Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
A dash-ban való járatásnak szerintem lehet valami minimális értelme, de hogy az így használt konzolok tönkremenetele elenyésző, na azt kizártnak tartom.
alien_: igen, véleményem szerint is az a legjobb, ha lassan hül le. Az, hogy visszamelegíti a levegő, benntreked a hő, na ezek az áltudományos baromságok. Ettől már égnek áll a hajam.
Mr.Grincs: semmi baj a hűtéssel önmagában, "csak" a forrasztás szar. Ezzel együtt már nincs az a hűtés, ami tökéletes lenne neki. 80 fok alatti a maghője, ezt minden chip kibírja, nem is ég el semelyik konzol, csak megreped a forrszem.
Thome: ha friss, gondolom Jasper. Az a véleményem, hogy használd állítva (csak fel ne dőljön), sokkal jobban hül, azért ott kb 25 Wattal kevesebbet fogyaszt a GPU, az nem kevés.
Ilyen módot nem szívesen vállalnék, azért írtam le, hogy esetleg ötletet adjak másnak, így meg tudja csinálni. Ha 3 év garos Jasper-em lenne, nem tudom, módosítottam-e volna. -
Peat;)
veterán
Szerintem a hőfokhoz nincs is akkora köze a dolognak mint sokan hinnék. Szimplán olyan a forrasztás hogy kiszámíthatatlan a minősége, van olyan gép ami 3 nap alatt lesz 3 ledes van ami 3 év alatt egyszer. Úgy hogy lehet hogy a gyártó sorról egymás után gördültek ki. A hűtés minősége nem ingadozik ilyen mértékben hogy ezeket a nagy eltéréseket megmagyarázná, pár fok lehet két xbox között több nem. Magyarul ha a hűtés lenne a legfőbb felelős akkor minden xbox hasonló időben krepálna be. Erről viszont szó sincs.
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36791 üzenetére
Én ebbe nem hiszek...abba főleg hogy Jasper lappal 80 fok fölé menjen a hőmérséklet.
Egy régebbi lapnál nagyobb csíkszélességnél elképzelhető, ezt nem tudom. Amikor hosszú távon 65-70 fokos a GPU-m a PC-ben játék alatt full meleg levegőt dob ki a ház hátoldalán, és a házban is jóval melgebb lesz az egyéb komponensek felmelegedése végett (VRM stb)...ebből kiindulva nálam a Box a legújabb játékoknál is langyos levegőt dob ki bárhol nézem.Arról nem is beszélve hogy 80 fok feletti GPU-nál már a box oldallapjai is melegedhetnek nem is kicsit, mivel a hő nem tud olyan gyorsan távozni mint egy PC-ben. Tudom hogy hülyeség így saccolgatni de sztem az én GPU-m nem melegebb 65 foknál játékok alatt.
-
Def26
félisten
válasz
alien_ #36788 üzenetére
Én egy ilyet találtam. link
Xbox 360 setup and GPU temp after one hour:
* Stock 360, no added fans: 80 C
* Open 360, no added fans: 70 C
* Stock 360, whisper fan + xcm add-on: 54 C
* Open 360, whisper fan + xcm add-on: 44 CErről a whisper fan -ról hallottam régebben, hogy egész jó cucc.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #36786 üzenetére
A felső értékek sem sokak. Ezeknek kell bírni ennyit, konzolba alapból olyan a chip hogy bírja is. Maga az összeszerelés van elcseszve, ilyen hőfokot produkáló hűtés már nem hibáztatható a gép haláláért. Marad a forrasztás vagy a fene tudja mi.
Egy átlagnotebookban is előfordulnak ilyen értékek, mégis a legritkább eset az hogy meghal a proci vagy vga, az összes integrált vga gyakorlatilag 80 fok körül van játék alatt és a legtöbb notebookban az van. A külön álló vga-k közül is csak a hibás nvidia sorozatról hallottam hogy meghal, másról nem. Nekem sem volt még problémám a hőfokok miatt, pedig egy msi (integrált vga-val, 80-90 fok) most megy egy acer gépem van(70-80 fok melegben), tehát nem épp a minőség bajnokai.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
alien_ #36785 üzenetére
Igen tudok. Ez alapján nemcsoda hogy 3 ledesek lesznek a gépek, mert szétfő az agyuk, És ez nem is annyira erős játék.
Teszteredmények, az egyes pontokon mért hőmérsékletek:
Az értékek digitális szondás hőmérővel lettek mérve több ponton, miközben a dead rising játék futtott.Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47 -
alien_
őstag
válasz
Mr.Grincs #36778 üzenetére
Most néztem pár tesztet youtube-on, mindenhol 45-55C körül mozgott a GPU, 1 óra játék után is. Meg is lepődtem, mivel bennem is az volt, hogy mennyire melegszik, stb.
Tudnál linkelni olyan tesztet, ami alátámasztja, hogy magas hőfokon üzemel a cucc?zack: Gondold végig, pont bekapcsoláskor stresszeled legjobban a gpu-t, akkor a legnagyobb a hőingadozás a legkevesebb idő alatt.
30z.Samu: Ha kompival ki tudod fújni, akkor porszívózni se nagyon kell, azt csak azért írtam, mert a flakonnak kisebb a nyomása meg rövidebb az élettartama is, nem biztos, hogy lett volna benne elég craft a művelet befejezéséhez.
-
Devil111
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problámám. Tegnap játék közben észrevettem, hogy a jobb joystickom nyikorog (nem is kicsit).Esetleg tudna e rá valaki megoldást? Szétszedni ugye a csavarok miatt nehézkes és nem is biztos, hogy jó ötlet, de valahogy be kéne olajozni...
Valami ötlet?
Előre is köszi -
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #36770 üzenetére
Valami olyasmi hűtésre gondoltam, mint a tiéd, hogy beletennéd, x összegért. Tisztítani nem nagyon kell, friss alaplapos, de ha már most lenne hűtve, nem dögölne meg.
Az eljuttatást meg megoldom, ha arról van szó, mivel nem vagyunk egymástól távol.
Ha már 1 évig húzza, akkor én már boldog vagyok!
-
keIdor
titán
Én már olyanról is hallottam, hogy a Falcon rev2-n (nekem ez van) és a Jasper-en már valami ragasztó is védi a GPU-n a forrasztást. Ez nem tudom mennyire igaz, hülyén hangzik, de több emberről is hallottam már ezt.
Mr.Grincs: Sajnos ez így van, de ez nem csak Xbox-nál van így. Említhetném a 8800GT, vagy HD4850 szerencsétlen vékony referencia hűtését is, az is egy vicc volt. PC alaplapokon a gyári hűtés is gyakran nevetséges volt. Nem a mai Heat-Pipe időkre gondolok, hanem amikor még divat volt 3cm-es kis ventiket rakni a chipsetre. Tudta mindenki, hogy semmit sem ér, hangos, és hamar bekrapál... mindenesetre valóban érdemes járatni dashboardban 5-10 percet, mióta megvan a gép (1 éve) mindig így kapcsoltam ki, hogy vártam kicsit. Kíváncsi leszek meddig fogja bírni...
Lemezt mindig vedd ki, én is ki szoktam, ne kopjon az olvasó. -
Mr.Grincs
veterán
Akárki akármit mondd nem egészséges hogy ilyen magas hőfokon mennek ezek a GPU-k.
Ha értelmesebb hűtés lenne benne akkor nem lenne ennyi gond a garanciával és a szervízeléssel. Ma már az xbox 360 szervízelése egy külön iparággá alakult, meg még egy jódarabig menni is fog és sokan sok pénzt keresnek vele.
Mindenesetre én járatom a dahsboardban a vasat 5-10 percig minimum, mert ártani nem árthatok vele.
Ha a dvd lemez bent van és nem játszok vele akkor miért pörgetni alapjáraton a meghajtó? -
zack
nagyúr
válasz
alien_ #36776 üzenetére
Bekapcsolásnál nem gond....valamiért ezt az infót kaptam. Lehülésnél van gáz...nem értek hozzá, aki viszont napjában sok-sok boxot szerel, annak azért mindenképpen megfogadom a tanácsait. Főleg azért, mert tudom hogy nem akar átvágni, vagy lehúzni egy mod hűtéssel hogy tetessem bele. Persze ez a vedelem se 100%...amelyik 3LED-es akar lenni azzal bármit csinálhatsz. Állítólag az új Jasper lapos kissebb csíkszélességgel készült gépeken javítottak sok mindent az alaplapon, így ezek már nagyon kis %-ban lesznek 3LED-esek, és jóval megbízhatóbbak mint elődeik.
-
alien_
őstag
Ha már a hűtésnél tartunk: Az oké, hogy Dashboard-ban érdemes előmelegíteni a cuccot, hogy 20C körül legyen a hirtelen hőingadozás, ha elindítok egy játékot. Viszont kikapcsolásnál mi értelme? Elvileg akkor hűl le leglassabban, és legegyenletesebben, ha csak simán kikapcsolom, nem? Arra tudok maximum gondolni, hogy a meleg levegő megreked a házban, de szvsz ez abszolút nem oszt, nem szoroz.
-
zack
nagyúr
válasz
szaszlaci #36754 üzenetére
Én beszéltem több nagyobb szervízes spílerrel is. Akik már sok mindent láttak. Azt mondták a legjobb az ha a gyári hűtéssel visszahűtjük játék után a boxot 10-15 percig dashboard-ba. A lényege, hogy lassabban hül vissza, mint vízzel, vagy mod hűtéssel, ami a legfontosabb szempont. Az egyik mondta hogy nagyon sok vizes és mod. hűtéses gép járt nála ami 3 LED-es lett, ezzel a gyári "10-15p visszahűtős" módszerrel pedig elenyésző a 3 LED-es hiba. Pedig az lenne az anyagi édeke mindenkinek ha vizet vagy mod. hűtést szerelhetne minden box-ba, de mivel ezek az emberek barátaim/smerőseim így nem beszélnek rá olyan dologra, amit már tapasztalak hogy nem igazán vált be.
-
alien_
őstag
válasz
30z.Samu #36771 üzenetére
Fújós szisztémára gondoltam, egyik asztalos haveromnál szoktam a gépet tisztíttatni vele. Nem értek a kompresszorokhoz, de amivel havernál csináltam, az is ezen a néven futott.
Mr. Grincs -nek igaza van abban, hogy a lapátokról nem szedi le a cuccot teljesen a sűrített levegő, de megfelelő nyomással (és a lapátokat kitámasztva pl egy hurkapálcával, hogy ne forogjon el) egész jól ki lehet pucolni. Nem lesz olyan, mintha egyenként áttörölgetnéd az összes ventit, de nem is kell hozzá szétszedni a cuccot.. -
szaszlaci
addikt
válasz
rocket #36765 üzenetére
Szerintem:
-HDD semmit nem fog le, mert ott van, ahol nincsenek szellőzőlukak. Az csak a külső rács, alatta van ugye mégegy, kevés lukkal.
-a lukakba bele ülő por minimálisan csökkenti csak a légmozgást
-a bordára rakódott porral van a baj
-ez simán tisztítható sűrített levegővel. A saját ventie (vagy a porszívó) meg kihozza már a felkavart port.Bár szétszerelés a tuti.
-
Mr.Grincs
veterán
Én is akartam írni, hogy nem sokat lehet elérni a porfújással. A lapátokra úgy ráül a por hogy azt ecsettel lehet csak levakarni.
-
rocket
nagyúr
válasz
30z.Samu #36761 üzenetére
Suritet levegovel semmit nem ersz Xbox360-nal felnyitas nelkul csak felkavarod belul a port, akarmilyen jo porszivod van nem fogod tudni igy normalisan kitisztitani.
Matrica piszkalas nelkul annyit tehetsz, hogy a gep ket oldalan levo racsot leveszed (youtube-on vannak videok rola gondolom), es azt a reszt megtisztitod.
Fektetve van hasznalva a gep akkor eleg sok por/kosz/szosz fentakad a gep ket oldalan a fem racsozaton (nem a muanyagon), ami nem baj mert legalabb nem megy be a gepbe, de az se jo ha nagyon eltomi a lyukakat mert azokon keresztul is szellozik a belseje, ugyanez igaz a masik oldalara is, ha nincs vinyo akkor teljes hosszban, ha van vinyo akkor egy rovid reszen szokott por/kosz/szosz lenni ami fentakadt a racsozaton -
Csabee.
nagyúr
válasz
sosperecek18 #36738 üzenetére
Jófajta a Forza3?
2.dvd-n úgy olvastam csak autók meg egy két pálya van!
-
szaszlaci
addikt
válasz
Crazyman33 #36743 üzenetére
Azért hülyeség, mert nem a VGA felbontását állítod, hanem az utána lévő, kb fél Wattos fel- vagy leskálázó HANA/ANA chip-et.
Ettől függetlenül a VGA ugyan olyan beállításokkal dolgozik.
Ez a chip viszont nem fogja mérhető módon befolyásolni a fogyasztást.
Lehet, hogy més alacsonyabb felbontáson lesz nagyobb a fogyasztás kb 0,1 Wattal.sch_a: nincs átverés, de baromi lassan érkezik meg. Mint írja, 2-4 hét. Régebben 2 hét volt, mostanában bizony egy hónap.
Bármit kihoznak ingyen, ha rossz cserélik, ilyesmi. Minősége példás, sok cucc ugyan abban a gyárban készül, mint az eredeti (ha hamisítvényról beszélünk), szóval minőség beli eltérés nincs. De olvasd el a véleményeket. Mit szeretnél?
A gyárból jön ki, szóval zsír új, de ez is hosszabítja a szállítást.Thome és Zack: belül a GPU igen csak felmelegszik, nem vészesen (kb 60 fok a borda), csak mikor visszahül, hosszú távon tönkre mennek a forrasztások a hőingadozástól. (Ezen csak ront az utóhűtés, mert még gyorsabban megy végbe..)
Szóval ha abnormálisan le van hűtve, akkor a hőingadozás jóval kisebb lesz, vagyis sokkal-sokkal tovább bírja úgy.
Ha gondolod olvass bele a blogomba, ott oróbálkoztam ilyennel.30z.Samu: Szervizben is leszedik a matricát, és elég barom módon szokták szétszerelni. Nem állatúl, de meglátszik. Szóval kétesélyes.
Szerintem is sűrített levegő a legjobb. Menet közben megfújkálod mindenhonnét, a fellazított port meg kihozza a venti. -
Hi! Lehet kicsit nem ide illő, de van egy külső HD DVD lejátszóm Xbox-hoz. Nem kell valakinek?
Zsír új, távirányító, stb!
Bocsi, hogy belerondítottam ezzel a topicba!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Van olyan szerviz, ahol vállalnak box-takarítást?
És ha igen mennyiért? Mert én a matrica miatt nem merem szétszedni és hát szerintem nem ártana kitakarítani.
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #36741 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszod, ez így eléggé lehangoló. De azért azt az oldalhűtést is meglehet esztétikusan csinálni. Tehát az lenne a lényeg, hogy keringjen a levegő, s akkor nem sül meg a gép? Vagyis nem deformálódik az alaplap se, ergó nem engednek el a forrasztások, és így nem kapok 3 ledet? Inkább még most megcsinálom ezt a módosítást, minthogy gari után behaljon, elvileg új alaplapot kaptam... ( ezért az a 2 hónap nem oszt vagy szoroz).
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #36744 üzenetére
"...amíg ki nem jön a GT5 Ps3-ra."
Ezt azért sokan nem így gondolják.
-
sch_a
addikt
-
Crazyman33
senior tag
válasz
sosperecek18 #36728 üzenetére
Gratula a kormányhoz!
A Forza2-ben (ahogy a többiek is leírták) nem csak 5 körös versenyek vannak.
A Race Pro-t is érdemes kipróbálni ha nem arcade kedvelő vagy.
Szimulátorjátékok terén igazából a Forza3 odabaszós lesz majd minden szempontból, amíg ki nem jön a GT5 Ps3-ra. -
Crazyman33
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36741 üzenetére
Pont most játszottam egybe 6 órát...majd miután végeztem megnéztem milyen hőmérsékletű levegőt fúj ki a box. A langyosnál egy kicsit melegebbet. Nézzétek meg nektek milyen hőmérsékletű levegőt fúj ki, mert ha nem egyértelműen meleg, akkor tök felesleges bármilyen hűtés mod-ot csinálni. De egyébként játék után mindig hűtöm 15 percet dashboard-ba, még így is. Ez a tuti módszer állítólag, aztán ki tudja.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36739 üzenetére
Lehet. De én nem sok jót jósolok neki. Már eleve elképzelhetetlen hogy kontroller nélkül játszon az ember....Szerintem legalábbis.
Thome: Tutti módszer nincs. A vízhűtéses gép is lehet 3 ledes. A titka az egésznek, hogy jól szellőzzön a gép, legyen mindig kitakarítva mert iszonyatosan sok por tud belemenni.
A tetejét érdemes megvágni és oda betenni egy ventit, hogy legyen levegőáramlás.
Én legalábbis ezt akarom megcsinálni.
Mert alapból a box nem sok levegőt szív be oldalt. Ugya a ventik csak belülről kifele nyomják a meleg levegőt. Így nemigazán kerin nagyon a levegő. El van tolva az egész hűtés gyárilag. -
Thome
veterán
Hali!
Mivel 5 féle cikkből 5 féle eredményt kaptam, így megkérdem itt, hátha van néhány valóban szakértő úriember.
Tehát, milyen hűtés a legjobb, ár/érték arányba a box-ba?
És ki tudná ezt nekem megcsinálni?
Vízhűtés lenne a best, de az drága, és a hang sem zavarna igazából (a ventilátor zajára gondolok). Ki mit mond, ajánl?Nem szeretném be 3 ledesíteni a gépet 2 hónap alatt. (Mai jött meg a cucc, de még xenon alaplapos...)
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
sosperecek18
őstag
Egy kis segítség!
Megvan a megoldás, hogy a Forza 3-ban, normálisan lássuk a visszapillantót és a műszerfalat, ha meglesz a játék (vagy már egyeseknek meg is van), akkor így kell megcsinálni:
"aki át akarja állitani hogy meszebb legyen a mûszerfal akor mennyen be a profilba azon belül többképenyõs mód beállitása aztán többképenyõs mód bekapcs és végül fokok a képenyõk közöttet toljátok fel a maxra vagyis 90 fokra.Mentetek egyet és már faszán láttok minden t visszapillantót stb"
-
alien_
őstag
Valhalla -ról ki mit tud? Elvileg összegyúrt CPU/GPU lesz rajta, esélyes, hogy 2010-ben, a Natal-lal együtt jön. Jó lenne, addi marad pletyka.
Itt egy elmélkedés róla. (Ki lát valami furcsát?)
-
efegyke
tag
válasz
szaszlaci #36732 üzenetére
Én is szedtem már szét a joyomat.Kipattintottam a Torx közepéből a kis kiálló részt,nem tudtam hogy van ilyen lukas csavarhúzó is.Pedig a simának is vékonyabbra kellet esztergálnom a szárát, hogy beférjen a lyukba.Be volt ragadva a B gomb.Volt rajta ilyen zsír szerű valami.Mindez 1 héttel a vásárlás után volt, úgyhogy addig alig használtam.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree #36729 üzenetére
Sziasztok!
Először is elnézést a délutáni, flame keltő egymondatos beszólásomért a Forza kapcsán. Hiba volt, belátom, eszemben nem volt kötekedni és bevallom őszintén, bár lelkem egy templom, én sem vagyok apáca.
Bocsi mégegyszer az érintettől, rem. nincs harag!Hogy ontopic is legyek:
BÁr írtad, hogy a carrierről szól a Forza 2, nem egészen értem, nincs kedved egyáltalán bele sem kezdeni, vagy ott sem találtál hosszú futamot?
Mert ha te csak single racekkel akarsz próbálkozni, akkor meglehet, hogy így jártál, karrierben viszont vannak megbízhatósági versenyek is, ha jól rémlik.
Egyetlen ilyet nyomtam le eddig, Laguna Secaban kb. egy órán keresztül körözgettem. Az azért jóval több, mint 5 kör volt összesen.SZóval csak kitartás!
-
Djuree
félisten
válasz
sosperecek18 #36728 üzenetére
max 5 kör
én mentem 60 körös versenyt is. nem néztél be vmit?
ilyen igazi szimulátor nincs, majd a forma1 lesz...
ja és használd egészseggel
MS kormánnyal jó lóra tettél -
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Ma megvettem első XBOX 360 kormányom (MS féle)
Kérdésem az lenne, hogy a Forza2-őn kívül van-e vmilyen "igazi szimulátor", mert hiában jó a Forza, de az hogy max 5 körös versenyeket lehet menni, vhogy nem hoz lázba (tudom ebben a karrier a lényeg, de nekem valahogy tulságosan vontatott). A Race Pro-ra gondoltam...kérdésem, hogy van-e olyan kormánnyal, mint a PC-n a WTCC, vagy a többi hasonló game?
-
Def26
félisten
Az ok, hogy torx de ennek a közepén kell lennie egy lyuknak. Nem ilyen mint a képen, hanem van a közepén egy kis "csúcs" ami ugye a csavarhúzóban egy lyuk.
-
tiv83us
veterán
Takaritottam, legkozelebb temp topikzaras lesz, meg tempbanok.
Ja es ha nem eleg egyertelmu az uj cim, akkor szoljatok... -
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #36716 üzenetére
tényleg??
bakker én meg mennyit szarakodtam vele, te jó ég
egy olyan készletre akkor benevezekDef26: ha garis akkor cseréltesd be, jobban jársz, ha nem lenne garis akkor mondanám hogy kapd szét. lehet valami forrasztás elengedett, mondjuk azt a nyákot nem könnyű javítani. vezeték az nem sok van benne, csak a 2 rezgő motorhoz megy vezeték.
-
Djuree
félisten
nagyon nehéz szétszedni mivel a csavarok közepébe van egy kis fémpöcök és nem lehet kicsavarozni
rohadt MS megoldotta hogy házilag ne szedjük szét. persze én túljártam az eszükön
legalább 10 órás csavarhúzó kell hozzá hogy ki lehessen csavarni, a kis pöckök mellett ha ügyes az ember és van pont akkora csavarhúzó akkor ki lehet csavarni, de vért fogsz izzadni közben. azt is meg lehet próbálni hogy a kis fémpöcköket kitöröd egy pici csavarhúzóval, de ez sem egyszerű, jó technika és ehhez is pontos méretű csavarhúzó kell. a legelső joyokon még csak sima csillag csavar volt, az volt a jó
én vettem már rossz joyokat 1000ft-ért, megjavítottam és eladtam 5k-ért, olyan volt mintha új lett volna
el sem tudnád képzelni mennyi szar lehet benne. volt olyan amiben már nem mozgott az analóg kar, annyi hajszál volt belülről rátekeredve
meg volt olyan amiben annyi kösz volt hogy a gombokat már nem lehetett be sem nyomni
ezeket vettem meg olcsón, megcsináltam ha volt valami baj, meg kitisztítottam és elpasszoltam. lassan leszerződök az MS-hez hivatalos szerviznek -
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #36710 üzenetére
Annyi a baja, hogy a "B" gomb nem működik, nem érzékeli ha nyomva tartom. Nem reagál semmire sem.
Nemrég állat módjára eldobtam magamtól, mert elb@sztam egy kanyart egy autós játékban.
Nem erőből, hanem csak úgy oldalra hajítottam. Már utána elkezdett szarakodni, de csak ma mondta be az unalmast. -
Mr.Grincs
veterán
Mi bajod van a te kontrollerednek? Haveromnak az a baj hogy bekapcsol majd kikapcsol egyből vagy egy darabig jó pár percig utánna off megint. vagy az hogy be sem tudja kapcsolni. Másik akksival is próbálta meg másik komplett aksitartót is adtam neki kölcsnbe. Aztán azzal is ugyan az a probléma...Most az új ingyé kapott kontrolerem van kölcsönadva neki. Nem bonyolult szétszedni és összerakni sem. És szerintem magát a boxot nehezebb szétszedni.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baja? Mi tud elkopni vagy tönkremenni egy kontrollerben?
-
eddie17
addikt
válasz
Gebriel #36707 üzenetére
Én is köszönöm, tényleg jó volt, meg nehéz
Nem gond, most már tudjuk, hogy ez a taktika nem gyere be fajta.
Csak tényleg nagyon kevés az idő.
Taktikázás meg alap, itt tényleg minden lépés megfontolandó.
Helikopterre meg mindig vigyázni
Ajánlott felőlem is.
Aki akar csatlakozni szóljon, négyen hát ha jobban összejön. -
alien_
őstag
válasz
Djuree #36696 üzenetére
Máshol is olvastam ezt a kritikát, de engem szerencsére abszolút nem zavart a nézet. Nagyon ügyesen sikerült az első perctől az utolsóig változatosra csinálni a játékot, például egyszer támadtak meg a necromorphok a liftben, mégis utána az egész játékon keresztül a lift sarkában, célratartott fegyverrel utaztam
Nekem nagyon bejött a játék, a sztorija nagyon büntet, ilyen fasza sci-fi horror atmoszférát nem láttam az Alien sorozat óta.
-
Gebriel
veterán
válasz
Gebriel #36693 üzenetére
eddie17 köszi a játékot.
Én nagyon élveztem.
Végére teljesen bele jöttünk
Az utolsó elimináló pontnál bocs, hogy lemészároltak minket, de 1 percünk maradt hátra, gondoltam beszaladok és felrobbantom, de a kis vágótszeműek elő ugrottak a semmibőlNagyon tetszik, hogy a többi FPS-el szemben itt 5x meg kell gondolni, hogy merjen az ember lőni vagy ne vagy, hogy egyáltalán megmerjen mozdulni
Ajánlom a játékot mindenkinek
[link] -
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy működik még a kontroller csere garancia? Elromlott a B gombom... lehet, hogy a múltkori esés nem tetszett neki.
-
Djuree
félisten
-
MTbc
senior tag
válasz
csudri #36700 üzenetére
Olvasd el előbb ezt Miért használjunk VGA kábelt?.Remélem tudtam segíteni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest