal 2 nap üzemidő mindhárom, amit észrevettem a három közül a samu jobban melegszik vezetékmentes töltésnél, vagy ha intezívebben használom. De a Magic marad. 13 T Prot meg meglátom, de lehet párom kapja meg a 12 T helyett.
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1241 üzenetére
13t Pro nem lesz jobb, mint a sima Pro. Mindhárom kamera gyengébb, mondjuk a képek színei olykor jobban tetszettek annak.
Egyelőre az üzemidő az, ami elég gyatra a Honor után, kb 25-30%-al kevesebbet bír eddig. A hétvégét még kapja, hátha javul. Ha nem, akkor megy a háztól. -
válasz
max1965 #1238 üzenetére
És is a bridge vonalon maradtam, a Fuji után több gépet vettem, próbáltam, használtam Olympus, Panasonic milcek, de az Fz1000, 2000 jobban be jön, de egy Sony Rx10 M III at vettem. De maradva a telefonoknál mert az a fórum, most egy 13 T Prot rendeltem, hétfőn megyek érte és ha még meg lesz a 13 Pro össze tudom hasonlítani.
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1235 üzenetére
Fuji gépem is volt, előző esküvő szezonban azzal dolgoztam, vagyis videóztam. Fotózni A7 III-al, de akkor is másod váz volt a Fuji.
Imádtam és gyakran gondolok rá, hogy veszek újra 😅😅Szerintem 10/2 ember törli meg 😁
max1965:
Érdekes anomália ez... Már próbáltam a szoftvert is újra telepíteni, de nem segített..
-
válasz
Helltak #1232 üzenetére
Pont most írtam az S23 Ultra fórumon fényképezőgépbe nekem a Fuji jött be nagyon természetesebbek a színek, a Panasonic, a Sony már másabb, ugyan így a telefonoknál is kinek melyik jobb meg függ a beállításoktól, meg nem kell 200 mpx. Sokan nem állítgatnak előveszik fényképeznek és kész, de kiváncsi lennék rá hogy hányan törlik meg előtte a lencséket.
-
Helltak
őstag
Ti nem tapasztaltok néha kisebb akadásokat (FPS drop) YouTube videó közben? Nálam folyamatosan van, 10-20 másodpercenként és kissé zavaró.. már nulláztam az appot meg ilyenek, de nem történt változás..😏
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1231 üzenetére
Pár napot adok neki, mert mint telefon, amúgy jobban tetszik. Egyedül az zavar, hogy eléggé élettelen az ember börtónusa... Két kisgyerkőccel ez eléggé fontos szempont.
Leica miatt színek miatt művészibb hatást kelt, de nem minden esetben van pozitív hatása.
Gcam-al már jobb a helyzet.
Amúgy fotós/videós vagyok, de nem szeretek a fényképezőgépemhez nyúlni..
S23 Ultra is volt előre és egy rövid tesztre egy 14 Pro Max is, szóval majdnem minden.. 😅
Eddig a Honor volt ebből a szempontból a legjobb, meglátjuk melyik marad.. -
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg hogy a VOWIFI szolgáltatást melyik menü rejti?
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam egy gyönyörű fehér példánnyal.
Honor Magic5 Pro van mellette, kiderül még melyik marad. Maga a készülék amúgy minőségibb, a haptikus visszajelzés ég és föld a 13 Pro javára.Nálam globál 14-es droid van rajta, érdemes áttérni vagy visszatérni az EEA-ra? Gondolom csak nullázás útján lehet.. 😏
-
-
Imike20
senior tag
Megérkezett.
-
Cunaja
addikt
-
Köszönöm!
Bár én nem vagyok nagy számítógépes, fejlesztői beállítások meg van, a gépemen Linux van, de a többire már most nincs időm, majd a fiamat megkérem intézze, bár eladó a telefon de lehet kipróbáljuk mert Xiaomit sürübben veszek. Meg még egy kérdés, miért nem engedi a Xiaomi a Novát gesztus vezérlését? Azt írja hogy harmadik féltől származót nem lehet, az összes többi telefonon működik a Nova gesztus vezérlés csak a Xiaomikon nem. Vagy valahogy ki lehet játszani?
-
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #1205 üzenetére
Szia!
Nézd meg ezt. -
Megérkezett, fent van az Android 14. Egy ami zavar de nagyon, a Google meat, One, Tv rátette fixre és nem tudom törőlni de még letíltani sem mert nem használom öket.
-
válasz
max1965 #1194 üzenetére
Egyébként kinek melyik telefon jön be. Én a 23 Ultrát cseréltem le a Magic 5 Prora mert ,,Huawei" párti vagyok most már Honor de a 13 Prot is megvettem úgy minr a 12 Prot, 11 Ultrát, használom a kettőt párhuzamosan és ha megunom eladom. Mondjuk a Xiaominak eddig biztosabb a támogatása hosszabb távra meg a Samué.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest