Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
S e t h #49499 üzenetére
Series S:
512 GB SSD, optimalizált játékokat (néhány kivételtől eltekintve) csak a belső meghajtóról tudod futtatni, minden mást lehet külsőről
nincs optikai meghajtó
körülbelül annyi értelmét látom, hogy a csak Series játékokat tudja futtatniSeries X:
1 TB SSD, a helyzet ugyanaz
Van optikai meghajtó
Sokkal erősebb, de még mindig nem tudja szinte semmi a 4K@60 FPS-t még performance módban sem (ez ilyen kikacsintás). Még messze nincs kihasználva a hardver, legalábbis reméljük.
Dolby Visiont csak játékok és egyes stream szolgáltatások támogatnak, elvileg UHD BD-nél nem kezeli, ha ez szempont.
Igazából az lenne a mérvadó, hogy milyen játékokkal lenne használva. Én One S-ről Series X-re váltottam, a különbség lenyűgöző volt. Ha van valaki, aki mindkettőt használta, az ő véleménye relevánsabb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest