Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
Tegnap megvettem az spt hozzá, így azt hiszem újrázom a játékot legnehezebb fokozaton - eddig ezt sose vittem még ki, az EU-ban sem - így a butáskodás elkerülése érdekében mit ajánlotok épület sorrend-felépítésben? (a squad number növelése mindig a játék elején szokott következni nálam)
-
sagajr78
tag
A dodge kitérés. Ha összejön, akkor felezi a katonádat érő sebzést. A spider meg a wraith suit ad ilyet, illetve agility PCS, továbbá igen masszív értéket a hunker down akció.
A commander nehézségen már nem segít olyan nagy mértékben az aim assist, mint veteránon, ezért lőnek mellé a katonáid gyakrabban. A tudásuk és alap értékeik pont ugyanazok mint kisebb fokozaton, csak itt 10%-al kisebb az aim assist adta extra segítség (legendary fokozaton meg nincs ilyen segítség).
-
micafighter
nagyúr
Dodge az esély arra hogy a katonád "kitér" a lövés elől, vagy inkább ugy fogalmaznék hogy nehezebben találja el az ellenség. War armor ad 2 armort ami direktbe csökkenti a sebzést amit bekapsz, és van rajta egy slot nehéz fegyvernek (pl rakéta). Wraith armorral nehezebben találják el a katonád de nem ad armort, rakéta helyett pedig hook van meg 2x aktiválható 2 körös falon és mindenféle akadályon való átmenés. Talán a mobilitásra is ad a wraith armor de ebben nem vagyok teljesen biztos már, most az új végigjátszásomban még nem értem el odáig
-
saen
veterán
Már újrakezdtem. Túl sok dolgot rosszul csináltam a játék alatt és nem akartam egy rakat időt eltölteni azok kijavításával. Most már második fokozaton nyomom és sokkal jobban tetszik a haladás. Bár a rangerre haragszom, 3x ütöttem félre a karddal nem sokkal több próbálkozásból + utána volt egy olyan ahol még vissza is támadtak... Szóval a pech része eléggé előjött mostanában.
-
sz_abika
addikt
Én először veteran kezdtem és az összes új szopatórollerre ráálltam - mielőtt game over lett volna, meghalt a HDD és újra tettem az egészet.
Másodszorra commander szinten 2 katonát vesztettem, míg eljutottam első blacksite misszióig. Szóval jóval könnyebb második gondolatra.
Ja és tutoriallal indítva, mennyivel jobb a sztori mint nélküle!
-
fogtunder
nagyúr
az elején érdemes a balck marketen megvenni egy magnetic weapon / predator armor research boostot, nagyon sokat tud segíteni.
illetve amit én egyértelműen elkúrtam, az a workshophoz képest a többi helység elhelyezése, félre értettem a dolgot, a workshop csak vízszintesen és függőlegesen tud gremlineket küldeni, én meg pont átlósan raktam le azokat a dolgokat, ahová kellett volna. mondjuk ezért már nem kezdem újra, de eléggé fájdalmas.
-
Wolfy_
tag
-
-
fogtunder
nagyúr
nekem ezen a VIP küldetésen volt 3 codex, 2 kelgyó, 6 advanced advent különböző fajtákból, plusz a vége előtt két körrel ledobott egy mechet és két stun lancert az extraction point mellé, az volt a csoda, hogy egyáltalán kijutottam. ha nem lett volna időkorlát, akkor sima ügy, de így, hogy haladni is kell, nem tudom, hogy bírtam volna kiszámolni a pontos megoldást, amivel éppen meg lehet csinálni. odébb van még, mikor ennek nekimegyek ironman módban
(#55) Wolfy_: nekem így kimondottan nem rinyált (bár win 8.1 van), de inkább vettem most még egy modult, hosszú távon amúgy is tervben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest