Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Na folytattam este én is.
Elnéztem, a bevételem csak 400 körül volt, most mentem 500 fölé, és megvan egy új kontinens bónuszom is: egy 3. fejlesztési hely a fegyverekre

Minden hely kitakarítva, 2. comm center is letéve, egy alien bázis előkészítve (felfedeztem a területet), ha kell, bármikor odamegyek. Már bevállaltam az első queen-t is:ezen a nehézségi fokon már sokkal durvább volt, a 3-4 kígyó helyett szó szerint özönlöttek a kígyók, egyszerre kb. 13 jelent meg egy körben!! Vissza kellett töltenem, hogy jó helyekre beállva, le tudjam szedni őket. A Guardian skill a specnek baromi jó, volt, hogy 2 kígyót is leszedett egymás után és még belelőtt egy harmadikba
A pálya végén a kígyó főellenfelet ezúttal sikerült kiiktatni: ehhez kellet egy frozen grenade, meg egy stunolós ütés karddal (ezzel nyertem 3+2 cselekvési lehetőséget körön belül), és mielőtt elteleportált volna, sikerült megölni.
Megpróbáltam a psi katonámmal egy insanity-t rátolni, mert az nekem már rupture-t adna (nagyobb sebzés mindekitől, aki támadja), de ilyen főellenfélre nem lehet ilyennel támadni, nem is engedi.
Épp megtámadott az UFO, 3. alkalommal már nem tudtam előle elmanőverezni. Itt jött legjobban a stealth-os ranger: lelőttem az útjából az ellenfeleket, majd odamentem a toronyhoz, hogy rálásson; a többit már a sniper elintézte
Cserébe jött a következő queen: a berzerker is megjelent egy halom crysaliddal együtt. Nem volt vicces, de szerencsére le bírtam szedni annyira, hogy elmeneküljön. A mérgezés+egy acid gránát megtette a dolgát, minden alkalommal, amikor csinált valamit, szépen sebezte folyamatosan.
Most egyelőre ott tartok, hogy lassan visszavonom a csapatot és lelölök mindenkivel pár alient, hogy szintet lépjenek.
Esélyük sincsen már.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A pálya végén a kígyó főellenfelet ezúttal sikerült kiiktatni: ehhez kellet egy frozen grenade, meg egy stunolós ütés karddal (ezzel nyertem 3+2 cselekvési lehetőséget körön belül), és mielőtt elteleportált volna, sikerült megölni.
Esélyük sincsen már.