Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
rudymester #35915 üzenetére
Végre megint egy ember akinek a hsz-ből az jön le, hogy nem azért játszik mert szépek az autók. Volt GT4-es korszakod? Miért hagytad abba?
Nem voltál az ország legjobb GT-s oldalának tagja? Vagy csak más néven?
Még most is nyomom, épp a közepén vagyok egy ott indult GT4-es bajnokságnak. Mivel a ps kormányom már eladtam, így dzsojjal, ami közel nincs ahhoz az élményhez. Persze sehol nem vagyok a nagyokhoz képest, de ez nem zavar.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest