Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Basszus, kellett egy hónap, mire jött valami intelem végre.
Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ahol ugye kevesebb katonával kell végigcsinálni a rádiótorony kiiktatását.
Közben kaptam egy fullos Gunner katonát: nagyon jónak tűnik basszus! Elég jó support karakter, ugyanis a holo target+area supression+meg egy csomó aim-ot adó perkje van. Az area supression területe is növelhető még, tehát kb. egy egész csapatot le tud pinnelni, és holo targetet is tesz rájuk. Cserébe nincs gránátvetője, de heavy páncéllal megkapja a plusz heavy weapon slotot, így blaster launchert is tud vinni. Jó eséllyel el is találja a bandát, mert magasabb az aim-ja, mint a sima gránátosnak! Kár, hogy a végére kaptam meg, nagyon már nem fogom kipróbálni, a fő csapatot fogom vinni. Majd a Commander szinten!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)