Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz .OM. #509 üzenetére

Persze. Amíg nincsenek pszik, addig nagyon hatékony tud lenni.

Lopakodás: nekem az nem tetszik, hogy óvatosan szétszórom a brigádot a pályán, négyből hárman olyan helyen rejtőznek, ahová nem lát oda egyik ellenfél sem, de amikor a negyedik "lebukik", az egész csapat kikerül a conc.-ből. Pedig nem kellene.

Ráadásul ez valamelyest mégis működik.
    Volt egy olyan VIP elrablós feladat, amikor elkaptam két külön járőröző troopert, "le is bukott" a két fős brigád, de mivel a többi pod nem látta a helyszínt, nem rontottak rájuk, járták tovább a maguk útját. Még akkor sem, amikor egy gránáttal lerobbantottam a tetőről a gépágyút, a fél fallal együtt. Betrappoltak az épületbe, kinyírták a vip-et és egész addig nem mozdultak rájuk, míg az ablakon át meg nem pillantották az egyiket kintről. A lövöldözés, robbantás nem érdekelt senkit.
    Direkt kipróbáltam, több visszatöltéssel: ha olyan irányba mozogtak a lebukás után, ahol nem takarta az épület őket, a pálya túlsó sarkából is észrevették, de amíg takarásban maradtak, nem érdekelte a többi pod-ot, mi van. Legendary szinten. Ugyanakkor commanderen meg jártam úgy, hogy végigosontam a pályán, egész addig, míg a specnek látótávolságba került a meghackelendő cucc. Ahogy kifosztotta, azonnal megindult a csapat felé minden pod, az is, ami egy tömör fal túloldalán volt, azaz nem láthatott oda.

Új hozzászólás Aktív témák