- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor még egy kérdés a küldetésekkel kapcsolatban.
Az oké hogy eltűnik a küldetés ha nem megyek rá időben. Csak nekem nem szúrja ki a szemem hogy mennyi ideig elérhető egy ilyen küldetés vagy nem írja sehol?Amúgy most jobban haladok és már most okosabban csinálom a fejlesztéseket.
Vissza viszont töltögetek mert itt az elején még nagyon op tud lenni az ellenfél.
Advent ranger onnantól hogy látható tuti rá is tud szaladni egy emberemre és levágni.
Ez még nem is lett volna akkora baj mert ow és még lehet le is szedik de körönkènt halt egy civil és nem nagyon volt időm ow-val szöszölni.
Persze rengeteget kelk még tanulnom taktikázásról de alakul.
Ebben a játékban csináltam meg küldetéseket no damage-re ami nekem nagy dolignak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest