- Apple notebookok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz marinea2 #41970 üzenetére
"irány a térképen jelzett Didie Sachs ruhabolt, ahol válasszunk magunknak mellénykét, illetve béna rövid gatyát, hogy tökéletes legyen az álca."
Friend Request küldetés:
http://gtagames.hu/gta5/vegigjatszas/(#41972) ada79
Próbáld meg bekapcsolás után csatlakoztatni az USB-t, hátha segít. (FAQ-ban ezt javasolják).[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz dreizwanzig #41614 üzenetére
Kuka a hűtő. Ideje elkezdeni félretenni egy újra és mikor végleg kampó, venni egy újat. Lehetne hamarabb is, hogy ne nyírja ki a többi hálózatra kötött eszközödet. De az is lehet, hogy az áramszolgáltatód majd szólni fog, hogy szemeteled a hálózatot.
-
vamzi
senior tag
válasz Krystal_s #41384 üzenetére
Teljesen megfelel egy pendrive vagy egy külső vinyó. Én egy kölcsön 4gigás slimmel kezdtem, amire egy 250-es vinyót raktam (akkor még 32gb kapacitással). A külső vinyó USB-n 20MB/s olvasási sebességet produkált. Nem volt lassulás, akadozás. Minimális popup volt, de nem volt zavaró. Azóta 500-as E boxom van és nem vettem észre gyorsulást az usb-s megoldáshoz képest (vagy más különbséget). Tehát nyugodtan vehetsz 4gigás boxot és majd kötsz rá egy pendriveot vagy külső vinyót.
-
vamzi
senior tag
válasz zsolti72837 #41252 üzenetére
Van 360-ra ez a játék, nekem is megvan. Nem régen volt ingyenes.
-
vamzi
senior tag
A cerka aksit ha beteszed fizikailag nem kerül kapcsolatba a töltő áramkörével. Totál más a kialakítása. Szóval, ha aksizni akarsz, akkor play&charge kit kell, vagy veszel egy kanócot 1.500-ért meg mellé egy hozzá való aksit.
Aksi:
Cerka elem tartó:Ezen pedig látszik, hogy a két áramforrásnak teljesen máshol vannak az érintkező pinjei:
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz MasterMark #40063 üzenetére
Köszi.
Nem érzem XB1 specifikusnak a kérdésem, mivel a market ugyan az.
-
vamzi
senior tag
válasz MasterMark #40056 üzenetére
Köszi. Milyen útvonal lehet eljutni ide? Csak mert kattintgattam én mindent, de ezt nem dobta be.
Sőt, most nézem, hogy ebben nincsenek benne az XB1 játékok, mivel azt letölteni nem tudtam még csak bezsákoltam.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Hol tudom megnézni PC-n, hogy miket töltöttem le eddig? A fizetős játékok benne vannak a tranzakciós előzményekben, de az ingyenesek nincsenek benne.
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz hoffman_ #39743 üzenetére
Hogy kiírja a bant be kell jelentkezned. De mivel profilod sincs, így még nem lehetsz teljesen nyugodt:
https://www.youtube.com/watch?v=9RGuUKqoJrs
Asszem...
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Gyakorlatilag az előző oldalon erről szólt a csevej. Olvass vissza.
Vagy itt van ez: http://lmgtfy.com
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz andrew-msi #39101 üzenetére
-
vamzi
senior tag
"Mondjuk egy hdd-t egyből tennék bele, wd scorpio blue lenne nagyon olcsón (45 usd 750 giga)."
Ezzel vigyázz, mert a 360 csak 500 gigáig támogat és nem lehet csak MS vinyót betenni. Vállalkozó kedvűek fw moddolással csinálhatnak maguknak vinyót és akkor nem kell MS-től venni és csk egy beépítőkeret kell hozzá.
-
vamzi
senior tag
A free X1 játékok is ugyanúgy megmaradnak a profilon, mint az xbox 360-as játékok? Tehát ha most az xbox.com-ról megvásárolom a havi ingyeneseket, de csak később veszek X1-et akkor ezeket a játékokat később is letölthetem majd a gépre?
bocs, ha butaságot kérdezek
-
vamzi
senior tag
Az jó ár. Én szeptemberben vettem a 360-at és a garancia lejártakor tervezem csak a one-ra váltást. Teljesen rendben van még a gép. A játékok egyre olcsóbbak, sok a leértékelés és azért még mindig nem múltszázadi a grafika (bár én a történetet előbb helyezem, mint a grafikát).
-
vamzi
senior tag
válasz sugarforce #38072 üzenetére
Topic jobb felső sarok --> Naprakész Games on Demand akciók
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz hackeeeee #37841 üzenetére
Lehetséges. Nekem digivel nincs gondom. Rendesen lejön mindig minden, nem dobál a live sem. Az elmúlt félévben csak akkor volt gondom a liveval, mikor "hackerek" buzerálták és túlterhelt volt a szerverük.
Wifiről csatlakozom, a router meg wifin kitolja magából a 10+MB/s-ot, a kapcsolatom pedig nagyon stabil.
-
vamzi
senior tag
válasz andrew-msi #37805 üzenetére
Ebben a leírásban csak a HDD méretének megfelelőt kell kiválasztani (esetedben a 320GB-ot)
-
vamzi
senior tag
válasz andrew-msi #37714 üzenetére
Szia,
Nem kell új fiókot csinálni. Reset után csak le kell tölteni ismét a fiókodat. A játék mentéseket(adatokat) pedig a menüből tudod törölni:
https://www.youtube.com/watch?v=J9CWKSlQ-rw -
vamzi
senior tag
válasz ninja777 #37621 üzenetére
A tv autodetecten van? 720p-n mit mutat? Ha minden videobeállítás mellett is megmarad a hiba, akkor hamarosan kuka. Milyen gép ez? Gondolom nem slim.
Az pedig, hogy megideologizálod magadnak a lopást még nem jogosít fel. 4 hónapja van boxom, ezalatt 35 játékot vettem hozzá úgy, hogy az RGH mod árát még nem költöttem el pedig vannak benne 2014-es címek is.
-
vamzi
senior tag
válasz seederking #36791 üzenetére
A box megformázza magának, felesleges előre bűvészkedni vele.
-
vamzi
senior tag
válasz #81556480 #36428 üzenetére
Akkor itt egy lista. Néhányat kipróbáltam és mentek is:
RB nyomvatart és RS-sel kell trükközni.
No Hander-up, right, up
Heelclicker-up. Left, up
Windmill-up, right, down
Rodeo- up, down, right
Taunt- up, left, down
Barhop- up, down, left
Shaolin- up, down, up
Superman- up, left, right
Double Grab- up, right, left
Lazyboy- down, right, down
Upcan- down, left, down
Superman Seat Grab- down, up, left
Supercan- down, left, up
Indian Air- down, up, down
Ruler- left,up, down
Deadbody- left, down, left
Body Varial- right, up, right
Tsunami-right, down, right
Solo Cliffhanger- right, left, right
Rigor Mortis-right, up, left
Rock Solid- right, down, left
Twister- right,down, left
Fullpress- right, up, down
Buzzsaw- right, left, down
Bizzare- right, left, up
Kiss of Death- left, up, right
Indian Air- down, up, down
NacNac- down, left, right
Ninja Nac- down, right, left
Body Flip- down, up, left
9 O'Clock Indian Air- left, up, left
9 O'Clock Nac- left, down, left
Cordova- left, down, right
Hart Attack- left, right, down
Flatliner- left, right, up
Switchblade- down, right, up
Kiss of Death- left, right, left[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz #81556480 #36424 üzenetére
Próbálgattam én is, de összességében a játék nekem nem jött be. Egyébként ezt találtam(nem próbáltam):
http://www.gamefaqs.com/boards/941952-mx-vs-atv-untamed/54605359
-
vamzi
senior tag
válasz kispalya #36356 üzenetére
Hát, sok sikert. Dob- mikrofon még akad is, de a gitár az nagyon ritka. Én kb 1 hónapig vadásztam kb az összes aprón napi szinten, mire összeszedtem 2 GH gitárt meg 8 GH játékot. Ennek kb 2 hónapja, nem hiszem, hogy javult a helyzet.
De mindenképpen csak ajánlani tudom. Jó móka otthon turnézni Arra esetleg vásárláskor figyelj, hogy a gitár vezeték nélküli legyen és legyen rajta slider([link])
Dobnál pedig arra figyelj, hogy legyen benne a lábdob.
-
vamzi
senior tag
Juhú, walking dead akciók. Jól éreztem, hogy lesz a TTG-nél akció, emiatt inkább vártam a vásárlással.
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz ghostie #35254 üzenetére
Szia,
Igen, csinálhatsz 2 profilt. Érdemes bekapcsolni a gyerekzárat is(ha van rá igény). Tud majd játszani a gépen található szoftverekkel. PC-n is lehet regisztrálni live-ra. És igen, később újra letöltheted a játékot, ha már HDD-re szeretnéd. A mentéseket is átviheted.
-
vamzi
senior tag
válasz campers #34776 üzenetére
Egy Youtube videó bizonyára beszédesebb lenne, de:
A képernyőn mindig 2 vagy több karakter van jelen. Kellenek is, mert mindegyiknek más más képességes van. Az egyik vagy te a másik pedig társad. Ha egyedül játszol, akkor a játék vezérli a másik karaktert. Te szabadon váltogathatsz a karakterek között, sőt kell is, mert a játék csak minimális mértékben segít. -
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Most láttam, hogy golddal lehet venni Walking Dead season pass-t. Ez mire jó? Mit kapok, ha megveszem?
Jelenleg az első rész van meg, ami ugye ingyenes, illetve a másodikat vettem meg egyelőre.
Köszönöm.
-
vamzi
senior tag
És tomee007007-nek is köszi. Mondjuk olyanra én sem ruháznék be, amit egy esetleges generációváltásnál nem tudnék használni. De nagyjából mindenki lefelé beszélt eddig a kormányról, úgyhogy hajlok rá . Mindenki azt mondta eddig nekem, hogy joy-jal jobb köröket mennek.
Köszi.
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Milyen kormányt ajánlanátok az xbox 360 mellé? A logitech G25 lenne a szint, amit megcéloznék.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vicces képek
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Thrustmaster T248
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest