- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Dr.FantastiK #496 üzenetére
Megnéztük Anyókával ( Alma 14 Pro Max vs Xiaomi 13 Pro )és kiröhögte a baloldali képeket.
Közöltem vele, sokkal drágább.
Mi még oroszt tanultunk az iskolában.
Persze, hogy megvédem, mert jól sikerült. A 10T pro után, érdemes váltani. Eddig nem éreztem ezt.xabolcsy: Ez így van. A GSMARENA is közöl hibás adatokat. Ha megnézzük a Xiaomi hivatalos oldalát is, összehasonlítva vele.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
xabolcsy
aktív tag
Bele olvastam ebbe a leírásba.
De tele van hibás adatokkal. Az eleje ídézek,"A Xiaomi 13 egy 2022-ben piacra dobott középkategóriás okostelefon. 6.67 hüvelykes AMOLED kijelzője 2400 x 1080 pixel felbontású, Snapdragon 870 lapkakészlettel, 6 GB/8 GB RAM-mal és 128 GB/256 GB tárhellyel rendelkezik. A hátlapon négy kamera található: egy 64 MP-es főkamera, egy 13 MP-es ultraszéles kamera, egy 5 MP-es makrókamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő. A 20 MP-es szelfikamera az előlapon található középső lyukkivágásban kapott helyet. A Xiaomi 13 4520 mAh-s akkumulátorral"
-
Cunaja
addikt
Xiaomi 13 vs 13 pro
Aki ezt elolvassa, szerintem a sima 13-at veszi, rajtam kívül.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
DrDoktor #492 üzenetére
Anyóka, amióta megvettük a Pana FZ82-t, mindig behuzatja velem a függönyt mindenhol, még akkor is ha 1km-re van egy másik ház.
Nyaraláskor, a sziget egyik oldaláról, átnéztünk az ismerősökhöz a sziget túloldalára. Mondta egyből, hogy ez félelmetes.
Egyszóval, simán alkalmas illyen dolgokra. Lehet ezért vesznek sokan Samu ultrát.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
-
Cunaja
addikt
válasz
Graphics #487 üzenetére
Jómagam is a DxOMark alapján választottam.
Nem is volt még teszt, amikor megrendeltem.
Ja, csak én Kínából, a gyárból kapom egyenesen, azért jön ilyen lassan.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
xabolcsy
aktív tag
Szerintem egy fos a kamera a sima 13- ba.
Régi képekhez viszonyítottam, g2,g4,s7,s9,mi11i.
Életlen szarok azokhoz képest.
Nyilván ez az én véleményem. De én nagyot csalódtam ebbe a telóba. De attól függetlenül szeretem, de azért jönnek kifele a hibák, legalábbis az enyémnél. -
válasz
xabolcsy #483 üzenetére
Valószínűleg már nem fizettek azért a sz.r tesztért...
A DxoMark egy fizetős valami, nulla realitással. Legalábbis a szememben.
@gazdi40: Te a DxOMark oldalát mérvadónak tartod kamerás értékelésekben?
Az elég nagy baj...
Az egy kalap .... oldal.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
gazdi40
csendes tag
Most olvastam a dxomark oldalon sehol nincs.Mondanám.meg se lep de hát ennyi.Jo drágán a semmi .
-
-
xabolcsy
aktív tag
https://24.hu/tech/2023/03/20/xiaomi-13-pro-kamerarendszer-dxomark-ertekeles-teszt/
Bár szerintem még a 16.hely is sok.
Nagyon remélem lehet szoftveresen javítani.
A lg g2 szintet nem éri el(sima 13)
-
trebrona
nagyúr
Pont nem erről szól, Indiában is van igény felsőkategóriára, eddig főleg Redmivel nyomultak ott.
"A Xiaomi vezetése elismerte, hogy hibáztak az igények felmérésénél, s most a prémiumkategória megerősítésével próbálkoznak"------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Cunaja
addikt
Mindent értek, miért ilyen drága.
ha valamit nagyon olcsón adnak, arról azt tartják, hogy olyan is – magyarul gyenge minőségű.Ha 350 vagy max 400K lenne, akkor már gyenge minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
-
Köszi a tippet ötletem sem volt hogy a NFC miért halódott le a 14 es miui alatt, de kikapcsoltam a dual appsot és igazából tökéletesen működik az NFC
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
-
walle
lelkes újonc
Sziasztok!
Pár tapasztalat 6 nap használat után:
Kijelző brutál szép, tartalmakat élmény nézni rajta, sebesség csúcs, semmi nem izzasztotta meg eddig. Melegedést én nem tapasztaltam kb egyáltalán (bár nem is játszok rajta), gyorstöltő szokásosan elképesztően gyorsan tölt. Az akksi nekem kicsit gyorsan merül, intenzív használattal nem bír ki fél napnál többet, illetve éjszaka is 5-6%ot minimum merül magától (volt 10 is). A képek gyönyörűek nappal, az éjszakai képek azért eddig annyira nem meggyőzőek, átlagosnak mondanám. A hangszóró az büntet, a Dolby Atmos is sokat hozzátesz. Ami eddig nekem problémás, hogy néha nem reagál a gombokra, linkekre böngészőben vagy appban (totál random, többszöri rányomásra sem), illetve a fentebb tárgyalt NFC elszaródás a dual appok miatt. Összességében egyébként meg vagyok vele elégedve, de remélem, hogy a következő frissítéssel csiszolnak még rajta. -
Cunaja
addikt
Képzeljétek. Követem a Telegramon a telefon hivatalos csatornáját. Tegnap este óta, 654 bejegyzés történt., Ott aztán megy az élet.
Nálunk meg legtöbb helyen a feketét alig lehet beszerezni. Felhívom holnap az üzletkötőt, hogy fehér is jó, csak legyen már végre valami.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
Dare2Live #460 üzenetére
Az útolagos fókuszt is imádom benne. Viszont mindenestől, az összes felszereléssel, külső vakuk, állvány és egyéb kellékeket cipelni, nehéz.
Xiaomi 13 pro azért kell, mert az tetszik. Pixel 7 is jó, de nem tetszik a kinézete. Fél milláért, azért már a kinézet is számít.
Ha kezdő lennék, akkor tényleg jó lenne amit Somatom ír. 300K egy fényképező, 200K egy telefon. Viszont ezen már túl léptem.
Simán elég lenne a 13 is, de nekem a Pro jobban tetszik kinézetre és tudásban.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
"Panasonic FZ82-es fényképezöm van. Egy valami nem érdekel a telefonon, az a maximális zoom. Arra ott a díjnyertes gép."
Akkor a 23mm mért érdekel? A díjnyertes gép azt is tudja.
Meg ebben az esetben aztán tényleg sima pixel 7 230Kért.
Telefonoknál is beütött ami pcknél. Nincs miért cserélni. Hiába sikeresedett az új qualcomm baromi jól egy sok éves 855 vagy egy G2 is full fluid. Az 5G detto hiába sokkal gyorsabb persze ahol épp van nem veszed észre mobilon hogy gyorsabb lenne. SOTban sincs érdemi előrelépés. Az egy ahol ha kicsi is a fejlődés de van értelme az a kamera és pont a lényege, célja ennek, hogy már nem csak "23mm"en de egy kompaktot "mindenhol" kiváltson egy mobil. És ezt picit hunyorogva egy pixel 7pro vagy még talán az s23 ultra is tudja. És az nagy jóság, hogy a kompaktod mindig ott van a zsebedben.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Somatom
veterán
Sok ilyen alkalomra emlékszem és számomra megdöbbentő az eredmény (és a különbség). Abban igazad van, hogy ilyen célra fél millából jobb megoldás egy kétszázezres teló, meg egy háromszázezres fényképezőgép. Csak az a fránya hurcolás. Egy kékfogas telóállvány filléres tétel és egyszerűbb hurcolni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
-
válasz
Viktor0610 #454 üzenetére
Jogos, nálam sem engedi F4 GT-n.
-
Cunaja
addikt
válasz
pusszycat #452 üzenetére
Kérdezlek én. Hányszor fogsz max zoomon fényképezni, amikor kézben tartod a telefont? Csak az veszi fogyelembe a max zoomot, aki leskelődni akar.
Fényképezni, ilyen távolságból, nem telefonnal kell. Ha már itt tartunk. Az Ultra melegedésére azért kiváncsi leszek nyáron. Túlhajtott proci, tud ám csodákat művelni.
-
-
válasz
xabolcsy #429 üzenetére
Miui 14-től felfelé a gyári miui appok törölhetőek.
-
Csak sosincs nálad.
Tudom mert nálam is ez a helyzet. De azért nagy a különbség, és ez egy kicsit lehangoló. Amúgy is csak felső közép kategóriában gondolkodom. De annál lejjebb nem adom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Cunaja
addikt
Gratulálok.
A kettős alkalmazások szoktak bezavarni. Ha van kettős alkalmazásod, akkor tiltsd le.
Az NFC visszaállítása is segíthet, mert az is bezavarhat. Ezt a kapcsolat és megosztás menüben találod.
Beállítások > érintésnélküli fizetés> alapértelmezett fizetési alkalmazás. Beállítod, és újraindítás.
Sajnos ez pont egy MIUI14 BUG, amit a legújabb frissítés javítani fog.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
mjani1172 #440 üzenetére
Ez valahogy mindegyik készüléknél megfigyelhető.
1-2 hónap után meg a kezdeti hibák sehol nincsenek. Csak ilyen hülyék, hogy addigra már mindenhol ez elterjed, és csak utána/közben javítják.Én ezért sem aggódom. Ki lesz javítva, vagy már ki is van javítva ez a pár hiba.
A vivos képeknél meg inkább a xiaomi színvilága valós, nem a túltolt színek, a vivo az ilyen félsamsungos színvilág.
-
Cunaja
addikt
válasz
mjani1172 #440 üzenetére
Ez is igaz.
Azt kell figyelembe venni, hogy a Xiaomi nem teljes mértékben foglalkozik a dolgaival. Innentől kezdve, jogos az érvelés.
Viszont, a Xiaomi nem alma és nem samu, illetve kapható itthon. Ezt is rengetegen nézik.
HA Samut vennék, csak az S23 Ultrát, ha almát, csak a 14 Pro Maxot. Viszont ezek, 256GB-os tárhellyel, horror árban vannak a 13 Pro-hoz képest.
Ugye ott van még az Oppo és a Honor, illetve a többi azonos szintű készülék, de azoknál a használt GSM üzleteket is figyeljük meg. Jó, a 12-es szériát ne vegyük figyelembe, mert attól rengetegen szabadultak.
Egyszóval a Xiaomi szoftver támogatása egy kalap .... , ezt tudja az, akinek ez volt eddig is.
Az is kijelenthető, minimum egy fél, vagy 1-év kell nekik, mire utolérik a hardvert szoftveresen.
Ezt vegye figyelembe mindenki a vásárlásnál. Ha viszont utolérik magukat, akkor brutál jó lesz a telefon. A GSMARENA új tesztjében, rávilágított pontosan a telefon hibáira, amit pl a rövidnadrágos videókon is láttunk. Fókusz, hm.
A sok teszt alapján, kijelenthetjük, hogy jól megkell gondolni a vásárlást, mert idő lesz a tökéletes telefon. ( ne kezdjük, hogy fél milláért nem tökéletes. Ezt már kitárgyaltuk.)Persze a Xiaomi.eu eléggé gyorsítja ezt a dolgot, de egy normál felhasználó, nem fog BL-t nyitni és szórakozni a rom cserével.
Amit tanácsolhatok, ha valakinek nem sürgős a vásárlás, az ne vegye meg most, mert lehet csalódni. fog.
Kijelenthetjük, hogy a hardver és a szoftver a kamerában, ( gyári kamera alkalmazás ) egyenlőre még csak kergeti egymást, de nem találkoztak.
Viszont ha valaki szemrebbenés nélkül Xiaomi.eu-ra vált és imádja a Gcam lehetőségeit, illetve hozzászokott már a Xiaomi frissítési lassúságához, ( Xiaomi.eu gyorsabb, most is márciusi a biztonsági frissítése, amíg a gyárinak, február ) annak tökéletes vétel.
Persze ez a magán véleményem.
Ezért is akarom megvenni március 8-óta. Ez egy brutál jó telefon.[ Szerkesztve ]
-
walle
lelkes újonc
Sziasztok! Nekem 4 napja megvan a telefon és azt kell mondjam, minden téren kiváló eddig! Egyetlen idegesítő hiba van, az NFC payment folyamatosan visszaáll magától a SIM walletre és kb fizetésenként mindig külön be kell állítani újra a Google payre. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
mjani1172
addikt
" hogy a kínai verziót tesztelte és nem a globált, amiben a szoftver már csiszolva van. "
Én nem értem, amióta ez a cég telefont gyárt, mindenre olvasni hallani ezt az érvet. Hogyha olyan hülyék hogy a mai napig, nem tudták megoldani a szoftvert, akkor lehet bennük bízni más téren?
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #438 üzenetére
Nem is egy videót néztünk. Ez nagyon jó.
Bocsi!
Igen, itt már látni amit te mondasz, de ez egyértelműen szoftver hiba is, nem csak a user keze mozog.
Közben elkalandoztam.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #436 üzenetére
Akkor már a szememmel is gond van. Direkt megnéztem most még1x a 13 Pro videót, de egy rövid nadrágos. se egy rövid ujjúban lévő egyént nem láttam. Légyszi perc/másodperc ahol te ilyeneket látsz. Ha meg nem látsz, mert nincs rajta olyan, hülyeséget ne írjál, azért , hogy a telefont lehúzd.
Most a GSMARENA új tesztjét olvasom.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
petya2012 #433 üzenetére
A videóval nem foglalkoztam, mert annál, úgyis jobbat csinálok. A képek, lehetnének jobbak, de azokból is lehet sokkal jobbat csinálni. Egy tesztelőtől elég.
Amikor viszont mész egy vonattal, és fényképezel, akkor nagyon király, hogy megtudod örökíteni amit szeretnél, nem csak egy csíkot látsz. ( záridő ) Ezt pl. miért nem mutogatja senki?
A szelfi, hát az baromi gyenge, de hidd el, klasszisokkal jobbat lehet kihozni belőle. Mivel nem szeretném, magamat mutogatni, ezért nem osztok meg szelfi videót, pedig biztos tetszene a MI10T Pro szelfi videója.
Amúgy is, nem mindegy kinek a kezében van a masina. Mennyire szeretné a készüléket eladni, reklámozni, sztárolni. A fókusz az 1000%, hogy javulni fog szoftver frissítéssel. ( már most javult )
"stabilizálás is gyenge" Pont ezt mondom, nem feküdt rá eléggé.
Másik, hogy a kínai verziót tesztelte és nem a globált, amiben a szoftver már csiszolva van. Az öltözékéből ítélve , nem volt melege januárban. Megint más tesztelni egy telefon stabilitását, kellemes hőmérsékleten, mint hidegben. Remeghet a keze, mert fázik, illetve a hideg összerántja az izmokat és a telefon tartása már alapból nem stabil.
Ne keressük az okokat, azért írtam, egy tesztelőtől elég.
Az utolsó megjegyzés, teszteljen EU, sőt MO. kapható modelleket. Soha nem vennék kintről telefont.
Hiába jó a Vivo X90 Pro+, ha nem jön hozzánk. Egyet azért nem értek. Miért nem linkeli senki a nyers és nem szerkesztett videókat, illetve esetleg RAW képeket? Oké, a mezei felhasználónak nem mondanának semmi mást, de azért egy haladó, illetve profi, sokkal többet megtudna belőle. Azért oda pakolnám szívesen a RAW képeket a PS-be.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Bar1
aktív tag
-
Terentius
őstag
Sima 13-at fogtam a media marktban kézbe. Nem rossz, de nem kapott el a must have érzés. Odatettem a Poco F3-at mellé és jóval kisebb volt. Minőségi az látszik, de 400-ért sok.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Corsa02
őstag
válasz
Viktor0610 #420 üzenetére
Xiaomi 13, miui 14- ben én itt sem találkoztam velük...
The Truth Is Out There --->
-
warju
csendes tag
BP Arena mall xiaomi-ban és a Yettel-ben lehet tapizni
Eladó dolgaim:. https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_13_tokok_folia/hsz_1-50.html
-
Cunaja
addikt
Ha valaki unatkozna.
Szeretném kérni, az első hozzászólás elolvasását. Google barátunk segít a fordításban, ha valaki nem tudna spanyolul.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
NemMo
őstag
válasz
Viktor0610 #419 üzenetére
Az arányok nem ugyanazok.
-
-
-
NemMo
őstag
Xiaomi már a prémium árazást megvalósította, de gyártani még mindig nem képes eleget. Van ami nem változik xiaomiéknál
-
Cunaja
addikt
Igen, elég érdekes. Valaki megvette és még véletlenül sem jön ide a fórumra.
Na persze, én is hiszek az ufókban, mégsem láttam még egyet sem.
Szerintem marhára felmérik az igényeket és az alapján rendelnek. Még véletlenül sem akarják, hogy 1db is rajtuk maradjon. Szóval 19-ig felmérés van, azért is nevezik előrendelésnek, majd berendelik a központi EU raktárból. A maximumot kell majd kihoznom a telefonból, lesöpörni az almákat és a samukat, ha már ennyit kínlódok vele.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Most hívtak az üzletből, nem jött 13 Pro, csak sima.
Akinek kell sima, a Pólus Telekomban van sima 13.
A központi raktáron elfogyott a Pro, majd várjuk a jövő héten, talán lesz. ( Biztos, fentebb tárgyaltuk). Szóval még egy hét. Megkérdezte, fenntartom-e az igényt, mondtam, hogy igen.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Azért kell üzletbe rendelni, mert a flotta miatt, nem rendelhetem online.A dolgozó rendeli magának, mint eladó és akkor tud szerződni velem.
[ Szerkesztve ]
-
kutyu92
csendes tag
Én azt ajánlom, hogy járd körbe a témát másik Telekomban is. Beszéltem bennfentes ismerőssel, és nem is tudnak az üzletek rendelni ilyen telefont, csak a szerződést megkötni, majd futár viszi házhoz. Nem is tervezi a Xiaomi a 13 Pro üzletben való forgalmazását, olyan minimális értékesíthető db számot kapott a magyarországi képviselet. Westend MM, Allee Telekom meg tudja nyomkodni az ügyfél, ha tetszik neki online rendelik.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #407 üzenetére
Van központi raktáron,de nem szállítják ki. Azt mondják, 30-napjuk van rá. 8-án rendeltem. Az online rendeléseket, meg szállítják. Röhej, ami itt folyik.
-
Cunaja
addikt
Ház azért 43 pénz, az 43 pénz. Amúgy nem akarom magam meggondolni, de most hétvégén tudtam volna fotózni vele. Jövő héten pénteken ha átveszem, 2-hétig egy nap szabadom nem lesz, ki tudja mikor lesznek képek, amiket meg lehet osztani.
Ugye szelfi és privát, nem lesz megosztva.
-
Corsa02
őstag
Nem is tudom, hogy ez igy megér-e 43k-t....
Furcsa mert netről rendelve , meg kiszállítják.Valaki használja aktívan már a "kistesót"? Lenne egy kérdésem, amit teszt/topic hiányában itt vitatanék meg, persze, ha van kivel?!
Ipse89, nate --> esetleg Ti már igen?
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
Cunaja
addikt
válasz
xabolcsy #401 üzenetére
Nekem nincs 14 nap, mert üzletből hozom ki. Sőt, nem is gondolhatom meg magam. Erről szól a speciális előfizum, illetve az üzleti vásárlás. A 43K kedvezményt, megkapom, de azonkívül mást nem. Ha csak jövő héten pénteken jön ki, akkor a légszűrő is ugrik.
Gondoljunk bele. Kiviszik az üzletbe és te megnézed, megtetszik és megrendeled online. Jár a légszűrő. Ezt megcsinálod hétfőn, már nem jár. Ez a lényege az egésznek. Majd hétfőtől meglehet nézni, majdnem mindenhol. Magyarországon élünk, nem csodálkozom ezen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával