- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csuvicsuva #50193 üzenetére
Egész jók a horvátok. Kár a tiziért.
-
Bogyi007
veterán
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #50188 üzenetére
Második. A cikkbe ágyazott Twitter poszt alatt van link az elsőhöz is.
-
ρσгτσ
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207 #50184 üzenetére
Akkor ráadásul még a PH appot használtam, aztán a Resi 4 nyavalygásom közben kábé két nap múlva vettem észre, hogy már rég linkelted a hivatalos Smart Delivery bejelentésnek a linkjét, azért én csak toporzékoltam tovább. Na akkor tértem vissza a böngészőre.
Szakmailag nagyon nem tudok megnyilvánulni, ha tudok, akkor segítek, amúgy meg próbálom néha feldobni a hangulatot, meg kicsit trollkodni, de gyakran félremegy.
Videóra: annyi macska mászkál itt, lehet, hogy éjszakára behozok párat.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm #50183 üzenetére
Torokfájás, hidegrázás igen, takony az annyira nem. Asszony nincs, úr sincs.
Röviden úgy működik, de az összefoglalót mindenképp olvasd el. A legfontosabb, hogy fotóból nem csinálnak avatárt, meg a keresőoldalt is érdemes megnézni, hogy milyen karakterből van már avatár vagy mi szabad, hátha ott is találsz valamit.
-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva #50179 üzenetére
Alapesetben nem érdekel a dolog, de a fake link azért na, pláne, hogy ilyenre megy (pedig nagyon sok gyökérséget követek, a legalja elvontakig).
A hsz szám pláne, felőlem lehet 20x ennyi is, de azt mindig fel fogom úgyis emlegetniNekem halál vicces volt (az idő mindent megszépít), hogy 5 percenként frissítettem anno az oldalt és volt 2-3 válasz, link, izébigyó amire csak lehetett.
Jobbulást, ez mindenből meggyógyít: [link] -
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #50181 üzenetére
Követek párat.
Még nem tudom, amúgy ennek a menete hogy megy, kérek jogosultságot, kiválasztom a képet, aztán megcsinálják?
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #50181 üzenetére
De milyen tüneteid voltad?
Nem fáj a torkod, takony? Nem rázott a hideg?
Mondjuk betegen nem kéne mászkálni, asszony nem vásárol be helyetted?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm #50180 üzenetére
Nem mértem. Szarul vagyok, oszt kész.
Ma muszáj volt elmennem vásárolni, bejártam fél Gyált, azért a "jó" levegő még mindig használ.
Szerk: jut eszembe, hány topikot követsz, hogy ennyi hozzászólásod van? Amikor megláttam, kikerekedett a szemem, így:
Biztos nem akarsz Garfieldosabb Garfield avatárt?
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #50179 üzenetére
Beteg ember otthon pihen!
Amúgy te is voltál lázas?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm #50177 üzenetére
+ Steve, ha erre jár.
Nem vettem támadásnak, remélem ti sem, végülis én voltam az, aki ország-világ előtt bejelentettem, hogy miért spamelem szét az ON topikot, úgyhogy tökéletesen megérdemlem az oltást.
Most meg beteg vagyok, ilyenkor kibújik belőlem a kisördög.
ρσгτσ: igen, tipikus nesze semmi fogd meg jól, ahogy lassan már megszokott lesz tőlük.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #50176 üzenetére
Már szeptemberben is ezt mondták a hivatalos fórumon, de azt még nem tudjuk pontosan mit jelent.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #50175 üzenetére
Nincs ájfonom, de ez max 10 éve volt vicces. Meg maximum április elsején.
Ez instant ban!!!
-
csuvicsuva
addikt
homerhamm: mondd, hogy nem Sirickrolloztalak meg.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #50171 üzenetére
Magasabb kereskedői költségek...de amúgy volt már akcióban, csak mostanában kezdtem el nézni a lemezes verziókat. Lassan érdemes lesz vásárolni, mert ha kikerül egyszer a store -ból, akkor ugrik majd egy kicsit az ára. Sőt, már a bejelentésre is.
Szerk.:
Egyébként FM jobban szokott esni, mint a Horizon sorozat. GT Sport -ra meg a 7. részre is általában jobb akciók vannak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #50165 üzenetére
Majd én is olyan lapos TV -t akarok nézni, ahol nem hibrid a komponens/kompozit, plusz van mellette HDMI is megfelelő képminőség mellett.
Mellé meg majd jön egy képcsöves csoda, csak abból meg kis képernyős kell. Nem akarok még 50 centiset sem.
A konvertert tegnap este rendeltem, ma fogják feladni, de MPL hozza és nem kértem expressz szállítást. Szóval abból csütörtök lesz.
Ami annyira nem is baj, mert holnap Xbox játékok fognak érkezni, addig úgyis parkol a PS. Xbox Classic is pihen, mert a legtöbb számomra érdekes játék úgyis BC, szóval megy a 360 -on is. Némelyik Series X -en is.
Szerk.:
Ezt használod Classic -hoz? -
Guitar14
senior tag
Én is pont pár napja rendeltem ilyet, ez a legjobb cucc.
Youtube videó alapján esett rá a választás mert az illető minden megoldást kipróbált és ez az egyik legjobb, sokkal drágább kábeleknél is jobb/ugyanaz a képminősége.Komponens kábelt használok jelenleg, nincs bajom a képpel csak az Xbox Classic-omhoz Pound HDMI kábelem van és az teljesen random játékpillanatoknál (pl egyes videóknál) villan egyet/többet a kép. Neten sok dolog van írva róla, hogy kondik szarok az Xboxban (cseréltem őket) tápot cserlni kell (azt nem cseréltem még de mással nincs baja) meg a Pound kábel baja is lehet.
A TV-men meg csak 1 kompozit bemenet van úgyhogy a PS2 megy komponensről HDMI-re az Xbox pedig HDMI-ről komponensre. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Beniii06 #50161 üzenetére
Ez a fenti kütyü a kompozitnál biztosan jobb. Nem olyan, mint ezek a sima RCA/HDMI átalakítók. Mert azoknál sötétebb a kép és a kontúrok is borzasztó sz@rok. Pl. a szövegeknél.
Csak sajnos a komponensnél nem jobb. Viszont retro TV csere lesz, aztán agyalnom kell HDMI megoldáson. Mert majd jövőre veszek újat, ha több hely lesz. Jelenleg így is 4 TV van itthon, összesen 2 szobában.
Majd jön egy másik komponens csatlakozós TV, meg egy képcsöves is.
Szerk.:
Jelenleg egy Sony 43 colos W805C van retrora, aminek egyébként nagyon szép képe van. Azon hibrid kompozit/komponens van, HDMI és SCART mellett.Viszont frissebb TV -re kell majd addig mennie.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #50159 üzenetére
Switch -et én is főleg a retro miatt használom. Persze vannak újabb exkluzív címek is, de a régiek többet pörögnek.
Mostanában például a Contra, Castlevania részek vagy a retro gyűjtemények pörögnek, ha éppen bekapcsolom. Illetve majd a Mega Man játékokra szeretnék időt szánni.
Szerk.:
Bár például a Broforce vagy a Sine Mora is le tud kötni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #50157 üzenetére
Kézi konzolokból én csak Nintendo -t használok. Abból is leginkább Switch és GBC. Inkább asztali konzolos vagyok.
FB -n a Retro Konzol Közösség csoportot ajánlanám. Oda simán befér ez a kérdés is. Nem csak azért, hogy melyik a jobb, hanem pont az említett akkumulátor miatt. Mert nem mindegy, hogy melyikhez mennyire egyszerű szerezni, illetve mennyire javasolt az utángyártott.
Mert azokkal azért akadnak gondok, de mivel ezekkel nem élek, így nem szeretnék mástól szerzett infók alapján tanácsokat osztogatni.
Plusz az okosítás sem mindegy, mert több eszköz kiváltható vele. Amiről persze itt nem lehet beszélni.
-
icemad
nagyúr
Te eléggé képben vagy a retro cuccokkal... Szerinted érdemes még psp-t vagy Ps vita-t venni? Fiaimat meglepném valami retro cuccal. Psp volt nekem vagy 14 éve, szerettem. Gondolom mostanra már az aksi halott a legtöbb ilyenben. Ps vita meg egy kicsit húzós a 150 eurós átlag árral.
-
ρσгτσ
addikt
Rendeltem egy PS2 TO HDMI konvertert. Kíváncsi vagyok milyen képminőség lesz a komponens kábelhez képest. Kompozitnál persze mindeképp jobb.
Ezt a fajtát, aminek elvileg jobb a minősége:
A menő persze az, hogy így már HDMI -re köthető. Nyilván nem OSSC vagy RetroTINK, de azért kíváncsi vagyok.
Szerintem csütörtökön érkezik.
-
csuvicsuva
addikt
Tudtátok, hogy ha járó motornál bekapcsolt fűtésnél lehajtjátok a napellenzőt, akkor hamarabb olvad a jég a szélvédőről?
Ha ez tényleg így van, akkor már megérte elindítani ma az internetet.
-
válasz
csuvicsuva #50146 üzenetére
Lol.
-
homerhamm
addikt
válasz
A múlt héten nálam is volt minden,
pina,takony, torokfájás, láz. Még kicsit köhögök, de már egész jó. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Hidd el rosszabb, ha onnan nyalsz be valamit.
-
csuvicsuva
addikt
Ehh, cefetül vagyok. Valamit benyaltam, de sajnos nem pina vót.😛🤔🤧
-
válasz
csuvicsuva #50122 üzenetére
Challenge accepted
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #50142 üzenetére
Annyira nem sok. Talán 80-100 körül. Elsősorban autós exkluzívok. Néhány plusz autós játék, bunyós játékok (pl. Tekken, Mortal, Virtua Fighter részek) a shadowblade miatt (IS), Borderlands kiadások, Horizon (PS) kiadások, Kinect játékok, Fifa magyar részek.
Plusz amik Switch -hez vannak, de azok nem lemezek, hanem kártyák.
Szerk.:
Illetve még néhány játék, amit el kellene adnom, de nincs mostanában sok kedvem ezzel foglalkozni.Jah és van néhány GB-GBC játékom is, de nem sok.
-
ρσгτσ
addikt
Úgy tűnik elnéztem, és 07 -től 15 -ig volt magyar a Fifa. Nem 08 -tól. Szóval plusz még 1 keresés, bár ez valószínű nem lesz nehéz.
Meg a 09 -ből is kell majd a másik borítós verzió a fenti helyett.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Phoen|x #50131 üzenetére
Szintén a fenti boltok, vagy ebay, FB -n a Játékgyűjtők Csoportja....stb. Bár általában az nem olcsó buli. Attól is függ miről van szó, illetve milyen csomag. Pl. a szobros verziók elég horror áron is tudnak venni. Főleg, hogy kevés maradt jó állapotban ezekből a csomagokból.
-
Régebbi collector's edition-öket hol lehet beszerezni? Van ötletetek?
-
homerhamm
addikt
Hát igen, amúgy a Gamecity boltban sokkal jobb a kínálat, mint egy KV+PIS-ben együtt. Rengeteg retro cucc is van a GC-ben, a múltkor láttam régi Motorsportot, meg az első Far Cry-t.
Ja, egyszer a kecskeméti Konzolkirálytól is rendeltem játékot, azzal is minden rendben volt. Kaptam hozzá kávét.
Mikor meg vettem az SX-et, két csomag mogyorót is kaptam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #50124 üzenetére
Én pár százezret otthagytam már a KV -nál, de mióta megszűnt a boltjuk az Árkád -ban, azóta nem vásárolok náluk. Mert az nekem egyszerűbb volt a személyes átvétel miatt.
PlayIT -ben is vásároltam párszor.
Persze ezeknél használt dolgot nem vettem még. Arra általában jobbak a fenti boltok. Szerintem. Igaz, hogy használtból én csak régi cuccokat szoktam venni, szóval azt amúgy sem lehetne náluk beszerezni.
-
homerhamm
addikt
A Gamecity boltokat ismerem, szoktam oda járni. Legutoljára pont a Mad Max-et vettem tőlük.
Eddig csak Xbox One játékokat vettem tőlük, régebbi sportjátékokat, vagy pont az előbb emlegetett Mad Max-et. Mondjuk a régebbi Forzák nekem mind KV-ból vannak, az FH2-őt például két éve vettem. Motorsportból csak a 7 van meg, azokkal nem sietek, majd jönnek. Néha a Playitstoreba is beszoktam menni, ott is vannak érdekességek. A KV nem tudom miért lett ilyen szegény. Ja meg egyszer a gyáli piacon is vettem játékot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #50121 üzenetére
Mivel (ahogy az adatlapon látom) budapesti vagy, ajánlom például a Gamecity -t. A weboldaluk sajnos elég hülyén van megcsinálva, mert 3 üzletük van 3 különböző oldallal...és kénytelen az ember mindegyiket nézni, ha a rendes készletet szeretné látni.
gamecitysugar.hu - Sugár - kisebb bolt
gamecity.hu - Lehel u. - itt nagyobb a választék
gamecitycorner.hu - Somogyi Béla u. - itt is nagy a választék, illetve a ritkább darabok általában ide kerülnekMásik a Colin Konzol Remastered. Egyik legrégebbi videojáték bolt az országban. Illetve átvették már a boltot, de nagyon jó az új vezetés is.
Ott van még Kacsa bácsi is, vagyis a Wizard's videojáték üzlet. Neki sajnos csak FB oldala van, de az üzletet megtalálod a József körúton. Pontos címet meg a Google -ben. Szintén nagy múltú, megbízható kereskedő.
Ők például nagyon megbízható boltok és nincs gond azzal sem, ha probléma miatt vissza kell venni egy játékot. Kizárólag készletről árulnak. Van választék és ritkább játékok is.
Érdemes bemenni a boltba, mert német lemezek náluk is vannak. Viszont előzetesen is lehet náluk érdeklődni.
Illetve (nem budapesti) Rácz Jánost (mindenamivan.hu) is meleg szívvel ajánlom. Saját weboldala mellett fent van a kereskedő oldalakon is.
Mellesleg támogatod is őket, mert két beteg (DMD) gyermeke van. Én most vettem tőle két játékot nagyon korrekt áron.
Valamint most a konzolgamershop.hu -t akarom majd tesztelni, mert náluk is van néhány érdekesség.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni toletek! 9 eves fiamnak szeretnek xbox one x -hez kormanyt vasarolni.
tudnatok ajanlani valamilyet? Igazabol 100K felett nem koltenek, ha nem muszaj!koszonom
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Phoen|x #50116 üzenetére
Vannak pozitív tapasztalatokat is, de amikor egy boltra tényleg sok a panasz, akkor ott érdemes elgondolkozni.
Vagy legalábbis előtte ajánlott felmenni más oldalakra. Akár ebay -re is.
Pl. az sem annyira buli, amikor valaki francia játékot kap angol nyelv nélkül. Korábbi konzoloknál még sűrűn előfordult, hogy az adott játék nem tartalmazott angol nyelvet.
Ez sokszor mondjuk kiderül már a borító elejéről, ahol látszik a korhatár besorolás. Az itthoni boltok is tele vannak például olyan játékokkal, amin csak német nyelv van. USK besorolással nagy rá az esély (nem mindig), hogy csak német nyelv lesz.
Szerk.:
Ennél például 2 helyen is látszik, hogy német. Ezért érdemes megnézni a borító hátulját, hogy milyen nyelvek elérhetők még a játékhoz.Csak az a baj, ha egy boltnak nincs raktáron az adott termék, akkor a weboldalon sem arról lesz kint kép, amit eladnak neked.
Tehát már az magában hordozza a problémát, ha egy bolt nem saját készletről árul. Nem beszélve az egyéb felmerülő problémákról. Például nem teljesen olyan a termék, mint ami a leírásban van. Vagy kihagytak pár lényeges, és nem túl pozitív információt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #50111 üzenetére
Az a fenti bolt...
Rengeteg a probléma velük. Kamu, másolt tokok, csak lemezt küldenek papír tokban, hibás a lemez, hetekig tart, míg beszerzik, nem reagálnak probléma esetén...stb.
Annyi rájuk a panasz a különböző FB csoportokban, hogy eszembe sem jutna tőlük rendelni.
Egyébként:
külső raktár = ebay és barátai
Ráadásul pont ezért sok esetben drágák is. -
csuvicsuva
addikt
Esküszöm, hogy Vidéki mant olvastam.
-
homerhamm
addikt
válasz
mike1334 #50108 üzenetére
Forza Horizon 4 téli évszak.
RDR havas rész fent. FH3 havas dlc, de az már elérhetetlen.
Steep.
Ha retrót akarsz PC-re, Jazz Jackrabbit 2 karácsonyi rész.
Amúgy az FH5-ben is vannak karácsonyfák, csak ott hó nincs.
Ja, a Goat Simulator 3-ba is jöttek karácsonyi kecskeruhák, a mikulásapka pl. hóesés effektet csinál, de a hátra tehető szánnal szinte bármit becsomagolhatsz. Ja a zöld cipőnek meg csengő hangja van.
-
mike1334
veterán
Karácsonyi, téli (hangulatú) videójáték kerestetik
All time best: Max Payne...ez a világ legjobb karácsonyi videójátéka, rongyosra játszottam, nagyon boldog lennék egy remaketől, de egyelőre nincs sajna. Ami még eszembe jutott, az a Division, Skyrim, talán a Mafia II, Skellige Witcher 3-ból...más? Nem hátrány, ha game pass-os vagy akciós -
ρσгτσ
addikt
-
válasz
csuvicsuva #50102 üzenetére
Pár napja, köszönöm. Szólj, amikor kellek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest