- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Van arra mód, hogy ha egy játék nem jött be a kinect sportban, akkor abból a sportból kilépjünk, és másik sport legyen választható? Vagy ehhez mindenképpen ki kell várni adott játék végét?
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24797 üzenetére
en meg leirtam, hogy szerintem jo. Erre te jottel, hogy igenytelen... Erre en mondtam, hogy szerintem nem igenytelen. Igen, en szoktam a vitat generalni, mert leirom a velemenyem (ertelmetlen? miert ertelmetlen? Mert nekem nem az a velemenyem?) Ez igy volt es igy lesz a jovoben is. Ha nem tetszik, nyugodtan ird le te is a velemenyed. Ja, varj, te is ugyanezt mondtad... Te nem generaltad sok hszt? Miert van akkor ugyanannyi, mint nekem, ugynabban a temaban? Vagy nekem csak ugy el kellene kullognom, mert szerinted ertelmetlen a vita, amiben ugyanugy reszt veszel, mint en? En ezt tenyleg nem ertem...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
raziel01
veterán
Plazmavágó legyen nálad csak maxra fejlesztve. Én úgy vittem végig a játékot zealoton elsőre.
Az a baj, hogy ha több fegyver van nálad akkor random dobálja a lőszert és úgy se olyat dob amilyet te szeretnél.dilipok: akkor miért hoztad fel, hogy nem vettem meg? A trial az a teljes játék csak időkorlátos. Bőven el lehet dönteni az alapján, hogy jó-e.
Amúgy miattad megy mindig az értelmetlen vita a fórumon ezt már megfigyeltem.[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Szerintetek mi a legjobb 4 fegyver Dead Space 2-ben amit érdemes fejleszteni? Most kezdtem el Zealot-on, egyelőre még nincs probléma, de gondolom a későbbiekben számítani fog, hogy miket fejlesztek.
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24789 üzenetére
mert en mit mondtam eloszor? Azt mondod, hogy ne zavarjon a velemenyed. Leirtam eloszor, hogy szerintem gaz a ratyi szot hasznalni ra. Akkor teged se zavarjon, hogy szerintem nem ratyi. Erre te jottel, hogy igenytelen. Most megint nem ertem, hogy neked lehet valaszolni az en velemenyemre, de en hagyjam a tiedet figyelmen kivul?
(arrol mar ne is beszeljunk, hogy meg sem vetted... )
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz dilipok #24788 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy az a baj, hogy te fel vagy háborodva, hogy ratyizom.
Ne zavarjon, hogy én ratyizom. Nyugodtan elmondhatod, hogy szerinted nem az.
Attól még, hogy nem teszem oda, hogy szvsz még egyértelmű lehet, hogy számomra rossz egy játék.
De pl Bioshock Infinite nem ratyi, mert bár igaz, hogy halál unalmas a harc de az összes többi meg jó nagyon, látszik, hogy foglalkoztak vele.
I am alive-nál kb 1 dolgot se lehet mondani ami jó benne. -
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24787 üzenetére
nem is ertek vele egyet. Es ennek en nem adhatok hangot? Nekem ez a velemenyem. El kell fogadnom, hogy te itt ratyizol olyan jatekokat, amiket en szeretek? Kezdem tenyleg nem erteni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24785 üzenetére
szuper, egy review.... ennyi erovel most vagy csak az en velemenyem igaz vagy csak a tied?
Sot, akinek tetszett, az is igenytelen? Mert van aki, jonak gondolta. Sot, itt is mar 2 ember mondta rola, hogy neki tetszett, es csak egy ratyizta... Mint a legtobb jateknal (illetve dolognal az eletben) vagy tetszik valakinek, vagy nem... Csak azert leratyizni valamit, mert neked nem tetszik, az eleg erdekes hozzallast feltetelez. Vagy nem?
Nekem meg a FEZ nem tetszik. Ilyenkor mivan? Most ratyizzam le? Nem, mert elfogadom, hogy masnak tetszik. Ez mar csak igy mukodik az eletben...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24781 üzenetére
igenytelenseg? neked szerintem van valami baj a fogalmak ertelmezesevel. Milyen igenytelenseg? A koltsegvetes alacsonysagat alairom, ezert is mondtam, hogy nem AAA kategorias jatekrol van szo. Ez egy arcade jatek. Kidolgozatlan grafika? Mihez kepest? Iranyitas nehezkes? Igen, valoban az. Korlatozott retry szam? Mi vagy te, kislany? Szoval a ratyi, az boven nem ilyen. Mint mondtam, inkabb hasznald a neked nem tetsziket, de ne ratyizzal itt mindent...
-
máyköl
veterán
Köszi a segítséget!
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24778 üzenetére
ez megint nem fedi a valosagot. Azert az osszehanytak szo nem igazan ide illik. Nekem tetszett a jatek. Bar nem tul hosszu, de nem is AAA jatekrol beszelunk. Inkabb ird azt hogy neked nem tetszik. De az hogy ratyi, szerintem ez eleg gaz (foleg, hogy nemregiben a forza 3at is legagyiztad...)
-
raziel01
veterán
I am Alive elég ratyi. Jó hogy nem vettem meg. Látszik, hogy összehányták.
Wolf among us meg elég jó. (10,04 dollárért most vettem meg a teljes évadot. )
-
-
Doki16
addikt
Milyen partijátékokat tudtok ajánlani kinecthez amit 2-4 ember tud játszani?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
dilipok
veterán
válasz nyikszi #24764 üzenetére
a social fulon a change gamertag sem mukodik? Ha offline a profil, akkor tudod valtoztatni szabadon, ha online live profil, akkor az elso ingyenes, a tobbi 800 pont (volt eddig, de miota nincs ms point, nem tudom)
-
MasterMark
titán
válasz nyikszi #24764 üzenetére
Csak a Gamertag-et tudod megváltoztatni.
Ha netre dugtad a gépet, alapból Live profilod lesz.A főoldalt átlehet kapcsolni egy family beállításra, akkor talán viszafogottabb tartalom fog megjelenni.
Amikor indul a játék akkor általában az elején ki kell választani hova mentsen. Ott mit választassz?
Switch Tax
-
raziel01
veterán
Januári PS+ PS3 játékok: DMC, Bioshock Infinite, Brothers.
Na igen.
Remélem boxon lesz valami normálisabb játék januárban.Most állok neki az I am Alive trial-nek majd írok, hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz dilipok #24759 üzenetére
Nem ez az, mert ezt megtaláltam. Hanem csináltunk profilokat, Anya, Apa, Gyerek. Ezt kellene megváltoztatni. A Live-ra úgyse megyünk egyelőre fel. Vagy ez is a Live-on jelenik már meg?
A mentés nem érdekes, csak lényeg, hogy ne kelljen már előröl kezdeni a játékot.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
skylinelaca
senior tag
válasz bobooo #24761 üzenetére
Akkor megnyugodtam....GTA4-5 a célom majd vele , akkor csak egy jó kábel kell
dilipok: nekemis... tényleg fura volt látni... van egy másik szögletesebb fekete x360 is az ismerős birtokában, gondolom az újabb x360 lehet de ott is ez a helyzet... (gyanítom ,hogy megvette a gyereknek oszt jácc' dolog lehet...) ő maga nem játszik
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
dilipok
veterán
válasz skylinelaca #24760 üzenetére
mondjuk megvan a velemenyem az olyan emberekrol, akik meg arra sem veszik a faradtsagot, hogy egy megfelelo kabellel kossek ossze a full hd tvjukkel a konzolt...
egy komponens kabellel jo lesz az eredmeny.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz skylinelaca #24760 üzenetére
A gagyi kábel
-
skylinelaca
senior tag
Üdv! Ha minden igaz nemsokára kapok egy X360-at ismerőstől mert már nemkell neki. Úgy tudom ,hogy egy igen korai darab, fehér. Egyszer volt a kezemben maga a gép, viszont nem láttam rajta semmilyen hdmi kimenetet, illetve mikor láttam játszani rajta a fiát, akkor vészesen gagyi grafikával megáldott játék képe volt előttem, konkrétan pixeles volt a játék, pedig egy fullhd tv-n játszott. Ennek mi az oka?
Üdv: Laca
-
dilipok
veterán
válasz nyikszi #24758 üzenetére
a support a baratod... [link]
szinte minden jatek autosave-es. Ezt altalaban az elejen ki is irja. A kezdo kepernyon meg az eppen aktualis akciok, promociok tunnek fel. Most lehet ez eppen egy horror jatek (nem tudom), de rovidesen valtozni fog. Miert fontos, hogy hol vannak a mentesek? amugy a beallitasok/hattertar (nem vagyok a pontos eleresben biztos) reszen megtalalod. Jatekonkent vannak csoportositva a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz spanglee001 #24701 üzenetére
Mi most kaptuk a Jézuskától és nagyszerű dolog. Mi az ért kértük, hogy a Kisfiúnk a téli hónapokban, meg rossz idő esetén is mozoghasson (állandóan játszóházba nem mehet az ember, ha rossz idő van, már csak anyagi megfontolásból se). Egyelőre csak a Kinectimalst és a Kinect Sport-ból a Darts-ot játszottuk. Remek szórakozás, viszonylag jól leköveti az embert, bár tény, hogy picit késik, de nem kell vele foglalkozni és akkor észre se veszi az ember.
Kérdéseim. Mentések hol vannak? Mikor menti el egy játék állását az Xbox?
Hogyan lehet nevet megváltoztatni az Xbox-on. Készítettünk profilokat, de az egyiknek a nevét meg kellene változtatni.
Kezdő képernyőn valami horror játék képe tűnik mindig fel, ezt hogyan lehetne eltüntetni, mert nem kellene ilyeneket nézegetnie a Kisfiúnknak.''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
bobooo
addikt
-
máyköl
veterán
Valaki leírja nekem érthetően, egyszerűen, hogy miért lenne érdemes lecserélnem a legelső típusú Xbox360 -am (arcade), egy most a media markt -ban 60 -ért kapható 250gb -os E verzióra?
Amin játszok:
Fifa14
Nba
F1 -
Nescafé
őstag
válasz WhiteWalker #24746 üzenetére
Jelenleg igy állok vele...
Multiból hiányzik nekem is pár dolog..
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #24747 üzenetére
Régiózáras? :\
Hát akkor marad a magyar acc-al vásárlás. -
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #24744 üzenetére
Szerintem minden játék multija szar ami ilyen beleerőltetett.
Csak azért csinálták, hogy ne mondhassák, hogy csak single van.Ha multizni akarok akkor COD vagy BF, mert azokat direkt arra csinálták.
A Bully brutál jó játék ha megemészted a grafikát. 9.5/10 kb.
Élvezetes, mókás 15-20 órát bele lehet tolni.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #24742 üzenetére
persze-persze.....nincs senki mi?! Szerintem amúgy nagyon fos a multija
Oldalam: www.swsfoto.de
-
WhiteWalker
nagyúr
Gyertek Tomb Raider multizni , állati
-
fireproof
őstag
válasz KingKress79 #24739 üzenetére
Szerintem megszokható. Én néha GTA V-ben nem látom a távolabb lévő autókat.
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #24730 üzenetére
szerintem igen, de semmi nem garatnalja, hogy neked is tetszeni fog pont errol makogtam eppen
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #24733 üzenetére
Download history hol van akkor?
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #24730 üzenetére
Na hát ez az, hogy régen faszán az xbox.com-on lehetett kattintani a download history-ra és lehetett tölteni a játékot.
Most meg lépjek át arra a másik oldalra és nézzem meg, hogy miket is vettem majd visszalépve az xbox.com-ra manuálisan keressek rá?amúgy a linkelt oldalon a free megvett játékot nem látszanak.
Jó mondjuk most pont AC2-t akarom csak leszedni ami free volt de akkor is vicces. -
whitezo88
nagyúr
válasz MasterMark #24720 üzenetére
azt én is megvettem anno de 990ért de nekem se jött be első blikkre. de az megmarad örökre, a tortilla meg csak pár óráig elég
-
MasterMark
titán
válasz raziel01 #24728 üzenetére
https://commerce.microsoft.com/
dilipok: Akkor szerinted játszam tovább? Nagyon az elején vagyok, menekülés után.
Na látod, azért számít a vélemény.
Gondolom az új xbox.com-ra gondol.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #24727 üzenetére
de, nekem komolyan tetszett
raziel01: milyen uj weblap?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Amúgy az új weblapon akkor ratyi, hogy nincs purchase history. Vagy csak én nem találom?
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24723 üzenetére
szerintem meg az elso volt nagyon jo es a masodik gyengebb... De akkor most jo az a jatek v nem? Mivel ezek szubjektiv dolgok, ezert ha nem valami specifikus kerdesed van, kb lehetetlen ertelmes valaszt adni. A kaja meg ertettem, hogy pelda volt, vagy szerinted en nem peldanak hasznaltam?
de mondok egy masik peldat: ott van a halo sorozat, en nem sokba nezem, de sokan elnek halnak erte. Ha valaki felteszi a kerdest, hogy az jo jatek-e, es en latom meg eloszor, akkor mondjam azt hogy szar, mert nekem az nem tetszik? Mondhatnam, de ennek ellenere azt mondom, hogy ha neki tetszik a video/review alapjan, akkor probalja ki. Vagy ha valaki olyan latja eloszor, aki el-hal erte es azt mondja, hogy szuper jatek, de a kerdezonek megsem tetszik? Teccik erteni? Ezert tartom bena kerdesnek az ilyet
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz KingKress79 #24721 üzenetére
Sh!t... Mindegy ha valaki találkozik egy R3M3T3 nevű gyerekkel akkor az én vagyok.
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #24720 üzenetére
Első rész szerintem is fos.
2. nekem tetszett.
Meg van ez a COJ:Gunslinger az úgy elmegy. Toltam bele 1 órát de majd folytatom csak most a Spec-OPS: The line-t akarom végigvinni, mert az úgyse hosszú és utána lehet eladni.dilipok: a kaja az csak példa volt. A lényeg, hogy hiába olcsó valami ha szar, mert akkor ugyan úgy bánja az ember. De ha tényleg van trial akkor berakom estére letöltésre és megnézem holnap.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #24719 üzenetére
ha a gameplay alapjan nem tudtad eldonteni, akkor az itt elhangzo igen, jo jatek / nem, nem jo jatek miert valtoztatna akarmit is? Ha meg inkabb kajara koltened, akkor menj egyel inkabb egy jot...
-
raziel01
veterán
válasz dilipok #24717 üzenetére
Nem én szoktam ilyeneket kérdezni.
Rohadt sok gameplay-t néztem és nem tudom eldönteni. Egyrészt szarnak tűnik, másrészt meg valami megfog benne.whitezo88: a játék árából eszek egy rohadt nagy tortillát amivel brutál mód jól lakok. Na most ha tényleg annyira rossz a játék akkor inkább nem veszem meg, inkább költöm kajára.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz MasterMark #24710 üzenetére
Persze, azt láttam hallotam, hogy nemolyan a grafika, de a lényeg a mozgáson van, 20 kiló jött fel 3 hónap alatt, és már fájnak az izületeim, a pc merev használatától. Teszem hozzá mégcsak 27 vagyok. De gondolom, ha nemjönbe el tudom adni kevés ráfizetéssel. Az új box biztos jó lesz, azt is olvastam, de nemsok játék van még rá, de lehet ez már akár versenyre kelhet a pc vel. Olvastam van kinect a pchez, 70 eft magában, és nincs is hozzá hivatalos játék, csak fejleszthető sdk. Ezért maradt inkáb a boxos verzió
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #24711 üzenetére
Bőven elég mindenre PC-n is de itt most kifejezetten a Live-ról volt szó.
12 Mbittel jön nekem onnan általában minden ami meg teljesen jó, mert úgyse vesz az ember naponta 8-16 GB-os játékokat. Néha leszedni amit megvettél bőven jó.
Úgyis úgyhagyom éjszakára majd lekapcsol.I am alive bassza a csőröm, hogy megkéne venni 3,74 dollárért. Jó játék az? Megér annyit?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Itt az első benyomásom róla.
Szerintem nem rossz dolog, tudni kell a helyén kezelni.24708: Ha nem számít az a kicsi, akkor sokkal jobban jársz természetesen a 250-essel.
Viszont ne a grafikától várd a megváltást highend PC után!
Hacsak nem ez is olyan felsőkategória mint a multkori csávónál.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
spanglee001
addikt
válasz MasterMark #24706 üzenetére
Igen, de ha mégis megtetszik, akkor jobban járok az a pár ezer forint sokat nem számít már. Joystik utoljara a sárgakazettás játékoknál volt a kezemben. Tehát nagyon új lesz ez számomra. Pc-nél felsőkategória van mindenből, úgyhogy kiváncsi leszek mithoz az xbox számomra. Youtobon néztem a kinectes videókat, ez alapján bejön.
-
MasterMark
titán
Ha csak Kinect-re használnád, és csak lemezessel játékkal akkor szerintem a 4 GB-os is elég lehet.
Na ilyen se volt még, hogy 4 gigsat ajánlok.
raziel01: Egyáltalán nem biztos, mert az új játékokhoz kell frissíteni a gépet.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #24700 üzenetére
Én mit írtam?
Nyilván nem 12 Mbyte-al tölt, mert annyit nem bírna az MS se. -
bolka1982
csendes tag
válasz Prof01 #24698 üzenetére
Gondolkoidtam már nagyon a BF 4 beszerzésén, de annyi rosszat hallodtam a 24 fős multi kopárságára, hoigy még nem mertem beszerezni.BF 3 ba még elment a 24 fő, de ott eszméletlenül jó volt a pályatervezés, meg ott minbdig volt jó magyar banda.BF 4 nél van magyar közösség?Ha van, és nem gáz a 24 fő, akkor jönnék!
-
spanglee001
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Csak nemtudom mennyire fogom hasznalni, ezért szeretném kicsit olcsóbban használtan venni. Mert eddig 82 ért láttam, amit pénteken meg is veszek, ha nem találok olcsóbban, újat. Ez 250 es kinectel együtt e szériás. Játszani szerintem pc-n fogok, ha már beleöltem a fizetésem. Ez azért kellene végül is, hogy mozogjak, mert a pc előtt ülök az nem mozgat, de a kinectel játszva mozoghatok egy keveset. Vagy rosszul gondolom? Mennyire használható, élvezhető a kinect? Lényegébn csak emiatt akarok boxot venni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest