Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
csudri #36698 üzenetére
Hi!
HDMI-n kizórólag digitális jel megy. Analóg résznél lehet érintkezési gond, azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik Scart bezavar, volt már rá példa. Húzz ki mindent, úgy meglátod mi a hiba.
Ha a gyári komozitot használod az analód, de cseréld le gyorsan, márha HD Ready TV-d van. (Ha nem, azt is)
Peat: Szóval csak mi páran vagyunk semmirekellő népség..oké..
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Premium Xbox-ot, rákötöttem a tv-re, minden szép és jó. Azonban a hangot inkább erősítőre szeretném kötni, sztereo analóg erősítőm van. Megpróbálkoztam azzal, hogy a tv-be menő piros-fehér rca-t rákötöttem az erösítőre, de recseg-ropog.
Mi lehet a probléma? A hangot analógban nyomja a box vagy digi? Ha digi lenne, akkor gondolom meg sem nyekkent volna az erősítőn.
Előre is köszi!
-
-
Peat;)
veterán
válasz
alien_ #36692 üzenetére
Lesz második része is. Nekem is egyik legjobb cím xboxon, jobban bejött mint pl a gow sorozat. Másik ilyen kisebb cím, de meglepetés még a viking battle for asgard volt nekem, olyan harci jeleneteket azóta sem láttam mint abban, csak a többi része itt ott gyenge, vagy monoton volt.
-
Gebriel
veterán
Dragon Rising valaki co-op-ban?
-
alien_
őstag
Épp most fejeztem be a Dead Space -t.. Hihetetlen jó játék, mindenkinek csak ajánlani tudom! Egyik legjobb, amivel az utóbbi években találkoztam.
zack: Ezt nem kell túldimenzionálni: Kövesd a topic címében szereplő utasítást, ennyi az egész.
Egyébként én ismerek olyat, aki zeneletöltésért kapott egy csekket 800 fontról.. Kiadta a szolgáltató az adatait...
-
keIdor
titán
válasz
alien_ #36689 üzenetére
Azért én annyira nem akarok megszerezni semmit.
Viszont "sajnos" nem vagyok budapesti, hanem vidéki vagyok, és ugyan itt is van konzol shop, a minőséggel nem vagyok kibékülve (az árakkal sem) így marad a neten rendelés. Ha a termék nem tetszik máris bonyolultabb a visszaküldés... buknék is rajta anyagilag, tehát ez esetemben nem megoldás.
-
alien_
őstag
válasz
keIdor #36686 üzenetére
Igazad van, hogy a demó nem mindig reprezentatív a játék egészére nézve, de a mozijegyet sem fizetik vissza, ha a film vége nem teszik. Viszont a Magyar/EU -s törvények az eladót kötelezik arra, hogy három napon belül kérdés nélkül visszafizesse a tejles vételárat, ha nem vagy megelégedve az adott termékkel.
Ez is a célirányos fogyasztói társadalom mellékterméke, hogy az emberek türelmetlenek, és bármit megtesznek, hogy a széthype-olt terméket magukénak tudhassák. Egy nagyon híres eset volt, amikor egy pár Nike Air csukáért megkéselt egy 17 éves srác egy 15 éveset. Ő sem tudta megvenni, szóval megszerezte máshogy.. Persze ez sarkítás, de remélem tisztán látszik az analógia. Mindenki maradjon a saját ligájában: Ha nem tellik rá, ne vegye meg, vagy vállaljon kompromisszumokat.
-
Doki16
addikt
Vessetek véget a vitának/érvelésnek
Na, hogy végre valami legyen is ami erről a topikról szól. Be lehet azt valahol állítani, hogy a box melyik profillal jelentkezzen be automatikusan Live-ra?
-
alien_
őstag
Pedig van más megoldás. Én bontatlan játékokkal kereskedek, DE saját magamnak még egy darab új játékot nem vettem, helyette az 1-2 éves szétkarcolt használt cuccokat vásárolom, és azokat cserélgetem... Ha meg tényleg nem bírod ki, vegyél meg 3db játékot, aztán amikor végigtoltad, lehet boltolni. Minimális ráfizetéssel így mindig friss játékaid lehetnek, nem kell egyszerre 5-10 dologgal játszani!
-
gyuri00
aktív tag
universe at war
bad company
Legend Of Spyro - Dawn Of Dragon
call of duty3
call of duty world at war
hour victory
frontlines fuel at war
bourne conspiracy
medal of honor airborne
tom raider underworld
nfs undercoverezek közül melyik érdemes kibróbálni?
cod ok nem érdekelnek géepn játsozttam velük
ezek a játékok cserélhetők is ha valakinek ne tán kellene
prince of sorozat mindegyik darabja megjelent boxra??
ha igen esetleg valakinek nincs egy bizniszelhető warrior within vagy az után megjelenő prine of persia-ja
szerintem ha van sok pénzed akkor ps3 meg nézd meg a játékok melyik érdekel és uttána válasz konzolt ha kevesebb pénzed van akkor xbox360 az is megfelelő arra több játék is van ha jól tudom és van warez
-
revezehun
tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket érdemesebb karácsonyra XBOX 360 vagy PS3 és miért
?Tom hogy hülyének néztek hogy ezt xbox topikba írom de pls.
Előre is kösz
-
Def26
félisten
válasz
Peat;) #36657 üzenetére
Sok kereskedő még így is paraszt és nemhogy a 3 napot, hanem azt sem tartják be amit a saját weboldalukon "hirdetnek" az elállás jogáról, pénzvisszafizetésről stb...
MS: Azért abban sem vagyok biztos, hogy ugyanúgy állnak mondjuk egy angol srác masinájához mint pl. az enyémhez. De ezt már lehet, csak a ma bejelentett áramemelés hozza ki belőlem.
-
Peat;)
veterán
Azt nem tudom hogy Anglia miket lobbizott ki EU tagként, csak azt hogy Magyarországon jobban védték a fogyasztó érdekeit a hazai törvények, csak jogkiigazítás/egyeztetés történt az EU-s jogokkal, úgymond jogharmonizáció. A leggyakoribb ilyen dolog, a hibátlan terméke 3 napon belüli visszavásárlása/cseréje. Ezt a magyar jogok kikötötték az EU-s pedig nem. Volt is meglepi, cikkeztek róla eleget, azóta vannak boltok akik meghagyták ezt a pluszt, mivel annyira hozzászoktak az emberek és vannak akik nem. Anglia akkor ügyeskedett ezek szerint, avagy az képviselőjük jobban mosolygott az egyik brüsszeli vacsorán.
A témához kapcsolódva: úgy gondolom hogy a microsoft szervizek azonos szabályzat szerint dolgoznak, akár ott ahol a magyar gépeket javítják, akár ott ahol az angolokat. Ezért rossz a szállítós garancia, nem lehet bemenni személyesen és elmondani a problémát.
-
-
alien_
őstag
válasz
szaszlaci #36652 üzenetére
Nem Magyarországon élek, itt elég komolyan veszik a fogyasztó jogait. Például garancián felül akár 6 évig lehet érvényesíteni a jótállást, ha a várható élettartam több kellett volna, hogy legyen; Például egy hűtőt nem 1-2 évre vesz az ember, amennyit vállal rá legtöbb gyártó. Ilyenkor kötelesek kicserélni akár 5 év után is az angol törvények szerint. Az én esetemben annyit kell bizonyítanom, hogy más Xbox360- ak sokkal halkabbak, mint az enyém. Pár boltban meghallgattam a kiállított box-okat, természetesen mindegyik halkabb volt: így rájuk lehet verni, hogy MS megtéveszti a vásárlókat a promóciós példányokkal, mivel az aktuális termék (ha csak szórtan is) nem üti meg az elvárt színvonalat.
-
szaszlaci
addikt
válasz
alien_ #36651 üzenetére
Azt mondod, cserélni kell, ha a funkcionalitása hibádzik. Na de hol nem oké? Szerintem esélyed nincs, hogy kicserélik neked. A DVD gondolom jóval hangosabb, szóval mégcsak hangossági adatot sem fogsz olyan találni az adataiban, ami szerint igazad lehet.
Mikor is vásároltad? Ha nem tudtad vásárlásnál kipróbálni, akkor is egy hétig mondjuk még meggondolhatod magad. Helytől függ, meddig. De gondolom régebbi.
Nekem is Delta van, és minap tűnt fel, hogy haver gépe milyen halk (gondolom más van benne).
-
alien_
őstag
válasz
kisJack #36646 üzenetére
Közben beleástam magam jobban a témába, jelenleg 3 fajta ventit használ MS:
-Delta DC Brushless (fehér matrica, rajta DC Brushless felirat)
-Sunon (Zöld/fehér matrica (néhol lilát írnak)
-Nidec (Fekete, nincs matrica)Jelenleg a Nidec a leghalkabb, bár az sem mindegy, hogy hol gyártották a ventit. Elvileg nem konzekvens, hogy melyik gépbe milyen venti van. Nekem mindkét gépemben DC Brushless van.
szaszlaci: Nincs rajta hűtésmod. Azon gondolkozok, hogy megéri-e a harcot, mert a fogyasztóvédelmi törvények alapján cserélniük kell, ha a termék funkcionalitása hibádzik.
zack: Még meg sem jelent a játék...
-
zack
nagyúr
Nekem eddig nagyon bejön a Forza 3!
Le se tudom tenni...
most kezdtem a 2. évadot...profi a játék az utolsó porcikájáig! Egy darabig tuti el leszek vele..irányíthatóság+grafika+fizika szvsz. lenyűgöző!
-
szaszlaci
addikt
válasz
alien_ #36645 üzenetére
Szerintem ha valami hozzá ér brutális kerregő módon, úgy esetleg le lehet garoztatni.
Lehet, hűtésmódos konzolt kaptál, volt már ilyenre példa. (Origot kért a srác, és közben egy gányolt módosítottat kapott..)
Ezesetben inkább ne akard garoztatniJah, ez a berregő traktor hang természetes gagyibb ventiknél.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #36642 üzenetére
Ok meg is van, tényleg korrekt Iceakos és meglehetősen gyors is!
Megyek is, Halo-zok egy nagyot!
Kösz még egyszer a tippet!Alien: Tudom mire gondolsz, olyan, mintha a ventilátor süvöltésén kívül hallanád mondjuk a motor hangját is ami hajtja... Ez ilyen sajnos, én hangfalakkal, vagy épp fejhallgatóval szoktam orvosolni.
-
alien_
őstag
Valaki próbálta már gariztatni az ikszdobozt hangos venti miatt?
Egy szórakoztatóelektronikai eszköz ne zúgjon, mint egy búgócsiga.. Néztem pár videót youtube -on más box -okról, ami alapján bár zajszintet nem lehet összehasonlítani, de a hang karakterét igen, susogós hang helyett az enyém zúg rendesen.. A rendszerventikre gondolok, nem az olvasóra.Nálatok mi a helyzet?
Itt egy Zephyr/Jasper összehasonlítás... Itt meg egy falcon/jasper: Ilyen hangja lenne mindegyik falconnak? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
kisJack #36637 üzenetére
Itt nézz szét [link] és keressed a fórumban iceakost, vagy antihero-t Ők árulnak gold előfizetést és ms pontokat is.
Én anti herotól vásároltam, de a haverom vett iceakostól.
úgy műxik, hogy befizeted vagy átutalod a számlára a pénzt a kiválasztott előfizetésért és ő ha megkapta a pénzt emailben küldi neked a kódot.
Nem kell beszarni, nem vágnak át mert nagyon sok embernek adtak már el ezért ajánlom én is őket, mert tudom hogy nem lehúzós dzsó, mint eggyesek. -
Krisz_82
tag
Ha Pc-vel van letöltve az xbox LIVE marketplace-ről a Fight Night Round 4 Buttons (pach),mondjuk pendrive-ra,akkor azt felmásolva a HDD-re működhet a dolog a 360-on??
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Krisz_82 #36632 üzenetére
Nemértem amit írsz de azért leírom, hogy mi a helyzet.
Ha mondjuk kpasz valakitől egy zsír új boxot ahhoz tartozik egy hónap live ha magad reggel a boxon keresztül az xbox livera. Kártyát meg kódot ne keressél.
Ha a szervízbe küldted a géped és ott kicserélik akkor nem fog tartozni hozzá semmi sem, mert ugyananzt a szériaszámú gépet fogod visszakapni, ami volt csak újfajta alaplappal. Hogy hogyan? Azt tőllük kérdezd. De viszont itt lehet olyan hogy adnak egy hónapos live kártyát a dobozba, amit visszaküldenek neked.. Szoktak ilyet csinálni. Van aki kapott már.
A regisztráció pontos menete fent van : itt is
Fontos, hogy angol vagy amerikai accountot csinálj mert magyarországon nem elérhető a live, hivatalosan. -
kisJack
aktív tag
Mi lehet a Live!-val? Szeretnék csinálni egy új profilt 1 hónap free trial gold miatt, de napok óta azt írja ki, hogy jelenleg nem műxik, próbáljam később...
Amúgy a régi profilommal minden rendben, szedtem le 1-2 demot is, nem volt semmi gond, csak regelni nem tudok! Mi lehet ez? -
heihachi
addikt
válasz
Krisz_82 #36625 üzenetére
Az analóg karral való irányításnak megvan az a diszkrét bája, hogy nem fog minden ütés bejönni. A jó példa erre a heavy bag combos training, amikor gyorsan kell(ene) azt ütni, amit az edző kér. Gombokkal ez a tréning egy vicc, nyilván meg tudom nyomni az x után az y-t. Viszont hogy sikerül a jobb negyedkör után egy bal háromnegyed kört nyomni analóg karral, az korántsem biztos. Ugyanez megvan a meccs közben is. A gombokkal való játék bár pontos, és gyorsabb, de rohadtul unalmas, és visszacsúszik az egész játék a tucat verekedős játékok közé, mert elveszik belőle a total punch control, amiről a fél játék szól.
Az EA-nek meg nem volt választása, a TPC sokkal nehezebb, mint a gombnyomogatás, így hát sírtak a felhasználók.
Ennek ellenére, ha valaki gombbal élezi jobban, nekem az nem fáj, végülis, erről szól a játék -
Krisz_82
tag
válasz
heihachi #36610 üzenetére
Nem értem miért tenné tönkre az irányítást a gombokkal történő játék!? Hiszen te magad is elismered,gyorsabb és pontosabb játékmenetet eredményez!
Nézd én a kezdetektől figyelemmel követem a sorozatot,az más kérdés hogy én magam is a 2004-es első részt szerettem legjobban,de egyértelműen játszhatóbb a gombkiosztásos irányítás.Úgygondolom nem véletlen az sem hogy az EA utólagos nyomás hatására elérhetővé tette ezt az opciót is. Az persze megint más kérdés ezzel egyértelmű erőfölényt adott ezen irányítás használóinak!Ezzel együtt úgylátom az új rész látványos,egyértelmű fejlődést mutat a második és harmadik részhez képest,nem csak látványban,mint inkább hangulatban egyaránt!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
heihachi #36610 üzenetére
Jah értelek, én alap beállításokkal játszom, igaz béna vagyok benne: D mindig ko-t kapok! de maga a game tetszik!
igaz a box-om 5napja be sem kapcsoltam és igazából már 2 hete nem is játszottam vele :S
lehet a végén eladombár annyira olcsón vettem h nem éri meg eladni.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Sickboy25
addikt
NFS Undercover tapasztalatok? Milyen a játék?
Miért eddig ki gyártotta? Nem nem ati kártya vban benne most is? Ati 2900pro nem?
-
Def26
félisten
Úgy néz ki, hogy az AMD ATI gyártja majd az új Xbox gpu -ját. Fudzilla
-
heihachi
addikt
válasz
Csabee. #36608 üzenetére
Pl. nem tudom saját magamnak konfigurálni. Az analóg karos irányítás élvezetes, de pontatlan és lassú a gombbal való irányításhoz képest. Neten viszont sokan gombbal nyomják és esélyed nincs ellenük analóg karral. Illetve kérdezd meg a FNR3 tulajokat, hogy mi a véleményük a demó irányításáról, nem sok jót fognak mondani.
-
Mr.Grincs
veterán
60Gb os HDD eladó. Pübe lehet zaklatni az ajánlatokkal.
-
Krisz_82
tag
Ha az MS álltal garanciában cserélt x360 at megkapom (zsír új) akkor azzal fel lehet majd menni az xbox live-ra? Úgy hallottam az első hónap ingyenes,vagy ez kamu hír?Kapok,vagy kell kérni hozzá regisztrációs kódot?Egyébként nekem csak a Fight Night 4 Buttons configuration pech kell,de az nagyon!!!!Segítsetek már hogy tudom leszippantani a HDD-re!Még nem voltam LIVE-on úgyhogy teljesen zöldfülű vagyok a témával kapcsolatban!!!
-
szaszlaci
addikt
Elkezdtem játszani az X-men Origins: Wolverine játékkal, tényleg komoly..
Viszont elakadtam, valaki segítsen már!
Az első negyedében, mikor visszakapja a regenerálódást a laboratóriumban.
Akkor egy teremben van a nő egy "energia-kockába" bezárva, egy emelvényről meg lő egy ember. Őt nem lehet megölni.
Mit kell itt csinálni?
Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest