- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Apple notebookok
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MasterMark #49299 üzenetére
Köszönöm!
-
MasterMark
titán
válasz MrPeekaboo #49298 üzenetére
Azért nem lehet egyszerre használni a gyári kábelt, mert egyszerűen nem fér el.
Ha szétpattintod a műanyagot, akkor be tudod dugni a HDMI mellé és jó lesz. Viszont csak a hangot használd rajta. Persze vehetsz külön auido adaptert is.
Switch Tax
-
MrPeekaboo
senior tag
Slim géphez szeretnék headset-et használni. A neten olvasgatva az jött le, hogy a hangot az spdif-ről vagy az av-ről lehet leszedni. Az av egyszerűbbnek tűnne, mivel adtak a géphez kábelt, viszont azt írják, hogy a hdmi-t és az av-t nem lehet egyszerre használni. Viszont van olyan av kábel, amin csak a hang jön ki, így az használható. Ez tényleg így van?
-
törölt tag
Nemrég valaki keresett itt gyári headsetet a 360-hoz, ha esetleg még aktuális, akkor pm.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz Vadernagyúr #49293 üzenetére
+1
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz szupermacs #49294 üzenetére
Na,örülök,hogy vannak még emberek,akik igy gondolják
PSN: joskovagyok199
-
szupermacs
veterán
válasz Vadernagyúr #49293 üzenetére
Ez alap. Ezért játszom mai napig a Pokemon Red verzióval.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz l.skywalker #49292 üzenetére
Némelyik régebbi játék,sokkal jobb,mint a mostaniak..
PSN: joskovagyok199
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #49291 üzenetére
Kevés ilyen perverz vadállat van, aki szereti a régi játékokat
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #49290 üzenetére
Nem valószínű. Sok ember úgy sem tolja a multit, hogy megvan neki a játék meg a Gold tagság.
A 360 régi konzol, aki multizni akart az kijátszotta magát a játék megjelenése után. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #49289 üzenetére
Nem tudom az jó lenne-e vagy sem. Szerinted akkor többen lennének fent régebbi multis játékokon?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
-
petya80
tag
Látom pont aktuális az én problémám is.
Adott egy TV 2db HDMI bemenettel, optikai kimenettel, egy T-Home set-top box / Xbox360 E / médialejátszó / és egy erősítő aminek nincs HDMI be és kimenete csak optikait fogad.
Jelenleg úgy működök, hogy médialejásztó megy a TV egyik HDMI-be, a másikba pedig a STB és az Xbox egy ilyen beiktatásával
[link]Majd a TV-ből optikai megy az erősítőbe, csak ugye itt az a probléma, hogy nincs 5.1 hanem csak stereo.
Szerintetek egy ilyen okosabb HDMI switch-er beiktatásával lenne 5.1 Xbox-ról ?
[link]vagy van még egy ilyen de ebbe sajnos csak egy HDMI in van:
[link]Köszi
-
sugarforce
addikt
válasz parandroid #49282 üzenetére
Logikus felvetés, de a legtöbb tv nem tudja kiküldeni optikain a hdmiről jött 5.1-et, csak 2.0-át. "nagy" szívfájdalmam ez nekem is, de az erősítő szerencsére dolby pl2-t tud, azért az sem rossz megoldás.
-
0pityesz0
tag
válasz parandroid #49282 üzenetére
Nem,a hdmi a boxból az erősítőbe,majd onnan a tvbe. Az erősító jelfeldolgozása jobb
Egyre gyorsabban lassulok...
-
parandroid
félisten
válasz MasterMark #49281 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, nem foglalkozom hangrendszerekkel, meg házimozival, nekem csak soundbarom van, de ha a box és a tévé között hdmi van, tévéből meg optikai megy a hangrendszerbe, az nem jó? Ez lenne a logikus sorrend. Vagy a tévétől is függ?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz MasterMark #49279 üzenetére
A 5.1 emen nincs hdmi
-
törölt tag
E van nekem a legújabb 360 box.
2.1.és 5.1 et tud a hangfalam
a boxon ami jönn hang azt szeretném a 5.1 es erősítőmre átvinni,hogy ne a tv hangszóróján szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Van egy 5.1 es hangfalam és hozzá szeretném kötni a boxot.
Van vele egy probléma az,hogy a tvn van a hang és nem a 5.1 en.
Hdm-ivel van összekötve a tv-vel és jack el szeretném a 5.1 et. De sajnos a hang nem megy át.
Mit kéne állitanom vagy kötnöm,hogy a 5.1 en legyen nekem a hang ?
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz masterful87 #49270 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy pörög, mert az nem gond, csak a nagy része "elakadtam az ac1-ben, mert azt sem tudom mikor mit kell nyomni, meg merre vagyok arccal" , meg "hogy töltöm le a játékokat" kérdésekből áll. Aztán te meg mazsolázd ki belőle, amire kiváncsi vagy..
-
Zeki
nagyúr
válasz Vadernagyúr #49272 üzenetére
Ja, erről sosem hallottam. Nem őt ismerem.
-
masterful87
senior tag
válasz r.levente75 #49269 üzenetére
Én most olvastam vissza az elmúlt két napot, amiben 100 hozzászólás született! Elhiheted, hogy én mennyire örültem ennek a pörgésnek...
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz sugarforce #49268 üzenetére
Nem rossz, legalább pörög.
-
czanga
őstag
válasz sugarforce #49266 üzenetére
Lassan hetek óta könnyezve nevetek (vagy épp sírok) mikor betévedek ide. Radics Peti kár, hogy nem olvassa ezt a konkrét topicot.
-
sugarforce
addikt
válasz nortol #49253 üzenetére
Jajj te is csak itt nyomiskodsz és unatkozol, ahelyett, hogy ténylegesen segítenél szegénynek, nemtucc értelmeset mondani, csak írkálsz.
Amúgy igazad van, ezt már itt többen is leírtuk, de le lettünk ugatva, hogy unatkozunk, meg kockák vagyunk és csak az értelmes válaszainkkal fog foglalkozni, különben is ő csak heti 1-2 órát játszik.(#49256) r.levente75: Majd segítetetek ha elakadok? Na jó befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #49264 üzenetére
Nincs mit. Simán menni fog. Én sem szoktam megvárni a lejárati időt, csak annyi a különbség, hogy én 3 havonta adakozok a microsoft-nak.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #49262 üzenetére
Ha kódot veszel és az előzőek is kódok voltak, akkor simán hozzáadódik, csak keverni nem tudod. Pl.: kódosra nem aktiválhatsz rá egy bankkártyás fizetést.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
r.levente75
addikt
Van egy egy éves goldom,április végéig, arra nemrég ráaktíváltam egy egyhavit, így május végéig jó vagyok. Ha nem várom meg, hogy lejárjon, és veszek megint egy egy éveset és ráaktíválom ismét, akkor az hozzáadódik az előzőekhez? Egyik sem megújuló, mivel kódos volt eddig mind a kettő és ez a harmadik is az lesz.
-
Vadernagyúr
senior tag
-
szupermacs
veterán
válasz r.levente75 #49256 üzenetére
Darksiders és Revelations! Ajj de jó hónap lesz! Egyre kevesebb játék, amiért pénzt kell adnom.
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #49258 üzenetére
Ez egy nagyon jó négyes. . Nekem sincs meg ezek közül egyik sem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #49256 üzenetére
Na végre 2 (4) olyan játék, ami nincs meg és mindig is érdekelt. Már tényleg csak egy időkép kell...
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #49255 üzenetére
Nálam erősítőn van a box, házimozin az döng este is. A front két nagy warfedale valdus 500-as
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Jön az AC Revelations, lesz mivel tolni, ha már ilyen jól kitárgyaltuk ebben a pár napban.
[/ L] -
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #49254 üzenetére
Nekem sem kell jobb. Majd körülnézek. Kösz a tippet. Mondjuk nálunk alapvetően gondot okoz a hang, mert nem túl nagy a lakás és az alvó család hallótávolságban van a nappalihoz, azt is meghallják, ha csak mormogok Élvezetes minden játékot vagy fülessel hallgatni vagy levéve a hangot nagyon-nagyon alacsonyra
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #49251 üzenetére
Én itt a ph-n vettem fülest, 1k volt az ára, igaz ez az a kezdetleges x360-as gyári cucc. A célnak tökéletesen megfelel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #49251 üzenetére
Sajnálom, hogy a smartglass appal nem lehet TS szerű csoportban beszélgetni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #49250 üzenetére
Szintén. Lehet, hogy rendelek egyet jövő hónapban. Habár éves Goldot is akartam venni... Dilemma.
-
szupermacs
veterán
válasz r.levente75 #49248 üzenetére
Végre nem idegenekkel kell tolni. Már csak egy mikrofont kellene majd beszereznem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #49248 üzenetére
Felpakolom őket és ha ütközik a gép előtti időnk, akkor csináljuk.
És mindenki mást szívesen várunk.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz szupermacs #49247 üzenetére
Ha játszatok ezekkel én is csatlakozok. A zöme nekem is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #49246 üzenetére
Pedig GoW 3 Horda módja kegyetlen! Bármelyik résszel szívesen tolnék egy kis coop-ot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #49245 üzenetére
AC3-4 is megvan. GoW-ból is mind majdnem kivéve a 3-as. A GoW-ket még el sem indítottam mióta megvan a masina, AC3-at játszottam ki majdnem teljesen, 4-et nem próbáltam.
Szívesen bekapcsolódok közös játékba, de jószerivel csak este 10 és hajnal 1 között tudok fent lenni...
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #49240 üzenetére
Ha jól tudom One-ra és PS4-re jön a Season. Tehát azok támogatva vannak. Nem értem, hogy miért kerül 13-14K-ba most a D3. Patchek és a hiányos content miatt a felét nem éri.
Én GoW és Fable játékok miatt vettem. Aztán belecsöppentem az AC-be is újra, pedig pár részt végigtoltam PC-n is, de most itt újra megjött hozzá a kedvem. (Itt is szívesen multiznék veletek, ha valakinek megvan a 3. vagy 4. rész.) BC2-t nem fogok (és talán mást sem) tolni jövőhétig. -
NyMRooD
őstag
válasz darnics #49241 üzenetére
Ha elindítod egy játék letöltését akkor a letöltés állapotát az active downloads-ban láthatod, ha befejeződött a letöltés és már játszható a játék akkor pedig a my games-ben. De hangsúlyozom, ez a játékoknál van így, dlc-ket a játékon belülről lehet indítani (de van pár dlc ami különálló játéknak néz ki, ezek a standalone dlc-k, őket szintén a my games-ben találod letöltés után).
Tippre ezt akartad kérdezted. Ne haragudj, de tablet ide vagy oda elküldés előtt visszaolvashatnád a postjaidat és kijavíthatnád őket, ha a helyesírással lenne gond, nem nagyon érdekelne, de nagyrészt értelmezhetetlen amit írsz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz darnics #49241 üzenetére
Ha digitálisan (az xbox.com piactéren) megvásárolsz egy játékot, akkor vásárlás után úgy tudom automatikusan bekerül az XBOX-od letöltési sorába. Amikor bekapcsolod a gépet, elkezdi a letöltést és ha letöltődött (ezt úgy tudod megnézni, hogy megnyomod a kontrolleren a nagy középső Xbox gombot, balra mész egyet és ott a Downloads-ra nyomsz és kilistázza az éppen letöltése alatt vagy letöltésre várakozó játékokat/kiegészítőket/egyekebekt...)
Ha egy tartalom letöltődött, akkor azokat különböző helyeken lehet elérni. Ami neked fontos:
Játék - ha egy játék letöltődött, akkor a "My Games" menüpont alatt találod meg
Játékkiegészítő (DLC) - ha egy kiegészítő letöltődött, akkor azt a hozzá tartozó játékban éred el - lesz elérhető, mert nem minden esetben kell külön kikeresni és kattintani, vannak olyan kiegészítők, amik automatikusan vagy játék közben jelennek meg.@MasterMark: lassú voltam
@Szupermacs: konzolra, legalábbis X360-ra nem is lesz soha Seasons, ha jól tudom. Ahogy az új update-ket sem kapja meg a 360-as verzió (Nekromata R.I.P )
[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #49236 üzenetére
Köszi szépen a választ!végre aki megtudja magyarázni rendesen!ha keszedek oénzért rendes játékot mindt pl:alan wake american nightmare az csak arkad igy lemezen nincs lekell tölteni akkor ezeket hova rakja tulajdonképpen?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #49239 üzenetére
Látod ennyire nem is mélyedtem el benne, a campaign-t kezdtem el. Talán úgy rémlik, hogy ACT V után van Adventure mód, de ezt este meg kell néznem. Igazság szerint baromira idegesít, hogy az egész 360-at két játék miatt vettem meg, az egyik a Diablo3 volt, a másik pedig a Force Unleashed és mind a kettő dögunalom eddig. És én aki egyáltalán nem voltam az a co-op/multi FPS/akció rajongó, most orrba-szájba ezeket tolom.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #49238 üzenetére
Nem csoda, hogy elaludtál rajta. Season nélkül nem túl izgalmas. Adventure mód van benne, vagy csak a kampány? Van valami leaderboard?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #49237 üzenetére
Nekem megvan a Diablo III - RoS. Toltam vele egy darabig, de PC-n sosem. PC-n a hasonló játékok közül a Sacred 1 volt a nagy favorit, amiatt is vettem meg ill. azért mert a Demo teljesen lekötött. Ehhez képest a teljes játék még nem szippantott be, általában belealudtam. Ami annak is lehet az oka, hogy mindig éjjel játszom...
-
szupermacs
veterán
The Crew várható, hogy visszakerül a boltba? Szívesen kipróbálnám.
Más: van köztetek olyan, aki tolja Diablo 3-mal? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire van lemaradva a 360-as verzió a PC-től. Amióta megvan a konzol, nem szívesen ücsörgök a gép előtt.Csodálom, hogy van türelmetek a kollégához.
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #49233 üzenetére
Alan wake és ehez van két ingyenes dlc kb 1 orásak!
-
l.skywalker
Topikgazda
Titanfall-ban már 24-es szinten vagyok. Tegnap végre nem én voltam a legbalf@#*abb a pályán. #smallvictory
#darnics: látod, hogy sokan annak ellenére is segíteni akarnak, hogy néhány kommentedben csúnyán sértegeted őket. Lehet, hogy MasterMark időnként sajátságos stílusban tud reagálni, de ennek ellenére még mindig foglalkozik veled. És mások is. Mellőzd kérlek a negatív megjegyzéseket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tigi
őstag
válasz darnics #49227 üzenetére
Ha a nagy Xbox gombot megnyomod és egyet balra lépsz, ott lesz, hogy Active Downloads, nézz bele, hogy nem e ott vannak még a játékok.
Gondolom a My Games-be már nézted, hogy ott vannak e?Nem bántásból, de egy hozzászólásban többeknek is tudsz válaszolni, csak azért írom, mert előbb utóbb rád szólnak a moderátorok.
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #49219 üzenetére
Na beraktam a játékot és akkor sem csinál semmit!nem indul el!
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #49219 üzenetére
Van hozzá lemezem!!akkor azt bekell raknom!köszi a választ kiprobálom!tegnap épp erröl beszéltem gollégámmal de ö azt mondta annélkül is kell mennie akkor ezekszerint baromságot mondott!meglátjuk!köszike!
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #49221 üzenetére
"Csak kiváncsiságból "pkay nowsl?" ez mégis mi akart lenni??"
Szerintem ez a play now-al akart lenni, de nagyon nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz MasterMark #49218 üzenetére
Íme a higgadtság.
-
darnics
aktív tag
válasz r.levente75 #49215 üzenetére
Most töltöttem le két ingyenes kiegészitöt más nyelven dlc-t és a downliad historiban itt van de nem nyitha meg a pkay nowsl?mi a gond?
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #49214 üzenetére
Bem kérdeztem a hűlye véleményed nyominger!ki sz hogy nem nejem való?azért mert nem vagyok ilyen kickafejű mindt te?nem abbol áll a napom hogy neten logok konzolozok?sajna nincs sok idöm rá!ha hátszok néha akkir is 1-2 óra hètvégente!ennyi fél éve van meg nem figlslkoztam vele mélyebben!fél év alatt két játékot játszittam ki!ugyhogy nem ez van az életem középpontjába mind ilyen unatkozo majomnak mindt te.ba csá!
-
darnics
aktív tag
Üdv! Érdeklödnék higy amit xbox live-röl megveszek letöltök azt hol találom meg?mert van két jaték is amit a game menübe sehol nem találok!de egyépként sem sehol!ha beállitásokba bemegyek és megnézem a vinyon akkor ott jelzi hogy van de eredetileg hol kell lennie??köszi szép estét!
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #49210 üzenetére
Benne vagyok, sajna nekem csak 21,30-ig jó. Max egy óra fér bele ma.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #49209 üzenetére
Én nem jutottam a gép elé tegnap este, ma este talán sikerül. Akkor vietnám?
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #49208 üzenetére
Ma is játszottam, bfbc2 vietnám, nagyon jó elég sokan toltuk. Nekem a tank teteje a kedvenc.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #49183 üzenetére
Amíg meg nem halsz, addig a tied. Utána visszaadja az eredetit a respawn után.
-
szupermacs
veterán
Tegnap behúztam az akcióban lévő RAW-ot. PC-re megvan, ott van benne loval multi. A boxos változatban is benne van? Mert a menüben nem találok semmi utalást rá. Valakinek van vele tapasztalata?
Másik kérdés: Magic the Gathering játékokat valaki ismeri? Melyiket érdemes megvenni? A lényeg, hogy éljen benne a multi, vagy legyen benne valami local coop és sok sok sok sok lap (akár fizetős DLC-ként).
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #49205 üzenetére
Igen , optikai kellene , vagy RCA...de mivel az előző szérián van fénykábel , nekem az is megfelel
Bíztam benne , hogy észre veszed ki vagyok . Igen én sutáztam a HM topicban
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #49204 üzenetére
Ja hogy optikai kell. Hát igen, akkor marad a sima Slim.
szerk.: Most látom ki is vagy. Nem ismertelek meg az új avatar miatt. Jah, és te voltál aki a HM topikokban is bénázik.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #49203 üzenetére
Jah , sztereo...nekem a logitech z5500-hoz kevés...
Azt nem értem , hogy sikerült lehagyni róla egyáltalán az optikai kimenetet??? Miközbe az előző szériákon rajta volt
De ua eljátsza a Sony is az új slim géppel....[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #49202 üzenetére
Nem értem miért. Az E-n van a jack, onnan is jön ki hang.
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #49201 üzenetére
Köszi!
Akkor nekem az E gép nem játszik , mezei slim verziót kell keresnem...[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #49195 üzenetére
Jack az sima sztereó analóg.
És van hang HDMI mellett.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest