Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Persze. Amíg nincsenek pszik, addig nagyon hatékony tud lenni.
Lopakodás: nekem az nem tetszik, hogy óvatosan szétszórom a brigádot a pályán, négyből hárman olyan helyen rejtőznek, ahová nem lát oda egyik ellenfél sem, de amikor a negyedik "lebukik", az egész csapat kikerül a conc.-ből. Pedig nem kellene.
Ráadásul ez valamelyest mégis működik.
Volt egy olyan VIP elrablós feladat, amikor elkaptam két külön járőröző troopert, "le is bukott" a két fős brigád, de mivel a többi pod nem látta a helyszínt, nem rontottak rájuk, járták tovább a maguk útját. Még akkor sem, amikor egy gránáttal lerobbantottam a tetőről a gépágyút, a fél fallal együtt. Betrappoltak az épületbe, kinyírták a vip-et és egész addig nem mozdultak rájuk, míg az ablakon át meg nem pillantották az egyiket kintről. A lövöldözés, robbantás nem érdekelt senkit.
Direkt kipróbáltam, több visszatöltéssel: ha olyan irányba mozogtak a lebukás után, ahol nem takarta az épület őket, a pálya túlsó sarkából is észrevették, de amíg takarásban maradtak, nem érdekelte a többi pod-ot, mi van. Legendary szinten. Ugyanakkor commanderen meg jártam úgy, hogy végigosontam a pályán, egész addig, míg a specnek látótávolságba került a meghackelendő cucc. Ahogy kifosztotta, azonnal megindult a csapat felé minden pod, az is, ami egy tömör fal túloldalán volt, azaz nem láthatott oda.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen TV-t vegyek?
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Spórolós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest