Hirdetés

Aktív témák

• Mákos7észta

aktív tag

Hali!
    Épp X360 vásárlás előtt állok, és mivel nincs LCD TV- m, hát veszek, így elmarad a 5.1 hangrendszer, egyelőre. Szóval adott az X360 rendszer, és adott ez a tévé [link] . Ez amint látom megfelelő felbontásban fogja tolni a játékokat, örvendek. Eddig szép és jó, de az X360 mellé beújítok egy vízhűtést, hogy probléma ne legyen a 3 leddel [link] . Innen kezdődnek a kérdések.
    1. A Premium csomaghoz adott kábellel nem lesz probléma a fent említett tévével kapcsolatban, ugye?
    2. Bármennyire is úgy tűnik, nekem csak adott kereteim vannak, így a játékokra nem marad pénzem, ergo flesseltetni fogok. Miután flesseltettem, és van hűtésmodom, tudom, hogy ugrott a gari, de ha ebből nem lesz probléma, akkor Isten áldja a garit.. :B Ha most flesseltetek, és a gép friss, akkor engem nem fognak bannolni live! ról? Vagy a razzia most is tart még? :F
    3. Hogy lehet megoldani, hogy a PC filmjeit, zenéit áttöltsem a boxra?
    4. Pontosan mire jó a Live! rendszer azon kívül, hogy multiplayer-ben tudod tolni, le tudsz tölteni trailereket, demokat, témákat, zenéket?

Nos ennyi eltt volna, remélem tudtok segíteni! Köszi szépen előre mindent!! :R

Aktív témák