-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
2016-ban jön a Resident Evil Zero HD Remastered.
Célplatformok: PC, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4.
-
V-I-D-A
aktív tag
-
vamzi
senior tag
Gyakorlatilag az előző oldalon erről szólt a csevej. Olvass vissza.
Vagy itt van ez: http://lmgtfy.com
-
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
Boxot szeretnék venni és lenne egy kérdésem. Mi a különbség "Xbox360 Slim" és "Xbox360 Slim E" között?
Köszönöm a válaszokat
Üdv!
-
melega
őstag
Mikor ezt a játékot kiadták Fury of Furries nem gondoltam volna, hogy olyan fejlett játékok lesznek, mint a Batman Arkham Knight, Assassin's CReed Syndicate ez a két játék lenne nálam város, ha lenne hozzá gépem, de így csak a nyálam csurgatom. Nincs gépcserére pénzem.
https://www.youtube.com/watch?v=6vD80v5PZ-A
-
mokus1
addikt
Melyek az ingyenes játékok amik gold nélkül letölthetőek ?
Esetleg valakinek Forza 4 eladó játéka nincs? -
mokus1
addikt
Valaki zuglói Xboxos megtenné hogy rám ír? Egy kérdésem lenne
Köszönöm -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
újabb rookie kérdéssel fordulnék hozzátok. ha sikerül nagyobb hdd-t eszkábálni a boxba, akkor működik a következő történet? utp kábellel elmegyek a routertől a boxig, ebben az esetben el fogom érni a routerbe kötött pc-k bármelyikéről a box hdd-jét? tehát tudok rá filmet másolni gond nélkül? szükséges ehhez bármilyen konfigolás?
köszi előre is
szerk.:
közben guglizok is, gondoltam eddig is, hogy megoldható, inkább a buktatók érdekelnek
szerk #2
meg ugye a sharing nem ugyanaz, mint a másolás. én nem a pc-n lévő tartalmat akarom olvasni, hanem átkopizni a box hhd-jére.
-
szabacsik
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
adalbert1 #39567 üzenetére
egy régebbi flash van a gépben, de ez ha jól tudom, csak az odd-t befolyásolja, semmi mást. ahogy nézem ezidáig, elég gyakran cserélgetik ebben a case-ben a hdd-t, és egy firmware mod meg tudja oldani, de spéci módon kell formázni, meg pár fájlt rápakolni. mivel itt nincsen szó meglévő profilról, ezért semmilyen adatvesztés nem lenne gond. igazából a jóáras csere a lényeg, de majd jövőhéten beszélek valami szervizes szakival, hátha tud segíteni.
szerk.:
na, ez már kellemesebb hangzik, ez lesz az, ami nekem kell. köszönöm! ha találok használtan megfelelő típust, akkor nekem simán megéri a macerát
-
adalbert1
veterán
válasz
hoffman_ #39564 üzenetére
Hát, ha valami módosított géped van, akkor lehet, hogy teljesen mindegy a hdd márkája/típusa, de erről sokat nem tudok, mert csak gyári gépem volt még.
Ha gyári géped van, akkor viszont csak bizonyos típusok jók (pl. itt írnak párat), és azokon is firmware-t kell cserélni - nekem egy WD hdd-m volt, amit így használtam, de akkoriban még nem lehetett nagyobb méretű pendrive-ot vagy külső hdd-t felhasználni, ma már inkább annál maradnék, és nem vacakolnék ezzelszerk.: az új hozzászólásod elolvasva: ha már megvan a megfelelő merevlemez, akkor csak lemented a firmware-jét, rárakod a netről letöltöttet, beszereled és működik is - perszer garanciát senki nem vállal semmire ha valahol elszállna valami
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#81556480 #39565 üzenetére
igen, ez biztos, ennyit most megtaláltam a neten is
a sztori annyi, hogy nem akarok egy külső hdd-t rákötni, meg madzagokat lógatni, nem esztétikus, én meg erre allergiás vagyok. bele szeretnék pattintani egy hdd-t a tokozásba, csak az meg macerás. még olvasgatok, hogy egyáltalán rá akarom-e szánni magam...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #39561 üzenetére
köszönöm a válaszokat
szerk #1
ezt nem magamnak szántam válasznak
szerk #2
ez alapján a videó alapján tehát akkor van esély, hogy jó áron cseréljek nagyobb vinyót, de nem mindegy, hogy milyen hdd kerül bele?
-
adalbert1
veterán
válasz
A legutóbbi update óta kezeli a külső hdd-ket is, ha jól emlékszem 2*2 TB méretig - viszont akár egy pendrive-ot is dughatsz rá.
Igen, kezeli egyszerre a belső és külső hdd-t is, én pl. a GTA V-tel így játszottam (az egyik lemezt kötelező telepíteni, azt raktam a belsőre, a másik lemezt pedig nem lehetett ugyanarra a tárhelyre tenni, így azt egy pendrive-ra).
A belső hdd-t csak úgy tudod nagyobbra cserélni, hogy:
a, másik gyári hdd - ezek méregdrágán mennek
b, firmware-t is cseréled rajta, és akkor is csak bizonyos típusok jöhetnek szóba.
Szóval szerintem inkább köss rá egy külső hdd-t, az sokkal költséghatékonyabb. -
törölt tag
válasz
nekem 60 gigás van, viszont vannak olyan játékok amiknél fel kell telepíteni az egyik lemezt (GTAV , Watch Dogs) ezek 9gb körül foglalnak , plusz patchek, frissítések. Ezek mellett van még fent változóan 2-3 játék mert amit a gold tagsághoz adnak, én mindig letöltöm, mivel ezzel hozzárendelem az accountomhoz, majd letörlöm, és így bármikor újra letölthetem. Van vagy 40-50 játékom ebből 7 db ami lemezes. Én szűken de elvagyok a 60as vinyóval (mondjuk 90%ban csak GTA V-t játszok, erre is vettem a boxot még2013-ban).
Van egy dolog amit már én is akartam kérdezni, mert nem vagyok benne biztos, de azt hiszem ha pendriveot vagy hdd-t kötsz a boxra, akkor azt megformázza és ebben a formában PC-hez már nem tudod használni. Tehát nem lehet azt csinálni hogy xbox játék rá van telepítve, majd átdugod PC-re és még a maradék helyeden tárolsz mondjuk zenét. Vagy igen?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
adalbert1 #39560 üzenetére
köszi a választ
a bajom az, hogy nézegettem én ugyan nagyobb hdd-ket, de többe kerülne egy vinyó, mint amennyiért a boxot vettem gamepaddel meg játékokkal együtt... mivel van két pc is, ezért ez inkább csak lazulni lett vásárolva, meg partis estékre, szóval nem hiszem, hogy érdemes lenne ráköltenem már. bár falcon lapos, ha jól sikerült kivegyem, de elég öreg a cucc, azért nem költenék rá 20-30 ezret, hogy eldobja magát valamikor
szerk.:
az működik, hogy usb-n keresztül kötök rá hdd-t, és arra is pakolok játékokat, nem csak a tetejére pattintott "belső" merevlemezre? mert akkor egy kisebb használt külső hdd apróról még akár meg is érhetné.
vagy két hdd-t nem kezel egyszerre? mert nekem ugye ilyen van hozzá. ebbe bele tudok pattintani akár nagyobb 2.5" méretű hdd-t is, bármilyet, vagy ez spéci?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
aram01 #39558 üzenetére
nos igen, nekem nincs, pont egy használthoz kéne. nem tudom, Zk-t ismered?
krvajó állapotban van a cucc, tegnap újra sikáltam a gamepadet, mintha új lenne, egyedül a guide gomb és a joystickeken látszik, hogy nem új a kütyü. ha lehetne olcsóért új alkatrészt venni, akkor kicseréltem volna.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
tudnátok mondani olyan forrást, ahonnan gyári alkatrészként tudnék szerezni joystick szettet x360 gamepadhez? róla lenne szó, szürkében, fehér gamepadhez.
köszönöm előre is
illetve, ha már itt vagyok
most szereztem egy xbox360 fat arcade gépet. igazából csak hülyülni kellett, amennyiért hozzájutottam ajándék volt. kérdeznék pár amatőr kérdést, mivel sose volt boxom. arcade gép ugyan, de van hozzá egy 20gigás hdd. azzal tudok bármit is kezdeni? mivel arra gondolom nem nagyon tudok/akarok játékot telepíteni a méreténél fogva. megetetem vele a disc-et és már nyomja is a játékot a cucc? mi van, ha egy többlemezes játékról van szó?
srry az amatőr kérdésekért, pc-n ilyen kérdés sose merül fel
-
Sicilian
addikt
XBOX 360 GRID AUTOSPORT DLC: TQJQR-3R9VP-4RYPF-3QGWQ-MVQDZ
-
raziel01
veterán
válasz
dilipok #39539 üzenetére
Ebben van a COG fém karika meg zászló meg egyéb cetlik
Nem mondanám hogy gáz ha hiányzik valamelyik. De hogy mindegyik? Akkor mitől limited edition? Sok jó dolgot vettem már tőlük nem utálom őket csak ez érdekes hogy ennyire nem nézték meg hogy mit árulnak.
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy live-ra bejelentkezve az éppen aktuális gold kedvezménnyel megvehető játékot csak a boxon bejelentkezve tudom megvenni? Goldom van, boxon láttam pl. a grid autosport-ot féláron, live-on weben bejelentkezve pedig egész árt ír.... ez azért volna fontos, mert most 1,5 hétig távol leszek az xboxtól, de ha lesz valami akció, és meg akarnám venni, jólenne, ha ezt a gép nélkül is megtehetném.
-
Piziii
tag
A slimen van optikai audio kimenet míg az e-n nincs, illetve a slimen érintő paneles a bekapcs gomb és a tálca nyitó is míg az e-n nyomó gombos
játékok gyanánt pedig egyre olcsóbbak az xbox store-os játékok és ha van goldod akkor még kedvezményeket is kapsz és sokszor 500-1500 között lehet venni tripla A-s játékokat
nem warez de a vigyázz nehogy tört boxot vegyél mert ha internetre csatlakoztatod akkor bannol persze bolti új boxnál ez nem valósulhat meg bolt pedig mindegy igazából csak kapj hozzá garit -
Sicilian
addikt
Hogyha nem használtat akarsz, akkor szinte csak "S" és "E" gép közül tudsz válogatni.
Az "S" régebbi az "E" az a legújabb, hasonlóan néz ki, mint az Xbox ONE azért adták ki, hogy hozzászoktassanak a ONE kinézetéhez.
Az "S" kicsit megtört formája van, olyan, mintha egy "X" lenne a gép formája.
Az "S" és "E" között a csatlakozókban van különbség, azt ki tudod guglizni, hogy pontosan mi, most nem tudom fejből megmondani neked.
Én annó inkább "S" vettem, pedig már Rengeteg "E" volt a piacon, mert volt valami különbség a csatlakozókba és a számukba, talán "S-be" több usb van, mint az "E-be"
Bárhol megveheted, ahol adnak róla számlát és garanciát gugléz magadnak egy lakhely szerint közel eső boltot.
Játékot új, használt bármelyik boltba kapsz.
Jó áron jatekaim.hu érdemes nézegetni, de rengeteg boltos is ott hirdet ! -
mark!
őstag
Sziasztok! Lassan szeretnék venni egy Xboxot, de meg vagyok lőve, mert PS-es voltam eddig. Na most: Slim vagy E? Mi a különbség? Hol éri meg venni? Mert én Konzolvilágon néztem, ott az 500GB-os E-t néztem, a FIFA15 és Forza bundlet, de játék nem lényeg. Meg ha majd később szeretnék játékot venni, hol érdemes?
-
Sicilian
addikt
Sziasztok !
Hosszú hétvége alkalmából eljótékonykodok az Xbox 360 Grid Autosporthoz egy DLC kódot.
Ami a következőket tartalmazza:- Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black
- Black Edition White Ravenwest festés
- Black Edition online festés
- 10 új Prémium szponzorok és kihívásokÉrdemes lesz figyelni a topicot...
Természetesen nem mondom meg, hogy mikor fogom beírni ide 1 kommentbe a kódot ! -
aram01
nagyúr
sziasztok 60-as ssd meg lehet formázni boxra pendrive helyet?
-
raziel01
veterán
GAME.co.uk most kicsit átvágott:
Jött egy egy Shadow of the Damned játék meg egy Gears of War 1 collectors meg egy Gears of War 3 collectors.
Minden oké kivéve a Gears 3. Pofátlan módon semmilyen gyűjtői cucc nincs benne csak a vastag gyűjtői tokban a játék. Összes papírfecni hiányzik, zászló hiányzik. Fém medál hiányzik.
-
Petykó78
tag
Sziasztok!
Szombat délután van valakinek kedve Gears of War 3 gyors multis acsikat gyűjtögetni? Vannak olyanok amik egyedül kb. örökké tartanak, míg csapatban 5-10 perc.
-
törölt tag
Az miért van hogy a játékok szólnak egy bizonyos hangerővel, ehhez képest mondjuk a youtube app ordít, a headsteben meg maxon is nagyon halk a beszéd. Hogyan lehet ezeket állítani? A headset hangereje a settings/preferences/voice menüben maxon, és a game is.
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #39524 üzenetére
GTA O-nál úgy értem, hogy inkább meggyeget. De általában 3-4 lobby között dobál engem. Az MP3 és a RDR szerverei (főleg ez utóbbi) vsizont egyre jobban döglenek meg. Természetesen a Rockstar szerint minden a legnagyobb rendben és az Usernél van a hiba. Mint mindig. Ja és GTA-ban vigyáz, mert újra megjelentek a fegyvert/rankot/pénzt elszedő és pénzt adó hackerek.
-
-
adalbert1
veterán
Iponban egész jó áron van pár Xbox360 játék, pl. Halo 4 Goty ~2700 Ft, a The Darkness II is ennyi (ezeket meg is rendeltem).
-
vg
addikt
válasz
Medocsabi #39513 üzenetére
X360 alatt? Ennyire élvezetes...
-
Medocsabi
addikt
Van valakinek tapasztalata a shadow of mordor-ral?kacérkodom a gondolattal,mintha live-on akciósan láttam volna.annó a skyrim nagy szerelem volt,ez grafikailag,játékélmény/menetben mennyire élvezetes?
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #39503 üzenetére
Na, ez aztán gyönyörűen néz ki !
-
negyven2
veterán
válasz
MasterMark #39504 üzenetére
Igen, ezen a megoldáson én is gondolkoztam, ha nem jön össze az új, akkor marad a barkácsolás
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #39503 üzenetére
Na várj ez így kommentár nélkül nem oké.
Szóval, ez alapján csináltam, nem egy nagy cucc.
Noiseblocker XR1 6 centis venti, de igazából bármelyik halk venti megteszi, ha van hozzá kis gumi tartó.
Kb. 11 dB, gyakorlatilag néma.
-
negyven2
veterán
Van aki használ nem eredeti gyári tápegységet 360 Slim-hez? Meguntam már, hogy porszívó hangja van az enyémnek (hangosabb mikor maxon pörgeti a DVD-t az olvasó). Volt takarítva is és szinte 0 por volt benne. Azóta talán egy hangyányit halkabb. Próbáltam volna a MS-töl rendelni egy újat de a myservice oldal folyton összeomlik nekem. Ezért gondoltam, hogy talán egy utángyártottal megpróbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest