Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Cadal #785 üzenetére

- A térképen látható feladatokat mindegy milyen sorrendben csinálom meg, vagy érdemesebb először új területekkel felvenni a kapcsolatot és rádió tornyot építeni rá? Az avatar projectből egy feladattal már sikerült egy négyzetet levennem.

A képen látható küldetéseket mindegy milyen sorrendben csinálod meg. Amit azonnal érdemes az a guerilla ops, mert ez csak meghatározott ideig elérhető, a retaliation és a supply raid, ami szintén csak határozott ideig elérhető és ha nem csinálod meg öket, negativ következményük lesz (területvesztés).

Én az utolsó végigjátszásomban a black site küldetéseket sem kapkodtam el, idő limit nincs rájuk, és az avatar metertől nem kell félni. Ha betelik, akkor elindul egy 30 napos visszaszámláló, amit meg tudsz állitani ha csinálsz egy black site küldetést.

A leg optimálisabb az szerintem, hogy ha az elején a következő képpen csinálod: #645

A másik: Ahogy nézem kell proving groundot építenem, mindegy hogy hova teszem? mehet az első sorba is? Fentebbi linken irtam erről is.

emrég megépült az AWC-m. Fekszik benne két sebesült katona. Azon kívül, hogy az egészségesek képességeit tudom újra elosztani, jó valamire?

Ha teszel bele mérnököt vagy gremlint, akkor gyorsitja a katonáid gyógyulását ami nagyon fontos lesz később, illetve nehezebb fokozaton már az elején is.

Alul a képen van egy piros kéz. "Resistance Comms at Capacity" ezzel nem tudom mit kell kezdeni??!?! :F Ez azt jelenti hogy nem tudod újabb régiókkal felvenni a kapcsolatot. Épits egy újabb resistance comms épületet, vagy a meglévőt fejleszd és tegyél bele mérnököt. Azt hiszem kettő épület elég összesen, maxra fejlesztve és telerakva mérnökökkel.

A képernyő mentést passzolom. Nálam Webroot antivirus program van a gépen, az csinál ilyet mert véd a screenlogger kártevők ellen is, igy ha egy védett programrol próbálok screenshotot csinálni akkor paintbe illesztve csak nagy feketeség látszik. Virusirtóban kéne szétnézned szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák