- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
taki01 #49043 üzenetére
Közben megtaláltam (elméletileg) a megoldást... De mégsem megy...
A helyzet a következő:
Hollandiában élek. Googleban rákerestem erre a hibára, és találtam is egy oldalt, ahol azt írják, hogy a paypal fizetés, csak bizonyos országokból elérhető. Megnéztem ezeket az országokat, és szerepel rajta Hollandia is. Mégsem jó. Utána találtam egy másik oldalt, ahol azt is írják, hogy a live fiók régióját is módosítani kell. (Erre 3 havonta egyszer van lehetőség... WTF?) Módosítottam is, el is fogadta, no problem. Ezután naívan rámentem a megvásárolni kívánt játék oldalára (esetemben AC3), meg is jelent, hogy 326ft. Oké mondom, fizetés... Na a fizetési oldalon már 9.99 euró szerepelt. Üsse kavics, fizetek. Erre bejön a hitelkártya hozzáadási oldal, ahol még mindig nincs paypal! WTF! Ez tényleg ilyen bonyolult? Mit baszarintottam el? Nem értem a microsoftot sem, miért jó nekik ez a hercehurca, miért nincs mindenhol paypal? Nem kell nekik a pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest