- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
zsolti72837 #41399 üzenetére
Emiatt nem szükséges törölni szerintem.
Egyébként Setting - Storage
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy ONE-t és a 360-ról át szeretném vinni a fiókot. 360-ról, hogy tudom kitörölni a fiókot?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
lanszelot
addikt
válasz
MasterMark #41395 üzenetére
sikerült, billentyűt kellett dugnom, hogy elfogadja
-
lanszelot
addikt
Kérlek segítsetek már.
Vettem egy játékot, amiben 3 rész volt, és mikor kinyitottam, akkor 2 játék csak papíron van /letöltős kód/
Mit csináljak ezzel a kóddal? -
válasz
tomee007007 #41391 üzenetére
Az nem tudom hogy szép e de nekem tetszik.
Az átlátszó most szét van szedve mert tesómnak adtam egy joy-t és neki gyári szinekkel kellett.
Ha találok valami jó színű gombokat akkor az egyik telibe zöld lesz a másikho meg majd veszek vagy telibe fehér vagy telibe fekete külsőt. -
lesaux
veterán
FIFA 16-tal játszik már valaki? Létezik, hogy nem lehet átállítani a yardot méterre?
-
válasz
Döglött Róka #41386 üzenetére
csak annyira, mint hasznos választ adni
-
Nem nézem most vissza hogy kinek ígértem de itt a kép az egyik átbuherált joy-omról.
Bér ez még régebbi mert azóta szűrke a d-pad.
-
vamzi
senior tag
válasz
Krystal_s #41384 üzenetére
Teljesen megfelel egy pendrive vagy egy külső vinyó. Én egy kölcsön 4gigás slimmel kezdtem, amire egy 250-es vinyót raktam (akkor még 32gb kapacitással). A külső vinyó USB-n 20MB/s olvasási sebességet produkált. Nem volt lassulás, akadozás. Minimális popup volt, de nem volt zavaró. Azóta 500-as E boxom van és nem vettem észre gyorsulást az usb-s megoldáshoz képest (vagy más különbséget). Tehát nyugodtan vehetsz 4gigás boxot és majd kötsz rá egy pendriveot vagy külső vinyót.
-
Krystal_s
addikt
Szia, a 3 led hibát csak megemlítettem, a hangsúly inkább a régire vonatkozott. Olvastam, hogy a Jasper alaplapos gépek jók, sőt sokan vitatják, hogy még jobbak, mint egyes Slim gépek. Viszont a Slim már modernebb, és ha esetleg nem újat vennék, akkor nagyobb eséllyel lehet kifogni szép állapotban, ami nem annyira használt.
Bennem is felmerült, hogy egy átlagos pendrive (pl egy usb 3 Kingston, amim itthon van, olvasási sebessége usb 2 portban csak 26 MB/s) miatt lassú lenne. Még egy sima notebook HDD (5400rpm) o.sebesség is kb 70-80 MB/s.figure85: Köszi, értem. Engem úgyis csak a single (offline) játék érdekelne.
Rx: Szia, milyen pendrive-ot használ? Mekkora a sebessége?
-
MasterMark
titán
válasz
f4lcon #41382 üzenetére
Nem BT. Ahogy már írták nincs BT.
Saját szabvánnyal kommunikálnak a kontrollerek és a vezeték nélküli headsetek a géppel, a 2,4 GHz-es tartományban.
Olyat keress, aminek van optikai bemenete, a gyári headset-nek meg használhatod a mikrofonját.
Vagy vannak kifejezetten xbox-hoz való headsetek egy rakás átalakítóval meg kábellel ami vezetéknélküli.
-
sziasztok, lehet hülye a kérdés, de: bármilyen bluetooth headset működik az xbox 360-al?
egy 250 gigás 2011-es Slim-em van, mit vegyek hozzá, amivel a játékokban is lehet kommunikálni?
olyasmit keresek, amilyeneket a számítógépemhez is használokszerk: jó lenne, ha megállna 20 ezer alatt
-
negyven2
veterán
válasz
Krystal_s #41368 üzenetére
Ahogyan LaciCRM is írta, a GTA V Xbox360/PS3-as változatához már nem fog jönni érdemi frissítés, maximum hibajavítás. Maga a Single rész alapvetően hibamentes. Az Online rész viszont ha nem is súlyos, de elég kellemetlen hibáktól hemzseg. Pluszban ott van a rengeteg csaló. És hogy már nem nagyon fog jönni rá javítás így ez a helyzet csak romlani fog. Az Online részéhez viszont Gold előfizetés kell!
A konzolból elég egy 4GB-os Slim, vagy E, mivel akár 2db 2TB-os külső HDD-t is tud kezelni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Piziii #41361 üzenetére
Nappali egyik ekkove, ez jo
Ez csak egy hangos muanyagdoboz, nem egy zsolnay. Nekem a fekete tvszekreny aljaban van, porosodik mint a rossebb neha atmegyek rajta a porzsivoval, 4,5 ev alatt egyszer se lett takaritva belulrol, cipeltem taskaban, kapott hideget meleget, semmi baja.
Egy ilyen olcso vacakra ne nezz mar disztargykent
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Egyébként a slim gépeknél sem ritka az 1 piros led, ami ugyanaz a hiba mint a 3 led volt anno. Nekem 2009 óta van jasper lapos gépem hibátlanul működik"
Megjelenés óta egy darab hibás Slim géppel nem találkoztam, pedig aztán jó sok megfordult a kezeim között. Sőt szervízes kollegánál is talán az évek alatt 1-2 hibás példány volt, szóval szerintem eléggé ritka a hibás slim gép. (már ha nem mókolt persze)
Jasper gép okés lehet, ott inkább már azzal van gond, hogy hangos, meg egyre többnek hal meg a tálcanyitó mechanika, sajnos eljárt felette az idő. Kis ráfordítással sokkal értelmesebb dolog akár első szériás slimet venni.
-
1tom
aktív tag
válasz
Krystal_s #41370 üzenetére
Sorry, hogy beleszólok, de ez a 3 led dolog a régi gépekre azért nem teljesen igaz. Ami ezekből kerülendő az a jasper alaplapos előtti Xenon, Zephyr, Opus gépek. Egyébként a slim gépeknél sem ritka az 1 piros led, ami ugyanaz a hiba mint a 3 led volt anno. Nekem 2009 óta van jasper lapos gépem hibátlanul működik. A pendrive nem biztos, hogy jó megoldás lesz játékok futtatására, mivel az USB jóval lassabb mint az S-ata, ezért a GTA V-nél lesznek töltési gondok, mivel a játék folyamatosan mindenféle adatot tölt.
-
Krystal_s
addikt
válasz
#81556480 #41369 üzenetére
Köszönöm.
Közben most olvasgatok a típusokról. Igen a Fat kilőve, mert régi, gyakori 3 led hiba...
Akkor, ha jól értem nekem nem szükséges (gta-hoz) a HDD, hanem elég egy megfelelő pendrive.Tehát Slim gép...akár HDD nélkül, gyors Pendrive Fat32-re formázva...
Internet ügye nem kell a telepítéshez, ha nem szeretnék multizni?Én még ezen is gondolkodom, hogy tényleg szükségem van-e rá.
Tudom, hogy nagyon sok jó játék létezik, de engem nem igazán kötnek már le. GTA-ra is csak azért gondoltam, mert jön a rossz idő, idegesség és feszültség levezetésre jól jöhet ilyenkor késő este. (gyorsan hajtani, megverni pár embert, mindenzt jó autókkal, zenével és személyre szabott kinézettel, szép házakkal stb. büntetlenül)
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #41368 üzenetére
ne a legrégebbi fat gépet vedd hanem valamelyik slimet és kell legyen egy pendrive legalább mert a GTA-nak kell kb 8 giga mert az egyik lemezt fel kell telepíteni. mondjuk egy 10+ gigás pendrivera már felmennek a DLC-k is meg minden.
Én is csak a GTA V miatt vettem konzolt, mostmeg már van vagy 50 játékom
Egyébként leállt a GTA v online fejlesztése 360-on. működni fog tovább, de semmiféle DLC már nem érkezik, csak ONE PS4 és PC-re
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek melyik/milyen konzolt érdemes vennem, ha GTA 5-tel szeretnék játszani. Semmi más game nem érdekel. Sajnos egyik notebookom sem megfelelő a futtatására és arra gondoltam, hogy egyszerűbb lenne vennem egy konzolt. PS-re gondoltam, de videók alapján szebb a játék Xbox-on. Sőt, ahogy láttam minőségre még az Xbox 360 is elég lenne. Viszont itt elakadtam.
Elkezdtem nézni a gépeket...újat és használtat is. Elég sokat árulnak HDD nélkül. Kicsit visszaolvastam és írtátok, hogy HDD kell a Live stb miatt. Amennyiben engem semmi netes dolog nem érdekel, csak ez az egy játék, akkor is szükséges a HDD? Azt hittem ez alap, de akkor miért árulják nélküle is?
Mire érdemes odafigyelnem? Úgy tudom vannak típushibák, pl egyes alaplapokkal voltak gondok...
Kell külön memóriakártya, vagy a játék mentéseit hova menti, ha DVD-ről futtatom?
Bármilyen tanácsot, írást előre is köszönök. -
válasz
szabacsik #41365 üzenetére
Semmi extra nincs a szétszedésében. Arra kell fogyelni hogy a két rezgő motor csak be van rakva a joy markolatába két oldalt és csak egy vezeték tartja a panelhoz. Aszóval óvatosan kell szétszedni a műannagot nehogy kiessen és az esési lendülettől elszakadjon.
Ja de am ha úgy szeded szét hogy megfordítot és az alját emeled le felfelé mozgatva akkor még egyszerűbb mert a markolat felső részében azaz a felső műanyag-ban van kialakitva neki egy tok amiben megáll.
A ravaszok irányába kell leemelni hogy átfordísd a ravaszokon és úgy simán szétjön.
Ja és az sem utolsó hogy ha így csinálod akkor nem gurulnak szana szét a gombok a földön mert panellal együtt minden a felső részben bennemarad.
Persze az aksit vagy elemtartót szedd le a művelet előtt mert van egy csavar a vonalkódos matrica alatt is.
De amógy ha nézel egy videót róla az lehet érthetőbb mint amit én itt próbáltam leírni.
De én elsőre is úgy szettem szét hogy kivettem a csavatokat aztán szépen lassan széthúztam majd megtanultam hogy meg kell fordítani mert a kutya azt hiheti a szines gombokra amik kipotyognak hogy cukorka..Csak linkelten. Nem is néztem a minőséget csak a szín miatt dobtam be.
Én ilyen 3font körül rendeltem a zöldet de semmi baj vele. Jól passzol a saját és a gyári alkatrészekhez is.
Viszont egy gondom akadt vele ha már itt járunk.
A home gomb az a nagy X az nem passzol bele a gyári az utángyártottba. Nem mintha azza gond lett volna de a gyári gombokat akartam használni viszont azt az egyet nem tudtam bennehagyni mert szorult.A csavarhúzókról meg annyit hogy valszeg olyan kell neked is hogy valami security torx a neve. Szal hat ágú csillag de a közepéb van egy lyuk. Ilyet tudsz rendelni vagy venni valahol de az igényesebb eladók adnak a kasznihoz amit rendelsz.
Vagy a másik opció hogy küldenek sima csillag csavart de olyan menettel mint ami neked gyárilag kell bele.Szóval szerintem meg tudnád oldani.
Bár nekem van némi tapasztalatom szétszedésbe de csak azért mert mindennek nekiugrottam és megnéztem hogy jön szét.
A box-hoz még nem nyúltam de azért videót már néztem róla.(#41366) Piziii
Na akkor tényleg csak max a vitinbe dísznek raknék ilyen joy-t. -
Piziii
tag
válasz
Kvelstadt #41364 üzenetére
Fogni még nem fogtam fényes joy-t de elég szerintem ha arra gondolok, hogy az én kontrollerem matt fekete, króm állítható D-paddal és a D-pad közepén fogalmam sincs hogyan de megsérült a króm és elég randa, fekete gyűrődés látszódik a közepén...
illetve a matt felülete is elkezdett kifényesedni ahol fogom és elég csúszós lett...
kb így tudom elképzelni egy króm joy tapintását illetve kinézetét nagyobb használat után, plusz pár letétel után amikre támaszkodik pontokon biztos megsérül a krómozás és ott fekete lesz
-
válasz
tomee007007 #41360 üzenetére
Amúgy majd egy ilyet akarok összehozni vagy ezt fordított szinekkel hogy fullfekete és egyszínű fehér gombok és analógok.
De az ilyen telibe egy színű joy-ok is bejönnek.Nektek mi a véleményetek ezekről a króm joy-okról? Kicsit ellentmondok magamnek de nekem tetszenek kinézetre. viszont fogásra méginkább fontos a joy-on a matt felület mint a gépen. De am szépek.
-
Piziii
tag
válasz
MasterMark #41362 üzenetére
Jó persze lehet minden nap törölgetni is, ezt nem mondtam
-
Piziii
tag
válasz
Döglött Róka #41358 üzenetére
Azt nézem 99%-ban
de mégis csak a nappali egyik ékköve a szememben és mindig felfordul a gyomrom mikor látom hogy előző napi portörlés után olyan mintha le se lenne takarítva...
noh de mindegy majd ha lesz időm akkor szétkapom és smirglis papírral kicsit adok neki
(home made matt)
-
válasz
tomee007007 #41354 üzenetére
Majd ha otthon leszek lövö párat és felrakom.
Am az lett volna a terv hogy egyik joy military zöld lesz mert a kaszni amit kaptam vezetéknélkülihez való.
Vezetékeshez konkrétan nem is láttam ilyen cuccokat.
Szóval aztán az jutott eszembe hogy a teteje a joy-nak ugyan az szóval ráraktam a zöld felsőt a vezetékesre az alját meg a vezetéknélkülire.
És ere jött most rá a régi joy-ból a szűrke d-pad, a matt xbox gomb meg a szűrke ív ami a joy alján van ott ahova a chat-pad megy.
Ja és egébként az egyik joy-hoz van egy fehér chatpad hogy teljes legyen az összkép.(#41356) Piziii
Ismerem azt. Mikor vettem az enyém mutatták azt is de nem tudtak olyat mitatni ami karcmentes. Persze ha lett volna se vettem volna meg mert a króm után a fényes felületeket is utálom.
Néztem amúgy ebay-en kasznit de nincs nagy vállaszték.
Inkább matrica van hozzá sok de azt meg nem akarok mert az úgyis el fog kezdeni felvállni meg ilyenek.Ja am van egy átlátszó kasznim is csak ahhoz meg az átlátszó gombok mutatna jól szóval végül azt nem raktam fel.
-
1tom
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #41355 üzenetére
Bármelyik kinect jó hozzá, de kell venned egy ilyen tápegységet.
-
Piziii
tag
válasz
Kvelstadt #41353 üzenetére
Nekem az első kiadású 250-es slimem van azaz a zongoralakkos króm keretes... elég rég óta az a tervem hogy egy matt fekete házat vennék helyette viszont a króm keretet meghagynám
esetleg valami karbon fóliát tennék rá csak kétes hogy mennyire lenne tartós (hideg-meleg miatt)
amúgy az első hónap után már karcos lett a box miután öcsém a tv távirányítót rárakta, meg úgy vonzza a port mint az állat
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de annyira nem vágom a témát, szóval: az első kiadású Xbox 360-hoz bármelyik Kinect jó? Vagy egyáltalán azokhoz lehet Kinect-et csatlakoztatni?
-
válasz
dilipok #41352 üzenetére
Túltárgyaltuk.
A egyéni modding viszont már más tészta.
Mert én ha lehet akarok majd valami skin-t vagy más külsőt a box-ra de nem egy újat venni..
Van két joy-om és mindekttő három féle joy-ból ál össze. military green, a gyári fekete meg egy régebbi feketének a szürke részeiből.
Ja és a kedvencem hogy van egy régebbi Box gombom ami nem olyan krómos fényes (Gyűlölöm mindenen ezeket a fényes ezüst felületeket.) hanem olyan mintha valami csiszolt fém lenne.
Amit még szeretnék miután megláttam neten, hogy egyszínű minden gomb és a két analóg is. -
válasz
SpeedHUNGARY #41346 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok, szerencsémre az enyém csak flesselt, megpróbáltam live-val ráfrissíteni, de nem irtotta ki, ettől többet én meg nem foglalkozom vele.
A nagy kérdés, hogy a gyerekek inkább a kinectre mennének rá vagy a move-ra, mert akkor lehet ps3 kéne inkább.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Kicsit elszomorodtam... Szerencsére elég jó áron jutottam hozzá, úgyhogy, ha eladom, se bukok, de azért jó lett volna, ha így meg tudtam volna oldani.
-
dilipok
veterán
válasz
SpeedHUNGARY #41343 üzenetére
nem fogja "elfelejteni", hogy himi-humi dolgokra hasznaltak, meg akkor sem, ha frissited a legfrissebb fw-re
-
válasz
SpeedHUNGARY #41343 üzenetére
Én is ugyanezt kérdeztem, törölve is lett a hsz. de a lényeg, hogy nem.
Add el és vegyél másikat! -
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Előre szeretném jelezni, hogy a kérdésem nem warez jelleggel teszem fel, hanem pont ellenkezőleg!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy vásároltam használtan egy úgynevezett RGH-s Xbox360 konzolt. Én viszont kinőttem már ezekből a himi-humi dolgokból és szeretném legálisan használni.
A kérdés: van rá mód, hogy visszaállítsam (vagy egy hozzáértővel visszaállíttassam) az eredeti, gyári állapotára a gépet? Szeretném ugyanis eredeti szoftverekkel használni, Live-ra csatlakozni, stb.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Attila
-
válasz
MasterMark #41339 üzenetére
Azonnal nyomok play disc-re amint beadja a dadh-t szóval én nem találkoztam ilyesmivel.
-
MasterMark
titán
Mostani Update-tel másnak is belassult a Dashboard?
-
-
-
Crowent
tag
válasz
Kvelstadt #41335 üzenetére
Azért az a beárazós topic nem a földön jár... láttam azt írták hogy a fat gép " nem ér szinte semmit sem"... szó szerint írta... nálam megkérdőjeleződött a hozzáértésük... Akármilyen fat azért többet ér mint a semmi... szerintem butaság 100%ig rájuk támaszkodni ebben a dologban...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sinu
senior tag
Üdv,
Beárazásban tudnátok segíteni ? Vagy van rá más topic?Egy 360 Slim 250 GB-ról van szó, 2 wireless controllerrel, hdmi, AV kábellel és az elmúlt fél év Gold játékaival. Mennyiért tudnám ezt most reálisan eladni?
Van még fél év Goldom, azt tudja használni aki megvásárolja?
Vagy ilyenkor "formázni" kell a gépet?
Köszönöm a segítségeket! -
válasz
Casoli #41326 üzenetére
Cseréltem én már sokmindent joy-on de csak nem forrasztott alkatrészeket ami uhye gyerekjáték.
Laptop-ot forrasztottam már és azóta is megy de valamiért a joy panelhez nem merek hozzányúlni vagyis ez az a pont ahol inkább veszek egy új joy-t.
Ja meg annyit hogy szerintem ne a legolcsóbbat vedd ha már ilyet kicserélsz. -
válasz
MasterMark #41327 üzenetére
Lógott, nem állt be középre. Gondolom a rugós mechanika megpusztult. Úgy is lehet mondani, ha elengeded a joyt, akkor húzott valamelyik irányba.
-
Uraim!
Van itt aki cserélt már gamepadban analog sensort? A komplett két kis joyra gondolok. Én cseréltem pár perce, de szembesültem vele, hogy a kínai kis csoda sensorok egy kalap kakit nem érnek. Némelyik eleve csámpásan áll kalibrálás után is (PC-n nézve), illetve egyik sem olyan mint a gyári, hogy hangyafingnyit mozgatva már érzékel elmozdulást. A rendelt szenzort berakva elég sokat kell húzni a joyt hogy érzékeljen elmozdulást.
Szóval a kérdésem az lenne, aki rendelt már ilyen cumót, melyik tipust érdemes megrendelni? Láttam 1000Ft/db áron is, én a sima 300Ft-osból rendeltem, fehér műanyagosból.
-
tyotyiga
tag
válasz
MasterMark #41324 üzenetére
Köszönöm.
-
MasterMark
titán
-
tyotyiga
tag
válasz
MasterMark #41321 üzenetére
Tehát akkor mindig szükség van az eredeti játéklemezre a géphez?
Akkor én rosszul értelmeztem ezt a merevlemez dolgot,azt hittem,felteszem rá a játékot,és utána dvd fiók elfelejt! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
D1Rect #41315 üzenetére
Igen accounthoz kapcsolódik. Xbox One-on csak azok az Xbox 360-as játékok játszhatóak, amelyek benne vannak a kompatibilitási listában.
Novemberben jön egy nagyobb frissítés, azután több mint 100 játék lesz játszható majd One-on.
(#41318) MasterMark
A lemezes Xbox 360-as játékok One-on account függetlenek. Pont ezért kötelező ott is a lemez használat. Annyi hogy akkor nem lemezről telepíti fel a játékot, hanem netről szedi le.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tyotyiga #41312 üzenetére
De lehet, csak ahhoz digitális játékokat kell venned. A HDD-re másolás lényege, hogy valóban kíméli a meghajtót, de attól még kell a lemez, ugyanis azzal ellenőrzi azt, hogy valóban megvan neked a játék.
Most gondolj bele. Elég lenne egy játékból egy darabot legyártani, mindenki felmásolja a gépre utána meg adja tovább a lemezt.
Sok értelme nem lenne.
-
tyotyiga
tag
Sziasztok!
Most vásárolok egy x box 360-at a gyerkőcnek 500 gb-os hdd-vel.
Kezdők vagyunk. Az eredeti lemezeket be lehet másolni a hdd-re,hogy ne kelljen használni a dvd meghajtót?
Bonyolult e a történet?
Köszi! -
SigmaW
tag
Mennyit érhet egy Xbox 360 slim, vinyó nélkül, úgy hogy HDMI-n nem ad képet, csak kompoziton?
-
válasz
MasterMark #41306 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy van-e analóg kép(hang van, arról van kivezetve).
Persze az volt az első, hogy ezt kihúztam.
A kinectet érzékeli, látja is, de ha bedugom elmegy a kép.
Olyan mintha kb. kijelzőnek érzékelné és arra váltana át.Állítottam manuálisan menüből, aztán megpróbáltam az y+rt kombót.
Azóta már semmilyen kép nem jön a gépből, se kinecttel, se anélkül. -
Rádugom a kinectet a boxra és onnantól nincs hdmi jel, fekete képernyő.
WTF?De már mindent tudok a kalibrálásról/ megvilágításról/ vásárolható eszközökről.
-
consono
nagyúr
Ez a frissítés nálunk is megjött? Nem vagyok a Box közelében... A 2GB Cloud save jól hangzik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged