Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Épp X360 vásárlás előtt állok, és mivel nincs LCD TV- m, hát veszek, így elmarad a 5.1 hangrendszer, egyelőre. Szóval adott az X360 rendszer, és adott ez a tévé [link] . Ez amint látom megfelelő felbontásban fogja tolni a játékokat, örvendek. Eddig szép és jó, de az X360 mellé beújítok egy vízhűtést, hogy probléma ne legyen a 3 leddel [link] . Innen kezdődnek a kérdések.
1. A Premium csomaghoz adott kábellel nem lesz probléma a fent említett tévével kapcsolatban, ugye?
2. Bármennyire is úgy tűnik, nekem csak adott kereteim vannak, így a játékokra nem marad pénzem, ergo flesseltetni fogok. Miután flesseltettem, és van hűtésmodom, tudom, hogy ugrott a gari, de ha ebből nem lesz probléma, akkor Isten áldja a garit..
Ha most flesseltetek, és a gép friss, akkor engem nem fognak bannolni live! ról? Vagy a razzia most is tart még? 
3. Hogy lehet megoldani, hogy a PC filmjeit, zenéit áttöltsem a boxra?
4. Pontosan mire jó a Live! rendszer azon kívül, hogy multiplayer-ben tudod tolni, le tudsz tölteni trailereket, demokat, témákat, zenéket?
Nos ennyi eltt volna, remélem tudtok segíteni! Köszi szépen előre mindent!!
Aktív témák
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha most flesseltetek, és a gép friss, akkor engem nem fognak bannolni live! ról? Vagy a razzia most is tart még?